אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת רבותי.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אחרי שקיררתי את הזכרונות שלי (Twinmos Speed Premium BH5), העלתי אותם ל 252*2=504MHZ הם יכולים לעלות עוד הרבה יותר אבל לצערי לא קיים מחלק 9.5/10... . בכל מקרה ה RAM כרגע בתזמונים 2-2-2-5, ונשאר יציב בערך בכל תזמון שנותנים לו. 1.יש למשהו רעיון איך לתזמן אותו יותר טוב? 2.אפשר לסמוך על תוצאות בבנצ'ים (sandra, everest) כדי לקבל קנה מידה לאיך שהזכרון יעבוד באמת? (במילים אחרות- אם שיפור של 10% בבנצ' יתן באמת 10% שיפור בביצועי הזכרון בתכלס?). תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות OC עשיתי חיפוש בפורום על מדריכים וכו' ולא מצאתי כלום ... ובמדור מדריכים מצאתי רק מדריך מלפני 4 שנים :\ יש לי מחשב P4 2.8HT, ASUS P4P800 SE, 512MB המעלות שלי כרגע שפועל תוכנת איסיקיו, אימיול, אברסט, CPU Z ועוד כמה תיקיות של וינדאוס... 41 מעלות ללוח אם, 37 מעלות למעבד, 37 מעלות לדיסק קשיח עוד משהו שראיתי באברסט אולי זה יהיה שימושי: Voltage Value: CPU Core 1.60 V +3.3 V 3.36 V +5 V 5.00 V +12 V 11.92 V +5 V Standby 5.17 V ורציתי לשאול עם המעלות האלו בסדר כדי להתחיל ב OC ? ואיך אני מתחיל בעצם?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה עם מעבד 3500+ winchester קירור BT עכשיו אני לא מצליח לעלות מעל 2600 לא חשוב איזה מתח אני נותן למעבד הורדתי את המחלק ל266 הורדתי את ה HT ל3X נעלתי clock synchronization mode על 33.33 ונעלתי גם את express clock על 100 מישהו יודע אולי מה עוצר אותי ד.א יש לי אפשרות להחליף את המעבד עם 3200+ venice שהוא 21 מעלות במנוחה (דרך הביוס בדקתי) הוא על לוח של abit k8n ultra ביוס מעודכן והמעבד שלי 43 מעלות במנוחה (גם דרך הביוס) שהוא היה על קירור סטוק תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה עדיף? לקנות קירור מים ב 500 + או להשעיק בקירור אוויר ? ממה אני אקבל את התוצאה הטובה ביותר? (מה אתם אומרים על ה BIG WATER של TT ?)
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סאפ אני קונה בקרוב קירור למעבד, עכשיו זה די ברור שאקנה את הסוניק TOWER לפי מה שהבנתי עם מאוורר ... עכשיו ההתלבטות היא אם שמים 2 מאוררים עליו (אין בעיית מקום) זה יהיה עדיף מאחד, והאם בכלל, ה-SONIC TOWER עם מאוורר יהיה יותר טוב ב-OC מאשר ה-BT בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב של אינטל ובדקתי טמפ' וזה היה במעבד 50 מעלות וכפי שאני יודע זה לא טוב אז הוספתי עוד מאוורר וזה לא עוזר!! יש לי מאווררר ליד איפה שפותחים את המחשב מאווררר שעל המעבד ועוד אחד ליד החיבורים וגם יש לי בספק והטמ' גבוהה מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חדש פה בפורום והגעתי די במקרה בגלל בעיה שהציקה לי של רעש מהמאורר של הNB בלוח של MSI מסוג K8N NEO 4 PLAT קיבלתי כאן המלצה להחליף את המאוורר בגוף קרור של זלמן מדגם NB47J באתר היצרן אין התייחסות ספציפית לסוג הלוח ולכן קיבלתי את המלצתכם. קניתי לי את גוף הקרור והתקנתי אותו. להפתעתי מד הטמפרטורה שהצמדתי לגוף הקרור (לאחר שפורק מגוף המאורר) הציג על בקר הטמפרטורה שלי 52 מעלות לאחר מספר דקות של עבודה ובמגמת טיפוס... בדר"כ עם מאוורר הטמפרטורה היא 43 מעלות. אם לא הייתי שם לב הייתי שורף את הNB ואת הלוח. לכן להבא שאתם נותנים עצות אנא תנו אותם מנסיונכם ולא תאוריות שאתם מפתחים עצות גרועות יכולות לגרום לנזק של מאות שקלים שלא לדבר על הטירחה והכסף שעולה לישם את עצתכם אנא קחו זאת כביקורת…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שפותחים את התוכנה אז בשביל לעשות oc צריך ללחוץ על ה target adapter או על ה driver settings כי לשניהם יש אותם אפשרויות ואפשר בשניהם להעלות את הליבה ואת הזכרונות מה ההבדל?? 2) שאני מעלה ב תוכנה אז יש כזה קו שמעבר אליו אם מעלים יש סימן קריאה מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב חדש להלן המפרט: DFI UT LP Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Leadtek 6600GT Extreme Thermaltake 430W אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, לא משהו מפלצתי, משהו שקירור אוויר טוב יספיק לו. כאן מתעוררת הבעיה. אני מחפש קירור אוויר טוב למעבד, תקציב לא חשוב אבל רק בשביל הפרוטוקול אני יגיד עד 400 ש"ח. לתשומת ליבכם: המחשב הזה הולך לעבור הרבה ממקום למקום (מסיבות רשת) אז זה מגביל אותי במובנים מסויימים כגון משקל ה- HSF, ו יחס משקל/גובה. אז מצד אחד אני רוצה את הקירור הטוב ביותר שיתן לי קירור חזק לאחר האוברקלוק, מצד שני יתכן ועצם העובדה שהמחשב הולך לזוז מפה לשם ובחזרה זה יפסול כמה מאפשאויות. בנתיים האופציות שעליהן חשבתי זה: -The…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ. והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד? וכמה מתח אני צריך להוסיף? אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מערכת PENTIUM 4 3 GHZ במארז MIDI. הדפנות הצדדיות של המארז אטומות וכן גם הצד הקדמי. למארז מאוורר אחורי אחד בלבד בקוטר 8 סמ' המוציא אוור החוצה. התקנתו דומה מאוד לתמונה במאמר: http://hwzone.co.il/guides/casecool (תמונה של מאוורר יחיד) היות ויש לי בעייה של חימום הורדתי הצד הימני של המארז וכך אני עובד למעלה מ- 5 חודשים - נכון יש קצט אווק שאני מקנה פעם בחודש. השגתי 3 מאווררים : אחד של 8 סמ' ושניים של 12 סמ'. כוונתי היא לעבוד כמה שפחות, ולהתקין מאוורר 12 בצד הימני (בערך באמצע) של הדופן שיכניס אוויר פנימה ומאוורר 8 בכלוב מתחת ל HD כפי שמתואר בתמונה http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ אבל למטה יותר (כי הכלוב שלי ריק למטה) ותפוס עם אזיקונים לדפנות הכלוב (כמו בתמונ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני עומד להחליף את המעבד הנוכחי בדותן, והבנתי שקירור כבד מדי - כמו הביג טייפון שיש לי עכשיו - עלול לרסק את הליבה, מכיוון שמעבדים ניידים לא מיוצרים עם מעטפת הגנה (IHS). השאלה שלי - האם קיימת דרך להתגבר על השבירות של הדותן מבלי להתפשר על קירור חלש?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן עד שהמסך קפא.. האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? חיפשתי בכל הפורומים שיש בחול ולא מצאתי תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום, לפני שאני מזיז את הג'מפר על הלוח שלי ונותן 3.5V לזכרונות, אני צריך לקרר אותם.... יש לי מאוורר 80mm סביר- לא חזק במיוחד, איפה אני יכול לשים אותו כדי שיקרר ביעילות את הזכרונות? צירפתי 2 תמונות של המחשב... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עשיתי OC למעבד שלי+בדיקת יציבות עם התוכנה ספור פאי ורציתי לשאול אם יש משהו שצריך להוסיף כאן.. העלתי תמונה אחת עם CPU-Z ותמונה אחת של הEVERSNT מראה מעלות במנוחה.. +דעה איך הOC שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 613 צפיות
-
-
:] השאלה היא, האם סוניק עם מאוורר אחד, לוקח את הביג טייפון אם אתם יכולים להראות לי בנצ'מארקים אשמח בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עשיתי OC על קירור אוויר הוספתי עוד מאוור שמפקיא את המחשב ליתר דיוק 2 אבל לא חשוב.. קיצר הטמפטרות סבירות 43 מעבד במנוחה.. לוח אם 30.. ואין קול מה לעשות ?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה... קודם כל אני צריך עזרה בצריבת ביוס...אני רוצה להעלות מתחים ובלוח שלי הכללללל נעול חח יש לי Gigabyte Ga-7vkml אני רוצה פשוט להעלות מתחים קצת למעבד וקצת לכרטיס מסך...פשוט שניהם קרירים מאוד ואני רוצה למשוך אותם לקצה.. אני רוצה לשאול מה מאפס לי הצריבת ביוס? זה מוחק לי משהו מהמחשב? ואם אני יצטרך להסתבך עם כל מיני דרייברים והאם יש מצב שזה לא יצליח ואני רק יצטער שרציתי לעשות את זה?? האם אני בטוח יוכל להעולת מתחים? ואם אפשר בקווים כללים איך לאחר פתיחת הביוס וכו' אני מעלה בזהירות תמתח...אני רוצה לדעת לעשות זאת בצורה בטוחה ויציבה! תודה לעוזרים! יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fan…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-