אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי עכשיו מחשב חדש, הנתונים: מעבד: I7-3820 לוח: ASUS P9X79 זכרון: CORSAIR DDR3 1600MHZ 16GB מאוורר למעבד: NOCTUA DH14 ניתן לראות כאן: http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=41&lng=en&set=1 מארז COOLERMASTER SILENCIO 550 מפרט זה נבנה למחשב עריכות מוזיקה. חשוב לציין כי עבודה בעריכות מוזיקה מאוד כבדה למחשב, ולכן חשבתי לעשות המהרה קטנה\גדולה. אני יודע שחשוב קירור מים בהמהרות אך מעוניין בנתיים לעשות עם המאוורר הנוכחי עד שאני ישתדרג לקירור מים. מה אתם חושבים, לכמה אפשר להגיע והאם ההבדל יהיה משמעותי. נ.ב קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם 9800GTX+ האם כדאי לשים אותו במחשב הנ"ל או שזה יצור בעיה(אני יודע שזה לא כל כך קשור לכאן אבל חבל לפתוח על זה …
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בכרטיס הקודם השתמשתי בrivatuner אבל עם הכרטיס הזה מגיע תוכנה של גיגהבייט שאני יכול להעלות מתח לכרטיס תראו תמונה שימו לב באיזה תדר הליבה ועדיין הכל יציב עכשיו השאלה מישהו מכיר את התוכנה הזאת ועדיין ממליץ על rivatuner? או שכדאי להישאר איתה? אהה והטמפ המקסימלית היא 67 תקין או גבוה מדי? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג סליל כסף טהור לשימוש בלופ שלי בארץ? כרגע לחנות בחול אין בסטוק ולא בא לי לחכות עוד שבוא עד שזה יגיע... תודה אנשים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולנו מראים את התוצאה הסופית, אבל בדרך תמיד יש בעיות מעצבנות שמבזבזות יותר זמן מהעבודה עצמה. הנה כמה משלי, מה שלכם? 1)נכון שכולם תמיד מאבדים ברגים? לי יש כישרון מדהים לאבד מברגים! אני מבלה רבע שעה בחיפושים כל פעם שאני צריך מברג, גם אם לפני 20 שניות השתמשתי בו. ודרך אגב, עוד לא איבדתי אף בורג. 2)מצלמה, אין לי מצלמה דיגיטלית ואין לי איך להראות את ההתקדמות שלי. זה משגע אותי.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם התוכנה OCCT והנה התוצאה אפשר לראות שבמצב רגיל זה בערך 50 מעלות, במאמץ 60.. המאוורר שיש לי : zerotherm nirvana nv120 premium המעבד: intel core 2 quad q9300 2.5ghz זה טמפרטורה שנחשבת גבוהה מאוד? ומה כדאי לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מעבד E6600 עשיתי אוברקלוק ל3.4 {זה מה שהמעבד נותן לצערי} 8X425 מתח 1.5875 זכרונות קורסייר 8500 שני ג'יגה עכשיו הזכרונות עובדים על 850 תזמונים 4-4-4-5 מתח 2.45 כשה אני מעלה תיחס הזכרונות עובדים על 1067 תזמונים 5-5-5-15הם לא מוכנים לעבוד בתדר הזה על מתח 2.25 אין לי בלוח 2.2 כשה אני מחזיר תמחשב לסטוק הזכרונות כן עשים לי את זה עוד משהו מוזר יש לי קירור ביג טייפון אני נוגע בו הוא ממש לא חם אבל התוכנה של אסוס מראה לי 63 מעלות במנוחה יש למשהו מוסג מה הבעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להשתמש באפשרות Overdrive בפאנל של הכרטיס מסך ומשום מה שאני נכנס למשחקים הוא פשוט נתקע כל חצי דקה בערך לכמה שניות וחוזר לפעול שוב.. העלתי את הGPU מ775 ל1000, את ה-Memory מ1050 ל1185 ואת המהירות מאווררים מ27% ל-ל35% מישהו יודע למה זה ככה? :\ זה המפרט שלי אגב: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כרטיס מסך: HIS ATI Radeon 6870 1GB זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק: Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 קירור: Scythe Cooler Mugen 2 מארז: Cooler Master Elite 370
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני הכל תודה רבה מקרב לב. מה שאתם עושים פה מדהים! אני עוקב אחר האתר והפורומים מזה מספר שנים. בעבר ניהלתי אתר רווי פורומים (צהבת) אני מכיר את ההשקעה, ההתמכרות, האהבה, והנתינה חינם. לשמחתי כבר כמה שנים המקצוע והמשפחה לוקחים את מירב זמני, ואני מבקר בפורומים רק לצרכי מידע. בעברי הייתי טכנאי PC ורשתות (חברת תים מערכות), האהבה שלי לחומרה לא נעלמה. בימים אלה רכשתי מKSP מחשב, להלן פירוט קצרצר רלוונטי: Core2 Quad Q8400, Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Gigabyte EP43-UDL3L 2X2GB DDR II 1333Mhz Kingston, WD 500GB 16MB SATAII, Corsair VX 450W Ikonok Zaria A10 with SIM. המחשב לשימוש בייתי פשוט, לא גיימר, מקסימום קצת עריכת ווידאו. בתוך המארז של חברת IKONIK , (מקווה אולי בהמשך…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי ) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בעמודים ישנים של הפורום שמישהו הרכיב מערכת קירור גז... ואני נורא מעוניין גם כן להרכיב אחת אז מי שיכול להמליץ לי על המרכיבים שצריך ומאיפה אני יכול להשיג אותם וכו וכו בקיצרו את הכוללל תודה... :jump:
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עשיתי overclock למעבד שלי עם התוכנה Easytune5 של gigabyte (יש לי לוח אם k8n-pro sli) וכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר למצב הקודם. איך אני יכול להשאיר את ה-overcloack אחרי שאני מאתחל את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הקירור לכרטיס הכרטיס הוא SAPPHIRE X800GTO pci-e התקציב באזור ה250 שקל איזה קירור הכי מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי ברשותי CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם P5QC מעוניין לבצע OC כשאני ניגש לבדוק את הטמפ' אני רואה הבדלים עצומים בין תכנה לתכנה: OCCT מראה 31 CORE TEMP מראה 44 והתכה של אסוס - 22 מה עושים?? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות קירור למעבד I7 סוקט 1366 אני מתכנן לעשות OC מקסימום עד 4.5GHZ תקציב של עד 250-300 ש"ח (: תעזרו לי בבקשה D: תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה הטפרטורה האופציונלית של הכרטיס הנ"ל? ואם הקירור שלהם שווה? אם לא אם יש אפשרות להחליף קירור אשמח לדעת?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
עיינתי בכמה נושאים שנפתחו בפורום ועל פי דברם של אנשים חזרו ואמרו שמשחה טרמית שמכילה כסף מסוכנת. קניתי AS5, עד כמה שידוע לי זו המשחה בין הטובות בשוק היום ורציתי לדעת מה הסיכון בשימוש בה. החלפתי משחה טרמית פעם אחת עם משחה בשם: STARS-420, בקרוב אני קונה קירור של אינפיניטי ואני רוצה למרוח את ה-AS5 שאלתי היא כזו: מה הסיכון במריחת המשחה, אני לא מוציא את המעבד מהבית שלו, המריחה תתבצע בתוך המארז ועל ידי הציוד המתאים?(אלכוהול 70 אחוז, כרטיס אשראי, צמר גפן) נ.ב קראתי את המדריך שמופיע באתר.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ISGC FAN 12 כרגע רק בגודל 12מ"מ http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001430&id=C_00001431&name=ISGC+Fan+12&ov=n&ovid=&parent_cp= ביקורות http://overclockershq.com/index.php?option=com_content&view=article&id=362%3Athermaltake-isgc-fan-12-120mm-case-fan-review&catid=34%3Ahardware-reviews&Itemid=56&limitstart=1 http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=972 תהנו
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שיהיה 120MM שיהיה שקט וזול ואם אפשר מהאתר SKY PC תדוה!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב לאחר כמה שנים טובות החלטתי לנסות לעשות אוברקלוקינג בעזרתו האדיבה של dj electric להפתעתינו גילית שהמעבד פועל על 2400mhz! x8 multiplayer ולא מוכן לתת x10 גם אחרי עידכון ביוס,למישהו אולי יש רעיון מה מגביל אותו?...זה ממש מבאס לגלות שעבדתי על תדר כזה כל השנים כשהתדר האמיתי הוא 2667..... תודה לעוזרים GB P35-DS3L e6750 2 giga at 800mhz
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את ה- thermalright_xp-90 ( גוף קירור למעבד intel 2.4 ) בעבר היו לי בעיות של טמפ, התושבת הייתה שבורה ולכן במאמץ הטמפ הייתה מגיעה לכ- 90 מעלות, לאחר שהחלפתי תושבת בלוח אמ עם ה- מאוורר cpu האורגינל של intel הטמפ הייתה על 45-47 מעלות במנוחה ו- 55-58 במאמץ. אחרי שהרכבתי את ה- thermalright_xp-90 עם מאוורר 92 mm של vantec מדגם tornado (מאוד מרעיש ולא מומלץ למי שאוהב שקט ), הטמפ ירדה בזמן idle לכ- 44 מעלות ובמאמץ מגיע לכ- 46-47. ציפיתי להרבה יותר, זה מונע ממני לעשות oc למעבד וכו.. מה אפשר לעשות אם יש עדיין מה חוץ מלקנות גוף קירור אחר, אולי אפילו יש תוספות שיוכלו לעזור.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברים מקווה שגם הפעם תעזרו לי [כמו תמיד ] אפשר לקבל טיפה הסבר על היחס cpu:dram מה זאת אומרת 1:1 1:2, 5:8, וכו'... תודה
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן משחק ב crysis המעבד מגיע ל 74 מעלות צלזיוס. האם זה תחום העבודה שלו? יש לציין שזהו מעבד athlon x2 dual cure socket 939 על לוח asus a8n-e. כמו כן שמתי פד הולכת חום בין המעבד לפלטה קירור של חברת אלפא ג'ל קישור: http://www.geltec.co.jp/english/product/pro_09.htm לאחר המשחק הטמפ חוזרת ל 61 מעלות תוך כדקה. דבר שמצביע שהפד קירור מוליך טוב לדעתי. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כל פעם שאני OC את הכרטיס מסך שלי הכל עובד וההבדלים בסדר גם כשאני עושה RESTART הכל בסדר אבל כשאני מכבה את המחשב ואחרי איזה שעה מפעיל אותו מחדש ה CLOCK של הכרטיס חוזר לרמתו המקורית.... למישהוא יש רעיונות איך ולמה זה קורה? יש לי חלונות XP עם זה משנה..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם everest איזה ספק יש לי?? תודה מראש..........................
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-