אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכם האם ישנה אפשרות להורדת מתחים למעבד פרסקופט?דרך לוח האם בביוס זה לא אפשרי תודה ושנה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך פה קצת עזרה..יש לי כמו שאמרתי GeForce 4 mx440 של ASUS דגם 7180 אם אתם ממש רוצים לדעת.. אז עם הכרטיס מגיעה תוכנת tweak utility שבוודאי חלקכם מכירים שמאפשרת להאיץ את מהירות הזיכרון מ270 ל 280 ומהירות המעבד מ400 ל420..ועכשיו לשאלה: כדאי?? ??? אם כן, כדאי להחליף מאוורר? ובכלל, האם אפשר לעשות יותר אוברקלוקינג ממה שמאפשרים לי פה? **לכל מי שיעזור אני אפרסם פה תמונות אם אני אצליח (ואם לא אז תראו כרטיס מסך שרוף) וגם את התוצאות שלי** ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שהם קירר את המחשב למתחת לאפס וזה? כמה שיותר נמוך יותר טוב... ;D
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד e8400 עם עם הפריזר 7 ולוח ep45-ds3 וספק seasonic 400 זיכרון 2 גיגה ומאוורים סתם של המארז 3 ברצוני להחליף אותם למשו יותר קריר למה הם עגלות וכרגע במארז שלי החום עומד בין 30-29 -----------עריכה---------- תיראו משו שמצאתי? הבחור הזה עשה טוב?(רכיבים כימעט כמו שלי אותו מעבד ולוח(Asus P5Q P45) צעד ראשון: תעשו ריסטרט למחשבכם ותילחצו על DELETE ליפני שהWINDOS עולה! צעד שני:לכו ללשונית AI Tweaker בלשונית AI Tweaker צריך לשנות את הדברים הבאים: 1.Ai Overclock Tuner לשנות לManual 2.CPU Ratio Settings לשנות ל[09.0] 3.FSB Frequency לשנות ל[400] 4.PCIE Frequency לשנות ל[100] 5.Dram Frequency לשנות לסוג הראם שנימצא ברשותכם נגיד אצלי זה 800mhz אז אני בוחר ב800!!! 6.CPU …
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשות OC ל9800 NP שלי השתמשתי בתוכנה RAGE3D והתחלתי לאט לאט להעלות את מהירות הCORE של הכרטיס כל פעם בדקתי יציבות וחום והגעתי בOC עד למהירות של 380 (המהירות של ה9800 פרו) והכרטיס היה מאוד יציב אך טיפה התחמם אבל לא משהו רציני ( לא קרוב לאיך שהכרטיס יתחמם עם הקאטליסט 3.8 ) בדקתי מה התוצאה ב3DMARK03 והיא הייתה: לפני OC 4600 אחרי OC ל9800 פרו - 5200 לא השתמשתי בשום קירור מיוחד חוץ מהמאוורר המקורי של הכרטיס המסקנה שלי היא שבכלל לא שווה לקנות 9800 פרו אם אפשר להגיע אליו בOC מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בעסק בלה בלה בלה יש לי מחשב הנ"ל P4 2.6G 800MHZ BUS ASUS P4P800 Deluxe 512Mb DDR 400Mhz (Installed as Dual) נסיתי לעשות אוברקלוק קטן, שזה יחסית קל עם הלוח שלי, והעלתי את המחשב ב20 באופציה אוטומאטית ועכשיו המחשב מראה לי 3.15 גיגה מהירות SYSTEM CLOCL 240 SYSTEM BUS 960 MULTIPLIER 13 עבדתי עם המחשב כרבע שעה בלי משחקים או משהו ממש מיוחד אבל הפעלתי תוכנות... הטמפ' שמוצגת לי היא 35 מעלות למעבד ו40 ללוח אם. זה נורמלי ולא מראה שום חריגה... הציוד לקרור הוא המקורי של אינטל ואין שום דבר מיוחד האם זה אומר שהמחשב יכול לרוץ ככה לאורך זמן? והאם זה בכלל כדאי, מכיוון שאני רואה שזה בכלל לא מאמץ את המחשב אז בעצם אפשר להשאיר אותו על המקורי של 2.6 ובכלל קראתי שכל המעבדים בסדרה …
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מערכת הקרור: HARDCANO 13 (מבית THERMALATAKE) טובה? כמה לינקים של מערכת הקרור: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=hardcano_13 http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1364 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A2259&affiliate=zap http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=A2259&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNTTA2259&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap 1. היא טובה? מומלצת? 2. היא מקררת את כל חלקי המחשב או רק חלק מסוים? 3. היא תקרר טוב כרטיסי מסך?= END HIGH ??
-
- 13 תגובות
- 661 צפיות
-
-
טוב שלום כולם... אני דיי חדש בעסק של ה OC את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד..... אז התחלתי לעשות קצת שינויים בבאס ובמכפלה ומהר מאוד הבנתי שמה שעוצר אותי זה הזכרון... הוא מסרב לעבוד בבאס מעל 360~ (180) למרות שהוא אמור לעבוד ב 400! ניסיתי לשנות את התיזמונים וזה לא ממש עזר... השאלה היא האם עדיף להישאר עם באס נמוך ויחס סינכרוני?! או להעלות את הבאס ולשנות את היחס... תודה מראש מאור..... חוץ מזה רציתי להוסיף שכשאני ב OC מידי פעם ה WINODWS שולח לי איזה מסך כחול ועושה ריסט (אני חושב שהזיכרון לא בסדר) אז אשמח אם תגיבו גם בקשר לזה... חוץ מזה למי שרוצה לדעת אני עכשיו על באס 178 ומכפלה 12
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בונא אחים שלי אני מסתכל לי ב- SpeedFan ופתאום מקבל שוק של החיים! לעזאזל המתחים הם: Vcore1: 1.70V Vcore2: 2.77V פאקקקקקק מזה המתחים האלה למעבד AMD Athlon XP 2800+ ??????????????????? ולא עשיתי שום OC! הצילו אני מת פה! עוד שניה הוא נשרף לי! בדקתי גם ב- CPU-Z וזה מראה לי: Voltage: 1.696-1.712 והוא רושם שהבאס זה 332.7 והמכפלה: 12.5 מה לעזאזל קורה פה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכולםםםםם
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש סיכו להגיע איתו ל 3.0-3.2 יציב לחלוטין עם המעבד הזה נ.ב יש לי קירור של איגלו טק דגם 5750
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם יש איזה תוכנה אשר מאפשרת לעלות את ה-vultage במעבד בבקשה זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הקירור המפלצתי של AC בשביל GTX280 אבל נתקלתי בבעיות קשות בהתקנה . יש 2 צלעות קירור שאמורות להידבק על הRAM של הכרטיס ושהדבדקתי אותם זה לא נדבק כמו שצריך ועכשיו בכלל זה לא נדבק אפילו לשניה נסיתי עם קצת דבק וזה לא עזר בכלל איך אני יכול להדביק אותם?? חשבתי על דבק 3 שניות אבל נראה לי זה מסוכן ויכול לדפוק את הכרטיס... בנוסף גם עשיתי טעות בצד ימין של הכרטיס יש שם קירור שנועד לשבבי מתח נדמה לי זה בא עם 7 מדבקות קטנות שמוליכות חום לגוף קירור שבה עם הכרטיס וגם שם זה לא נדבק... אחרון חביב האם אפשר לקנות משחה טרמית בצורת מדבקה כמו שהגיע עם החבילה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מתלבטAPOGEE GTZ או FUZION V1 או Heatkiller CPU Rev3.0 775 מה יותר טוב בשילוב עם משאבה MCP655 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום ;D יש לי : Gigabyte 8600GTS 256MB 128bit פאסיבי התקנתי על הגוף קירור הסטוק פאסיבי מאורר מארז שמצאתי בגודל של 80MM, בול על הריבוע שיש בגוף קירור. התקנתי אותו עם שני ברגים ופיברקתי איזה קירור שהוריד לי 8-10 מעלות מהמעבד, ובמקום 47-48 מעלות יש לי 39-40 במנוחה. עשיתי לו לא מזמן OC, GPU - 675/802 Shader clock - 1458/1732 זכרון השארתי כרגיל 1008. לדעתי זה OC דיי מכובד בשביל כרטיס כזה, הכל טוב ויפה יצאתי מ3DMARK06 ב200-250 נקודות יותר מבעבר. ניסיתי לבצע לו עוד OC קטן, אבלל ממש קטן של עוד 50MHZ למעבד, אך ברגע שעשיתי זאת נכנסתי ל3DMARK ואני פשוט קיבלתי מסך כחול.. הכרטיס נשאר בטמפרטורה של גג 48 במאמץ. (אמרו לי שהכרטיס הזה מגיע ל900MHz ללא בעיה ... פה בפורום אמרו לי…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC בינוני (לפי המפרט בצד) ויש לי כמה שאלות: 1. הטמפרטורות של 30-33 ללוח אם ו 40-45 מעלות למעבד הם סבירות? 2. שמתי לב שצלעות הקירור למעבד נוגעות בצלעות הקירור של הגשר הצפוני, זה פוגע בטמפרטורות של המעבד? ואם כן מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
היי קניתי מחשב מסקאי פי סי והם עשו לי אוברקלוקינג . היום נכנסתי ושיניתי הגדרה בביוס ונכבה המחשב הדלקתי אותו מחדש ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא קופא לאחר כמה זמן. שאני נכנס לווינדוס זה נחשב למפרט מוכר מקווה יש לכם הגדרות מוכנות כבר לזה, מקווה שתוכלו לעזור בפיתרון הבעיה ...... מה ששיניתי בביוס היה תחת ה- power managment setup ACPI Suspend Type - S3(STR) ל- S1(STR) שיניתי את זה חזרה אבל זה לא עבד זה המפרט שלי Intel core 2 duo e8400 box מעבד Gigabyte ga-ep43-ds3l לוח אם Mushkin ddr2 4gb ( 2gb x 2 ) 800 MHz cl4-4-4-12 xp 580 זיכרון Club3D ATI Readon HD4870 512 mb pcie כרטיס הגרפי Coolermaster 690 מארז Cooler master extreme power 500w ספק כוח Thermalright ultra -120 ex…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור למעבד מעפן של קולר מאסטר והוא ממש רועש ... דבר שנורא מטריד ביחד לחדר שלי ולהיותו צמוד למיטה שלי.. אני מחפש מאוורר שיהיה שקט במיוחד במחיר באיזור ה 150 ש"ח ויותר בכיוון למטה.. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה FREEZER 7 .. שעולה 120 . אפשר לקבל בבקשה הצעות? אני לא מתכוון לעשות OC או משהו אני פשוט מחפש אחר מאוורר שקט במיוחד במחיר נוח
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה DRAGON ORB 3 כפיטרון קירור זול למעבד שלי, כי ראיתי ביקורת ישנה עליו (מלפני שלוש שנים), שהוא מקרר טוב מאוד את המעבדים הישנים וימים יותר מהדורות הקודמים, אפשר לראות בביקורת שהמאורר הזה מצליח להביא מעבד מסוג Tbird 1000@1330 (73 W) לטמפרטורה של 32 מעלות כשטמפרטורת החדר על 20-22 מעולת. למונחים של היום זה קירור מעולה (וגם של פעם) להתחשב בזה שהמעבדים מהדורות הקודמים בעלי ליבה של 0.18. אני זוכר את הביקורות המשבחות שהיו עליו מלפני שלוש שנים ויותר גם בימי PCPRO ו PCTIP העליזים. החיסרון היחיד שלו, שהוא שוקל 700 גרם. ואי אפשר להשיג יותר את הגירסה שלו עם המאורר 7000 RPM. השאלה האם הוא בכלל יתאים ללוח שלי (NF7-SL)? והאם הסוקט של המעבד בלוח תוכל להתמודד עם משקל עצום כזה…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-