עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shaks,

לחבר שלי יש לוח אם ASUS P4S533VM מעבד פנטים 4 2.4 ומערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER והוא רוצה לעשות OC למעבד ובשביל לעשותאת זה הוא צריך להזיז ג'מפרים על הלוח לפי השרטוט הבא שנמצא בחוברת לוח האם איזה סידור של ג'מפרים יהיה הכי טוב בשביל הOC שלו? וגם, האם צריך לעשות עוד משהו או שברגע שמזיזים את הג'מפרים הOC מוכן?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. הכותרת אומרת את הכל, אני צריך שהמאוורר יהיה שקט יחסית ובעל ביצועים טובים כמובן!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by biohazard,

תגידוא לי מה זה ותזבירו לי למה זה אוזר.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by טל קורקוס,

המעבד במקור - 2.4GHZ עכשיו הוא 3.3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E6500 ? או E6300 ? מעבד 3300MHZ BUS 275X12 275X4 = FSB 1100MHZ

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. Started by wzeedan,

שלום קניתי מחשב חדש AMD 64BIT :jump1: הכל טוב ויפה אבל המאוורר שלו מחריש אוזניים!!! האם יש פתרון לזה או שצריך ללמוד לחיות עם זה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by Green,

שלום לכולם אני בדרך לקבל מחשב חדש וחזק הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler GIGABYTE GA-EX38-DS4 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 WD 1TB 7200RPM 16MB SATA2 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR SLI Arctic Cooling AF9225 92MM FAN x 2 אני בחיים לא עשיתי עוד OC ואין לי מוסג איך בכלל עושים את זה אני לא מחפש לשבור אף שיא אלה פשוט לעשות OC נחמד שישפר את ביצועי המחשב אבל שלא יוכל לעשות בעיות אז איפה אני לומד איך עושים את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

שלום רב אני מנסה להמהיר את ה 2.6 ואני לא מצלח לעבור FSB ליותר מ 236 -עכשיו נעלתי את ה זכרון ל400 וזה נתקע אז הורדתי ל 320 (כי אלה האופציות של הלוח שלי) וגם המחשב נתקע לאחר מספר דקות עבודה וגם נעלתי את ה PCI/AGP ל33/66 ועדיין אני לא מצליח לעבור . דרך הגב עם הבס בגעתי עד 945 והמעבד עד 3071 המפרט שלי: 2.6 C asus p4p800 675 golden dragon 3700 -2*256 ספק - פרפר 420 מארז דרגון עם 4*80 1*120 1*92 - נעים וקר בפנים תודה

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by yehob,

יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by urielka,

יש לי בעיה לעבור עםהלוח הצפצפי הזה את ה 150 mhz בoc רציתי לדעת למה זה קורה אני חושב על שלוש סיבות 1.לוח מעפן לoc (אני יודע בבירור) 2.זיכרונות תומכים 266mhz אולי בגלל זה הם לא רוצים לקבל יותר מידי 150*2 = 300 3.העובדה שאני לא יכול לנעול את הpci/agp ואולי בגלל זה הכרטיס מסך נתקע ואיתו המחשב כי אז ה pci ב37 והagp ב74 במקום(66:33) בקשר לסיבה מס 3 יש למישהו רעיון איך אני יכול לנעול את הpci/agp בלוח כאשר אני עושה אובר על ידי תוכנה (רק CPUCOOL עובד כי ה clockgen של הוא ics-950901 והוא לא ממש מפורסם) ו שאני עובר את ה 150 אז הוא פשוט מוציא עלי מסך כחול אבל ב 200 הוא פשוט נתקע(ב200 אז בpci/agp מתאפסים לנורמל 33\66 ) לכן נדמה לי שזה בגלל סיבה 3 מישהו יכול לעזור לי להתגבר על הב…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by segev22,

ככה אני מנסה להגיע כמה שיותר רחוק ואני די באמצע ורציתי לשתף אותכם בתופעה שנתקלתי בה בתדר 3.4 ג'יגה. ככה בהתחלה הייתי על 1.525v עם מכפלה 9 FSB378. מתח הגשר הצפוני (NB) היה על 1.45v. מתח הגשר הדרומי היה על 1.3 בערך. זכרונות היו על 2.2v. המערכת לא קרסה...אבל גם לא הייתה יציבה כלומר לא הצלחיה להריץ את האפליקציות השונות באופן סדיר למשל super_pi פשוט היה נתקע ולא מגיב. ובprime95 כל פעם ליבה אחרת הייתה נכשלת אבל המערכת לא קרסה. אחרי שניסיתי לעלות מתחים מספר פעמים ולייצב את המערכת כל הניסיונות כשלו. לבסוף מצאתי את הפתרון הורדתי את מתח המעבד ל1.5v את מתח הגשר הצפוני העברתי למצב auto גם את מתח הגשר הדרומי העברתי למצב auto והורדתי את המכפלה של המעבד מ9 ל-8. קיבלתי מערכת יציבה לחלוט…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. שלום לפורום ;D מהיום שבו קניתי ת'מחשב הוא רועש מאוד ואני לא יכול להימצא איתו באותו חדר אני תולה את האשמה באוורור משום שההארד דיסק עובד בסדר ואני לא יודע מה עוד יכול להיות הסיבה... אז אני שואל אותכם ידידיי... מה עושים!? האם כדאי לי לקחת את המחשב למעבדה? דיברתי איתם אך הם אמרו שהם לא מספקים מאווררים שקטים אלא רק ג'נריים פשוטים ב40 ש"ח. אני זקוק למאווררים סוסים שיהיו שקטים ברמה של ה25 דציבל פלוס מינוס... אבל הקטע הוא שאין לי מושג אילו מהם רועשים או אולי בגלל שיש הרבה מאווררים נוצר כזה רעש (למרות שאני חושד שיש לי אך ורק 2 מאווררים למארז וכמובן מאוורר למעבד שהוא לא רלוונטי לדעתי)... אז אני זקוק להמלצות על מאווררים (אם אפשר שיהיה ניתן להזמינם מהאתר של PCH או חנות חומרה …

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by tintin,

יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  13. שלום יש לי לוח Epox 8RDA3+ Nforce 2 400 Ultra ואני רוצה להחליף את ההיט סינק של הגשר הצפוני במה להחליף ??? אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ??? נ.ב. אפשר המלצות על דברים שיש בארץ מן הסתם?!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by dima_ga,

שלום. אני רוצה לקנות מעבד Q6600 ולהמהיר אותו ל3 GHZ. אני צריך קירור למעבד. תקציב 180 שח עדיף פחות. בבקשה לתת דגמים שיש בFOXPC היות והמחשב נקנה משם. פרטים נוספים: לוח אם P5QL PRO מארז NZXT APOLLO ספק 500W של סיסוניק

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by SuB,

של 100Kohm או 100ohm?? ב-PC tip כתוב 100k וכאן כתוב 100..

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אני מתלבט בין VB6000BNS TT SWING לבין COMPUCASE 6919 - האם תהיה לי בעיה לדחוף את המאוורר המסיבי הזה לאחד מהם? מי עדיף מבחינת אוורור? תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום לכם, אני חדש בכל הקטע של O.C. עשיתי O.C למעבד. מ 133MHZ ל - 135MHZ מדובר במעבד P4 רגיל עם קירור סטוק. השאלה שלי האם הטמפ' נורמליות: מנוחה: 46-48 מאמץ: 66

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by shlomi_x,

כרגע התקנתי EasyTune ב GIGABYTE 7VA . קיבלתי אינדיקציה שה - system fan במצב של 0 סיבובים לדקה. פתחתי את המחשב אך כל 4 המאווררים עובדים ! מהוא אותו ה - system fan? האם מדובר בבאג של התוכנה? עוד שאלה, האם יש אפשרות לקבל התראה ללא פתיחת ממשק התוכנה על טמפ' גבוהה או מאוורר שחדל לעבוד? תודה לכולם !! (במיוחד ל Annatar ) שלומי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by DJ Clue,

איזה קירור אתם מציאים לי לקנות למעבד a64 3000 בתקציב של 200 בערך שיהיה חזק ולא איכפת לי שקט או לא תודה.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  20. שלום, אני צריך המצלה לחבר לקירור לפנטיום 4 שלו ואני לא במין מהחיים שלי בפנטיום אז אני שואל אתכם.. קיור עד 180 שקל ככה הוא לא יעשה אוברקלוקינג ועדיף קירור שקט... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  21. http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image5.JPG אני ינסה להמשיך את זה פשוט זה היה צריך לעבור 2 לופים ב-3d mark ועוד בדיקה של 5 שעות בפריים 95

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by GHOST,

מאיפו ניתן להשיג SK-7? וגם תמליצו על גופי קירור נוספים באותו מחיר (עד 200) חשוב שיהיה שקטים מיועד לבארטון 2500...

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by omerha,

יש לי את המעבד הנ"ל על לוח abit IC7-E ואני לא מצליח לעשות OVERCLOCK כשאני נכנס לביוס אני משנה אותו לכך שהמכפלה שלו תיהיה על 2.8 וכשאני יוצא מהביוס הוא לא עובר את ה POST מה אני לא עושה נכון קראתי כמה מדריכים אבל לא הצלחתי ...

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by FiR3SaLe,

כשאני עושה OC לכרטיס מסך (במקרה הזה 8800GT), האם אני צריך לבדוק את הטמפרטורה שלו למרות שעבר את מבחן ה-3dmark בלי תקלות?? ומהי טמפרטורה נורמלית במאמץ?, במנוחה? וגבוהה במאמץ ובמנוחה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by EvilForce,

איזה זלמן יותר טוב ? הישן שעולה 193 או הישן שעולה 217.5 ? מה ההבדל? והאם שווה להוסיף את הכסף?

• 9 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים