עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by m1tt,

השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. לאחרונה קניתי מחשב חדש(במפרט<<<) על המעבד הזה ורק עכשיו אמרתי אני ינסה לעשות OC עכשיו הטמפ' במאמץ בOC ל2500MHZ בבדיקת OCCT עמדו על 46-48.5 בבדיקה של חצי שעה השאלה מה הטמפ' שלא מומלץ לעבור במעבד הזה? וגם שאני מנסה להגיעה ל2600 MHZ המחשב עולה אבל בOCCT אני מקבל EROR אחרי כמה שניות למה? צריך עוד מתח? הגדרתי ככה: NB X5 מכפלה 10.5 PCIE 100 שמתי על 100 זכרונות על X3.33 במקרה שצריך עוד מתח לכמה כדאי להעלות?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by sh_idan,

3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  4. קניתי היום את כרטיס המסך הזה. משום מה אין אפשרות להציג טמפ' GPU ב ATT (גרסא 1.3.6.1042). ב CCC יש הצגה של הטמפ' אם כי אני לא בטוח לגבי אמינות הנתון מאחר שהנתונים מופיעים כ- grayed out, למרות שעושה רושם שהנתון מתעדכן מדי פעם. צירפתי תמונות של שתי התופעות. יש למישהו מושג מה קורה? האם ייתכן שהסנסור דפוק, למשל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום יש לי מארז Aurora 570 silver ורציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורים ף על הטוניק והכטיס מסך שלי אני יודע איך. אבל איך אני שולט על ה 3 פאנים שיש לי ? תודה :>

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  6. עד מהירות 3.5GHZ.. באיזה שלבים בערךךך יהיה צריך להעלות מתח ובכמה כל פעם.. כל פעם שיש העלאת מתח נא לרשום.. (בערך) (צריך את המידע לחישוב כמות החשמל שהמעבד יצרוך לאחר הOC..)

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by SuB,

אני מעוניין לרכוש את המאוורר הנ"ל ורציתי לשמוע מכמה אנשים שיש להם את המאוורר, איך זרימת האוויר שלו, והאם ה-34DB שלו רועשים או בסדר גמור? ואיך הוא זוהר בחושך- צריך מנורה אולטרא או מספיק אור חדר, שאחרי שמכבים את האור הוא זוהר? תודה!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. שלום יש לי R9600XT ורציתי לדעת האם זה יתאים .. ועוד שאלה, בביקרות מראים שצריך חריץ PCI פנוי אך באתר (לקנייה) לא כתוב על זה כלום...

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by b127,

לא מצליח להבין איך להפעיל את זה? כל האופציות אפורות.. צריך ליצור חשבון משתמש או משהו?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  10. היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. Started by fuckzone,

איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by aquarius,

האם זה יהיה אפקטיבי אם אני אשים על הרדיאטור כמה פלטיירים עם קירור אוויר?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by n3b,

במנוחה... הטמפ' לא משהו או שזה אופייני למזג אויר של התקופה? מעבד: Q9450 מארז: CM690 ללא OC [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by DanyL,

שלום, אני כבר הרבה זמן מתכנן להחליף מארז למארז full tower ולבנות מערכת קירור מיים. אתם יכולים להרכיב לי מפרט למערכת קירור מיים בסיסית למעבד (סוקט 775) בלבד (לבנתיים, בעתיד אוסיף עוד בלוקים, כמובן עד גבול מסויים שהרדיאטור יצליח לקרר אותם)? התקציב היא 600 ש"ח, ואני מנסה להשיג עוד. (כן אני יודע שזה לא יספיק, אני עושה מאמצים בכדי להשיג עוד כסף). אייך המערכת קירור מיים המובנית במארז armor lcs? במידה ואינני יקנה את הארמור (תלוי במערכת קירור הים), אז אני ככל הנראה יקנה את HAF 932 של cooler master, אייך הוא לבניית מערכת קירור מיים? בברכה, דני ליסיאנסקי.

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by Swed,

אני השבוע מקבל את הקירור אויר הטוב בעולם בגרסת אקסטרים... עכשיו אני צריך לקנות משחה טרמית (לא אואהב את המשחה שמגיעה עם הקירור). איזה מבין המשחות הבאות לקחת ? MX2 AS5 איזה משחה מבין השנים הכי טובה והכי מקררת טוב !? :s05:

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה. בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט? לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא, או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד? ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן. האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  17. טוב אז בקשר לקירור החלטתי על הספארק 7.... תודה עוד שאלה - לכל מי שיש או שיודע אולי האם עם הספארק 7 מגיע משחה טרמית טובה? או לקנות גם את ה- Northen blue 2 ??????

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by ^Z^,

הבעיה שלי היא שהמעבד לא מצליח להגיע אל מעל 217FSB. עד 217FSB הוא יציב לגמרי, לא עובד 59 מע' בfull load ויורד מ42 מע' בidle. ברגע שאני מעלה ל220FSB נגיד המחשב לא מאתחל. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? זכרונות? מתח? אמור להיות אפשרי להגיע בכאלה תנאים ל3.5GHZ ויותר. תודה, Zzzz

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מעבד מסוג Q6600 מקורר היטב ע"י ZALMAN 9700 אני כרגע נמצא ב OC של 3.6 ולא מצליח לעלות מעבר הזיכרונות כרגע על יחס 1:1 במהירות 900MHZ על תיזמונים של 5-5-5-15 ובאס של 1800MHZ המערכת יציבה לחלוטין. טמפרטורות מעבד: 45 במנוחה 60 במאמץ מלא לוח אם: 36 אני רוצה לשבור את ה OC הזה ולא מצליח לעלות מעבר מתחים מעבד: 1.5V זיכרונות: 2.1V - 2V NB: 1.35V-1.3V ל OC הזה ישנן שתי קונפיגורציות אחת במכפלה של 8 כלומר באס של 1800 והזיכרונות על 900MHZ והשנייה במכפלה של 9 כלומר באס של 1600וזיכרונות על 1066MHZ בשתיהן היציבות היא מלאה וכמובן הטפרטורות טובות אני ממש רוצה לשבור את השיא של עצמי כי גם במחשב הישן שלי המחסום היה 3.6 וזה ממש מעצבן אני אשמח לעזרה. יש תמונות מצור…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. Started by samitc,

אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך התדר ההתחלתי שלו הוא 625MHZ דרך התכנה msi afterburner העליתי כל פעם 20MHZ ובדקתי יציבות ושיפור ביצועים דרך Heaven Benchmark כשהגעתי ל 770MHZ ראיתי שהביצועים נשארו אותו דבר כמו 750MHZ ולכן החזרתי ל 750. הבעיה הייתה כאשר פתחתי משחק הוא רץ יותר לאט מאשר בלי ה OC האם עשיתי משהו לא נכון שהמשחק רץ לאט יותר? גם כשהגעתי ל 770 ב OC לא היו שום קריסות או דברים מוזרים והטמפרטורה הייתה מתחת ל 80

22. Started by kabesar,

לוח אם: Gigabyte k8nf זכרון: 256X2 DDR 400 מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO יש אופציה בביוס להעלות את התדירות של המעבד כאשר הנמוכה ביותר היא 200 וזה מגיע עד 400.. כשניסיתי לעלות אפילו ל-220 המערכת הפעלה פשוט לא עלתה ברגע שהחזרתי ל-200 הכל עבד שוב כרגיל... המערכת קירור שלי כרגע שומרת את המעבד על חום באזור ה-46 מעלות.. עד כמה שאני יודע אפשר לעלות את זה קצת ולקבל ביצועים יותר טובים מ-1800MHZ יש איזה תוכנה שעוזרת בתהליך?? אני ממש לא מבין איך עושים את זה בצורה בטוחה ומוצלחת.... תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  23. Started by XpideR,

יש לי מעבד e7200 לוח ds3l p35 וזיכרונות 800mhz של gskill הגעתי ל 3.53 ghz עם המעבד הרצתי בדיקות יציבות הרצתי sm הכל היה תקין הרצתי 30 לופים של 3d mark06 הכל היה תקין עכשיו שעשיתי בדיקה עם orthos אחרי שלוש שניות הוא עצר ואמר שיש בעיה לאיזה תוכנה להאמין ? אני עם קירור סטוק והטמפרטורות לא גבוהות במאמץ לא עובר את ה 58

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yonni,

יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by xtract1,

טוב..עשיתי חיפוש..לא ממש מצאתי... יש לי התלבטות יותר בעניין של הגודל ...כי קראתי המון דיונים וראיתי שהAC מומלצים מאוד... אני מתכנן לעשות חור בגג של המארז שלי..יש לי מספיק מקום גם בישביל 120 ממ... אבל חשבתי אולי זה גדול מדי לגג... מה כדאי? 80? 92?120? של AC אני מדבר...(מנועה מחשבים בלבד)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.