אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף למארז שלי 2 מאווררים, אחד מקדימה 80 מ'מ ומאחורה 120 מ'מ. אם לדים והכי שקטים שאפשר בתקציב 120 על 2 המאווררים... חשבתי על Thermaltake ועל Sunbeam ... אז תמליצו לי מה יותר טוב ! (המאווררים בשביל חבר שלי) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז יש לי משהו כמו 33-34 מאווררים. כולם עובדים, אבל מג׳וייפים ברמות. חצי 140 וחצי 120. כולם עם חיבור שלושה פינים. לבנים. אני מעדיף לתת (בערך, מיד אסביר) אותם למישהו שמעוניין בהם במקום לזרוק אותם. מה זה לתת בערך? אני לא רוצה כסף עבורם, אבל כן רוצה שמי שלוקח אותם יתרום 200 ש״ח לעמותה לבחירתי. וכדי להרגיע (או לא, תלוי בכם)ֿ, מדובר בעמותה למען בעלי חיים. אלה התנאים שלי, מקווה שלא עברתי על אף חוק של הפורום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נתחן פה הרבה זמן... יש לי מעבד 1100 AMD בקרוב אולי אני ירצה לעשות לו OC והמאוורר שיש כרגע על המעבד לא מספיק כי במנוחה הטמפרטורה היא 55 מעלות ולפעמים ניכבה לי המחשב ביגלל זה... איזה מאוורר עדיף לקנות? אני מעדיף שיהיה שקט ושיקרר טוב... הציעו לי את המאוורר הבא ואמרו לי שהוא הכי טוב לזה... ZALMAN CNPS7000 מעבר לזה בדגם הזה יש תת דגמים.. איזה עדיף? והעם הוא שווה את הכסף? אולי יש משהו אחר? תודה מראש !!!
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שוב שלום, הפעם יש לי שאלה נוספת. אני מעונין לקרר את המארז שלי בצורה טובה יחסית (טובה יותר ממה מהמצב שהוא נמצא בו עכשיו). תוכלו להמליץ לי על מאווררים ספציפים ועל גדלים שונים, וחנויות שבהם מומלץ לקנות אותם (בארץ כמובן). שאלה נוספת, תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב לקירור המעבד ? השתמשתיבMini Copper Orb, והוא מאוד מרעיש יחסית, ולא נראה לי שהוא ביצע את עבודתו כראוי :'(. תודה על העזרה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש : רדאון 9800 פרו 2500+ ואני צריך מאווררים למארז יש לי שני מקומות מאחורה ואחד מקדימה כולם בגודל 80 מ"מ אני צריך שתגידו לי בבקשה איזה מאווררים לקנות דגמים ספציפים והאם כדאי לי לעשות חור בדלת ממול למעבד ועם כן באי זה גודל אז בבקשה תגידו לי איזה מאווררים לקנת ואיפה למקם אותם ושהמחיר של כולם יצא בסביבות 150 שקלים תודה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי ATI radeon 9600PRO והוא מתחמם בטירוף בגלל שהמאוורר המקורי שיא הדפוק אני רוצה לשים קריסטל אורב אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לו אם מישהו יודע אם הוא מתאים תגיבו ואם הוא לא מתאים תמליצו על משהו שכן מתאים
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מתכוון להחליף את הקיימים באלה: https://ksp.co.il/?select=.186..115..172.&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=47125&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.186..115..179.&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=47128&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= המלצות או דיס המלצות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב עם מארז של fractal design r4, המארז שקט וקריר מאוד אבל בכל זאת חשבתי להוסיף לו עוד מאוורר או שניים. בעקרון אני מחפש מאווררים שיהיה אפשר לשלוט עליהם כמו במארז עם הסוויץ' 5,7, או 12 וולט. עדיף שיהיו שקטים כמו אלה שבאו עם המארז, התקציב הוא 100 ש"ח לכל מאוורר לכל היותר עדיף פחות כמובן הגודל המבוקש הוא 12 או 14, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. נ.ב. יש אפשרות לחבר מאווררים כך שהסוויץ' שבמארז ישלוט עליהם גם?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מארז FRACTL R4 שני מאווררים קדמיים. אחד על המעבד (בגוף קירור), אחד מעל הספק (מכניס למארז אוויר), ושמתי אחד על הצד גודל 14 שמכניס אוויר. יש רעשים מהצד שם, כנראה בגלל שהוא אמור להוציא אוויר ולא להכניס. האם לשנות שיוציא אוויר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 הנתונים מרשימים (גם המחיר שלהם יהיה מרשים כנראה )
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כמו שאתם בטח יודעם אז בלילה משאירים את המחשב דלוק בשביל ההורדות מהאינטרנט. כאן נוצרת הבעיה (לי אישית זה לא מפריעה פשוט אמא שלי משתגעת מהרעש) אני מחפש פתרון יעיל וזול כדי להשתיק את המאווררים, לא יודע, איזה שני כפתורים שאחד שולט על כל ארבעת המאווררים הגדולים והכפתור השני על המאורר של המעבד והכרטיס מסך. שבלילה אני יוכל לכבות אותו ויהי - ש - ק - ט ! מבקש את עזרתכם ודעתכם "יאסר". נ"ב יש לי שאלה: אם אני מכבה את כל המאווררים כולם בלי יוצא מן הכלל חוץ משל הלוח, והמחשב עובד רק על הורדות מהאינטרנט יש מצב לסכנת אחד או כמה מהחלקים במחשב?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אני מתנצל מראש אם לא. המחשב שלי רותח קצת בזמן האחרון במיוחד הכרטיס מסך שעומד על 72 במצב לא מאומז וזה כי אין לי מאווררים על המארז עצמו בכלל. הייתי רוצה להוסיף כמה ויש לי איזה 3 מאווררים מיותרים בבית שהייתיר וצה להרכיב על המארז שיוציאו אויר חם אבל החיבור שלהם הוא כמו של חיבור מאוורר מעבד. ( כי אלו מאווררי מעבד האם אפשר לשים אותם איפשהו בלוח אם שיעבדו? או שאולי לגלף את החוטים שלהם ולחבר אותם לספק ישירות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ובכן אחרי בדיקת משקל אני החלטתי להיות קצת יותר חכם ולהגדיל ראש אני מחפש מאווררים שיהיה אפשר להרכיב על שני הברגים שיש משני צידי הסוקט 939 שלי.אני לא ממש יודע מה מומלץ אבל אני מניח שה 9500 של זלמן מקבל ציונים די טובים.אשמח לעוד הצעות כי להרכיב משקלים בין 760 ל 940 גרם על שני שפיצים של פלסטיק לא נישמע ממש בטוח...ראיתי מאווררים של זלמן שיושבים על פס מתכת שמתחבר לשני הברגים שיש בסוקט.אם למישהו יש עוד כאלה סוגים בבקשה לתת הצעות. תודה רבה. http://www.thg.ru/mainboard/20050117/images/asus-a8n-sli-big.jpg
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה הרכבתי את המחשב החדש שלי, ומכיוון שלא היה לי יותר מדי זמן (וגם לא קיבלתי עוד את הבקר) השארתי את המאווררים של המארז במקומם (מארז P182). היום היה לי מעט זמן פנוי והחלפתי למאווררים של SCYTHE (מסוג Minebea 1100RPM), הם הרבה יותר שקטים אך.... חלשים לחום של באר שבע (חום זה לא מילה) אני צריך המלצה למאווררים חזקים יותר שמתחברים ב3PIN (חיבור ללוח אם), או ב4PIN (גם חיבור ללוח אם בתצורת PWN) אבל לא מולוקסים (אני צריך שיתחברו לבקר של SCYTHE) מבחינת מחיר - לא כזה קריטי, גם 100 ש"ח למאוורר לא יגרום לא לפשיטת רגל חשבתי על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 בתצורת ה1900RPM שימו לב שחשוב גם השקט, עקרונית הייתי יכול לקחת מאווררי DELTA צווחניים שאנ…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי אצלי שני מאווררים של חברת גלוב פאן, אחד בערך 9X9 ס"מ והשני 8X8 ס"מ. האם הם שווים משהו בקירור והאם יש טעם לשים אותם במארז שלי לעזור קצת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^ מאווררים רועשים במארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2- פתרון הכתוב לעיל- תודה! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מאוווררים משומשים אחד ממוקם על הכרטיס גרפי (8600GT) השני הוא הקירור של המעבד סטוק של אסוס, שתיהם רועשים ולא מסתובבים כבר כמו שצריך כנראה בגלל הזמן שהמחשב אצלי (בערך שנתיים וחצי) ניסיתי לנקות את כל המחשב ואת המאווררים וזה לא עזר... גודל המאווררים הוא של המעבד-80 מ"מ ושל הכרטיס גרפי ממש קטן-נראה לי בסביבות 50 מ"מ מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי את המאווררים של ENERMAX שנקראים spider filter fan. הנתונים של המאוורר של 120mm הם: 80cfm ו-25dba בלבד. הנתונים של המאוורר של ה-80mm הם: 32.5cfm ו-20dba. כמו שאתם רואים הנתונים ממש ממש מרשימים וגורמים לי לערער בנוגע לאמינותם. מה אתם אומרים? הנתונים האלה נכונים? כן? לא?
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה שודרג המחשב שלי (פרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417742.0) יש לי היום 1) מארז של ARCTIC COOLING SILENTIUM עם ספק כח של SEASONC 350W 2) לוח אם MA770 של GB http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3097 3) KIT 2GB זכרונות 1066 4) מעבד AM3 QUAD 5) כרטיס מסך http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm משום מה המאווררים שעל ספק הכח לא עובדים וכל האיזור מתחמם. כרטיס המסך מגיע למצב שהוא כ"כ חם (אגב המאוורר שלו עובד) שהוא פשוט קורס אחרי חצי שעה של עבודה ואני נאלץ לכבות את המחשב האם יכול להיות שהמאווררים פשוט "גמרו את העבודה" (זה רץ כבר כמה שנים)? האם אפשר לעשות מעקף ולחברם בניפרד - לא ראיתי אפשרות כזאת, כי הם …
-
- 19 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם asus p4b533 הייתי מעוניין לדעת האם הוא תומך בכלל במאוררים? ז"א בעל יכולת לאמור כמה סיבובים המאוורר עושה ועל איזה מאוורר בעל יכולת כזאת הוצאת נתונים אתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מאוורר אנרמקס שוף בצד הדלת, ואני מתכנן לקנות קטודה, עכשיו האם הוא בכלל יושפע ממנה ויציג אור יפה (יש לי חלון) שונה מהאור בשאר החלון או שזה סתם יהיה שם?!?! זה משנה כי אני חושב אם לקנות עוד מאוורר שקוף ליותר למעלה במארז אבל אם זה לא יהיה יפה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים 120 מ"מ - מלפנים ומאחור המאווררים רועשים מדי ואני מחפש מאווררים שקטים ואיכותיים במקומם. מישהו מכיר את המאוורר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2657 האם הוא שקט? האם יש המלצות למאוורר שקט אחר במחיר סביר? תודה למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הרגע הוצאתי את אחד מהמאווררים שנשבר על האצבע שלי (אל תשאלו למה), ופתאום ראיתי שהוא של Yate loon הוצאתי את השני שאחסנתי (גם אותו קיבלתי עם המארז, והחלפתי אותו ב TT smart case fan) ושוב- Yate loon שמעתי על זה שהמאווררים שמקבלים עם ה 6A19 רועשים, ושמתי לב שאצלי זה לא ככה, זו כנראה הסיבה. לעוד מישהו קרה שהוא קיבל מאווררים של YL עם ה 6A19?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-