אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איפה ניתן באזור המרכז לקנות מאוורר 120 ממ חזק במחיר מוזל? תרשמו לי מקום של חנות ספציפי תודה לאדוני ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שכמה שיורדים על חלק מהמוצרים של החברה האלה, וכמה שאומרים שהם מעתיקנים (מה שלגמרי נכון לגביהם.. ועדיין לא מונע מהם להצליח לעיתים יותר מהמקור עצמו) הם עדיין מוציאים כמה דברים חדשים ומאוד מאוד מפתיעים.. קבלו: TT's Silent Wheel מאוורר 130 ממ שמותאם ל-120 ממ.. עם נתוני פתיחה (על הנייר) מטורפים יחסית למאוורר חרישי.. כמעט 55CFM ו-16 דציבלים מוכרזים (יש מצב שהם משקרים אבל עדיין.. כמה רחוק זה כבר יכול להגיע.. סימן שהמאורר אכן יחסית מאוד מאוד שקט) עוד בונוס שלו שהוא מוסלב (דבר שאני לא חושב שרגילים לראות במאווררים למארזים רגילים..) יש דעות??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בביקורת על המארז סונטה III של אנטק רשום כי מומלץ להוסיף מאוור 120 ממ פינמי בנוסף לזה אשר מגיע עם המארז. אייזה מאוורר אתם ממליצים לי להתקין , בדגש על איכות המאוורר ו"השקט" אשר הוא יפיק. תודה מראש, דרור.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור למעבד וחשבתי על הנינג'ה הבעיה שאין באף מקום מאוורר 120 שקט יש רק ג'נריים או TT שהם רועשים, והוואנטק ה"נסתר" שלא עושה את העבודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המאוורר בגודל 120\140 הכי חזק שיש בשוק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שיש לי עוד נושא שפתוח כרגכע אבל בגלל שזה שני נושאים שונים החלטתי לפתוח עוד אחד בעקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט הדרישה הכי חשובה שלי זה היופי אני צריך שהוא יוציא הרבה אור כי הוא יושב בפאנל והוא המאוורר שהכי יבלוט אני מוכן להתפשר על האיכות בשביל שיהיה יותר זול אבל אני מעדיף מש…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
נעלם לי את התרד הקודם עקב זה שעניתם לי בתרד הקודם ואני לא מבין על איזה תרד קודם אתם מדברים יש לי רק עוד תרד אחד פתוח שהוא בקשר לבעית התחממות המחשב נייד מסוג HP והתרד הזה בכלל מדבר על מאוורר120MM למחשב נייח ככה שאני פותח את התרד הזה שוב ב עקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט ה…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 120 MM איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=15025 הוא יכול להוציא ולהכניס אוויר נכון? המלצה למאוורר אחר תתקבל בברכה מפנדה בבקשה תודה
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין להחליף במארז שלי את מאווררי ה-120mm מקדימה ומאחורה בדגש על כאלה שיהיו שקטים אך אפקטיביים. בדגש על שקטים כמה שאפשר. אודה להמלצה על דגם מומלץ, עד 100-150 ש״ח למאוורר (יש עדיפות ל-Noctua?). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך להתקין במארז שלי 3 מאווררים 120MM (אחד בגג מוציא, אחד מקדימה מכניס ואחד על הדלת+ מאוורר 80 MM שכבר מותקן במארז). עכשיו אין לי דרמל שאני אוכל לעשות חור בעזרתו למאווררים וגם אין לי אפשרות כרגע לקנות אחד, אז רציתי לדעת אם אני אעשה מלא חורים קטנים עם מקדח במקום החור, המאוורר 120 MM יעבוד בצורה טובה? עריכה: במקום שאני אפתח תרד חדש, בבקשה תמליצו לי על משחה טובה אבל הכי זולה (שתהיה טובה) בשביל מעבד: AMD ATHALON XP 2500 BOX
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מחפש, מאוורר למארז 120mm שיהיה שקט, יעיל ובלי לדים וכל מיני צבעים.... תקציב של בערך 80 ש"ח... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למען שיפור הסירקולציה ב CM690 שלי, דגש על שקט ושיאוורר כמו שצריך. בתודה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מאורר חדש 120מ'מ והוא מסתובב על מיהרות נמוכה מידי 1100, וזה לא ממש מספיק בשבילי, (חיברתי אותו ללוח אם) האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להאיץ את המאוורר? בביוס רשום שהוא על 100%, אבל בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות שאני מקווה שהם מתאימות לפורום הזה. קניתי מאורר של 120מ"מ והתקנתי אותו אבל גיליתי שיש לי במארז רק שתי חורים כדי להחזיק אותו ויש מקום לקדוח עוד שתים נוספים. האם זה בסדר להחזיק אותו רק עם 2 ? זה יגרום לו לאבד איזון ולהתחיל להרעיש ? ובנוסף קניתי ספק חדש שיש לו המון כבלים וזה נראה ממש מבולגן בפנים, אני מפחד שזה מפריע לזרימת אוויר או יגע בחלקים... יש איזה דרך לעשות סדר בעניין הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה זמן רב שאני רוצה להחליף את מאוורר ה-intake הג'נרי (שיהפוך ל-outake) שמקבלים עם מארז ה-compucase 6A19 במאוורר חזק יותר. הגעתי למצב שאני מתלבט בין שני המאווררים שבפורום היו אנשים שצידדו ב-Enermax ואחרים ב-Vantec. לייעול התהליך צרפתי את הנתונים של כל מאוורר: Vantec Stealth 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.08אמפר ספיקה: 53CFM צריכת הספק: 0.96וואט רעש: 28dBA מהירות סיבוב: 1500RPM (קבוע! לא ניתן לשינוי) מחיר: כ-120ש"ח - מתאם 3פינים ל-4 פינים - 4 ברגים - אחריות לכל החיים Enermax Adjustable 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.12-0.20אמפר ספיקה: 64-95CFM~ צריכת הספק: 1.44-2.4וואט רעש: 25-30dBA~ מהירות סיבוב: 1800…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחפש מאוורר 120 שקט, האקסה מאד נראה לי 18db ל 44.8CFM עולה 74 שקל. ה-AC עולה 50 שקל ונותן 56.3CFM ב 23.5dB מגיע עם אחריות מאד ארוכה ונראה לי שאם אחליש אותו בביוס או בתוכנה, הוא יתן ספיקה לרעש דומה לאקסה. [הוא מתאים רק לגב המארז אבל זו המטרה שלי - מאוורר אחורי שואב]. AKASA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1618&products_id=11178 AC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז עם דגש על ביצועים מקסימליים - אם אפשר שיהיה גם שקט יחסית מה טוב אין מגבלת תקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע המאוורר של המעבד שלי הוא 40 ממ והוא יכול לעבוד על 5000 RPM קיים מאוורר 120 ממ שמגיע ל4500-5000 RPM?
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ערב טוב לצורך התקנה של H110I GTX, רדיאטור 280ממ, נאלצתי להוציא מאוורר 140 שהגיע אם מארז.140X25. לצורך קירור יעיל יותר, אני צריך להתקין 140X15 שאני לא מוצא בארץ. ובאיביי הם דיי יקרים. אולי יש בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג בארץ מאוורר 140mm? חיפשתי בכמה חנויות מוקוונות ולא מצאתי. אשמח גם לשמוע על הנסיון שלכם עם מאווררים כאלו. המאווררי 120mm שיש לי לא עושים הרבה רעש בפני עצמם, אבל בתוך המארז כשהם צמודים למסנן אויר ונושבים לתוך המארז הרוח נשמעת בברור. אני מקווה שמהירות הרוח ב-140ממ קטנה יותר ולכן יש פחות רעש. יש למישהו ניסיון עם זה? למי שמכיר את ה-CM690 אני מעוניין לשים מאוורר מכניס אויר בפילטר שבתחתית. לא כל כך כדי לקרר את המחשב, יותר כדי להמעיט כניסת אויר ואבק מהדפנות. במפרט כתוב לשים בתחתית 120ממ אבל נראה שהפילטר מיועד ל-140ממ. מישהו ניסה? הצעות? רעיונות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים וראיתי שבמארז חסרים שני מאווררים. בעיקרון הם לא צריכים להיות שם ואם המשתמש רוצה, הוא יכול לקנות ולהתקין בעצמו. אני רוצה לקנות ולהתקין... אז מאוורר אחד שחסר הוא 200mm.. ואני הולך להזמין כנראה מחו"ל את הדגם הבא: (שזה אגב בדיוק הדגם של המאוורר המקורי שיש במארז) http://www.ebay.com/itm/NZXT-FN-200RB-200mm-x-30mm-Sleeved-Cable-11-Blade-Fan-/270796402150?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item3f0cb92de6 אם אפשר למצוא אותו בארץ ביותר זול, אשמח אם תגידו לי היכן ועכשיו לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול- איזה מאוורר 140mm כדאי לי לקנות? להזמין מחו"ל או שניתן להשיג בארץ במחיר נורמאלי? יש עדיפות למאוורר עם LED כחול סתם כי זה יפה מקד…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 140mm עם תאורת LED כחולה הכי טוב מעדיף משהו שקט אבל ביצועים יותר חשוב לי אשמח אם תציעו כמה סוגים שאפשר להשוות ביניהם. המאוורר לא חייב להיות מהארץ אני יכול להזמין מחול.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי ספק כח CORSAIR 750TX. ומסתבר שהוא עושה הכי הרבה רעש במארז שלי.... אז חשבתי להחליף מאוורר... יש למישהו המלצה ? האם זה יהיה חרישי ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8921
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-