עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nadaw,

חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by leon02,

I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by miky,

guys i looking for a new case i want that it be cheep not ugly and not over 300 shekels

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, מישהו יודע איזה כלים צריך בשביל להגיע לרמה כזו של ליטוש נחושת? או אולי לאיזה בעל מקצוע אפשר לפנות בלי שהוא יסתכל עלי כאילו אני אידיוט? אם יש כאן מישהו שכבר עשה את זה אשמח לשמוע ממנו פרטים. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by ccc,

מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי

8. Started by Spaik,

באיזה טמפ' בערך הייתם אומרים שזאת טמפרטורה טובה? 50 זה טוב?? מעבד AMD 2400 בלי OC תגידו לי בערך מה זה טמפרטורה טובה תודה

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  9. Started by gabig12,

היי המחשב שלי מתחמם יותר מידי הוא מגיע ל-63-70 מעלות ואז מתכבה יש לי : AMD ATHOLON 2500+ EPOX 8RDA3I 512 MB TWINMOS ניסיתי לנקות את המארז ואת המאווררים מאבק ניסיתי לסדר את הכבלים שיהיה אוורור טוב בעזרת אזיקונים ניסיתי לקחת את המאוורר של הספק הישן ולהתקין אותו במארז שום דבר לא עוזר??? מה לעשות אני כבר משתגע??? אולי לנסות למרוח משחה טרמית??? להוסיף מאווררים??? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by moshel7,

ברשותי מחשב חדש יומיים בסך הכל וביצעתי בדיקת טמפרטורות ע"י תוכנת אוורסט+speed-fan והם מראים לי כך: cpu:85c למעבד אבל גם רשום כך: cpu core 1 21c+core2 18c האים זה בסדר ? לי ניראה משהו מוזר לגבי הטמפרטורות אבל האים כול להיות שני תוכנות בדיקה טועות? בדקתי ומאוורר המעבד amd 4000+ x2 dual core עובד מה עלי לעשות תודה לכל העונים משה אנא מיכם תעזרו לי!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by mj23,

היי יש לי מעבד אינטל 6750 2.66 במקור עשיתי אובר קלוק ל 3.5 וכרגע יש לי בלי עבודה 48 מעלות ובמצב של עבודה מאה אחוז מגיעה לי עד 70-71 מעלות בלחץ מירבי ממש לחץ..... כרגע מתח שלי הוא על 1.5 והשאלה שלי האם אני יכול להמשיך תאובר קלוק שלי?! (אמרו לי שאסור לעבור ת 1.5 מתח על המעבד) והאם מבחינת המעלות זה בסדר או כבר חם מידי?! יש לי קירור של זלמן הכי טוב למעבד!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by SharP,

זה נכון שבאטלון ודורון צריך לסים את זה רק אל הליבה = ממה לא הרבה .. ?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by urizi,

זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. בו נתחיל מזה שאני משפצ'ר לי מארז...עכשיו יש לי מקדחה חזקה ואני רוצה לעשות חורים למאווררים עגולים מדויקים אתם מכירים את המקדחים האלה שעושים עיגולים?! עם כן זה טוב למארזים של חצי-אלומיניום אני רוצה לקנות כזה כדי לעשות לי עיגולים.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  16. שלום, אני שוקל לרכוש את הבקר הבא: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017 ברשותי מארז Gigabyte AURORA 570 - המכיל 3 מאווררים 120MM ובנוסף מאוורר למעבד Thermaltake BigTyphoon 120 VX. האם הבקר ישלוט בצורה טובה על המאוווררים הנ"ל וייתן לי יכולת תמרון בין המהירויות השונות?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  17. אהלן חברה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש AMD Athlon 64 3200 socket 939 Gigabyte K8NF-9 socket 939 Gigabyte 6600GT אני מתכנן לעשות OC בעתיד אך לא הקרוב מאד. אם אני הולך להשתמש במחשב בשביל משחקים בשביל מה אני צריך לקנות אמצעי קירור? האם צריך רק למעבד או גם לכרטיס מסך ולזכרון? אתם יכולים בבקשה להביא אמצעי קירור לא יקרים במיוחד בשביל המעבד ואת המחיר שלהם? תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  18. חברה אומנם מדובר באקסבוקס אבל זה לא ממש משנה אנשים בטוח יוכלו לעזור לי פה אז ככה: אני מעוניין לקנות מאוורר טוב וחזק שמוציא קור שמתחבר ל5 ואלט או 12 ואלט במתח ישר אני יכול לבנות בשבילו שנאי עכשיו אני רוצה לשים אותו מעל האקסבוקס שהוא יזרוק עליו אוויר אבל אני חייב איזה מאוורר שיש לו אופציה להתחבר לחשמל ולא רק לחיבור של הספק.יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by mms1234,

שלום חברים באתר.חדש באתר ולא מבין גדול בתחום ומבקש להתייעץ.מהן אפשרויות והאם כדאי בכלל אוברקלוקינג במערכת הנ"ל והאם ניתן להשתמש באוברקלוקינג של asus bios או בתוכנה המצורפת ללוחות asus לוח asus p4p800e-deluxe מעבד פנטיום 4e פרסקוט 2.8+zalman 7700 cu 1 gb מיקרון 400 mgz דיסק western digital raptor 10000 74 g + maxtor sata 200 g asus 6800 GT מארז Thermaltake VA8000 Armor +4 funs

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  20. Started by Gnome,

מה הדעתכם על המאוורר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1964125499.htm לחבר שלי יש אותו והוא אמר לי שטמפ' המעבד שלו (BARTON 2800) הייתה 51 מעלות אחרי חמש ימים שהמחשב היה דלוק ברצף. השאלה שלי היא האם זה טוב או לא?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by m.l,

איך הגוף קירור הזה? כמה הוא יעיל? האם הוא יותר שקט מהפריזר פרו 7?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by LazyBurger,

יש למישהו מבחן השוואה בין השתיים או יחס עלות/ תועלת, או אם לפחות שווה להשקיע עוד 200ש"ח כדי לקנות את החדש ולא את הישן והמוכר?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by CashMAn,

תשמעו אני רוצה לקנות למחשב שלי קירור לכל ואני צריך שזה לא יהיה מעל 1500 שח תמליצו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  24. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6555 לא כתוב שם שכן, וגם באתר של AC לא. תודה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by yoav1000,

יש לי בעיה אני לא יכול לעשות אובקלוקינג דרך FSB יש לי מחשב 2.8 עם 120 גיגה SATA כל פעם שאני משנה בלוח אם את הFSB יותר מ1 MHz זה כותב שאין לי הרדיסק ??? ??? מישהו יכול לעזור לי

• 4 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.