עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idan_20,

מפרט: e4300 ga-965p-ds3 2GB kingston 667 cl5 DDR2 Value hec 400 TRT leadtek 8600gt ביטלתי בביוס את הכל (לפי מדריכים שמצאתי לגבי אותה מערכת רק עם זכרון 800) חוץ מאיזה מנגנון שאני לא זוכר כרגע את שמו שאמור להאט את המעבד כשהוא מגיע לטמפ' מסוכנת (throttle משהו כזה...) נעלתי זכרון PCI-E על 100 זכרון PCI לא מצאתי איפה מגבילים לו את המהירות... מתחים על MANUAL הכל ללא העלאות (המעבד על 1.3250) התחלתי להעלות את הFSB בהתחלה ל266 שמתי מכפלת זיכרון על 2.5 הכל עבד יופי (לא עשיתי בדיקות רק אם עובר POST ועולה הWINDOWS) אחר כך שמתי על 333 מכפלה 2 ושוב הכל עלה מצויין, אני לא זוכר אם זה היה בביוס או בCPU-Z שראיתי שהמעבד לא בדיוק על 3ghz אלה על 2.9 משהו אז שוב פעם שיניתי ל334 ואז ברגע שהWI…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  2. אז ככה יש לי כסף...מספיק ואני לא יודע אם לקנות קירור מים או להכין ... שווה להפסיד חוויה על איכות יותר טובה? זה משנה מאוד?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by wrecker,

יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת TWINMOS שבא עם קירור עגול כזה, צינור קירור אחד בספירלה ומאוורר באמצע שלו למי שמכיר בכל מקרה הוא היה תופס מהר מאוד אבק בטמפ' רגילה הוא היה על 44 +- ומאמץ ממושך היה מגיע לאיזור ה68+ הטמפ' עם OC של ליבה 700@770 וזכרונות 1000@1100 נזכרתי שהיה לי קירור AC S1 (של ה8800 שנשרף לי) והרכבתי עליו מאוורר 120 הטמפ' צנחו מנוחה 35 +- ומאמץ 56-60 עכשיו מה שרציתי לשאול: האצתי את המעבד ל800MHZ וזכרונות ל1120MHZ ועם זאת שהטמפ' נורמליות המחשב לא יציב, פעמיים במשחק המחשב קרס ותמונה נתקעה.. למה זה?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Emmanuell,

אז אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי - 4890 עם קירור twin turbo pro ככה שאני יכול לדחוף אותו יחסית הרבה ( הוא יושב על 40 מעלות ללא מאמץ עם הקירור הזה , עד כמה הוא יכול להגיע ולחיות בשמחה במאמץ / לא מאמץ דרך אגב ? ) אז איך אני מתחיל ? ניסיתי כמה מהנעוצים אבל חלק מהלינקים לא עובדים ...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. חשבתי להחליף את הקירור של המעבד ממה שקיים כבר שנים ל-ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro. (זה מה שהבנתי מהפורום הזה, אם אתם ממליצים על משהו אחר, זה הזמן לכתוב). עכשיו השאלה האם אפשר לפרק את הקירור הישן, להפריד את המאוורר מגוף הקירור ואיכשהו לאלתר כמאוורר נוסף למארז? מישהו עשה פעם דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  7. החלפתי למעבד E6300 ואני משחק איתו. הורדתי את המכפלה ל-6 והרמתי את ה-FSB ל-500. המחשב הגיע לחלונות וגם מריץ בנצ'ים בלי תוספות מתח. אבל ב-515 הוא עושה ציפצופים מהירים ב-POST ולא עולה. אני עוד צריך לבדוק אם זו אשמת הזיכרון אבל עניין אותי אם מישהו יודע מה ה-FSB WALL של הלוח הזה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  8. אהלן, יש לי מארז antec p101 silent ,כאשר רק צמד כלובי האחסון התחתונים מורכבים. הוא מגיע עם 3*120 מאווררי סטוק מקדימה ו1*140 מאחורה. יש להם שני מצבים..במצב החזק הם קצת רועשים לי (התמיכה הראשית של אנטק לא יודעים לספק עליהם שום נתונים מעבר למהירות סיבוב של 1500 rpm). אני רוצה להחליף אותם במאווררי נוקטואה- 3* nf-s12a pwm ואת האחורי ב nf a14 pwm.. האם יהיה שיפור ברמת הרעש והקירור(גם אם ברמת ה1-2 מעלות)? האם יש המלצה על מאווררים אחרים? A12x25 יעשו עבודה טובה יותר?כי נראה שעם מהירות סיבוב של 2000 rpm הם יהיו רועשים הרבה יותר.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. זה הקירור : http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7242 המחיר שלו טוב יחסית , אני יודע שיש את ה AC FRIZER PRO אבל אני לא יצליח לנצל אותו בגלל הלוח שלי , לוח אפוקס שהחיבור חשמל הוא בין המעבד ובין היציאות של הכרטיס קול ורשת , קיצור לא המקום הסטנדרטי אז הוא יחסום את היציאת אוויר . ואני לא מעוניין ב BT , גם כי המחיר יקר , וגם אני לא עושה OC כזה מטורף שאני חייב אותו בגדול רציתי XP 120 אבל הוא גם יקר , וזה קירור זהה ל XP 90 כך נראה , לא מצאתי יותר מידי ביקורות מה אתם אומרים , האם כדי .. ?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  10. האלה אם הכרטיס הזה : http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6871&CatCode=124 הוא טוב לאוברקלוק ואם כן לכמה אני יכול להגיע איתו לאיזה רמה ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by gilloze,

יש לי 7900gt של msi ואכשיו ניראה לי שיש לי צינורות עיבוד סגורים איך אני יכול ליבוק את הנושא הזה ועם יש לי סגורים איך אני יכול ליפתוח אותם זה דבר ראשון דבר שני שאני עושה oc לכרטיס מסך הכל יציב והכל ועל אני לא יכול להעלות את הליבה מעל 580 למה<? הוספתי מתח לא עזר מה אני יכול לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by GGuyZ,

פשוט א-י-ן להשיג את זה בארץ!! מישהו מכיר חנות באיזור תל אביב שיש לה את זה במלאי? ואני לא מדבר על חנויות שיש להם את זה באתר כי במלאי אין להם. חלק אומרים שיגיע בסוף החודש וחלק אומרים שלא יגיע בכלל. יש אולי מקום נורמלי להזמין את זה מחו"ל? או שעם המשלוח זה יצא יקר מדי?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by AMIT_MEG,

יש לי לוח asus p4s533-vm והמעבד שלי זה intel pentium 4 2.40 ghz ובגלל שה הגמפרים שלי לא במקום זה או עכשוו רק 1.8ghz ואני רוצה לדעת את המקום של הגמפרים בלוח שלי ועם אני יכול לשנות משהו שיאפשר לי אוברקלוקינג דרך הביוס תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Idom,

היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.

15. אני עורך וידאו, יש לי מערכות וידאו חזקות עם קירור רב במשרד. בבית, בחדר שינה שלי יש מערכת וידאו נוספת, שעובדת תמיד, גם בלילה. במערכת ישנם מאוורים: 1 למעבד (מקורי אינטל 4) 2 של 120 מ"מ. 2 של 80, שאחד מהם כבר קבוע במארז ונשלט ע"י כפתור קטן. אולי בעתיק נוסיף עוד אחד 80. אגב המחשב פנטיום 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, ספק אנרמקס חזק (שמשום מה לא מצליח לשלוט בו מהכפתור מאחורה), 7 הארד דיסקים. זה עיקר החום... אף פעם לא חשבתי לכיוון של בקר, אבל עכשיו נכנס לי ג'וק לנסות משהו כזה. איזה בקר מומלץ? אני לא מחפש יופי,לא תאורה- אחד שיהיה טוב, שיעשה את העבודה כמו שצריך, ולא יותר מידי כסף. יש לי דלת שסוגרת את ה"סלוטים" ,ז אני צריך משהו ללא כפתורים בולטים מידי. מה דעתכם על אלו? http://www.lo…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

הורדתי עכשיו בפעם הראשונה את התוכנה, גירסא 1.8.1 בטא, הרצתי בדיקה מלאה בלשונית הראשונה (L1\L2\CPU\FPU\PSU), אחרי יותר מ10 דקות, סיים את כולם בהצלחה (passed). אחרי זה הפעלתי PRIME95 בבחירת Large FFTS, תוך פחות מדקה נכשל (הפך לצהוב). מה העניין פה? יש איזה תוכנה אחרת מומלצת לבדיקת יציבות? כי מיום ליום אני מתחיל לשנוא את ה PRIME.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by ^Z^,

איזה לוח אם עדיף באוברקלוקינג לקונרו? בבקשה לגבות דעות ע"י בנצ'ים\ת'ראדים.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by vic1234,

יש לי פרסקוט 3GHZ במנוחה הטמפ' על 45 למשל עכשיו ששום דבר לא פועל ובמעמץ עם התוכנה S&M הכי הרבה שהגיעה זה היה 65 מתכנן OC תקציב 200-300 כמה שפחות יותר טוב אה שכחתי להזכיר שניקיתי אבק לא החלפתי משחה אבל לא משנה אני רוצה קירור יותר טוב בשביל OC

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by ShLoMi.R,

יש לי לוח אם asus p4b533-m מעבד p4 northwood 2.40 l2:512 זיכרון 512MB ddr 133Mh בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשינוי התדר של המעבד הוא קבוע על 133 (מכפלה 18) האפשרות היחידה שיש לי זה שהמחשב יעבוד ברטיו של מעבד זיכרון 4:3 ,1:1 אבל שאני עושה 4:3 אז הזיכרון יורד לי ל100Mh יש לי אפשרות להוריד רק את התדר של המעבד??

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  20. 1.מה זה נותן לי להוריד את המכפלה של המעבד? 2.עשיתי עובר קלוק למעבד 2300 ו 230 הרץ לזיכרון השאלה היא אם זה טוב שהזיכרון שלי עובד מעל 200 הרץ ? יש לי זכרון סמסונג 512 דדר400 3.המעבד שלי לא מגיע ליותר מ250 FPS אז לא שווה לי להוריד את הזיכרון ל333 ואת הHT ל 3 כי היחס לא יהיה מאוזן מה אתם מציעים לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by mistaarvim,

איך אני יכול לחבר את המאוורר הנוסף שלי ישירות לספק (ליברטי 400)?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

קירור מעניין ונמוך כנראה למחשבי סלון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by soldier,

היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by d-undertaker,

יש בבעלותי מעבד מסוג סלרון 2800 מג"הצ כמו כן מותקן עליו קירור מסוג ביג טייפון. התחלתי באובר קלוק קטן ואני עומד כרגע על מהירות של 3144 מג"הצ. יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256 מגה-בייט 400 DDR שעכשיו נמצא על 450 בערך. עד כמה אני יכול להגיע? ושאלה קטנה על טמפרטורה שיותר חשובה בתוכנה easy tune 5 שקיבלתי בדיסק של הלוח אם מופיע 45 מעלות במנוחה ואילו בביוס 50 במנוחה,מי צודק? עד איזה טמפ' אפשר להגיע?

• 11 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by firemanfpg,

היי, לחר בעיות של חימום במארז מצאתי את הבעיה - החלפתי 2 מאווררים 8 בגב המארז(xavier 3) לחזקים יותר - הבעיה שהם מרעישים מאוד יש לי כרגעthermaltake samrt case fan 2-A2178 http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm אני מפעיל אותם באופן קבוע על עוצה מלאה - אני מעוניין בהמלצה על מאווררים שייתנו לי תפוקה בהתאם ושיהיה שקטים - עם הקיימים יש לי טרקטור - אני לא צריך בקרת שליטה וכו' שיעבדו על FULL כל הזמן. בתודה, Firemanfpg

• 11 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.