עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשב והפסיק לעבוד. עכשיו, כשאני מחבר למסך מחשב לא רואים כלום אבל דרך הכרטיס מסך שעל הלוח כן רואים. זה 1. 2. אם אני מחבר דרך הטלויזיה, אני לא רואה...אבל הכרטיס נותן לי מתח כלומר אני רואה שיש תגובה.. 3. אני חסר אונים..יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי.. תודה לכם אתם נהדרים.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  2. טוב אז רשמית החורף הגיע איך יודעים זאת ??? טמפ' מעבד צונחת בהדרגתיות מ29C ל22C לכל מי שרוצה להשוות טמפ' ומעניין אותו על כמה טמפ' יושבים מחשבים עם חומרה דומה לשלו מוזמן לכתוב את סוג המעבד ולציין את הטמפ' שלו היום ומלפני חודש וכמובן סוג הקירור כולל מארז נתחיל עם שלי AMD 3200+ VENICE CORE ללא OC ירידה מ29C ל22C מאוורר סטוק של SPIRE מארז גנרי שעבר שידרוג לשני מאווררי 120 גנריים אחד בגג ואחד בדופן +מוד ל3 דרגות מהירות

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. קירור מים עם מים מקוררים גורם להתעבות למה אין התעבות וקפיאה בקירור גז ? ואם כן למה בכלל מיצרים דבר כזה

4. שלום, בקרוב אני מתכנן לבצע OC על מעבד הפנום2 720 שלAMD. שעון הליבה שלו עומד על 2.8 ואני רוצה להביא את המעבד לסביבות 3.4. הקירור שכנראה יהיה מולבש על המעבד יהיה Xigmatek HDT-SD964: http://www.xigmatek.com/product/air-hdtsd964.php האם יש קירור יותר טוב תמורת פחות מ150 שקלים? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה, לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. שלום הייתי רוצה חוות דעת לגבי התמונה המצ"ב. אז ככה כפי שאתם רואים יש שתי מאוורים מעל הקירורר של המעבד המוצאים אוויר מהמארז מאוור נוסף ימוקם ממול 2 המאוורים. האם יש צורך במאוור נוסף ממול הספק באיזור הפאנל הקידימי היות והאוויר באיזור זה הוא סטאטי(אין מאווררים) תודה, [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by rabbit,

האם המאוורר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 מתאים לפנטיום 4 2.4 והאם הוא קל להרכבה?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by nahum8,

^^

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  8. שלום לכולם פרסמתי היום פרק נוסף בסדרת המדריכים לבחירה נכונה של רכיבים למחשב חדש: http://ilsh.no-ip.info/?p=120 הפרקים שפרסמתי עד היום: בחירת המארז: http://ilsh.no-ip.info/?p=63 בחירת ספק הכוח: http://ilsh.no-ip.info/?p=82 בחירת המעבד: http://ilsh.no-ip.info/?p=104 לשימושכם. אילן

9. מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. ec8025m12s תודה.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

אוקיי, יש לי כפי שציינתי בכותרת 9700פרו של הרקולס ואני רוצה להאיץ אותו, כרגע יש עליו סינקים מאלומיניום לזכרונות וקירור מאוורר סטנדרטי לליבה, אני רוצה להאיץ את הכרטיס ל9800פרו אבל הבעיה היא שראיתי אחרי שחבר שלי עשה אוברקלוק ל9700NP שלו (הרקולס) היו כל מיני תופעות לוואי אחרי זה, מסכים כחולים , המחשב לא עולה, חוסר יציבות וכל מיני בעיות שלא היו לפני האוברקלוק. אני רוצה לדעת לפני שאני מאיץ את הכרטיס האם ייתכנו תופעות לוואי שכאלה שיכולות לפגוע בביצועיי הכרטיס לטווח הארוך או לטווח הקצר?, ואם יש המלצות ועצות שונות? וזה גם יכול לעזור. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by liorbm,

שלום לכולם, ניסיתי למצוא את החיווי על טמפרטורה באוורסט אבל התוכנה בכלל לא מזהה את ה- X1950PRO שלי. Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) Temperatures CPU 16 °C (61 °F) Aux 25 °C (77 °F) WDC WD1600AAJS-00PSA0 46 °C (115 °F) Cooling Fans CPU 2755 RPM Power Supply 7670 RPM Voltage Values CPU Core 2.29 V +2.5 V 2.70 V +3.3 V 3.12 V +5 V 4.81 V +12 V 11.84 V +5 V Standby 4.68 V VBAT Battery 3.12 V Debug Info F F5 FF 58 Debug Info T 25 251 16 Debug Info V 8F A9 C3 B3 B9 41 3B (77) מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? נקודה נוספת: בעץ מצד שמאל בתוכנה, תחת ראש התפריט "Display" -> "GPU" לא מופיע מידע כלל, כאילו הוא איננו מזהה את הכרטיס מסך. מישהו י…

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by MichaelZ,

(אני מקווה שזה הפורום) בעמוד 2-24 של מדריך למשתמש מוזכר החיבור למאוורר שנקרא PWR_FAN1. לא מצאתי שום הסבר לגבי התפקיד שלו. במארז המחשב שלי ישנו מקום המיועד למאוורר קטן שמקרר את המעבד מצדו ההפוך של הלוח. יכול להיות שהחיבור הזה מיועד למאוורר הזה? או שזהו בכלל הקירור של הזיכרון? חיברתי אליו את אחד המאווררים של המארז וראיתי שהמאוורר בקושי מסתובב והמהירות שלו לא משתנה גם כשהמחשב מתחיל להיות חם (אני לא סגור על זה ב- 100 אחוז). מה קובע את הסל"ד בחיבור ה- PWR_FAN1? טמפרטורה של איזה רכיב? הספר של הלוח הזה קצת דפוק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tazok,

מעבד כמו בכותרת לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות Hynix 400 כאשר אני עושה OC למעבד ( מכפלה 10 על 200 סטוק) בכל קונפיגורציה המחשב עולה ופשוט לא עושה OC! כלומר אני בודק מה מהירות השעון בתוך הווינדוס היא נשארת 2000 ולא זזה.... במקרים מסויימים אפילו המהירות נופלת ל1600... אני לא מבין אם זה איזה מנגנון בטיחות או מה שלא יהיה ואיך אני מעיף את זה לקיבינימט כדי שאני יוכל לבדוק מה המעבד הזה שווה... תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by Freezer,

שלום לכולם מה זה קירור מים ??? ,כולם מדברים רק על מאוררים לcpu . קירור מים בתוך המחשב? לפי מה שאני יודע מים וחשמל לא הולכים טוב ביחד. ביחוד שמדובר על חלקי מחשב,חשבתי מה יקרה לאותו חלק אם ישפכו עליו מים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by aviram20,

המעבד שלי עכשיו הוא 2.8 והוא עם הקירור סטוק שלו אני שומע שירים במחשב מדבר באיסייקיו גולש וכאלה ואני רואה פיתאום הטמפרטורה צנחה ל29 מעלות כן כן 29 מעלות וההארד דיסק 33 מעלות משהו פה מוזר מעניין מה יהיה אם אני ישים טרמלטייק ביג טייפון חחחחחח בכול מקרה אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרונות ולמעבד שיש לי אם מישהו מעוניין לבוא ולעשות לי אני ישמח אוכל בתמורה לעשות לו מוד למארז אם ירצה חח אני מאזור הדרום מי מה מו ? דברו איתי מישהו מוכן להיתנדב? רק שלא ישרוף לי את המחשב חחח

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by liordavid,

על איזה מספר (K/M) בדר"כ מגדירים כדי לבדוק יציבות מעבד ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by bay,

שלום לא מזמן פירקתי טלוויזיה ישנה וממנה הוצאתי 2 גופי קירור מאלומיניום אחרי בדיקה קתנה הבנתי שהם מתאימים ללוח האם שלי השאלה היא איך להדביק אותם אני בינתיים מחזיר אותם בעזרת החותים של הדיסק הכשיח אך בעת תזוזה מינימאלית הם נופלים

20. Started by arikbaron,

שלום הרכבתי מחשב חדש והטמפרטורת נראות לי מוזרות המחשב הורכב מעבד e 8600 על לוח גיגה 45ud3p . כרטיס מסך פליט 4870 ץקירור מעבד black knite ומשחה טרמית של ארקטיק הכל נארז במארז גיגהבייט אורורה 570 שהיה לי במחשב הקודם הטמפרטורות של המעבד בסביבות 50 בלי אוברקלוקינג והוא צונח ב10 מעלות לאחר פירוק הפנל הצידי של המארז. מה לא בסדר? תודה

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Shumy2,

היי, המעבד הנ'ל, קירור סטוק של אינטל מתחמם ל100 מעלות במשחקים.. מחשבות כלשהן? מה כדאי לעשות? המארז קצת קטן אז לא בטוח שקירור מיוחד ייכנס..

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. האם OC לכרטיס מסך מעלה את כמות החום שהוא פולט?? בלי העלאת מתח. ובאיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש בשביל לעשות OC ל fx5200 מסורס מבחינת ביצועים? Graphics Processor Properties Video Adapter Asus V9520 Magic/128 GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by LIBER,

א. מה עושים בכלל לעזאל ב. הכרטיס מסך שלי זה וודו 4 4500 זה יעשה שיפור כלשהו!??!?! ג. מה עושים בכלל לעזאל?? HELP

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. Started by amitbatito,

עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!

25. Started by fire1ce,

יש לי בעיה! אז ככה ב BIOS הטמפרטורה של המעהד 47 מעלות וב EVEREST וב SPEED FUN זה סביבות ה30 למה להאמין?! והאם יש עוד תוכנות לאמת את הטמפרטורה? בתמונות ניתן לראות את הלוח אם שלי. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים