עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האלה אם הכרטיס הזה : http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6871&CatCode=124 הוא טוב לאוברקלוק ואם כן לכמה אני יכול להגיע איתו לאיזה רמה ?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  2. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by fat.S,

רציתי לדעת איך יעבוד פה OC בסיסי ז"א . הקפצה של 30% למעבד בלבד! הינה המחשב NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3R Intel P55 LGA1156 Samsung SATA2 1TB 32MB 7200RPM SAPPHIRE RADEON HD5870 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE HEC WIN+ 700 700W LANCOOL K58B NPS SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 F3-10666CL7D-4GBRH Intel Core i5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB BOX

4. מישהו מכיר דברים יותר איכותיים מהפרו7 במסגרת התקציב מקסימום עד 170 ש"ח משהו שהכי מועיל לOC

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by iakovl,

1. ראיתי באיזה מקום שיש אנשים שצובאים את המארז/חלקים ממנו בצבע מיוחד ואז מכניסים לתנור, מה זה בכלל? לצבוע ולאפות? 2. איך משיגים אפקט של מראה/השתקפות? 3. איזה צבע מומלץ? 4. כל מה שבא לכם לומר על צביעה ועל הנושא

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by LiNKiN,

שלום יש לי P4 1.6 A עם ערכת שבבים של אינטל 850 ולוח אם של אינטל מרבייל או משהו כזה... אני רוצה לעשות לו OC אבל הבעיה היא כמו בכל הלוחות של אינטל שהם לא מאפשרים זאת. פניתי לעזרה בפורום רוטר שם מורידין אמר שהוא שמע על תוכנה כלשהי לפני בערך חודשיים ומאז אני במסע חיפושים מטורף אחרי התוכנה הזאת. אני מיואש לגמרי והפורום הזה הוא תקוותי האחרונה... אז בבקשה ממכם לכל מי שיש רעיון או מידע בקשר למצב הזה שיגיב אני יודה לו מאוד. אולי זה יותר מידי אבל אני ישמח אם תפנו אלי לאי סי קיו מ'ס: 102891990 או שתשאירו פה את המספר שלכם ואני יצור איתכם קשר. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by wrecker,

קניתי אתמול את הArctic Cooling S1 ל8800GT פירקתי בדקה את הקירור המקורי ניקיתי את כל הזכרונות והמעבד שלו, עכשיו זה מגיע עם ריבועי צלעות קירור כאלה שצריך להדביק על הזכרונות הדבקתי אותם ואיך שאני הופך את הכרטיס הכל נופל! חצי שעה אני יושב ומנקה שוב ולא מבין את השיטה הדפוקה שזה אמור להדבק עליהם וזה פשוט לא נדבק! כל פעם אחר נופל.. איך אני מדביק את הדבר הזה?! בנתיים זה תפוס עם נגיעות של דבק חם אבל דבק חם במקום כזה חם נשמע גרוע ככה זה ממש זמני! וזה מחזיק בנתיים..(בורג קודח אולי? סתם..) את הקירור עצמו לא הייתה שום בעיה לחבר. עם שני המאווררים הטמפ' ירדו מ70 ל 45 מעלות! והוא הרבה יותר שקט! ממנו אני מאוד מרוצה..אבל כשאני חושב על OC אני ממש לא סומך על הקירור של הזכרונות.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אז ככה יש לי מאוורר רגיל למארז 120mm והוא עושה המון רעש, אבל לסירוגין- בד"כ הוא די שקט אבל לפעמים פתאום הוא מתחיל לטרטר בעוצמה של מיקסר שמערבבים בו חצץ. נותנים בומבה וזה נהיה שקט לכמה זמן. כבר ניסיתי לנקות אותו כמה פעמים ביסודיות אבל אחרי מספר ימים זה חוזר. שאלה 1- האם ניתן לפתוח איכשהו את החלק עם המנוע ולנקות בדיוק מה שצריך, ואם כן איף אני עושה זאת? שאלה שניה כמה אמור לעלות מאוורר כזה חדש? אצלי בעיר יש חנות אחת והם רוצים 50 שקל למאוורר עם חיבור לספק ו120 שקל עם חיבור ללוח אם [כמו זה שיש לי עכשיו] זה מחיר הגיוני? כמה זה כבר אמור לעלות למען השם ב120 שקל הייתי קונה בהום סנטר מאוורר לחדר : מצטער על החפירה פשוט אי אפשר להיות בחדר עם המחשב דלוק

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by aviv00,

הגדרתי בב BIOS ל 322X9 2.9ghz ואת ה PCI-E ל 120MHZ לפי איזה פורום http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1140896&highlight=965g ופתאום זה עבד אבל כנכנסתי לויסטה הכרטיס מסך המובנה התחיל לעשות בעיות הוא מעוות את התמונה מדי פעם לפעמים מרסט אותה (כדי לנקות אותה) who is here with the answers ? ממליצים לעלות את המתח על ה PCI-E ? המתח במעבד הוא 1.325

11. טוב שלום, רציתי להתחיל בזה שיש לי מחשב שמספק אתי אבל בזמן האחרון יש לי הרגשה שהמעבד צריך שידרוג אז חשבתי לעשות OC ת השאלה שלי היא איזה קירור ליקנות למעבת גם שיהיה שקט וגם שאני יוכל לעשות OC מקסימלי . המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb והלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 אז איזה קירור לקנות ? עד איזה מהירות אני יוכל לעשות OC ואיך? ואם אני עושה OC והכול תקין זה לא גומר את המעבד ?

12. Started by yanive,

מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET זיכרון OCZ 2GB*2 DDR2 800Mhz Value Latency 5-6-6-15 מארז ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led+windows ספק כוח FSP 500W 60APN האם אפשר לעשות OC ועד כמה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. עד עכשיו, הכרטיס שלי (Gigabyte FX6800 עם קירור פסיבי) היה מקורר באמצעות Vantec Spectrum Fancard.. שהיה מוריד בצורה משמעותית מאוד את טמפ' הכרטיס מסך..הוא הפסיק לעבוד .. וטמפ' הכרטיס מסך מרקיעה שחקים ל76 במונחה.. עם הFAN CARD היה מגיע ל64 63.. השאלה שלי היא כזאת.. איפה אני יכול להשיג fancard דומה לזה באיכותו או אם יש לכם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה.. את המאוורר הזה אפשר להשיג רק בפנדה(אני חושב) ואין לי אפשרות להגיע אליהם .. עריכה: אני לא מתכוון להחליף קירור לכרטיס עצמו בשום פנים..

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by gggil,

יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעה:"DEFAULT LOADED" וזה מאפס את כל מה שעשיתי בביוס... יש סיבה כלשהיא לכך? אני לא מצליח לעשות OC ככה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by Crash5,

הבנתי שיש קטודה רגילה וקטודה UV. האם רק קטודה בצבע סגול נחשבת UV? האם כבלים שמאירים ב UV יאירו רק בקטודה סגולה? נשמע לי קצת מוזר שכבלים כאלה יאירו רק בסוג אחד של קטודה. תודה לכל עוזר.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by FeedMe,

אהלן אני משתמש ב-P4 550 3.4GHZ. כשאני מנסה להעלות את ה-FSB ל- 266 (המתח הוא 1.425 סטוק 1.375), המחשב עולה ארבע חמש שניות מאוחר יותר, וכשהוא עולה הוא מציג FSB של 200 (סטוק) בלבד. מה קרה?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  17. שלום לכולם ניסתי לעשות OC למעבד העלתי תמהירות ליבה מ 200 ל 210 וחבר שלי אמר לי לנעול ת pci ואצלי הבעייה שיש pcie ... ואחרי שהדלקתי תמחשב לא ראיתי כלום במסך ,קיבלתי מסך שחור . עכשייו מישהו יכול להגיד לי למה יש לי רק pcie ??ומה אני עושה עם זה??

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by Svinka !,

הכותרת אומרת הכל... אין לי מושג איך מבצעים את זה ואשמח למדריך וקצת תמיכה... מפרט: Amd Athlon X2 Dual Core 6000+ +Zalman CNPS - 7500 - Alcu SI for AM2 8800GT OC BFG GA-MA69G-S3H 2X 1024 800Mhz Crosair DDR2 XMS Thermaltake TR2 RX 500Watt 12V 2.2 PFC אני רוצה לעשות OC קטן... עד 500MHZ גג... ניראה לי שזה יספיק.. הטמפרטורה של המעבד על 36 בערך... תודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. למה מומלץ לבטל את האפשרויות EIST & C1E בביוס ? זה נשמע טוב וחסכוני בצריכת חשמל.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  20. http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1134791 זה המקסימום שהגעתי עליו ליבה על 570 וזכרונות על 1000 ב 580 לליבה אני מתחיל לראות ארטיפקטים הטמפ טובה באזור ה70 מעלות לא עובר את ה71 רעיונות למישהו את הזכרונות לא העלתי כי אין לי עליהם קירור הכרטיסים של חברת XFX

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  21. יענו באיזה תוכנה משתמשים לראות את הטמפרטורות של המחשב שלי ועם אפשר גם לינק תודה ענקית

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  22. ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  23. חח ואיי איזה דבר אכזריייייייייייייי חחח ואיי איזה גוודלללל תודה רבה לכםםם בכול מיקרה אני זז להרכיב!!! D :

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. אהלן! יש לי מחשב עם מעבד אינטל סלרון 1.6GHZ. אם אני יעשה לו אובר קלוק כמה זה יכול להועיל לי? ואם זה מסוכן?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by b127,

לא מצליח להבין איך להפעיל את זה? כל האופציות אפורות.. צריך ליצור חשבון משתמש או משהו?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים