אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
או שיכול להפנות אותי לאתר שערך השוואה שכזו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני רוצה ממנו זה שיהיה שקט
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הייתי של טרמלטק ולא הבנתי מה זה ה-2 דגמים הללו.. הסבר בבקשה ומה יותר טוב? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp ביג טייפון רגיל http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp ביג טייפון VX
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב! בזמן האחרון הטמפרטורה הממוצעת של המערכת שלי עלתה(היא באובר קלוק) ואני לא כל כך אוהב את זה שהמעבד שלי חוצה את ה40 מעלות, אז חשבתי אולי להחליף את המאוורר שמכניס אוויר(120MM ג'נרי) למשהו יותר איכותי עם פאנל שליטה או משהו כזה שיתן לי לקרר את המחשב ביתר יעילות. מה אתם מציעים? ראיתי את זה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1698336322.htm איך הוא? הוא עם פאנל לשליטה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם האם ישנה אפשרות להורדת מתחים למעבד פרסקופט?דרך לוח האם בביוס זה לא אפשרי תודה ושנה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848P סתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבוד והנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח) ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב? בבקשה עזרו לי.. בתודה רבה מראש http://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אתמול ניקיתי את אחד הסינקים שלי בחומצה (אל תשאלו מה עבר עליו) ולא הצלחתי להוריד את הלכלוך עם שום דבר רגיל אז אמא שלי הביאה לי איזה סקוטש שנקרע בקלות והתחלתי לשייף את הלכלוך שהיה על בסיסו של הסינק. לתדהמתי, כשהוצאתי את הסינק מהמים וייבשתי אותו היה לו mirror finish! אז לקחתי עוד כמה סינקים ושייפתי אותם עם הסקוטש אחרי שהרטבתי אותו במים ועכשיו אני שמח! כל החדר מבריק! אני מקווה שזה לא ישן לכולם או משהו אבל whatever
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את המאוורר הנוסף שלי ישירות לספק (ליברטי 400)?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נערך: הינה לאן הגעתי, מה אתם אומרים? 20% לזיכרון ו21% לליבה במאמץ: 61 מעלות במנוחה: 43 מעלות
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למה אני שואל כי הקירור נראה לי מפלצתי ויש לי גם זלמן VF700-Cu שנישאר לי מהכרטיס הקודם .... אז אני צריך לדעת מה יותר טוב תודה לכל עוזר
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הבעיה עם TEC - היא צריכת החשמל והצורך בספק נוסף בד"כ. יש פתרון טוב לכך: מספר חוקים לגבי TECS. 1. יכולת הקירור ב וואטים מייצגת את היכולת ב-ריק ולא באוויר. - באוויר מדובר רק ב - 80% מהיכולת הרשומה. 2. יכולת הקירור שווה לפעמיים הצריכה אם משתמשים רק ב שליש מהמתח. עכשיו בואו ניראה מעט נתונים לגבי TEC של 226 WATT: ב-15 VOLT הוא צורך 22 AMPER ב-12 VOLT הוא צורך 16.5 AMPER. ב-7.5 VOLT הוא צורך 10 AMPER. ב-5 VOLT הוא צורך 9 AMPER. כלומר ב 5 VOLT - הצריכה תהיה של 9 AMPS כפול 5 VOLT שזה יוצא 45 WATT. יכולת הקירור תהיה 90 WATT. נאמר נחבר 2 TEC כאלו: נקבל יכולת קירור של 180 WATT מעשי = השווה ל יכולת של TEC בעל 226 WATT (לזכור 226 זה בריק). ואיזה צריכת חשמל נקבל? 90 WATT לשני ה TECS בי…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כרגע אין לי זרימת אויר כמעט בכלל במארז..רק מאוורר אחד שמוציא אויר..יש לי תיכנון לעוד שניים-שלושה מאווררים, כדי שתהיה זרימת אויר אמיתית. עכשיו אני יודע שהם יעשו רעש[המאוורים] ואני רוצה לחסוך לעצמי את הימי רעש האלה, ולחבר אותם ביחד עם פאן באס. השאלה שלי היא כזאת..משמעותי איזה מאורררים אני קונה? עקרונית, כדי להתאים למארז שלי, הם צריכים להיות 80 מ'מ, והתיכנון הוא מפסק 12 7 ומכובה לכל אחד. אז ב7 וולט, יהיה הבדל משמעותי בין מאורר מיוחד שנחשב שקט לסתם מאורר ג'נרי? אין לי יותר מדי תקציב להשקיע בפרוייקט, אז אני מעדיף סתם מאוררים..אבל אם זה לא ישנה את הרעש שהם יצרו בצורה משמעותית, זה לא יתן לי כלום.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
פשוטה כאפשר.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כיביתי את המחשב כדי לעשות קצת סדר בכבלים, וכשנגעתי במוספטים של הכרטיס-מסך כמעט חטפתי כוויה :-X מה שמאוד הפתיע אותי כי אני רגיל לטמפ' נמוכה משאר הרכיבים במחשב. ניקיתי אבק ביסודיות ופיניתי כבלים מיותרים, אח"כ מדדתי את טמפ' הכרטיס תחת עומס כבד (ATI Tool 3D View). הליבה נשארה יציבה על 47-48 מעלות במשך חצי שעה, אבל כמו שחששתי, המוספטים זינקו תוך זמן קצר לטמפ' של 61 מעלות אני מפחד שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, הקיץ יהרוג לי את ה6800GT :'( ולכן אני זקוק לפתרון הזול ביותר שיצנן את המוספטים של הכרטיס האיזור הבעייתי מוקף בעיגול אדום:
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחרי שהשארתי את המחשב דולק איזה לילה המאוור של הכרטיס מסך התחיל להשמיע רעשים מוזרים. לפעמים הוא עובד שקט, לפעמים הוא עובד קצת רועש (כאילו הוא מתחכך באיזה כבל) ולפעמים הוא עובד, מפסיק להסתובב בפתאומיות ואז ממשיך. ניקיתי אותו מאבק ובדקתי שאין אף כבל שמפריע לו, וזה לא עזר - הוא עדיין ממשיך להרעיש. מה עוד יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה, הכרטיס מסך הוא HD4850 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש סיכו להגיע איתו ל 3.0-3.2 יציב לחלוטין עם המעבד הזה נ.ב יש לי קירור של איגלו טק דגם 5750
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי לאח שלי במקום ה 9600PRO שלו 9800XT... עכשיו אני רוצה להחליף לו קירור... היה לי פעם כרטיס דומה עם הקירור של זלמן זה עם השני היט פייפסים ( לא זוכר את הדגם ) והוא היה טוב מאוד !! השאלה אם יש קירור טוב יותר מהזלמן בפחות או יותר אותו סכום ?? אם אפשר השוואות אז בכלל יהיה סבבה נ.ב אני שואל כי אני לא כל כך מעדיף את הזלמן כי הוא מכוער מאוד ! וחשוב לי שהכרטיס יראה נורמאלי... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 אבל לצערי אין להם את המאוורר למעבד.. (Scythe Reeven) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחליף טוב. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה המפרט וזה מה שיש לי בביוס כמה שאלות 1. איך אני נועל את הPCI EXPRESS ואת התדר של הזיכרונות? 2.וכדי להמשיך לעשות אני רק צריך לעלות את ה210 ב5 כל פעם ולבדוק עם פריים 95 אני יכול מקסימום עד 240 נכון כי הזיכרון שלי הוא 800 MHZ 3. איך אני עושה שהמהירות של המעבד לא תרד כשהמעבד לא במאמץ? תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלומלום קניתי את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא מגיע עם משחה טרמית. ברשותי גם משחת ARCTIC SILVER 5 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא מבינה כלום במחשבים, צריכה עזרה...יש לי מחשב חדש פנטיום 4 מהירות 3 ג'יגה ומערכת הפעלה xp - זה כל מה שאני יודעת עליו...הטכנאי שהרכיב את המארז עשה עבודה גרועה מאוד ומתחמק כבר חודש מלטפל בבעיה... או המאוורר או ספק הכח או שניהם רועשים ברמות שמורטות לי את העצבים כל פעם שאני ליד המחשב. מה עושים??? ובאיזה עלויות מדובר?? אני צריכה שקט!
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי 5770 VAPOR-X ועשיתי OC דרך הSUITE של ATI אבל כל פעם אחרי שעשיתי OC ועשיתי TEST ראיתי שהנתונים של ה GPU CLOCK וה MEMORY משתנים לשניה וחוזרים להיות בדיפולט שלהם.. הורדתי GPU-Z ובדקתי גם דרך שם ובתוכנה זה מראה לי שהנתנוים השתנו אבל הנתוני CORE לא השתנו.. הנה האתר דרך התוכנה של ה GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/hxdds/ עשיתי משהו לא בסדר או משהו? הבאתי גם תמונה, עם כל מה שבדקתי ותראו
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני אב גאה ל 6800LE הכרטיס עבר פתיחת צינורות מ 8 ל 12 וגם פתיחה של VERTEX SHADER מ 4 ל 6. כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון של הכרטיס אני מקבל שגיאה (יש לציין שהכל נעשה דרך RIVA TUNER) והכרטיס נכשל בטסט אפילו בהעלאה של 1MHZ. מישהו יודע למה? שאלה נוספת: אני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס. יכול להיות שאין לו חיישן??
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על משהו חדש (משאבות סגרנו הגיע הזמן לקצת בלוקים) אם הייתה יכול לקנות את הבלוק הנ"ל בארץ האם הייתה קונה אותו?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האתר הגרוזיני (כן גרוזיני...) מסביר הכל אבל הכל במיקצועיות ובתמונות אין ספור איך לשבור את מחסומי הלוח שלכם במיוחד אם הוא לוח מצויין כמו ה MAX3 ולהביא אותו לשיאים חדשים. כמו גם שבירת מחסום ה 250FSB http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en1.php
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-