אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות קירור ואני צריך בשבילו מאוורר. המעבד שלי באוברקלוק 2.4 @ 3.1 ועד עכשיו החלפתי רק את המאוורר של הקירור סטוק למאורר 5000RPM. אי אפשר לישון עם המחשב ותמיד שאני לידו אני עם אוזניות.. ומיותר לציין שהקירור עדיין לא טוב. אז חיפשתי השוואות וכו' ומצאתי את הקירור Scythe Ninja שהוא בין ההכי טובים אם לא הכי טוב בקירור אוויר לפי כל המבחנים שראיתי והוא עוקף את ה XP120 בכ-8 מעלות. [בLOAD עם OC והעלת מתחים]. עכשיו, הקירור לא בא עם מאוורר ואני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיש לו יחס dB / CFM הכי טוב שיש, ושלא יהיה יותר מדיי יקר.. אבל חשוב שהוא יהיה שקט ושלא יעבור ת' 25DB משהו כזה. אבל גם שיהיה לו CFM גדול. העדפה למאווררים עם לדים <יש לי חלון במארז>.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הייתי של טרמלטק ולא הבנתי מה זה ה-2 דגמים הללו.. הסבר בבקשה ומה יותר טוב? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp ביג טייפון רגיל http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp ביג טייפון VX
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה ליקנות קירור למעבד ואמרו לי בהתחלה BT ואז ראיתי שיצא חדש VX אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואמרו לי שהוא יגיע עוד כמה חודשים ועכשיו ראיתי את המאוורר של הזלמן הזה והוא נירא דיי טוב אבל עדיף לחכות ל BT VX או ליקנות את הזלמן הזה ?? ואם יש משהו אחר שהוא טוב ותומך בכל התושבות החדשות של INTEL ו AMD אז תציעו לי משהו עד 250 - 300 ZALMAN CNPS9500 AM2 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=202&code=005 Big Typhoon VX http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0310/cl-p0310.asp יש לי AMD 3000+ 939
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם האם ישנה אפשרות להורדת מתחים למעבד פרסקופט?דרך לוח האם בביוס זה לא אפשרי תודה ושנה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרגע אני עם קירור סטוק על המעבד ב50 מעלות במצב רגיל וללא מאוורר בדלת ממול הקירור שיפלוט את האויר החם שהקירור מוציא אל מחוץ למארז. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר 80MM בדלת ולהחליף את הקירור סטוק. עכשיו לשאלות: 1. עם הוספת המאוורר 80 בדלת יש בכלל צורך להחליף את הקירור סטוק ולהשקיע עוד 100 שקל? 2. אם כן, אז ל AC freezer 64+80MM fan יהייה מספיק מרווח לשתיהם מהלוח אם עד לדלת?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עד לפני שבוע וחצי היה לי את המפרט שבחתימה אבל עם לוח של ECS. טמפ' המעבד במנוחה הייתה 38-39 ובעבודה 45-46 מעלות. הלוח נשרף והוחלף במסגרת האחריות בלוח מדגם זהה - תוצרת Asrock. הוסיפו לי מאוורר באחורי המארז, אבל טמפ' המעבד עלתה ל 52-53 במנוחה ול 56-57 מעלות בעבודה. מה הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI, בתוכנה של MSI אני טמפ' מעבד מסוימת כמו זאת שאני רואה ב-speedfan. ב-speedfan אני רואה עוד טמפ' שנקראת AUX. ב-everest אני רואה שטמפ' המעבד היא כמו ה-AUX ב-speedfan. במנוחה: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 33, AUX - 44. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 40, AUX - 50. תחת עומס, super-pi: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 43, AUX - 61. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 49, AUX - 74. בתעוד של MSI לא רשום על סנסור נוסף ולכן אני לא בטוח מזה אומר, כי מצד אחד הייתי מצפה שהטמפ' של המעבד לא יעלו יותר מדי כי זה גוף קרור רציני יחסית. מצד שני אני לא מבין מזה הטמפ' הגבוהות הא…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בתוכנה riva tunner יש מעין שני קטגוריות שאני לא מבין מה ההבדל בהם.. שניהם קשורים איכשהו לאובר קלוק עכשיו.. אני עושה את האובר קלוק שני דרך ה"חוצץ של ה-low system tweaks אבל שמתי לב שיש "חוצץ גם של systen tweaks.. לכל מקום נכנסים ממקום אחר.. מה ההבדל בין השניים ? על מה החוצץ של ה-system tweaks שולט ? הנה התמונה של מה שאני מתכוון, הקפתי בעיגול את המקום שדרכו מגיעים לכל חוצץ כדי שיהיה לכם יותר פרטים.. : זה החוצץ של ה-system tweaks, אפשר לראות בלמעלה של התיקייה.. : וזה החוצץ שאני משתמש בו שדרכו אני מבצע אובר קלוק (low system tweaks) :
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לשאול על תופעה משונה שקורות בכרטיס מסך שלי ( 6800 ) כאשר אני מבצע לו אוברקלוק... במצב נורמלי כאשר הליבה על 325 הטמפ' היא בסביבות ה 70 מעלות.. אך כאשר אני מעלה את הליבה ל 350 באופן מיסתורי הטמפ' יורדות עד ל 50 מעלות! איך זה ייתכן כלמיטב הבנתי אוברקלוק מחמם את הרכיבים ולא מקרר אותם! חבר שלי הציע השערה שהמאוורר שעל הכרטיס באופן אוטומטי פועל יותר מהר ולכן ישנה ירידה במעלות, אבל אני לא מרגיש שינוי ברעש על המאוורר ואני לא חושב שזה באג... כי גם המעבד יורד בטמפ כהשפעה בכמה מעלות. מה זה הדבר הזה?!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 4 ליבות של אינטל Q6600 וכיוון שלא תיכננתי להמהיר אותו קניתי אותו עם לוח זול של אינטל זה הלוח buffalo creek g33 מהסידרה האחרונה של ערכות השבבים של אינטלועכשיו הייתי רוצה להמהיר אותו יש פה למישהו מושג אם יש בלוחות האלו אפשרויות אוברקלוק כי אני לא מצאתי שם אפשרות להעלות את תדר הבאס והייתי שמח לקבל גם תשובה לגבי הלוח הזה של אינטל pearl creek g31 כי הוא מאד זול ורציתי לקנות אותו בשביל מעבד E4500 ולעשות למעבד המהרה רק שאני לא יודע אם בכל הלוחות האלו של אינטל יש אפשרויות המהרה בכלל ??? efi
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הכרטיס המצויין בכותרת. כאשר אני בודק טמפרטורות\מהירויות מאוורר באמצעות התוכנה של אסוס ניראלי שהטמפרטורה קצת חריגה,אלא אם כן אני טועה,ו.. האם יש מצב שהמאוורר לא באמת עובד בקצב שהוא אמור ? אז ככה GPU = 77 מעלות RAM = 61 מעלות במנוחה אני רק עובד קצת באינטרנט\פייסבוק והמהירות של המאוורר מסומנת על 99 אחוז,והמהירות שלו זה 3064 RPM \ הגיוני ? נורמלי? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש גריל 120 מ"מ רצוי יפה אבל כל גריל אפשרי או אם מישהו יודע ומוכן להכין בשבילי(בתמורה למשהו אחר\כסף) נדב
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בתוכנה : ASUS Probe 2 שקיבלתי עם הלוח אם שלי אני רואה שהטמפרטורה של המעבד שלי היא 36 מעלות, וזה משתנה דיי מהר, פתאום יורד לי ל33 ופתאום ל35 ובלה בלה. עכשיו בתוכנה EVEREST על הטמפרטורה של המעבד שלי רשום בכלל: 23 במנוחה, וכ25 ~ 28 במאמץ. ובתוכנה של SISoftware Sandra בחישן של הלוח אם הטמפרטורה היא 26. אני משתמש בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד, המחשב מאוד שמור מבפנים, כבלים מסודרים, מאוורים בצורה כזאתי שאחד מאחורה מוציא אויר, ומקדימה מולו יש אחד שמוציא אויר אליו, בנוסף עוד מאוור של 120מ"מ בתחתית המארז שמעלה אויר קר למעלה. יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי בדיוק מירבי את הטמפרטורה של המעבד שלי? למה זה דיי מציק שאני לא יודע לאיזו מהם להאמין, ואני צריך תוכנה שמאמצת את המעבד ואז אני יכ…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי - מעבד : Q6600 stepping g0 קירור למעבד : V1 . כרטיס מסך : Geforce 8800GT . קירור לכרטיס מסך : S1+turbo module . (לוח אם : ga-p35c-ds3r.) (זכרונות : g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 dual channel ) לאיזו מהירות אתם ממליצים להגיע בOC בכל אחד מהם? (המעבד והכרטיס מסך) ומהי הטמפ' המומלצת במנוחה ובמאמץ לכל אחד מהם? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תמונה מצורפת, הייתי רוצה לדעת אם המאורר ששם יעזור בקירור המעבד או שיהרוס את הסירקולציה הכללית ותנועת האוויר ורק יהרוס במקום לעזור
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
החלטתי לעשות LOG שיערך הרבה זה מהמצב ההתחלתי שהמחשב שלי עכשיו עד לסיום הגדול עם קירור המיים הפסיבי שלי שיוכן בזמן הקרוב (אחרי הבגרויות) הלוג נועד לא רק כדי לפרסם את השינויים שאני עורך (חומרה ותוכנה) אלא גם על מנת לידע את האנשים, אילו שינויים משפיעים ואיך . אני צריך רק עצות על אילו פרמטרים לרשום בLOG
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-