אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה: המחשב שלי בן ~חצי שנה בערך.. מפרט אפשר לראות בצד.. מזה כמה זמן שהמאוור האחורי שבא עם המארז (6A19) לא עובד. בהתחלה,לפני שהוא הפסיק לעבוד קליל, הוא היה מציג נתונים מטורפים לSPEEDFAN ולBIOS, כל מיני קפיצות לא הגיוניות למספרים כמו 300,000 וכו'. מאוחר יותר הוא לא היה מתחיל לעבוד כשהדלקתי את המחשב ורק אחרי "פוש" ידני קטן הוא היה מסתובב ועובד כמו שצריך. בשלב כלשהו הוא פשוט הפסיק לעבוד. אם אני מסובב אותו קצת עם האצבע הוא ממשיך להסתובב עוד קצת, אבל זה נראה כאילו הוא פשוט לא מקבל מתח מהמעבד.. או שאולי החיישן שלו הלך? דחפתי אותו לתוך הכרטיס מסך, כי ממש חם שם, וכלום. יש לציין שהוא כן מזוהה ע"י הBIOS, ושאם אני מסובב אותו קצת עם היד המהירות שלו שם עולה מ0 לקצת יותר.. לאחר…
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ניקיתי מאוורר רגיל 80MM ובדר גם שימנתי אותו יצא לי קצת יותר שמן ממה שרציתי והשמן ניכנס לתוך "המנוע" לי יודע בדיוק איך ליקרוא לזה האם אפשר עוד לחבר אותו?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8600 של אסוס בלינק הבא http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1642&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מגיע לטמפ' של 88 בזמן שאני משחק זה תקין ואם לא אז באיזה טמפ' הוא אמור לעבוד? לאיזה טמפ' מקסימלי יכול להגיע הכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש סיכו להגיע איתו ל 3.0-3.2 יציב לחלוטין עם המעבד הזה נ.ב יש לי קירור של איגלו טק דגם 5750
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כשרכשתי אותו הייתי בטוח שהוא שקט במהירות נמוכה אך הסתבר לי שהוא רועש, רועש מאד אפשר להשתיק את היצור הזה? איך הוא על פסיבי? אני משתגע מהדבר הזה
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה החלפתי לפני חצי שנה את המעבד, לאחר שהיתה לי את אותה הבעיה הביאו לי מעבד חדש עם כנפים של המאורר יותר עבות ויותר טובות. יש לי מעבד prescot פנטיום 4 3000 מגה הרץ המעבד שלי אמור להיות על בין 50 ל60 מעלות לפעמים הוא מתחמם מגיע לי ל68 מעלות 70 מעלות יש לי את התוכנה אברסט אני בודק דרכה וגם דרך הביוס במקרה כזה שהטמפרטורות עולות פתאום המקלדת לא רושמת לי את כל האותיות אני רושם משפט חצי מהמשפט לא רשום טוב ושומעים צליל "תיק" כזה פתחתי את המארז אני שם עליו לפעמים מאורר ביתי שיתקרר. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד על אותה מהירות? כאילו אני רוצה שתמיד המאורר יהיה על 3000 סיבובים ומתי שצריך יותר שיעלה עכשיו המעבד שלי מסתובב על 4500 סיבובים כי הוא על 68…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה גוף קרור לא יקר, לא רועש מידי, יעיל, ושלא יעלה על 150 שקל. כמובן שעדיף המקסימום שבמינימום.. תודה (:
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הגדרתי בב BIOS ל 322X9 2.9ghz ואת ה PCI-E ל 120MHZ לפי איזה פורום http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1140896&highlight=965g ופתאום זה עבד אבל כנכנסתי לויסטה הכרטיס מסך המובנה התחיל לעשות בעיות הוא מעוות את התמונה מדי פעם לפעמים מרסט אותה (כדי לנקות אותה) who is here with the answers ? ממליצים לעלות את המתח על ה PCI-E ? המתח במעבד הוא 1.325
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD X2 5000 זיכרון של DDR2 800 2GB לוח אם nVIDIA nForce 520, AMD Hammer M56S-S3 ומאוורר Big Typ החום של המעבד שלי 25 מעלות במוצע ו 35 במאמץ מלא ... האם כדאי לי לעשות לו OC והאם אני ארגיש בביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
משהו שמצאתי ברשת: ASUS P5B + 1.6 VCORE + PRIME 95
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4500 ויש עליו MAX ORB הוא עובד כרגע על LOW-MED יעני באמצע לא בינוני ולא נמוך והטמפ שלו במאמץ היה 40 ליבה 2 וליבה ראשונה על 36 זה בסדר? ובמנוחה זה משו כמו 26 עד 30 10 מעלות פחות אה אין OC ועוד משו יש לי ספק 300W של HEC ART כן אני יודע שהייתי צריך לקחת TRT אבל לא הייתה לי ברירה כי זה היה יקר אז השאלה היא אם הספק יחזיק OC יש לי ככה כרטיס מסך X1550PRO 2GB ראם KINGSTON דיסק קשיח 160GB AAJS קירור ^^ מעבד^^ ולוח אם של אסרוק 4dualcore-sata2
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני רוצה להמהיר את הכרטיס. לפני זה ניקיתי אבק במארז וכו'. האם הטמפ' סבירות?: אוורסט: Aux: 54 ATITool: 57c יש עוד טמפ' שרשומה מעל ה57, שהיא 77. האם הטמפ' בסדר? אפשר להתחיל לעלות קלוקים ואת הזכרונות?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! אני רואה שתמונות ענקיות... איך אני שם אותן כזה בקטן למטה?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC בינוני (לפי המפרט בצד) ויש לי כמה שאלות: 1. הטמפרטורות של 30-33 ללוח אם ו 40-45 מעלות למעבד הם סבירות? 2. שמתי לב שצלעות הקירור למעבד נוגעות בצלעות הקירור של הגשר הצפוני, זה פוגע בטמפרטורות של המעבד? ואם כן מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
צריך המלצה על מאוורר בתקציב עד 100 שקל גודל 120 בלי כזה דבר שאפשר לשלוט על המהירות שיהיה חזק מאוד ושקט מאוד..... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 629 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי קניתי לוח אם חדש P41 של גיגבייט, ראיתי שיש ללוח 3 חיבורים של מאוורים + חיבור לCPU, 1 חיבור עם 4 פינים+2 חיבורים עם 3 פינים, מניסיון שלכם את המאוורר הקידמי המכניס אויר ,לאיזה חיבור מומלץ לחבר? כי ראיתי שמהירות הסיבובים שלו קטנים ולא מספיק לקירור המארז. רוני
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך HD4830 ומתכנן כעת לבצע לו OC עד כמה שניתן עם קירור סטוק. היה לי עד כה מסך 17 אינץ, כעת יש לי 19 ואני מעוניין לבצע שיפור בביצוע הכרטיס מסך. המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO זכרון : g.skill -- 4GB 2GB x 2 ספק: נראה לי ג'נרי כ 400 - 450 וואט. ---- איך ניתן לבצע OC טוב ויציב לכרטיס מסך דרך המגהדרייב ? אם אפשר קצת לפרט כדי למנוע סיבוכים. תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC למעבד שלי (I5 760) הגעתי מ2.8GHZ ל-3.85GHZ עכשיו לא התעסקתי במתחים של המעבד והשארתי את זה על אוטומט וזה עובד יציב בלי בעיות, אבל חבר שלי אמר לי שעכשיו שזה על אוטומט יש יותר מידי מתח למעבד והוא יכול להישרף זה נכון? אם כן על כמה מתח להשים את המעבד? תודה! סהר.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים של 120MM שיתאימו לH100I, כרגע יש לי את המאווררים של קורסייר הבעיה שהם עושים רעש מוזר (מן זמזום של חריקה) בזמן שהם עובדים. כרגע אני נמצא במערך של PULL ואני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים למערך PUSH/PULL. לפי מדידה של המארז שלי אני יכול ארבעה מאווררים בגודל מלא בלי שיפגע בזכרונות שלי. המארז שלי הוא FRACTEL DESIGN ARC MIDI. אשמח לעזרה,
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס "החמים" עם קירור סטוק שלא מספק את הסחורה לכן אני מחפש קירור יעיל ושקט עד כמה שאפשר תקציב 250 שקל גמיש. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הכטיס מסך שלי מגיע לטמפ גבוהות בטרוף כשהוא במנוחה הוא על 65 פלוס מינוס לפי ati tool ולפי everest זה 8 מעלות פחות תמיד מati tool ובמשחקים הוא מגיע לי ל 95 מעלות לפעמים הוא הגיע לי ל 100 (כל המעלות מתייחסות לפי ati tool) אני לא יודע מה לעשות הרמתי את הפעילות של המאוור שלו ל100 אחוז ניקיתי אבק מכל המאווררים אני נואש
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לעשות אוברקלוק למעבד שברשותי כדי לשפר ביצועים במשחקים ויש לציין שזהו אוברקלוק ראשון שלי אז אולי אני אשאל פה כמה דברים מצחיקים. אתמול עשיתי ניסיון ראשון והעלתי את התדר ל-2.3GHZ אבל גם התדר של הזכרון עלה מ-667MHZ ל-700MHZ ואני רוצה להימנע מכך אם זה בכלל אפשרי. הגירסה של הBIOS שלי היא 0203 ובחוברת של הלוח אם ראיתי שצריך להיכנס לADVANCED MENU בשביל אוברקלוק. נכנסתי לשם וראיתי CPU FREQUENCY והיה שם משום מה את המספר 200, עכשיו אין לי מושג למה המספר הזה מתייחס כי ראיתי באוורסט שה-FSB שלי הוא בסביבות 366 וחשבתי שזה המספר שבו הייתי אמור להיתקל ואותו יש להעלות בהדרגה. אז הוספתי 10 והגעתי ל-210 ולאחר מכן נעלתי את תדר ה-PCI EXPRESS ל-100 כפי שראיתי במדריכים. נכנסתי ל-X…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-