אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! חג שמח ! איפה ניתן להשיג מאברר בגודל 200 מ"מ עם לד אדום למארז Thermaltake element T ? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
טוב אז בעקבות כל החומר שקראתי כאן ובעזרת כל החבר'ה התותחים של האתר... הצלחתי לעבור את מחסום ה-11.000 ב-3DMARK03... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי.... ועכשיו לעובדות: יש לי 6800LE של XFX,עליו שמתי את הסיילנסר(שהוריד לי מ74C ל50C במנוחה...) כרגע אני עומד על מהירויות של 400\805 והכל יציב... וזה הציון: עכשיו אני עף לראות את הנבחרת...
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך 8800GTS של GIGABYTE עכשיו העליתי את רמת המאוור ל85 והטמפ' הם כאלה. Temperatures CPU 44 °C (111 °F) GPU 45 °C (113 °F) GPU Diode 55 °C (131 °F) GPU Memory 45 °C (113 °F) GPU Ambient 42 °C (108 °F) SAMSUNG SP2004C 28 °C (82 °F) Cooling Fans GPU 2387 RPM (85%) Voltage Values CPU Core 1.31 V +3.3 V 3.20 V +12 V 11.84 V DIMM 1.78 V GPU Vcc 3.21 V עכשיו התוכנה מראה לי ככה: לכמה עוד אני יכול להעלות שהפט' יהיו סבירות ולא יהיה סכנה לחייו של הכרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
צהריים טובים.. אני משתמש במעבד amd5200 מהדור הישן (אני חושב ה 90 nm, לא יכול לבדוק בcpuz כי דפקתי תמעבד בoc פעם) ואני רוצה לשדרג את הקירור רק בשביל שקט (לא מתוכנן שום oc). בכללי אני כנראה אקנה בksp וראיתי שם שני דגמים שמתאימים לתקציב שלי- שניהם של ac. הראשון: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan ב120 שקל השני:Freezer 64 LP CPU Fan ב שקל95 . בכללי אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי אני בכיוון של ה64LP כי לפי הנתונים היבשים יש לו חצי מכמות הרעש של הfreezer7 (מופיע 0.4 sone לעומת 0.8 sone), והוא אמור לעמוד בעומס חום. מה דעתכם? (אגב המארז הוא של TT עם מאווררים שקטים אני די בטוח שמה שגורם לרעש הוא המאוורר box) תודה!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
CPUZ הראה לי 2.6 VCORE, מה שכמובן לא הגיוני. יצאתי מהתוכנה, הפעלתי מחדש, וזה חזר ל1.4-1.5. WTF?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מאורר על המעבד ,על הציפסט, על הכרטיס מסך ועוד מאורר שמוציא אויר מאחור יש לי מקום לשני מאוררים בצד שמאל של המארז אני חושב לשים אותו שם, עכשיו האם כדי לשים אותו שם ? ואם כן לשים אותו שהוא מוציא ,או מכניס אויר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לבצע OC למעבד E6750. לוח האם מדגם GA-G41M-ES2L, יש לציין כי זו פעם ראשונה שאני מבצע OC. קראתי את המדריך והבנתי בגדול את מהלך הפעולות שיש לבצע. עדכנתי בהתאם את הביוס אך הצלחתי להעלות FSB רק עד 336, ניסיתי להתעסק עם המתחים השונים ללא הצלחה. העליתי בהדרגה את מתח המעבד אך בכל מצב קרס הביוס ועלה הביוס החלופי. חשוב לציין שהערכים בביוס הזה שונים ולא מוכרים לי כפי שמתוארים מהמדריכים. צילומים של הביוס: בעיקר קשה לי להבין אילו מתחים של CPU עלי להרים ובאיזה סדר וקצב. מה ההבדל בין ה terminarion ל referecne? המטרה שלי היא להגיע לכל היותר ל 3.4, אבל אני בספק אם אגיע ל 3 בקצב הזה.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
זה הכרטיס: (הגירסא של 512MB אבל הקירור זהה לכרטיס שאליו קשרתי) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=177&psn=&lid=1&leg=0 המאורר הרעיש יותר מדי, לכן שמנתי אותו וחדשתי את המשחה הטרמית. בנוסף הורדתי את התדרים ל- 500/500 ואת מהירות המאורר ל-36% ל הצעד הזה הוריד כ- 3-4 מעלות מהכרטיס אבל עדיין לא מספיק. ב- 40% ומעלה המאורר של הכרטיס מסך מתחיל להרעיש. המחשב אמנם שקט אבל המאורר מגיע ל- 72 מעלות במנוחה אם אני שם את המאורר על Auto הטמפ' צונחת לכיוון ה- 60 מעלות אבל הרעש מתחיל להציק. יש דרך לשפר את הקירור/להחליף את המאורר בהשקעה כספית מאוד נמוכה? אני מוכן להשקיע באיזור ה- 40-50 ש"ח לא יותר. יש לי מאורר סטוק של AMD אם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך מקרר לאקווריום, ומבקום להוציא 2,000 ש"ח על מקרר ייעודי, חשבתי לנסות לעשות מה שאתם עושים לקרר את המעבד. הבעיה שאני לא מוצא את החלקים בארץ, רק בחו"ל (איביי וכד'), ואין לי כוח להמתין חודש עד שזה יגיע... האם אתם מכירים מקום בארץ שאפשר לקנות את הדברים הבאים?: peltier בלוק מים אלומניום למעבד הרעיון, לעשות סנדוויץ' של 2 מאווררים Alpine 11 PLUS שביניהם ה-peltier והבלוק מים. וכל פעם שהטמפרטורה באקווריום תעלה המים מהאקוורים יעברו בתוך הבלוק מים הקר, וזה יקרר את האקווריום. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס הבא: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/A2414/A2414.asp הוא שואב את האוויר מהמארז ומוציא אותו החוצה. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנהPCMark2002 כשניכנסתי לsystem info ראיתי את הדבר הבא: תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול להגיע ל3.91Hz?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=&page=1 רק רציתי לשאול בקשר להתקנה, האם חייבים להשתמש במתאם שהם כותבים שם? אחרת זה יעשה נזק ללוח אם.....לא הבנתי במה בדיוק זה פוגע.....מה זה headers? והאם הוא מתאים לcpu או שזה case fan?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בהתאם לכתיבת הביקורת שרשמתי כאן לפני שבוע בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.0 בקיצור הצלחתי להגיע כמו שאתם רואים לתוצאות OC מאוד יפות עם הכרטיס שלי, הצלחתי לפתוח 16 צינורות, מהירות ליבה הצלחתי להרים עד ל400. והתוצאה הסופית ב3DMARK05 הייתה 4300 בערך. לצערי חשבתי שהצלחתי להרים את הזיכרונות עד ל750MHZ אך מסתבר שטעיתי, ואחרי משחק מאומץ הארטפיקטים התחילו להגיע. עכשיו השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לשנות את התדר של הזיכרונות בכרטיס הזה? אגב אפילו DOWNCLOCK לזיכרונות אני לא יכול לעשות, מספיק שאני מוריד 10 MHZ מהזיכרונות והארטיפקטים ישר קופצים לי אפילו בוינדוס. לדעתי החברה נעלה את התדר של הזיכרונות על 700 MHZ, היא יכולה לעשות דבר כזה? ואם כן, איך …
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב, הנה קירור מים שיש לי כרגע לקנייה, ואני רוצה לדעת אם אפשר לקחת משהו יותר טוב במחיר כזה פחות או יותר יותר זה גג עוד 100$, ולשאלה שלי, כמה GHZ בערך אני יוכל לעשות עם הקירור שאתם תציעו וכמה עם מה שאני מציע, אם זה לא אפשרי לדעת, תגידו לי בבקשה. טוב, הנה המפרט + קירור המים שאני מתכנן לקנות : Intel Core 2 Extreme QX9770 Yorkfield 3.2GHz 12MB L2 Cache LGA 775 136W Quad-Core Processor - retail http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115051 1459.99$ ASUS Rampage Extreme LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131334 $389.99 SAMSUNG HD642JJ 640GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive (Bare Drive)…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך תוצרת GIGABYTE דגם GV-NX66256DP רציתי להאיץ את תדר ה-GPU ואת תדר הזיכרון שעל הכרטיס אך למרבה ההפתעה לאחר ששיניתי את הפרמטרים הנ"ל בעזרת התוכנה שהגיע עם הכרטיס vTuner 2 הפרמטרים חזרו לברירת המחדל לאחר שעשיתי RESET למחשב. האם מישהו יודע איך לפתור את "הבעיה" אם בכלל אפשר לפתור אותה תודה !
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מתכנן על לקנות מחשב חדש. במסגרת המפרט שבחרתי לקחתי את הE7200 ורציתי לשאול איך הוא מגיב לOC. לפי מה שהבנתי הוא מעבד מצויין לOC. אני מתכנן על להוסיף לו את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
נשרף לי המעבד והלוח טוב מספיק לבכות אני רוצה לקנות לוח טוב לoc מבוסס על זכרון ddr ואם אפשר שלא יהיה יקר יותר מדי לא צריך raid או usb 2 או משהו כזה. המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
והנה השאלו מהו הדבק שמגיע אם המכשיר ? והאם ניתן להוציא אותו בקלות ? וכמה חתיכות דבק מגיעות ? על המעבד אני יודע למקם את הסנסור - ואני רוצה למקום אחד על הלוח ... איפה למקם ? לאחר שאני יקנה את המכשיר אני יעשה גם OC לכרטיס מסך ומידי פעם יעביר את הסנסור מהלוח לכרטיס איפה למקם בכרטיס ? ומה המעלות שהם כבר מעל ומעבר לכרטיס (Geforce2 mx 400 64mb) ? האם המאוורר של ה -HardCano באמת מקרר את ההארד דיסק ? או שזה סתם ? ואם הוא מרעיש ? זהו מחר (יום ראשון) המשלוח של פנדה צריך להביא לי אותו אני כבר מת לחבר אותו
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
החלטתי לעשות Vmodding לhd 4850 שלי מאחר והוא ממש קר(מה לא סיבה טובה? ) אני רוצה לעשות ממנו מפלצת... אין לי שום ידע באלקטרוניקה , ידיים מגושמות ומזל רע...לכן החלטתי לעשות צריבה של הביוס עם איזו תוכנה אתם ממליצים לעשות את זה ? דברים שאני צריך לדעת..? או שבכלל אתם מציעים דרך אחרת. כואב לי לראות 43 מעלות תחת עומס וחוסר יכולת להעלות את המהירות..
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עריכה: ציינתי את זה בסוף אבל זה חשוב אז אני יציין את זה שוב - האוברקלוק הוא רק ללמידה לאחר שאני ירגיש שאני מבין ושאני יהיה בטוח בעצמי אני יחשוב על להמהיר את ה 64BIT שלי לא ממש הצלחתי להסביר את עצמי בכותרת אבל שיהיה... קיצר פירקתי שתי מחשבים ישנים והרכבתי משניהם מחשב אחד די מעאפן... עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ואני לא מבין בזה כ-ל-ו-ם... תהיתי אם יש פה מישהו שמוכן לעזור/להסביר/לתמוך/ללמד או כל דבר אחר! הנה המפרט: מעבד: Pentuim 2 350MHZ לוח: Soltek SL-67b זכרונות: 32MB PC100 *2 + 64MB PC100 (שתי זכרונות של 32 מגהבייט וזכרון אחד של 64 מגהבייט כולם במהירות PC100) הארדיסק: Seagate st3660A 545MB כונן תקליטורים: Aopen 48X כונן תקליטונים: רגיל כרטיס מסך: ATI Rage IIC …
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש אותו מחשב חוץ מהספק .. הספק שלו 550W של Crossair ושלי TX650W שלי אמור להיות יותר טוב.. עכשיו הצלו אני מצליח להגיע ב OC ל 3.8 בעבודה תמידית 24/7 ובדיקות מאמץ אם התוכנות LinX ו Prime95 הצלי אני לא מצליח בכלל.!! לא יודע למה אני אפילו לא מצליח להגיע למצב שאני נכנס ל Windows בישביל בדיקות מאמץ עכשיו הבנתי שזה אולי בגלל ה מתח הכללי. לא רק של ה CPU המפרט שלי מעודכן כמו שרשום בפרופיל.. אם אתם מוכנים להמליץ לי על מתחים בישביל ה 3.8 תודה.!![br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 00:45:48 עריכה.תמונות מהביוס מקווה שזה יעזור http://www.siz.co.il/my.php?i=mjmyi02zzndm.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=5emkzw0tyj3m.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=ilwmunm4zjd5.jpg[br]פורסם…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-