אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון עדכון קטן: התחדשתי לי בליברטי 400W, ועכשיו אני חוזר אל נסיונות הOC שלי בחדווה ודיצה . השאלה שלי קשורה לאחת מתופעות הלוואי של הליברטי. מה שקרה זה שאני הייתי מאוד מודאג מהטמפרטורה במארז אחרי החלפת ספק, בגלל שהוא מכניס אוויר מתוך המארז (הספק הקודם היה מכניס ומוציא מחוץ למארז). מה שקרה בפועל - הספק הזה גם מקרר לי את המארז. עוד יותר. ועכשיו השאלה הדבילית: יכול להיגרם נזק מסויים, או ירידה ביעילות, אם המעבד שלי עובד על טמפרטורות נמוכות מאוד? אני מדבר על קריאה של 23 מעלות בזמן מנוחה מהדיודה. הליבות בערך 10 מעלות יותר כ"א. במאמץ מלא של כמה שעות זה אולי 15 מעלות יותר לכל ערך, לכל היותר. (זה משעשע ומסקרן אותי בו זמנית :s05:)
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בתהליכים של "הכנת הקרקע" לקניית מחשב רציני בחודש חודשיים הקרובים ואני מחפש טיפה המלצות בתחומים שאני פחות מבין בהם. דבר ראשון, המחשב עומד להיות כנראה או עם מעבד Core i7 920\930\950 עדיין לא סגור על עצמי.. ועם כרטיס מסך כנראה ה x280 של NVIDIA בכל מקרה, לאור העובדה שזאת המערכת הרצינית הראשונה שאני קונה ולאור העובדה שמאד חשוב לי השקט החלטתי שאני הולך על קירור מים ואשמח לשמוע קצת על המלצות ממכם בתחום. 1. כמה עולה מערכת קומפלט ומאילו חלקים היא מורכבת? האם אני צריך לייעד מקום נוסף בשביל החלקים? או האם אפשר להכניס הכל לתוך המארז? (המארז כנראה הולך להיות Cooler Master cm690 או רציני יותר..) 2. אילו חברות נחשבות ל"טובות" בשוק? או האם הכל אותו הדבר בימינו? 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בעוד כמה זמן אני קונה מחשב חדש ;D. חשבתי על לקנות ציוד לאוברקלוקינג\מודינג.. היתרון הוא שיש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב, לכן סביר להניח שאני אקנה מhttp://www.frozencpu.com בינתיים חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 3 מאווררים חזקים למארז (gigabyte aurora 570) חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/5379/fan-268/Noctua_NF-S12-1200_120mm_Fan_48_CFM.html ועל 2 כאלה: http://www.frozencpu.com/products/2495/fan-194/Yate_Loon_D12SL-12_120mm_Silent_Fan_w_RPM_Sensor.html קירור להארדיסק.. חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/2806/hdc-09/Black_Vantec_Ultimate_Hard_Drive_Cooler.html פאן קונטרולר\צג טמפרטורה קדוטה (ירוק או אדום) אולי http://www.frozencpu.com/products/2985/…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני קניתי נוזל קירור שמיועד למחשב האם אני צריך להוסיף איזה חומר נגד ירקת או משהו מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המארז 6A19 הלבן הבלטה הזאת ( ) זה: http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6A19beigefront.jpg אני רוצה לקנות ביום ראשון מאוורר למחשב התוספת מקדימה אני חושב שהמידדה של המאוורר היא 120MM ואני רוצה לקנות מאוורר עד 110 מקסימום 117 שקל העדפה למאוורר שקט ושמוציא אור ( שייצא לי אור מהתריסים יהיה קטלני כזה יפה לפחות... ) תוכלו להציע לי רק מהחנות TMS.CO.IL מאוורר שקט ועם אור ואני חושב שזה 120MM .... תגידו לי מה דעתכם על המאוורר הזה: http://tms.co.il/product/4514 אישית הוא נראה לי חמוד לאללה השאלה אם הוא שקט ודוחף הרבה אוויר פנימה לתוך המארז שגם זה חשוב לי... אני לא מתייחס לזה שהוא עושה 1500PRM אלא כמה אוויר הוא דוחף פנימה... …
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בהתאם למפרט, מה יתן לי יותר ביצועים במשחקים וישמוי ווינדוס ותוכנות המהרה שלה מעבד לכ2100+ מה"ץ או העלאת הבאס תוך כדי וויתור על מה"תים (מכפלה 8-9 )
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אוברקלוק 5.1GHZ למעבד I5 3570K עובד יציב כבר כמה ימים להלן תמונות + וידאו
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך תוצרת GIGABYTE שכולל מעבד 6600 (דגם הכרטיס: GV-NX66256DP) הכי גבוה שהצלחתי להגיע: תדר ליבה 570 (מקורי 450) תדר זיכרון 600 (מקורי 500) מישהו הצליח להוציא יותר מכזה כרטיס ? אלכס.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש ברשותי את המעבד הזה עם לוח ABIT NF7-SL רציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות אוברקלוק עם קירור סביר, מתי שיהיה לי.. האם הוא בטוח יצליח? כי יש אומרים ש 2500 יותר טוב לאוברקלוק אבל קניתי כבר אותו ואני לא אוברקלוקר רצחני, עוד לא ניסיתי בכלל ואני יכול לשרוד ב3200? המעבד ישרוד? האם יש הבדל מורגש במהירות ובביצועים?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כאן אני כרגע עם 2 מאווררים במארז ועוד ספייר על המעבד, ואין לי מושג למה הלוח כ"כ רותח ! ד"א יש לי שאלה שאני יודע שענו עליה פה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש, אז יש לי מאוורר מספק ישן שאני מעוניין להוסיף למחשב הזה, יש לי גם את הספק עצמו ואני יכול לחתוך ממנו את החוטים לחבר למאוורר, השאלה שלי היא רק איזה חוט אני מחבר לאיזה? במאוורר ישנם 2 חוטים, אדום ושחור, ובחתיכה של החוטים שחתכתי מהספק יש 4 חוטים - 2 הפנימיים שחורים והקיצוניים אחד צהוב והשני אדום.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעשות לו OC אפילו בקצת ממש קצת הוא ישר קורס ואם זה לא קורס אז באמצע משחק זה קורס ומה שמוזר הטמפ' שלו תקינה משהוא כמו 85 בעומס מה הבעיה שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא את המאוורר המקורי של INTEL ה 3.0 ה 775 LGA יש 4 סטיקים כאלה שאמרו לי ללחוץ עליהם ולסובב אותם ואז להוציא את המאוורר. אני ניסיתי ללחוץ עליהם קצת ואז לסובב אותם ולא הצלחתי. מישהו מוכן לעזור לי ? אני רוצה להוציא את המאוורר בכדי לנקותו. ואולי עוד זמן מה אני יקנה את ה THYPHONץ
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי, העמדתי אותי והמאוורר (Thermaltake Silent 1156) פשוט נפל (למזלי הכרטיס הגרפי בלם את הנפילה....) ניסיתי לחזק את החיבורים כמה פעמים אבל הוא פשוט לא מחזיק מעמד. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
במארז יש מקום פנוי למאוורר נוסף בפאנל הקדמי לפני הכוננים הקשיחים איזה מאוורר (גודל ומודל) כדאי להוסיף ?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה אבל אין ספק שפה רוב המומחים לאסונות נמצאים. לפני שלוש וחצי שנים קנינו מחשב ניורון P3 600 עם RAGE XL שמאוחר יותר החלפנו ל GF2 MX400 של inno3D. לפני חצי שנה קיבלתי מחשב חדש והישן נהיה של אחיות שלי. כשלפני קצת יותר מחודש נשרף לי הכרטיס מסך בחדש לקחתי להן את ה GF2 ושמתי להן את ה ATi Rage XL הישן. מה שראיתי שם בפנים היה מוזר. המעבד הוא ב Slot והוא מעל הכ. מסך. היה על הכרטיס מסך איזושהי "שעווה" מוזרה שנזלה על הסלוט AGP וממנו לכרטיס. הורדתי אותה עם היד מהכרטיס ומהסלוט אבל לא היה לי איך להוציא את מה שנכנס לחורים הקטנים של הסלוט AGP. שבועיים אחרי זה החנות שהבטיחה להחליף לי את הכרטיס נתנה לי כרטיס MX440 זמני כי הם לא מצאו עדיין את הכרטיס שלי אז החז…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם יש DB של תוצאות לOC למעבדים? אני מדבר על משהו מעודכן, המאגר מידע של האתר מאוד נחמד ויחסית מעודכן יש בו כמעט הכל אבל יש מעבדים שאין שם כמו הE5400 והמעבדים מהסוג שלו שלא קוניםם הרבה ... לפחות לא אוברקלוקרים.... ולמשל הE6300 החדש מעניין כמה הוא מגיע... יש כל מיני דברים שחיפשתי ואני מצטער אבל אי לא מוצא כלום על זה.... קשה למצוא ביקורות במיוחד על הE6300 כי יש דגם בדיוק עם אותו השם רק ישן לפני 3 שנים... בבקשה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תגידו איך אני מחבר חיישן טמפ' של פנל קדמי למעבד???..איפה ואייך?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
איך אני מאלה את השיידרים בכרטיס 7300GT?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום "הפינים" של התושבת של המאוורר נשברו לי. הכוונה לאותם פלסטיקים לבנים שמצמידים את "תושבת המאוורר" (כך נדמה לי שזה נקרא) ללוח עצמו. רציתי לדעת: א. איך קוראים בשפה מקצועית לאותם פינים, כדי שכשאגיע למעבדה/חנות מחשבים יבינו אותי? האם פינים/דיבלים/מתאמים? ב. אני גר בבאר שבע. איפה אני יכול לקנות את אותם פינים? האם אני חייב לקנות את כל המאוורר מחדש או שיש פינים להחלפה? תודה לכל העונים.. מצורפת תמונת המאוורר שלי: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~INTEL775FAN~6465~0.htm
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ל- 1700+ XP Thoroughbred עם הלוח GA-7VKML ? easy tune 3 לא מאפשרת שינויי מתח, למי יש מערכת כזאת והצליח? (easy tune 4 לא מוכנה לרוץ על הלוח הזה היא לא מיועדת אליו כנראה)
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איזה תוכנות יש לבדיקת יציבות המעבד בfull load ואיפה אפשר להוריד אותן?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מעוניין לדעת האם המעבד שנפלתי עליו "טוב" כפי שמכנים זאת או "זבל " E6750 G33M-DS2R מתח: אז זהו שאני לא מבין מה הולך פה... הוא זז בין 1 ל 1.2 ולא נגעתי הכל STOCK עכשיו טמפרטורות אז זהו שאני לא יודע מה הכוונה מאמץ - שיש תוכנות ברקע? או שיש תוכנה מסויימת שצריך להריץ? מנוחה כאילו ששום דבר לא עובד? כי עכשיו אני מפעיל FF WINAMP ו WARCRAFT III והטמפטורות על: temp1: 39 temp2:30 temp3: -2 hd0:39 core0:25 core1: 27 הכל כמובן ב C עכשיו מה זה הTEMP האלה ? האם הטמפרטורות טובות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-