אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המעבד והקירור הנ"ל עכשיו הטמפרטורה בidle היא 39 בערך פלוס מינוס וכשאני נגיד עושה משהו אפילו פשוט גולש באינטרנט לדוגמא הוא עובר את ה 40, לחבר יש את אותו מעבד ואותו קירור ואצלו נמוך בהרבה וגם במאמץ שלי מגיע ל55-60 ושלו בקושי מגיע ל50 יש מצב שלא שמתי משחה טרמית כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב יש לי כרטיס מסך 4870 עם קירור של twin turbo אבל הבעיה היא שאין לי שליטה עליו דרך הדרייבר של ati רק דרך riva-tuner... יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה....? ועוד משהו ב riva-tuner המאוורר על אוטמטי אבל הוא עובד ללא מאמץ על 85 אחוז למה והכרטיס לא חם שהוא על 80 אחוז הטמפ היא 52..... למה הוא לא מוריד קצת מהירות...?ככה זה אצל כולם?כי הכרטיס יחסית רועש ואני לא רוצה להוריד מהירות ואז לשכוח להעלות כשאני משחק... תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מקרר סתאם אני מחפש קירור בשביל I7 משהוא טוב מאוד אבל וכמה עולה קירור מים 800 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 רגיל שאני רוצה לנסות עליו OC עם קירור סטוק.... השאלה היא כמה יעיל הקירור סטוק (כלומר אם אפשר להגיע איתו לOC נורמלי) ואם למישהו יש רעיון איך לשפר את היעילות של הקירור סטוק (שיפצורים וכדומה)
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ערב טוב. יש ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 260 שבמקור מגיע עם 2 מאווררים שכנראה לא כ"כ מספיקים לו.. התקנתי אתמול GTA 4, הוא רץ על ההגדרות כמעט הכי גבוהות כרבע שעה חלק מאוד, לאחר מכן המשחק מתחיל להתקע, כמו שאני מבין החוליה החלשה במערכת היא הכרטיס מסך שמתחיל לרתוח. כשמפעילים את המחשב הכרטיס מסך מריץ כנראה בדיקה כלשהי ומפעיל את המאווררים לעוצמה מקסימלית לכמה שניות.. השאלה שלי האם אפשר איכשהו להפעיל אותם בזמן המשחק. משחקים אחרים עוד לא יצא לי לנסות כי רק אתמול הרכבתי את המחשב.. המאווררים במארז מכוונים על המקסימום והחוטים מסודרים טוב מאוד ככה שאין חוט שמפריע לאוויר לזרום כמו שAntec תכננו. איזה תוכנות קיימות שיכולות להראות לי את הטמפ' (של המעבד, כ.מסך וכו') האם OC (של ה…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא מידות (מרחק בין חורים) לסוקט 478 (פנטיום4) סוקט 939 (AMD) כי יש לי ג'יגה בייד רוקט 3די פרו בלי מתאמים ואני רוצה להכין לו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך יעבוד פה OC בסיסי ז"א . הקפצה של 30% למעבד בלבד! הינה המחשב NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3R Intel P55 LGA1156 Samsung SATA2 1TB 32MB 7200RPM SAPPHIRE RADEON HD5870 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE HEC WIN+ 700 700W LANCOOL K58B NPS SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 F3-10666CL7D-4GBRH Intel Core i5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB BOX
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כבר עכשיו אני מבקשה לא לתת לי הסברים מה זה TJ כי אני יודע מה זה ואני יודע שלכל מעבד יש TJ שונה. העניין הוא שהמון זמן אני שומע (לא רק פה...) שה-TJ של Q6600 B3 הוא 100 ושל ה-G0 הוא 95... ואתמול ראיתי איזו כתבה ב-TOMS HARDWARE (שאני מחפש אותה כבר איזה רבע שעה אבל לא מוצא...) בקיצור זו כתבה על ה-MAX TJ למעבדים... היה כתוב שם של Q6600 G0 יש 90 ול-B3 יש 80!!! מישהו יכול לסדר לי את זה בראש.... כי זה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי... אני רוצה לדעת מה ה-TJ שלי (בערך כמובן)!!! נ.ב - מצאתי אותה!!! http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תמיד שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש למשך כמה דקות (בערך 10דק') תמיד אומרים לי שזה האבק במאוורים אני מנקה אותם מוציא את כל האבק אם פן ושוב נהיה רעשבהדלקה. זה מפסיק כאשר אני נותן מכה קטנה למארז או אם הזמן פשוט מפסיק הרעש. ממה נהיה רעש הזה ואיך מסדרים אם אפשר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אם עשיתי אוברקלוק וכל פעם עליתי ב10-15MHZ בFSB וגם עליה איטית במתחים עד שהגעתי להגדרות שבהם המחשב יציב ואז חזרתי למהירות סטוק, האם זה לא מסוכן בפעם הבאה לקפוץ ישר להגדרות שהגעתי אליהן מקודם שבדוק שמעבד מסוגל לעמוד בהן? (מדובר בהפרש בסביבות 1GHZ , המעבד הוא E8400) או שצריך (או עדיף) בכל פעם לעלות בצורה איטית?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום,קניתי שני מאווררים 120 למחשב אחד S-FLEX ואחד AC 12025L את הראשון אני מזהה בביוס והוא עובד בסדר על אותה מהירות שמצוינת עליו 1200RPM אך השני אינו מזוהה והוא כאילו לא נמצא,בדקתי ופיסית הוא עובד,שניהם שלושה פינים ולוח האם הוא P35 DS3L מישהוא יודע מה הבעיה או האם זה תקין? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ראיתי פעם פה אשכול עם תוכנות לכרטיס מסך אני רוצה את התוכנה שאפשר להוריד דרכה את הטמפ' של המאווררים ועוד תוכנה שבודקת את הטמפ' של הכרטיס במשחק נגיד.. ואם יש עוד תוכנות שיוכלו לעזור אז בכייף תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי קירור corsair h60, כדאי לשים לו משחה טרמית? זה ישנה את הטמפרטורה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מערכת X58, האם ולטובת מה משפיע SC/DC/TC על יציבות ה-OC? עם אותם זכרונות בדיוק. אני מדבר על X58 בכוונה כי הוא יכול לעבוד עם שלושת המצבים.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הוא בעובר קלוק ורציתי לקנות לו קירור אחר תקציב כמה שרוצים אבל בלי להגזים!:>
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אים מישהו יודע איך המעבדים החדשים מגיבים לOC? א.האים הם מתחממים בצורה רצינית? ב.יש להם הגבלה כלשהיא, או שניתן למשוך איתם כמו המעבדים "הישנים" (2.4, 2.6, 2.8) ? המעבדים שמענינים אותי הם: 2.8 prescot 3.2 3.4
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקי אז ככה שוב כרגיל ניסיתי להגיע לOC קצת יותר טוב מה2500@3200 שהיה עד עכשיו, ומשום שהיו עולים לי מסכים שחורים מספיק שהייתי מעלה 5 MHZ אז התייעצתי אם חבר והוא אמר לי שבחלק מהביוסים של הNF7 צריך לבטל את הInterFace כדי להגיע לOC גבוהה יותר אז ניסיתי את זה ואחרי 10MHZ התחילו לעלות לי מסכים כחולים, עכשיו אני מציין את זה שהמחשב היה יציב ללא מתח בOC של 2500@3200 אז הייתי ללא מתח, ודבר שני זה שהורדתי תיזמונים לזיכרונות מ3 ל2.5 וגם הם ללא שום מתח, עכשיו הבעיה היא אי יציבות מחוסר מתח? או בעיה אחרת? תודה מראש. עריכה: שחכתי לציין שגם שהחזרתי לOC של ה2500@3200 המחשב העלה מסכים כחולים (כולל ניסיונות לעלות מתח). טמפרטורות: מעבד במנוחה 32-36 ומאמץ 38-42.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan האם זה יתאים למעבד כפול ליבה?( 3800AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor ) ואם לא ..אז איזה צריך ליקנות...תודה! ואיזה לוח אם כדי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב הישן שלי פנטים 3 64MB 3dfx voodo 500MHZ יש לו מאורר רק למעבד והוא כול הזמן נתקע או עושה ריסטים לא דע יש לי מאורר כיצד אני מחבר אותו ולאן הוא מתחבר? ואיך עושים חור במארז?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ואיפה אפשר להשהיג בארץ הנה קישור http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0257-blueorbii-2/cl-p0257-2.htm תודה מראש אדם
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המעבד הוא AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY , עכשיו המליצו לי על הTHERMALTAKE BIGTYPHOON ואמרו שהוא בצמרת המאווררים אם לא הכי טוב, אבל מה לעשות אני חושב ש235 שקל למאוורר קצת מוגזם. אשמח אם תוכלו להציע לי מאווררים יותר זולים בתקציב של עד 100 שקל, ותתשתדלו שזה יהיו מאווררים טובים שיתאימו, בנוסף יהיו שקטים.
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום, אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ. מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?) לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.) אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה …
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נניח ויש לי את גוף הקירור שמגיע עם AMD Athlon 2500 : מדובר בקירור הסטנדרטי הבסיסי, גוש מתכת בצבע אפור (צלעות הקירור) ומעליו מאוורר פשוט. לעומת זאת אם לוקחים את ה Silent boost (לא זוכר איזה ספציפי), יש לו מאוורר קצת יותר גדול (אני חושב), וגוש (צלעות קירור) בצבע ברונזה. האם החומר שממנו עשויי גוף הקירור השני (הברונזה) משפר משמעותית את קירור המעבד ? כלומר, אם אקח את המאוורר של ה Silent boost, וארכיב אותו על גוף הקירור האפור שמגיע עם המעבד - הקירור יהיה פחות טוב ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-