עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the_one23,

אהלן, אני די חדש בנושא הOC, קראתי כמה מאמרים בנושא בפורומים בארץ ובאתרים בחו"ל, וכשקבלתי לפני שבוע את המחשב החדש החלטתי לעשות לו OC קטן, המפרט שלי: E6750 לוח: GIGA GA-P35-DS3L זיכרון: OCZ 2GB 800HZ CLX PLATINUM 4-4-4-14 מארז+ספק: 120NM FAN+ Antec Sonata 3 + antec EArthWatts 500W קירור: סטוק... בינתיים עשיתי OC כזה : E6750@2.8GHZ על מתח סטוק, זיכרון:400MHZ@432 על מתח +0.2V ומחלק של 5:6 טמפרטורות: מנוחה 31-35, מאמץ: 50-52, עשיתי לו בדיקת מאמץ של שעה בOCCT ולא היו בעיות.. איך נראה לכם הOC בינתיים? יש מקום לשיפור? כמה שאלות: 50C .1 זו טמפרטורה גבוהה במאמץ? 2. יש תוכנת בדיקה אמינה/איכותית יותר מOCCT, אבל שלא לוקחת כך כך הרבה זמן לבדוק יציבות? 3.ושאלה אחרונה: מה התדר המקמסל…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by latismu,

אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 -כלומר פנטיום 4 (ערכתי תשורה הזאת כדי למנוע בלבול - למי שקרא אותה גם לפני התיקון) איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by CybeR_CoM,

???

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by amitai124,

כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by SinfuL-,

בחיים לא עדכנתי את הביוס שלי ואני רוצה לדעת אם זה יעזור לי ב-OC כי כרגע אין לי אפשרויות כמו שלרוב יש פה (להגדיר מתח לזכרונות וכו') עדכון הביוס פותח אפשרויות חדשות? מזה עושה בכללי? ובמה זה יכול לעזור? תודה, אריאל

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. עשיתי מודינג קטן למחשב ... מאווררים ועוד כמה דברים ... התקנתי SpeedFan והטמפרטורה במחשב שלי היא 21, זה בסדר? יותר מידי ? תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by xtx,

גוף קרור טוב? ל e6600 יכול להיות שאני יעשה אוברקלוק בעתיד

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by X-TeNDeR,

שלום לכם, פרסמתי פה בעבר בנוגע לאוברקלוק שעשיתי למחשב החדש שלי. אז התוצאות שהשגתי עד עכשיו הן: cpu: 1800 @ 2178 @ 1.42v bus : 200 @ 242 memory: 242mhz @ 2.70v timings 3-3-3-8 t1 ה-HTT על 3 ומכפלת המעבד בדיפולט X9 ובכן, אני מאמין שאני יכול להגיע ליותר, אבל כרגע בהגדרות הנוכחיות המחשב מחזיר שגיאות בprime מעל ל-242 באס. ב242 באס יציב לחלוטין. האם תוכלו לכוון אותי מה צריך לעשות כדי להוציא עוד קצת מהמחשב? אולי לשנות יחס זכרונות? המפרט בחתימה, תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by BURTON,

ראיתי שההבדל בין ה9600 פרו לxt הוא הבדל של 100 מגה הרץ במהירות הליבה וחשבתי לנסות הורדתי את התוכנות שנמצאות במדור ההורדות בhwzone אך הן לא עובדות על הכרטס הספציפי הזה מישו יכול להמליץ לי על תוכנת אוברקלוק לכרטיס הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by zzrxox,

הכרטיס הוא : EAX1900XT/HTVDP/256M הטמפ' כפי שמוצגות באברסט במנוחה הם : GPU - 45 GPU AMBIENT - 38 GPU VRM - 38 1. האם זה גבוה או נמוך ? 2. מה הטמפרטורות הצפויות והלגיטימיות בזמן ניצול מקסימלי ? 3. מה הטפמ' שאסור לעבור בשום מקרה ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by GRINFELD,

ביקשו שאני ישנה את הכותרת, אז זה הכי קרוב. הייתי בהום סנטר ואייס ורציתי לקנות חלון פרספקס ומקדח כוס ועוד כל מיני דברים ואני מזה מעוצבן. לא היה להם כלום !!! כל התכנון שלי לחלון ולמאוררים עכשיו נתקע ואני צריך ללכת לא יודע לאן ולמצוא מקדח ואת כל הדברים. בקיצור לא ממש היום שלי

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by mayeast2,

מעבד אתלון XP 2500 לוח גיגה בייט GA-7N400-L1 בפורום של המפרטים, כמעט בכולם ממליצים על מאוורר זול של SPIRE מדגם FRIDGEROCK שעולה 50 ש"ח. כאשר הזמנתי מ PCH, נאמר כי המאוורר לא מספיק טוב. שאלתי עם ה WHISPERROCK 4 יותר טוב ונאמר שכן. כמו שציינתי, הטמפ' מאוד גבוהה - 65 מעלות והורדתי את ה BUS ל 133 במקום 166 כדי שלא יהיה יותר גבוה ! כעת, ממליצים לי ב PCH להחליף (הם ממש בסדר, מוכנים לקבל חזרה את ה SPIRE) למשהוא יותר רציני: AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level שמחירו 181 שח. האם לא מדובר על OVERKILL ?? מצאתי כתבות באינטרנט שמדברים שה SPIRE מוריד לסביבות 40-45 מעלות ! וכן, התקנתי אותו נכו…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by tulicooli,

אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום חבר'ה, רציתי לדעת אם קריאת המתח של המעבד בp35c-ds3r בביוס ב pc health היא אמיתית? לדוגמא שמתי במעבד 1.55 אבל ב pc-health זה רושם 1.47 לדוגמא. זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by oren,

יש לי מעבד AMD ולוח... עכשיו אני לא יודע מה צריך לעשות לפני שמורחים ואיך בדיוק מורחים (את המשחה הטרמית) אשמח אם תסבירו לי הכל בפרטים. תודה רבה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אהלן! יש לי מחשב עם מעבד אינטל סלרון 1.6GHZ. אם אני יעשה לו אובר קלוק כמה זה יכול להועיל לי? ואם זה מסוכן?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by Voxzee,

יש לי מעבר AMD 2000+ והוא עובד בטמפ' גבוהה יחסית.. 53 מעלות ומתחילות לי תקיעות מוזרות... התקציב שלי הוא-120 שקל, אמרו לי ש- VOLCANO 7 PLUS הוא הכי טוב ל-AMD

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  19. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. אם זה קשור ל "המהרה" של הכרטיס הגרפי אז אני יכול להשתמש בזה במקום למשל תוכנות כגון ATITOOL או RIVE TUNER ? מצורפת תמונה של הממשק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

טוב,אז אני עושה OC,אבל כשאני נכנס ל-HARDWARA MONITOTING אני מקבל תדר ליבה אחר,ותדר זיכרון אחר.השאלה שלי היא מה הנכון?שהכי מדויק זה . מצרף צילום של ההבדלים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום לכולם. במחשב של אשתי (amd atlon xp 2200) היה עד לא מזמן מאוורר שהיה מוברג על דלת המארז בדיוק מעל המעבד וזרק אויר בכיוון המעבד. צורה זו היתה בעייתית מכיוון שהמאוורר מילא את המארז באבק, וכנראה גם את הגוף קירור של המעבד. הסרתי אותו ובמקומו שמתי מעין צינור רחב בקוטר 80 מ"מ בערך שמוברג מדלת המארז ויושב מעל המעבד וכך הוא גורם לזה שהמאוורר של המעבד ישאב אויר מבחוץ דרך הצינור. השאלה שלי היא איך הפתרון הזה? האם הוא טוב ומומלץ או שלהעיף את הצינור הזה ולהחזיר את המאוורר?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by wow,

יש לי Arctic Silver 5 ממזמן ולאחרונה הזמנתי Arctic Clean מ-FROZENCPU (בנוסף לעוד כמה דברים),מי מהם עדיף ? אגב קיבלתי בקבוק גדול (יותר מכון 2 - אחד להסרה) - כ-120ml ושאלה אחרונה - איך אני מורח את החומר על המעבד ? שם טיפה ואז מחבר את הבלוק קירור מים או מורח על כל המעבד ואז מחבר את הבלוק קירור ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by B@Kss,

ערב טוב. יש ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 260 שבמקור מגיע עם 2 מאווררים שכנראה לא כ"כ מספיקים לו.. התקנתי אתמול GTA 4, הוא רץ על ההגדרות כמעט הכי גבוהות כרבע שעה חלק מאוד, לאחר מכן המשחק מתחיל להתקע, כמו שאני מבין החוליה החלשה במערכת היא הכרטיס מסך שמתחיל לרתוח. כשמפעילים את המחשב הכרטיס מסך מריץ כנראה בדיקה כלשהי ומפעיל את המאווררים לעוצמה מקסימלית לכמה שניות.. השאלה שלי האם אפשר איכשהו להפעיל אותם בזמן המשחק. משחקים אחרים עוד לא יצא לי לנסות כי רק אתמול הרכבתי את המחשב.. המאווררים במארז מכוונים על המקסימום והחוטים מסודרים טוב מאוד ככה שאין חוט שמפריע לאוויר לזרום כמו שAntec תכננו. איזה תוכנות קיימות שיכולות להראות לי את הטמפ' (של המעבד, כ.מסך וכו') האם OC (של ה…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים