אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי Arctic Silver 5 ממזמן ולאחרונה הזמנתי Arctic Clean מ-FROZENCPU (בנוסף לעוד כמה דברים),מי מהם עדיף ? אגב קיבלתי בקבוק גדול (יותר מכון 2 - אחד להסרה) - כ-120ml ושאלה אחרונה - איך אני מורח את החומר על המעבד ? שם טיפה ואז מחבר את הבלוק קירור מים או מורח על כל המעבד ואז מחבר את הבלוק קירור ?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה מהירות זה בטוח להאיץ כרטיס geforce px8600 gt 512mb של leadtek ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קראתי את הת'רד הזה על קריאת הטמפ' ואני ממש מבולבל, אני לא מבין, יש לי את התוכנה CORE TEMP (הכי חדשה), האם הטמפ' בה נכונה או לא ? אני רוצה לבצע OC אבל זה הדבר היחידי שעוצר בעדי.. עוד משהו, יש לי את הלוח P31 DS3L מישהו מוכן לתת לי רשימת הגדרות ואם לכבות אותן או לא ? (הגדרות כמו EIST שהבנתי שצריך לכבות אותו). אם אפשר גם טיפים ל OC ראשון אני אשמח... תודה ושנה טובה !
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם זה יעבוד כי ראיתי שהחיבור לאתר של TT רשום שהוא אחר ומתכוונים לזה של 3GHz ומעלה קישור לאתר היצרן
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הכותרת אומרת רבות, ובאיזה קירור?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מתכנן OC קליל (ל~3 פלוס מינוס), מחפש לוח אם בעלות מינימלית שיתן את האפשרות הזו. חשבתי על ה asrock conroe945G-DVI, אשמח להקבל הכוונה.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב מסקאי פי סי והם עשו לי אוברקלוקינג . היום נכנסתי ושיניתי הגדרה בביוס ונכבה המחשב הדלקתי אותו מחדש ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא קופא לאחר כמה זמן. שאני נכנס לווינדוס זה נחשב למפרט מוכר מקווה יש לכם הגדרות מוכנות כבר לזה, מקווה שתוכלו לעזור בפיתרון הבעיה ...... מה ששיניתי בביוס היה תחת ה- power managment setup ACPI Suspend Type - S3(STR) ל- S1(STR) שיניתי את זה חזרה אבל זה לא עבד זה המפרט שלי Intel core 2 duo e8400 box מעבד Gigabyte ga-ep43-ds3l לוח אם Mushkin ddr2 4gb ( 2gb x 2 ) 800 MHz cl4-4-4-12 xp 580 זיכרון Club3D ATI Readon HD4870 512 mb pcie כרטיס הגרפי Coolermaster 690 מארז Cooler master extreme power 500w ספק כוח Thermalright ultra -120 ex…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי , המחשב הנ"ל עושה המון רעש , האם יש המלצה כיצד להשקיט אותו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזה סוג של קירור ואיך ניתן להוסיף אותו לכרטיס המסך הזה של רדאון? ??? ??? ??? ממש חשוב !!! תודה
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בכל הקטע של O.C. עשיתי O.C למעבד. מ 133MHZ ל - 135MHZ מדובר במעבד P4 רגיל עם קירור סטוק. השאלה שלי האם הטמפ' נורמליות: מנוחה: 46-48 מאמץ: 66
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
קניתי club 3d 9600 xt ובכל פעם שאני עושה לו קצת oc או הרבה oc אחרי ריסט הוא מחזיר את זה לאפשריות הקודמות ול clock הקודם,שמתי לב שאין את הבעיות האלו בשאר כרטיסי ה 9600 xt ובכרטיסי sappire ,מישהו יודע מה הבעיה? האם יש דרך לצרוב ביוס חדש
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מודע שהנושא ממש חרוש כבר. אבל למרות זאת אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך Asus EN8800GT לרוב בגלל הרעש המשגע שקירור הסטוק עושה. וגם ברצוני לקנות קירור למעבד Q6600 G0 בגלל שקירור הסטוק לא ממש מצליח להפטר מהחום וגם בגלל שהוא די רועש אם הוא עובד על סביבות ה90% התקציב שלי הוא גג עד 600 שקל למרות שהייתי מעדיף לבזבז פחוט. הדבר ההכי חשוב לי הוא שקט כמובן גם שיקרר טוב. נ.ב למעבד אני רוצה לעשות OC את הכרטיס מסך אני משאיר על סטוק. תודה מראש לכולם וסליחה על שאני חוזר לנושא אם שני הרכיבים האלא.
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי Intel P4 3ghz עם תושבת 775 רציתי לדעת מה הגוף קירור הכי טוב שאני יכול לקנות התקציב הוא בסביבות ה200 שקל. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב. זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה. רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן: 1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב 2)לא יודע אם הוא מחמם 3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה שוב כרגיל ניסיתי להגיע לOC קצת יותר טוב מה2500@3200 שהיה עד עכשיו, ומשום שהיו עולים לי מסכים שחורים מספיק שהייתי מעלה 5 MHZ אז התייעצתי אם חבר והוא אמר לי שבחלק מהביוסים של הNF7 צריך לבטל את הInterFace כדי להגיע לOC גבוהה יותר אז ניסיתי את זה ואחרי 10MHZ התחילו לעלות לי מסכים כחולים, עכשיו אני מציין את זה שהמחשב היה יציב ללא מתח בOC של 2500@3200 אז הייתי ללא מתח, ודבר שני זה שהורדתי תיזמונים לזיכרונות מ3 ל2.5 וגם הם ללא שום מתח, עכשיו הבעיה היא אי יציבות מחוסר מתח? או בעיה אחרת? תודה מראש. עריכה: שחכתי לציין שגם שהחזרתי לOC של ה2500@3200 המחשב העלה מסכים כחולים (כולל ניסיונות לעלות מתח). טמפרטורות: מעבד במנוחה 32-36 ומאמץ 38-42.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בהרכבת המפרט שלי בנושא הלוח. המעבד 8400 מהמחקר שעשיתי בגוגל, יש בעייה עם הלוחות חוסכי אנרגיה החדשים של גיגהבייט ו OC ולמיטב הבנתי אין יותר את הלוחות מהדגמים ה"רגילים" , תקנו אותי אם אני טועה. מה שמשאיר את הלוחות של אסוס עם CPR שמקל על החיים ב OC ועל הנייר נשמע כדבר מעולה. אני לגמרי לא נעול על איזה ציפסט ללכת, בעבר היה לי נסיון טוב עם NFORCE ולוח EPOX ..עד שהתבשל איזה קבל והחליפו לי אותו בלוח ABIT עם אותו ציפסט אבל דגם מאוד לא מוצלח ל OC :-\ התקציב 700 גג 800 (או פחות...) בקשר לזכרונות החלטתי ללכת על MUSHKIN 2X2G בתזמונים נמוכים, בעיקר כי אהבתי את הקירור שלהם..(הבדל של כ 80 שקל לבין זכרונות אחרים באותה רמה + 2 מודולים של 2 גיגה כל אחד = פחות עומס על…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תסתכלו בבקשה על המפרט שלי ותגידו לי מה אני יכול לשפר ואיך\באיזה צורה (וכמובן בלי לקנות חלקים חדשים כי את זה כל אחד יכול לעשות) *ודרך אגב הלוח אם הורס הכל (קניתי את המחשב לפני שנה וגם לא ידעתי כ"כ וגם לא היו הצ'יפסטים של היום) בבקשה תעזרו לי לשפר! Qtec
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך יעבוד פה OC בסיסי ז"א . הקפצה של 30% למעבד בלבד! הינה המחשב NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3R Intel P55 LGA1156 Samsung SATA2 1TB 32MB 7200RPM SAPPHIRE RADEON HD5870 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE HEC WIN+ 700 700W LANCOOL K58B NPS SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 F3-10666CL7D-4GBRH Intel Core i5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB BOX
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הבנתי שזה איזשהו מאוורר שאנשים משתמשים בו בנוסף לגוף קירור כמו SK-7 או SLK800. רציתי לשאול מה זה בדיוק, ואיפה אפשר להשיג. תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה בסדר ששמתי את המחשב נייד שלי מעל מאוורר ענק כדי שיקרר אותו? הטמפ' ירדו ב20 בממוצע אבל זה בסדר ולא יכול לגרום לבעיות במחשב? חשבתי אולי המאורר יכניס לתוך הנייד את החום ולא יתן לו לצאת החוצה כי הרי הנייד מעליו יש משהו בזה?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-