אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי מאוור אחד, באיזה מקום מומלץ יותר להציב את המאוורר במארז, למעלה או מאחורה? שאלה דבילית, אבל אני ישמח לקבל תשובה, ערב טוב.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מהם הסיבות ? האם מעבדים שהמתח בהם לא שונה יכולים להתחמם יותר ? מה גורם להתחממות ? האם מתח הוא הגורם היחידי לחום ? האם מעבד יכול למות גם כשהוא קר לאחר OC ? האם לוח אם יכול למות לאחר OC ? איך? מתי? למה? וכמה? למי פה זה קרה כבר, מהם הגבולות הנורמלים ? בקיצור, שפכו את כל המידע על זה ! תודה מראש, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי מעבר AMD 2000+ והוא עובד בטמפ' גבוהה יחסית.. 53 מעלות ומתחילות לי תקיעות מוזרות... התקציב שלי הוא-120 שקל, אמרו לי ש- VOLCANO 7 PLUS הוא הכי טוב ל-AMD
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
במפרט הנ"ל עשיתי למעבד שלי OC של 15% מ3.2 ל3.6...זכרונות עלו בתדר ל400 בDC וזה על מתח של 1.36(קבוע לי בAUTO)..דבר ראשון האם לשנות את המתח..?? דבר שני זכרונות סמסונג (2של 512)פועלים במקור על 1.85וולט ואני העלתי אותם ל1.9 כאשר הם עובדים על 400.. נגיד והם בתווח פעולה של בין 733ל800איזה מתח צריך להיות?? תודה למגיבים.שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קרור למעבד עד 250 עדיף פחות חשוב שיהיה מאוד שקט מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 בהתחלה חשבתי על הביג טייפון אבל ניראה לי שאפשר להסתפק בפחות עם תוצאות דומות בביצועים וברעש.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עובד על TBERD 1700 באוברקלוק ל2250 מגהרץ. עם SLK800 ומאורר גנרי אני על 39 מעלות, זמני, המוארר על המעבד יוחלף וגם יוספו מאוררים במארז (כרגע אין כלל) שמעתי על תופעה של מוות של TBERDים באוברקלוק במתח גבוה, ואני לא רוצה להרוג את שלי. כרגע אני על מתח 2.0 מקסימלי בלוח שלי. הטמפ היא לא ממש בעיה, ככה שמחום הוא לא ישרף. (והיא תרד ל30 בערך, כבר הורדתי אותה עם אמצעי קירור זמנים) האם יש סיכוי שהמעבד ימות אחרי כמה חודשים מהמתח אחרי כמה חודשים ? לא אכפת לי לקצת חיים של מעבד בשנה מתוך ה12 שנים הממוצעות שלו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חשבתי על דרך להוריד קצת את הרעש. במקום לחבר בברגים למארז, מה שגורם לרעידות, לחבר עם נייר דבק דו צדדי. הוא יחסית עבה (מילימטר בערך) ועם ספוג. כלומר הרבה פחות רעידות אם בכלל. 4 חתיחות בכל פינה של הברגים אמורות להדביק את זה מספ]יק חזק. החיסרון היחיד שאני רואה זה שאחר כל יש סימנים אם מורידים, אבל גם ככה כבר יש חור במארז...
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
החלפתי את הלוח הקודם שהיה לי ABIT IS7-E ללוח חדש ASUS P4S800D-X אני לא מתמצא בלוח הזה ולא ממש מצאתי דרך כלשהי לבצע איתו אוברקלוק למעבד שלי... מישהו מכיר את הלוח הזה וביצע איתו אובר קלוק? כי רציתי לדעת איך... דרך אגב, איזה מבין הלוחות טוב יותר מבחינת פיצ'רים ואוברקלוקינג? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש את שני אלה במסגרת התקציב... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6767 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=6685 הזלמן בא עם סינקים לזכרונות (למרות שאין לי בעייה להכין כמה מנחושת... השאלה מה נראה טוב יותר או פשוט ללכת על האופציה הזולה? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי את המעבד Q9300. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל? יש לי עוד מחשב שיש בו את המעבד Pentium D 950. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מצאנו 3 מקלדות ברחוב שברנו 2 לקחנו את הלדים ולקחתי אחת הבייתה שלמה פירקתי את הקופסא של השלם חיברתי למחשב ובדקתי עם רב מודד כמה לוקח שם לד ( בדיוק אותם לדים כמו של האחרים ) הוא לוקח 1.85 וולט איזה נגד אני צריך בשביל ה12 וולט הספק נותן ב12 וולט 12 אמפר איך אני יכול לבדוק כמה אמפר הלדים לוקחים בשביל לבדוק איזה נגד אני צריך לפי חוק אוהם אני לא יכול למדוד עם רב מודד כי הלדים מופעלים מהמקלדת וזה מולחם על הבורד אז אי אפשר לחבר בחיבור טורי את הרב מודד יש למישהו הצעות? על הלדים לא כתוב כלום אם צריך לצלם אני אצלם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתכנן OC קליל (ל~3 פלוס מינוס), מחפש לוח אם בעלות מינימלית שיתן את האפשרות הזו. חשבתי על ה asrock conroe945G-DVI, אשמח להקבל הכוונה.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות של מערכות קירור מים להזמנה מחו"ל אשמח לכאלה שכבר רכשו מע' אלו מחנויות אמינות נכון להיום אני עובד עם TT 760I הוא די חמוד לOC בינוני+ אני צריך משהו יותר טוב במחיר סביר תודה לממליצים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המאוורר סטוק אבל לא להוציא יותר מדי כסף. יש למישהו נסיון עם הקירור הזה? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-LCH-P9E1&other_title=+RR-LCH-P9E1+Hyper%20L3 בנוסף, הקירור הזה מבוסס על Thermal Pad, מה זה בדיוק אומר? האם צריך משחה טרמית בנוסף? אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (במחירים הגיוניים) וזה שלא צריך לפרק את לוח האם זה יתרון גדול מבחינתי. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני בקשה צריך קירור למעבד הבא: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Name : P4P (Prescott) Pentium 4E 90nm 2.8-3.8GHz 1.25-1.40V Socket/Slot PGA 478 תודה! אני אישית חשבתי על http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0092silent775/cl-p0092silent775.htm אבל לא יודע אם הוא מתאים!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עד אתמול המערכת שלי הייתה בOC חביב למדי של 290*9 -> 2615MHZ, במתח של 1.525 למעבד והזכרונות היו ב215MHZ על 2.7V אתמול עדכנתי את הBIOS של הלוח (DFI NF4 Ultra Infinity) לגירסה החדשה 8/11 העדכון הלך טוב (השתמשתי בתוכנה WinFlash 1.76) ולאחר מכן בצעתי כיבוי, הוצאת סוללה, CLEAR CMOS לאיזה 2 דקות, כניסה לBIOS -> עדכון של LOAD SAFE -> שמירה וRESET וכניסה לביוס שוב לצורך השינויים הרצויים) ובפעם הראשונה לאחר העדכון לא ביצעתי OC, הWINDOWS עלה כרגיל והכול בסדר. לאחר מכן המטרה הייתה כמובן להגיע רחוק יותר מה290*9, ולכן שיניתי את הגדרות בBIOS ל250*9 במתח של 1.5 (למרות שהמעבד עושה את זה ב1.35 רציתי להיות בטוח) וזכרונות בתדר שלא מפריע היה POST רגיל (גם מחלק של הזכרונות כמו שצריך) …
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב, זה האוברקלוק הראשון שלי. הגעתי מ 2.1 ג'יגה ארץ ל 2.3 נתוני המחשב הם: לוח אם: asus m2n-e מעבד: amd am2 3800+ זיכרון: 1024 mb kingston 800 mhz מאורר למעבד פריזר של ארקטיק קולינג. ושתי מאווררים גדולים 120 מקדימה ומאחורה במארז. התמונה של האוברקלוק מצורפת . האם כדאי להעלות עוד? הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
פירטתי בכותרת.. יהיה מסוכן או שרק כמה מעלות זה יזיק?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להראות לי בתמונות איך אני משנה את המהירות של המאוורר ל 100% בתוכנה RivaTuner v2.0כי ניסיתי ואני לא יודע מה לשנות.(קצת מפחד לשנות משהו לא נכון. בתודה נתנאל.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
למפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX giga spectek 667 *2 GIGABYTE GA-945P-S3 ספק ג'נרי 600W אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי... הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות. האם זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר למעבדים בסוקט A האם הם חמים יותר מהATHLON XP או ה ATHLON 64 או שקיימת בעיה? לפני החלפת הצלע קירור+המאוורר הטמפ' עמדה על 75 מעלות אחרי ההחלפה הטמפ' עומדת על 58. משהו כאן לא תקין או שהמעבדים האלו חמים כטבעם למרות שלא נראה לי סביר שמעבד כזה אמור לעבוד בטמפ' כזאת? מישהו יודע או נתקל בבעיה? מה הטמפ' הסבירה למעבד מהסוג הזה? נ.ב הדגם המדובר הוא Sempron 2400
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. טוב אז ככה המחשב שהמפרט שלו מצויין למטה היה פעם שלי וקניתי מחשב חדש רק בלי מארז אז לקחתי את המארז והטכנאי נאלץ להוציא את כל החלקים ... היה לי עוד מארז בבית אז בניתי את המחשב מחדש והבאתי אותו לאחי ... קיצר, מה המקסימום שאפשר להגיע איתו ב - OC ?.. יש לו קירור סטוק למעבד ולפני איזה 3-4 חודשים מרחתי למעבד משחה טרמית חדשה ... הטמפרטורה של המעבד בלי מאמץ היא 38-40 בחום של הקיץ הזה ... במאמץ הוא מגיע ל - 50-52 ... Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB חג שמח ושנה טובה לכולם (: תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי Intel P4 3ghz עם תושבת 775 רציתי לדעת מה הגוף קירור הכי טוב שאני יכול לקנות התקציב הוא בסביבות ה200 שקל. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-