עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  2. חייב דחוף מתחנן קראק למשחק tennis masters series חייייב פללליז

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by alexrta,

יש לי כרטיס מסך RIVA TNT 2 32MB ורציתי לדעת איך אפשר לעשות לו אוברקלוק? והאם זה מסוכן? והאם זה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by Guy950,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום לפנות עם השאלה הזו אבל העדפתי לכתוב פה כי פה נראה יותר מתאים. עיינתי בכרטיסי מסך 4850 שאני רוצה לקנות וראיתי שספיר שיחררו 3 כרטיסי מסך 4850 עם קירורים שונים ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי. לכרטיס המסך מתוכנן לשחק במשחקים כבדים וסרטי HD אבל לא ברצף (למעט ימי שישי-שבת) אז לא נראה לי שבאמת צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות את הדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 יש לו קירור אקטיבי והוא סבבה, מספק את מה שהוא אמור לספק. אבל אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם יותר מדי לכן אני תוהה האם כדאי לקנות את אחת הגרסאות הללו: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Ran B,

חבר'ה מה קורה פה?! אני סתם שמתי סקריפטים, שחקתי עם הסקריפטים, הוספתי מסכים חדשים שיציגו דברים חדשים, לא משהו חריג.., פתאום אני לוחץ OK זה רושם לי שחסר הדריבר i/o אבל עדיין הוא מציג את מה שעשית באותו רגע! אחד כך הוא זורק הודעות שגיאה של "is not integer value משהו כזה.., והגרשיים (") זה לא ציטוט, זה מש שרשום בהודעת ארור.., אחר כך סגרתי את התוכנה.., הפעלתי אותה מחדש, ואז התוכנה החליטה להתשגע עד הסוף! זרקה 2000000 ארורים בשורות, שזה יורד למטה כזה, ורושם הודעת ארור כמו שרשמתי לכם ועוד אחת מסוג שונה, והוא זורק אלפים כאלה, והרמקולים מתחרפנים מהקולות של ההודעות ארור! אז סגרתי את התוכנה, עשיתי ריסט בתקווה שמשהו יתוקן שם.., לא קרה כלום, לצערי מחקתי את התוכנה והתקנתי מחדש…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by BIR,

יש לי כמה שאלות.. ברשותי הכרטיס x300 se 256 mb אני רוצה לעשות לו OC האם זה אפשרי? אני רוצה לעשות לו פתיחת צינורות. האם זה אפשרי לכרטיס הזה? אם כן אני רוצה מדריכים לשניהם.. לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עם התוכנה ATI TOOL נגיד שאפשר לעשות לו את 2 הדברים האלה למה אני יכול להפוך אותו? יש סיכוי להפוך אותו לx500 או x600 ? אשמח לקבל עזרה בנושא איך לעשות לכרטיס מסך הזה אוברקלוק והאם זה כדאי ביכלל ויראו שיפור? תודה לכול מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 419 צפיות
  7. Started by segevon,

בהמשך לנושא הקודם החלטתי להמשיך את ה-OC.. אבל קורים דברים די מוזרים. העלתי את ה-BUS ל-355 (אחרי שב-344 הכל יציב).. על 1.4V.. גשר צפוני קיבל עוד 0.1 וכך גם ה-FSB.. זכרונות ב-2V.. המחשב אפילו לא עלה.. נתתי עוד 0.05V.. זאת אומרת המעבד על 1.45V, ושאר הנתונים זהים.. הכל עולה.. מריץ OCCT.. 10 דקות עוברות והוא נותן שגיאה, החלטתי לבדוק איפה, וגיליתי משהו די מעניין, המעבד בכלל לא מקבל את המתח שאני נותן לו.. הוא עובד רק על 1.38V.. ויכול להיות שזה מה שגורם לקריסות הללו.. צירפתי תמונה.. שאני אעלה עוד V ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by idan,

קראתי קצת במאמרים באתר החום של המעבד שלי 52 והוא עובד על 1.4!! הורדתי את המהירות שלו יש לי XP 2000 מה עלי לעשות יש לי את ה FAN רגיל ועוד 2 של 80 MM חשבתי לקנות את ה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD יש משהו אחר ממולץ ? אני מחפש משהו שקט והאם עלי למרוח את ה"גריז" על המעבד שוב... ואם כן מאיפה משיגים את זה.. עידן, שקצת מבולבל ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  9. חיברתי השבוע HARDCANO5 שהיה לי למחשב. את החיישן טמפ שלו חיברתי לבסיס הסינק של הP4 שלי ליד הליבה (הרמתי את הסינק, והדבקתי אותו ליד המקום של הליבה) עכשיו, התחלתי מדידות 1. המחשב מכובה לאחר לילה שהוא לא עבד 2. מצב IDLE בWINDOWS 3. סתם בביוס רבע שעה 4. LOAD על ידי שני PRIME95 רצים (2 בגלל שהמעבד עם HT מופעל) התוצאות מצורפות בגרף. המחשב לא בOC ההפרשים עצומים.... מישהו שיש לו ניסיון עם חיישנים חיצוניים יכול להעריך מה קרוב יותר לאמת? כנ"ל לאנשים עם מעבד דומה לשלי.... (2.6C) אם הטמפ כאן הם ככה עם HT, מעניין מה יהיו התוצאות כשהHT לא יהיה מופעל (מישהו רוצה חביתה?)

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by mc-kasda,

וולקנו 11+ ועכשיו אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמית (nt2) ואני לא יודע איפה בדיוק למרוח אותה חוץ מבאמצע,אני ודע בערך אפשר לומר אבל אני לא יודע איזה חורים למלא בגריז?אתה החור שבא במגע או גם את זה שלא? הנה תמונה להבהרת העניין מ- pc-spot

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  11. יש לי זכרונות KINGSTON DDR 333MHZ 2.5-3-3-7 בגודל 256MB ואני מת להוסיף עוד 256, אבל שיהיו בעלי תזמונים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר (400MHZ, כדי לאפשר OC חלק) אפשרי לשלב זכרונות בשתי מהירויות אפיק על אותו לוח-אם? תודה!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. שלום, קירור למעבד- עשיתי oc למעבד והוא כרגע עומד על 3.3GHZ והתחיל להיות חם במאמץ(קירור סטוק) האם הקירור למעבד -ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME מתאים גם לoc בינוני בסביבות 3500+ האם הוא שקט? בחרתי דווקא קירור הזה כי שאר הקירורים שראיתי המלצות עליהם -גדולים מדי -(בגובה) ולא יכנסו למארז. אם יש למישהו המלצות אחרות עד 13 ס"מ -בכבוד.. קירור לכרטיס מסך- נשבר לי המאוורר בכרטיס- Palit GeForce 9800 GT איזה קירור מומלץ במחיר של 100- 200 חשוב לי שקט, אך יש לציין שהמארז ללא זרימת אויר טובה אז לא נראה לי שקירור פסיבי יעבוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by ShaharSi,

זה למעבד יחסית ישן AMD Phenom II X4 965 am3 צריך להחליף לו את הקירור למשהו הכי שקט וזול שאפשר המחשב לעבודה משרדית נטו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omer815,

יש לי מעבד AMD תושבת 939 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק רציני :) אך יש לי קירור של AMD תנו לי המלצה לקירור939 תודה אפשר גם יד שנייה המעבד 3000+לוח אם GB 2 גיגה זיכרון מריץ וינדוס 7 תודה בכול מקרה אני מעוניין לעשות לו גם מודינג אני מעוניין להגיע איתו לתחרות הסוכות הקרוב מעבד חיייתי רק עם קריור מעפן שיפרתי 45% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Roee_G,

דבר ראשון קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקדטודה כחולה גם זול וגם ממש ממש יפה, הגיע גם ממש מהר (תודות רבות לפנדה מחשבים אופס פרסמתי אותם חחחח) הקצור אני מרגיש שהמאורר שיושב מתחת לספק (80מ"מ ג'נרל שחור מכוער ושמן) ממש לא סקסי בתוך המארז החמוד שלי.. בא לי להחליף תו חברים שלי אומרים לי, קטודה כחולה.. תקנה מאוורר אדום בעע לא נשמע לי טוב האמת.. נשמע כזה לא קשור בלעכס מציק אזז.. דבר ראשון כאן זה קטע שאני מאוד מתלבט זה הצבע האם לקנות אותו אדום, או כחול כמו שאר המארז או דווקא ללכת על המשולבים כמו שיש בזיגזאג וכאלה חביבים... ועוד קטע שמאוד מציק לי זה המחיר! אנ'לא רוטשילד עדיין וגם אני בקושי מתעסק עם ויזה זה קטע שמאוד אהבתי אצל פנדה זה התשלום לשליח (נכון.. מניאקים לוקחים 20 שקל …

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שוב שלום אז לאחר שעזרו לי בפרום להיסגר על מחשב חדש השאלה היא האם הפרטים הסופיים שלו כרגע יתאימו לי ל-OC אז הנה הפרטים : שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 268.00 ¤ 1 268 ¤ 4 8896 Hynix 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 671.00 ¤ 1 671 ¤ ?ABIT? - ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? - 840ש"ח כרטיס במסך מסוג X1900XTX עכשיו השאלה היא מה אני צריך לשנות/להוסיף כדי שאני אוכל לעשות OC :-X

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. הסטפינג של המעבד הוא AQXDA 0313 בכל מקרה לפי תמונות של ברטונים אחרים מהאינטרנט הוא נראה שונה(מיקום תוויות שונה וכו). לא בדקתי אם הוא פתוח או נעול. כרגע המעבד מתקשה לתפקד בתור 3200 והוא לא מחזיק פריימ יותר מ6 דקות. גוף הקירור הוא Volcano 12 לוח אם NF7-S REV 2.0 הטמפרטורות הם 37 במנוחה ו 44 במאמץ כאשר המחשב מתרסק כעבור מספק דקות עם מסך כחול וזאת בין אם מריצים פריימ או שמריצים תוכנה אחרת כגון אימיול. הזיכרונות פועלים סיכרונית (400mhz)בתיזמונים לפי ה SPD והם כמו הזיכרונות במפרט שלי (PC3200). אני הולך לבצע בדיקה בעזרת Memtest בקרוב, רציתי רק לברר מה דעתכם האם תאריך היצור המוקדם מעיד על מעבד פחות איכותי?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by yotamavi,

באיזה דרך יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. רציתי קצת עזרה וכיוון עם הפונקציות שיש בלוח . לא הצלחתי לבצע OC כמו שצריך , מבלי שיהיו לי קריסות עשיתי OC ל-3GHZ , העלתי מתח פעם ל-1.440 פעם ל-1.455 וגם פעם בסטוק הזכרונות על 666.7 יצאו , ועוד משהו שם PSB על 533 או משהו כזה .. בקיצור הרצתי בדיקה של שעה ב- OCCT - עבר ללא שגיאות הרצתי בדיקה של 20 הרצות ב- LINX - עבר ללא שגיאות והרצתי VANTAGE - וגם היה טוב . בכל המצבים האלה המשחב לא קרס . אבל ששחקתי בין 5-10 דק' ב- BFBFC2 בום ישר ריסט . האם יש מישהו שמכיר את הלוח הזה שיכול לעזור לי ? תודה רבה קצת תמונות מהBIOS :

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. חברת זלמן המוכרת לכולנו עם פתרונות קרור המדהימים שלה "נכנסה" בגוף קרור ה7000 שלה ותוציא בקרוב מאוד את פרח הנחושת לכרטיסי מסך! ;D יהיו קיימות גרסאות נחושת ואלומיניום-נחושת. מאוורר 70mm עם שני מצבי פעולה - Silent=1350RPM=18.5dB ו Normal=2650RPM=28.5dB. ווסת מהירות ו8 צלעות קרור לזכרונות מצורפים. גוף קרור יאפשר קרור יעיל של רכיבי הכח וPCB בגלל הצורה שלו.. נראה נחמד ביותר! גם המחירים סבירים - 40$ ו30$ בהתאם. מעניין איך הביצועים..

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by 7278608,

שלום לכל המומחים!!! אני רוצה לעשות overclock למעבד E8400 . יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L אני יישמח אם תוכלו לעזור לי לבצע את ה overclock תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kobi_af,

יש לי 9600xt ותוך שנה פעמיים נשרפו לי המאוררים של היצרן תמליצו על משהו זול וטוב שיחזיק מעמד תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  23. כותרת ;D

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  24. Started by skullfacer,

http://tms.co.il/product/2426

• 4 תגובות
    • 398 צפיות
  25. Started by sambusak,

יש לי רעיון חדש להיטסינק. אם הוא יצליח, אז אוכל להפתר מרוב החום אפילו ללא עזרת מאוורר. השאלה היא, כמה חום בWATT יוצרים המעבדים היום ובעתיד הבנתי שכיום מדובר על סביבות 60W, ועד 100W במעבדי הPRESCOT העתידיים. האם אני צודק? מישהו אולי מכיר חומר אן אתר המכיל מידע בנושא? עוד שאלה: האם ניתן לרכוש מד חום (כמו זה שבHARDCANO2)? רק מד החום בלבד?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.