אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום. השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן. אז יש למישהו מה להציע לי? אני אשמח. תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה לא בדיוק הפורום אבל יש פה הרבה אנשים בעלי ידע בנושא מכירות וכו' ולכן אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חיישן טמפ' (עדיף של TT) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם היום עשתי פעם ראשונה OC למעבד אינטל 630 3.0 GHZ לוח אם ASUS P5WD2 PRIUME 955X זכרונות (CROSAIAR XMS DDR2 667MGH 512*2 (4-4-4-12 ?V1.9? קירור _על המאז ANTEC 1000 2 מאווררים ואחד על המעבד (מה שבה עם המעבד) עבדתי אם תוכנית AI BOOSTER ועשתי באופן אטוטמאטי 5% OC (הטפרטורה שם משהו מוזר 70 מעלות אבל בSISTEM זה 30 מעלות) fun sped 25מעלות אין לי מושג מה נכון ומה החום של המעבד. התוצאות שקבלתי:core speed 3150mghz 210*15 bus sped 840 ה -VOLTGE 1.4-1.43 כעיקרון אין לי מושג מה עשיתי היית רוצה לדעת מה בדיוק החום של המעבד ואם אני יכול לעשות יותר OC על בסיס הקירור שיש לי או כל דבר לשיפור צצ
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הרגע עשיתי לי מודינג בדלת של הקומפיקוס שלי ,והכנתי לי שני פתחים למאווררים. החורים שעשיתי מכוונים ישירות על הכרטיס מסך! השאלה שלי היא איך כדאי לי לכוון את המאווררים? 2 שיוציאו אוויר? 2 שיכניסו אוויר? 1 מכניס ואחד מוציא? חשבתי דווקא שהאופצייה השלישית יכולה להיות יעילה, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אותו הדבר כמו בביוס... Amd 3200+ 2.0Ghz @ 2.4Ghz קירור: ביגטייפון עם TT Fan Control v2(מכוון על מינימום)
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי מאוורר (למארז) zalman f1 יש לו חיבור דיי מוזר שאני לא יודע לאיפה לחבר, זה לא החיבור אדום שחור. יש לו חיבור שחור אדום לבן, יש גם שנאי כזה שמשנה מ 3 פינים ל 3 חריצים. יכול להיות שזה מתחבר ישירות ללוח אם, אם לא אז איך אני מחבר את זה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11264 האם זה מתאים באמת ל6200 agp? רשום באתר שהוא מתאים ל6600.... אז לך תדע... הוא בא גם עם 8 היטסינקים לזכרונות... לפי מה שאני רואה זה אחלה קירור.... אשמח לחוות דעת נוספות והצעות קירור "משודרגות".. תודה דן
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
OCDB לכרטיסי מסך עם תמונה מGPU-Z הגיע הזמן לעשות... מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב כמפורט למטה....האם שווה לי לעשות אוברקלוק? האם זה הבדל משמעותי בביצועים? יש לי בנוסף למפרט בחתימה מאוורר של THERMAKLTAKE Silent למעבד
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3408 מה המחיר ומה החלק ולא הבנתי איך זה קירור
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום קראתי בסטיקי על הטמפ' ובכל זאת לא הצלחתי להבין האם הטמפ' הללו למחשב בזמן מנוחה הם נורמליות ותקינות? או שהאם כדאי לי לשקול פתרון קירור חדש מהמאורר סטוק?(לא מתכנן OC בקרוב...) המפרט הוא: q9450 cm690 hd4850
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אני מתעניין בקניית הקירור הזה לכרטיס מסך שלי6600GT עכשיו יש לי כמה שאלות : זה מקרר גם את הזיכרונות? יש חנות באזור חיפה שמוכרת את זה בפחות מ160? (NV SILENCER 6) הקירור יעבוד טוב גם אם הליבה של הכרטיס פונה למטה הכוונה שהכרטיס הפוך המאורר שלו כלפי תחתית המארז(הכרטיס הפוך בתוך המארז ככה שמסתכלים עליו מלמעלה לא רואים את המאורר הזיכרונות וכל זה אלא רק את הלוח) מה רמת הרעש שלו?( בדציבלים) אם לא יודעים דציבלים אז הוא מרעיש או שהוא שקט?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את הבקר מאווררים הזה באיזור המרכז או שמישהו מכיר משהו בסגנון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אנשים, הנה מה שאני עשיתי : מכפלה 8.. FSB 400MHZ PCI-E Freq 100mhz pci-e\cpu spread spectrum disable vcore : 1.2500V memory ddr2-800mhz C1E Disable Intel speed step tech disable והווינדוס שלי לא עולה \= מה לעשות ? העלות מתח ? כי שמתי מתח שהוא בוחר על אוטומטית .. אז הגדרתי לו אותו ..
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים חזקה במיוחד למעבד Intel Core 2 Quad QX9650 Extreme 3GHz 12Mb BOX 45nm אני גם כנראה קונה את הלוח אם הזה: ASUS Maximus Formula Special Edition Intel X38 LGA 775 אז אני צריך גם חיבור לבלוק מים שיש כבר על הלוח! כמו כן אני חושב אולי גם לחבר קירור מים לכרטיס מסך! יש לי כמה שאלות: אם כל המערכת מחוברת ביחד אז לגיטימי שהמעבד יהיה יותר חם מהגשר הצפוני, אז כל החום שהמים לקחו מהמעבד הם העבירו לגשר הצפוני אז זה יחמם אותו ולא יקרר! אז לא הבנתי איך המערכות המשולבות עובדות! הנושא העיקרי הוא שאני צריך הצעה למערכת קירור רצינית מאוד משולבת ואם זה לא טוב אז רגילה, אני מוכן להשקיע כמה אלפי שקלים בלי בעיה , תתנו לי הצעה הכי טובה שיש בארץ וגם הצעה מחו"ל, כנרה …
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
או קי אני מתלבט בין שני לוחות השימוש למחשב זה OC כבד - בינוני וכמובן משחקים כבדים אז איזה לוח מבין השניים ומה ההבדלם בינינהם Abit ic7 or Abit ic7-G או שפשוט לחכות X זמן (X =? תענו לי בבקשה) עד שייצא הABIT IC7-MAX3 ?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יושב אני על המחשב ופתאום מקבל הודעה Heat sink temperature is too high החלטתי להוריד את התוכנה Speedfan וראיתי שם רכיב הנקרא core שהוא מחומם יותד מדי ** הערה, בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה הטמפ' של ה-core הייתה 106 לפי מה שראיתי יש לי שם עוד שתי קטגוריות של core 0 ו- core 1 אז מה זה core? ** קובץ תמונה מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני קורא לזה שיכבה כי אני לא יודע איך לקרוא לזה, זה מין שיכבה כזאת כמו גומי דק שמשתמשים בה במקום משחה טרמית, מישהו מכיר את זה? האם זה טוב במקום משחה למעבד?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להתחיל לטפל בבעיית החום החמורה של המעבד שלי. בהתחלה אמרתי נלך על הכי חזק, ורציתי SP97, ואז גיליתי לאכזבתי שהוא לא מתאים לAMD 64 ולסוקט של הלוח של EPOX (8KDA3) בכל אופן - אז ירדתי קצת- ושקלתי בין שתי אופציות: 1)VENUS 12 2)SK948U+SF2 התייעצתי בפורומים וכולם ענו לי חד משמעית שאם אני מחפש ביצועים - אז הSK948U עם SF2 יתנו לי ביצועי קרור יותר טובים. ועכשיו אני רואה כאן מלא מלא דעות חיוביות לגביי הSILENT TOWER. אז השאלה שלי היא: מה עדיף מבחינת קרור מאסיבי? הSILENT TOWER? או הSLK948U+SF2 ?
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע כבה המחשב בביתי, גיליתי שטמפ' המעבד הרקיעה שחקים (90 מעלות) למרות שמאוורר המעבד ויזואלית עובד. רכשתי מאוורר מסוג Asus star ice והתקנתי אותו, אך נראה לי שיש לי בעיה. המאוורר אכן הוריד את הטמפ' של המעבד (Pentium D 2.8Ghz) לכ-30 מעלות אך הוא מסתובב במהירות המקסימלית שלו ולא משתנה אוטומטית. המאוורר המקורי של אינטל מחובר בקונקטור 4 פינים ואילו למאוורר יש רק 3 פינים שאותם חיברתי לאותו חיבור בלוח האם (Asus P5LD2-VM) של cpu fan. המאוורר החדש מגיע גם עם שליטה ידנית של נגד משתנה אך אין לי מושג איפה להתקין אותו, אנא עזרו לי, אשתי מתחרפנת מהרעש ומוציאה עליי את העצבים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לכל מי שרצה תמונה של ה Q6600 שלי על 4 GHZ מתח בביוס למעבד 1.5
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-