עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Access Denied,

אני רוצה לבצע OC לכרטיס מסך ואני משתמש בצלעות קירור שהיו שייכות למחשב ישן שהיה לי ומאוורר שמתאים להן. הבעיה שאני לא רוצה לקדוח חורים בכרטיס אלא פשוט להדביק את הצלעות. חשבתי על דבק חם או משהו בסגנון אבל אמרו לי שבדבק יש מרכיבים כמו אצטון שיכולים להמיס סיליקון או רכיבים שנמצאים על הכרטיס.. שמעתי שקיים משהו שנקרא "דבק לאלקטרוניקה" שמאפשר הדבקה של כרטיסים אלקטרונים.. האם הדבק הזה יעבוד? והאם יש בעיות בהדבקת סינק??

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by amitai124,

כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. הייתי של טרמלטק ולא הבנתי מה זה ה-2 דגמים הללו.. הסבר בבקשה ומה יותר טוב? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp ביג טייפון רגיל http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp ביג טייפון VX

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by Roee_G,

דבר ראשון קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקדטודה כחולה גם זול וגם ממש ממש יפה, הגיע גם ממש מהר (תודות רבות לפנדה מחשבים אופס פרסמתי אותם חחחח) הקצור אני מרגיש שהמאורר שיושב מתחת לספק (80מ"מ ג'נרל שחור מכוער ושמן) ממש לא סקסי בתוך המארז החמוד שלי.. בא לי להחליף תו חברים שלי אומרים לי, קטודה כחולה.. תקנה מאוורר אדום בעע לא נשמע לי טוב האמת.. נשמע כזה לא קשור בלעכס מציק אזז.. דבר ראשון כאן זה קטע שאני מאוד מתלבט זה הצבע האם לקנות אותו אדום, או כחול כמו שאר המארז או דווקא ללכת על המשולבים כמו שיש בזיגזאג וכאלה חביבים... ועוד קטע שמאוד מציק לי זה המחיר! אנ'לא רוטשילד עדיין וגם אני בקושי מתעסק עם ויזה זה קטע שמאוד אהבתי אצל פנדה זה התשלום לשליח (נכון.. מניאקים לוקחים 20 שקל …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by captaincaveman,

http://www.vr-zone.com/?i=131&s=1 שימו לב ל-PI

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by sambusak,

יש לי רעיון חדש להיטסינק. אם הוא יצליח, אז אוכל להפתר מרוב החום אפילו ללא עזרת מאוורר. השאלה היא, כמה חום בWATT יוצרים המעבדים היום ובעתיד הבנתי שכיום מדובר על סביבות 60W, ועד 100W במעבדי הPRESCOT העתידיים. האם אני צודק? מישהו אולי מכיר חומר אן אתר המכיל מידע בנושא? עוד שאלה: האם ניתן לרכוש מד חום (כמו זה שבHARDCANO2)? רק מד החום בלבד?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי שלושה חיישנים על לוח האם לפי MB5, אחד מראה 53C שזה המעבד, השני 31C שהוא system temp, מה זה בכלל sys temp? טמפרטורה של הצ'יפסט? והשלישי מראה 21C אין לי מושג מה זה בכלל....

8. Started by Nati_The_King,

אז ככה יש לי מעבד e8400 עם עם הפריזר 7 ולוח ep45-ds3 וספק seasonic 400 זיכרון 2 גיגה ומאוורים סתם של המארז 3 ברצוני להחליף אותם למשו יותר קריר למה הם עגלות וכרגע במארז שלי החום עומד בין 30-29 -----------עריכה---------- תיראו משו שמצאתי? הבחור הזה עשה טוב?(רכיבים כימעט כמו שלי אותו מעבד ולוח(Asus P5Q P45) צעד ראשון: תעשו ריסטרט למחשבכם ותילחצו על DELETE ליפני שהWINDOS עולה! צעד שני:לכו ללשונית AI Tweaker בלשונית AI Tweaker צריך לשנות את הדברים הבאים: 1.Ai Overclock Tuner לשנות לManual 2.CPU Ratio Settings לשנות ל[09.0] 3.FSB Frequency לשנות ל[400] 4.PCIE Frequency לשנות ל[100] 5.Dram Frequency לשנות לסוג הראם שנימצא ברשותכם נגיד אצלי זה 800mhz אז אני בוחר ב800!!! 6.CPU …

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by G.O.,

שלום יש לי מעבד AMD Athlon 64 3000+ socket 939 ואני מתכנן לקנות את הקירור הזה: Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED מה אתם אומרים עליו??

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. בתוכנה riva tunner יש מעין שני קטגוריות שאני לא מבין מה ההבדל בהם.. שניהם קשורים איכשהו לאובר קלוק עכשיו.. אני עושה את האובר קלוק שני דרך ה"חוצץ של ה-low system tweaks אבל שמתי לב שיש "חוצץ גם של systen tweaks.. לכל מקום נכנסים ממקום אחר.. מה ההבדל בין השניים ? על מה החוצץ של ה-system tweaks שולט ? הנה התמונה של מה שאני מתכוון, הקפתי בעיגול את המקום שדרכו מגיעים לכל חוצץ כדי שיהיה לכם יותר פרטים.. : זה החוצץ של ה-system tweaks, אפשר לראות בלמעלה של התיקייה.. : וזה החוצץ שאני משתמש בו שדרכו אני מבצע אובר קלוק (low system tweaks) :

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. תמונה בלי מאמץ,רק דף אקספלורר,ווינאמפ פתוחים- יש לי מאורר חלון 120MM ועוד אחד 120 על גב המארז. שמתי אחד מקדימה אבל זה רק החמיר את המצב,רציתי לקנות מאורר בתושבת מתחת לכרטיס מסך כדאי? מה דעתכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  12. יענו באיזה תוכנה משתמשים לראות את הטמפרטורות של המחשב שלי ועם אפשר גם לינק תודה ענקית

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  13. ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by nadavya,

היי מתלבט בין שלושה מאוררים הבאים למארז של THERMALTAKE SOPRANO המאורר זורק אוויר על 4 כוננים קשיחים. ההתלבטות בין 1. scythe s-flex 120mm 1900 rpm (sff21g)1 2. scythe s-flex 120mm 1600 rpm 3. scythe s-flex 120mm 1200 rpm מחפש קירור טוב ושקט (אני יודע ששלושתם פחות או יותר שקטים תלוי במהירות הסיבוב) בהמשך אולי אני אקנה גם בקר למאוררים, בנתיים אני מתכנן להשתמש בתוכנה בשם SPEEDFAN לבקרה. איפה ניתן לקנות את השלושה במחיר טוב?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by tulicooli,

אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by ISmile4U,

הובכן נכון להיום יש במחשב שלי 8 מאווררים כולל המאוורר של המעבד שניים מהחדשים שהוספתי כוללים גם תאורה ציבעונית אחד מהם בה יחד עם הפנאל הצדדי החדש שלי שכולל כמובן חלון. הובכן סדר המאווררים הינו כך: אחד על המעבד (פנטיום 4) אחד בספק הכח אחד מתחתין 80 מ"מ שמוציא אויר אחד מתחתיו גם כן 80 מ"מ שמכניס אויר אחד 80 מ"מ על הפאנל הצדדי שמוציא אויר אחד 120 מ"מ בבסיס המארז שמעלה אויר קר כלפי מעלה שניים 80 מ"מ בחזית המארז. אחד 120 מ"מ בראש המארז בערך באמצע שזורק אוויר קר כלפי פנים המארז. הובכן אשמח לשמוע דעת על סידור המאווררים שלי? ושנית כיצד אני יכול לטפל בבעית חוטי החשמל המרובים שיש לי?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by oren,

יש לי מעבד AMD ולוח... עכשיו אני לא יודע מה צריך לעשות לפני שמורחים ואיך בדיוק מורחים (את המשחה הטרמית) אשמח אם תסבירו לי הכל בפרטים. תודה רבה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. אם זה קשור ל "המהרה" של הכרטיס הגרפי אז אני יכול להשתמש בזה במקום למשל תוכנות כגון ATITOOL או RIVE TUNER ? מצורפת תמונה של הממשק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. שלום לכולם. במחשב של אשתי (amd atlon xp 2200) היה עד לא מזמן מאוורר שהיה מוברג על דלת המארז בדיוק מעל המעבד וזרק אויר בכיוון המעבד. צורה זו היתה בעייתית מכיוון שהמאוורר מילא את המארז באבק, וכנראה גם את הגוף קירור של המעבד. הסרתי אותו ובמקומו שמתי מעין צינור רחב בקוטר 80 מ"מ בערך שמוברג מדלת המארז ויושב מעל המעבד וכך הוא גורם לזה שהמאוורר של המעבד ישאב אויר מבחוץ דרך הצינור. השאלה שלי היא איך הפתרון הזה? האם הוא טוב ומומלץ או שלהעיף את הצינור הזה ולהחזיר את המאוורר?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by wow,

יש לי Arctic Silver 5 ממזמן ולאחרונה הזמנתי Arctic Clean מ-FROZENCPU (בנוסף לעוד כמה דברים),מי מהם עדיף ? אגב קיבלתי בקבוק גדול (יותר מכון 2 - אחד להסרה) - כ-120ml ושאלה אחרונה - איך אני מורח את החומר על המעבד ? שם טיפה ואז מחבר את הבלוק קירור מים או מורח על כל המעבד ואז מחבר את הבלוק קירור ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לדעת לעד איזה OC אפשר להגיע לכרטיס מסך, למעבד ולזכרונות עם המערכת הבאה: מעבד: Intel® Core2 Quad Q9300 2.5Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Asus P5ND 750I SLI מארז:Raidmax Sagitta II Black 80MM+120MM X2 ספק כח: Thermaltake Toughpower 600W זיכרון: Geil DDR2 4Gb 800MHZ CL5 Black Dragon כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS כונן אופטי: Samsung 203B Sata Black כרטיס גרפי: Twintech 9600GT XT SLI 1024Mb אז לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם מערכת כזאתי? בתודה, אור כהן

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by TM101,

אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס זיכרון (ראם)? ואם כן איך?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי אתה פונקצי הזאת בלוח האם - האם להשתמש בה אוש לא. תשובות ממי שמקיר ויודע

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by avivlevy,

צריך קרור למעבד בין 200-400 שקל למחשב חזק מה יותר טוב? THERMALTAKE BIGTYPHOON Zalman FATAL1TY FS-C77 Zalman CNPS9500 LED ZALMAN CNPS 7700 Cu מה הכי טוב? ואלוי גוף קרור אחר

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by kfirlion,

שלום, יש לי BF2 ועשיתי אוברקלוקינג למעבד שלי: Pentium D 930, עשיתי אוברקלוקינג ואז נכנסתי לבאטלפילד שיחקתי בו שכל פעם זה עשה לי לגים וכאשר החזרתי את המעבד לברירת מחדל הלגים הפסיקו, שאלה: למה אוברקלוקינג גורם ללגים??

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.