עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כרגע הזכרונות עובדים לי על 8-3-3-3 אני מנסה לעשות OC מ200 ל250 (2.4 ל 3.0)Mhz נתתי 2.7V לDDR הווינדוס עולה אבל אני מקבל מסך כחול עם בעיית זיכרון............. משהוא יכול בבקשה להדריך אותי, ניסיתי לקרוא הרבה בנושא אבל לשווא

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

עשיתי OC קצת גבוהה (לא נתתי יותר מדי מתח) אבל את התדר הקפצתי לסביבות ה4500 המחשב סירב להידלק ונשמעו שלושה צפצופים שני יחסית ארוכים והשלישי קצר טיפה מהם עכשיו כשאני מדליק הוא משמיע צפצוף ארוך כל 5 שניות בערך, ניסיתי להוציא ולהחזיר את הסוללה של הלוח אם ולכבות ולהדליק את הספק, להוציא ולהכניס את הזכרונות מהמקום... מה עוד לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.02.2011 בשעה 12:38:39 לא משנה הוצאתי את הסוללה וניתקתי את הספק ל10 דקות וזה הסתדר.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Tony_Almeida,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס core i7 ורציתי לשאול איזה קירור למעבד אני צריך לדעתכם.. משהו שיעשה את העבודה ויקרר אותו והכי חשוב שיהיה שקט!

4. Started by Vidati,

מגניב!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  6. כרגע הFSB על 360. מתחים: מעבד-1.5 זיכרון-2.0 אני חדש מאוד בOC למעבד וצריך עצה להמשכת הOC .. קיבלתי יציבות אך ורק כשהמעבד על 1.5.. בקשר לזיכרון אני לא כ"כ בטוח.. מה הגבול העליון שהמעבד יכול לעמוד בו מבחינת מתחים? המפרט שלי נמצא בצד..

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  7. יש לי את ההיטסינק סטוק של המעבד, והמאורר של הכרטיס מסך עושה לי חור בראש, אז חשבתי אולי פשוט לשים את ההיטסינק הזה שגדול בערך פי 10 מההיטסינק של הכרטיס מסך(עם תמיכה כמובן...) ובלי מאוורר. יש משהו שיכול להגביל אותי עם זה ?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, יש לי שאלה פשוטה לגבי מיקום מאוורר שאני הולך להוסיף בצד של המארז, מיקום החורים למאוורר בדלת המארז הוא פחות או יותר מול סלוט הPCI-E, כלומר מול כ. המסך. כ. המסך שאני הולך להרכיב הוא INNO3D GTX260 FREEZER X2 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260_freezerx2.html והקירור כביכול לא מוציא את האוויר החם מתוך המארז החוצה כמו כרטיס סטוק אלא חלקו גם נשאר במעגל האוויר במארז ויוצא באמצעים אחרים. השאלה שלי היא האם לכוון את המאוורר בדלת הצדדית כך שיוציא אוויר חם כביכול הנפלט מהכרטיס, או שיכניס אוויר קר על הכרטיס ובכללי לתוך המארז? 2 המאווררים האחרים במארז הם בהרכב קלאסי - מאוורר מקדימה מכניס ומאוורר מאחורה מוציא.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. את הקירור סטוק הישן של הלוח שלי (ראו מפרט) החלפתי בקירור רציני יותר (לא , לא עושה OC. סתם שיהיה לו קריר וכיף) עכשיו שברתי את הפלסטיקים הקטנים האלה שמחזיקים את הגוף ללוח (אתם יודעים.. הפלסטיקים האלה שתופסים בלחץ את הקירור ללוח) :-X לעניין: אני צריך את 2 הפלסטיקים הקטנים האלה למי שהחליף קירור סטוק לצ'יפסט מוכן אפילו לשלם סכום סמלי כתודה בטוח 5-6 אנשים פה החליפו, ובטוח ל2 מהם היה לוח של nfinity dfi ובטוח בטוח שאחד מה 2 ירצה לעשות מצווה חשובה מאוד!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by fit3,

שלום אנשים אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי יש לי פנטיום 4 3GHZ והחום מעבד נע בין 62 ל 70 ואני יודע שזה מוגזם ומעונין להחליף קירור אני מתלבט בין ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? והבעיה העיקרית שלי האם מישהו יוכל בבקשה להגגיד לי האם אני יוכל להררכיב אותם על הלוח אם שלי? שאני לא סתם יקנה יש לי לוח של Intel Cherry Creek D915PCY ???? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by maorbe,

רציתי לברר על קירור למעבד של ג'יגבייט מדגם GH-PCU31-VH http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH.htm רציתי לברר אם זה מאוורר רגיל או מה מיוחד בו

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. ערב טוב לכולם, אני הולך ליקנות את הגוף קירור הנ"ל,ואני מתקוון לחבר אליו שני מאווררים מסוג Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm . אך לפי מה שידוע לי גוף הקירור מגיע עם חיבור למאוורר אחד בלבד . אז האם אתם יודעים אם יש איזשהי שיטה לחבר בכל זאת שתי מאווררים למעט דרכים של חיבור עם זיפרים וכדומה... הדרך שעליה אני חשבתי היא לקחת את המאוורר ובינו ולבין גוף הקירור לשים את הדבר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5009 על מנת למנוע רעשים ומגע בין שני הגופים בכדי לחבר את המאוורר לגוף הקירור אני כנראה ישתמש בזיפרים כי לא מצאתי דרך אחרת כרגע אז בקיצור מה אתם חושבים על הרעיון שלי אשמח להצעות\וניסיון של אנשים עם הבעיה הזו... לילה טוב ושבת שלום! …

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by First Squad,

במקום העבודה שלי יש על המכשירים מאווררים של 120מ"מ אבל הם עבים בערך פי 3 ממאוורר 120מ"מ סטנדרטי שבמארז הם מצופים באלומיניום ויש להם גריל משתי הצדדים , (ניראה חזק , זה מיועד לקירור מתכות) יש לו 3 חיבורים לחוטי חשמל עדיין לא התעמקתי בנושא , בכל מיקרה אני חושב על חיבור מאוורר כזה מעל הקירור של המעבד , בדלת האם אתם חושבים שזה רעיון טוב?

14. Started by habarbash,

קראתי את המדריכים/מאמרים האחרונים שפורסמו באתר על OC . מה שראיתי שהוא השתמש שם בסופו של עניין ביחס של 09:10 RAM:CPU . מה שיש בתמונות האלה שמראים גם את התוכנה הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ , רואים שהתוכנה מראה שלפני הOC היה יחס CPU\09 , ואחרי יש יחס של ה FSB:DRAM של CPU\10 , ( ראה בתמונות של הCPU-Z על הזכרון ) , מישהו יכול להסביר לי את זה ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח ztos--

שלום, רציתי לדעת עם אני יוריד את הגריל של המאוור של המעבד, זה יתן לי ביצועים טובים יותר/שקטים יותר ??. תודה THANKS

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  16. שלום. יש לי כרטיס מסך מדגם ATI 9600 PRO 256MB DDR ואני מעוניין בביצוע OC לכרטיס. הוא לא יתחמם לי: יש לי את המאוורר המובנה של הכרטיס ועוד מאוורר 80" עליו, לכן אל תתנו לי מדריכי קירור תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by shay33,

שלום היום הרכבתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3084 אני מרוצה מאוד 1.קיבלתי איתו מזרק מלא MX1 שמתי את כולו זה בסדר? 2.המשחה MX1 מאוד צמיגית וקשה למריחה אם אני ישים גוש קטן וירכיב את הקירור זה יהיה בסדר (בלי למרוח) 3.בהשוואה למזרק שמקבלים עם קירור פי כמה המזרק הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=7459 יותר גדול? תודה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  18. מה יותר עדיף לי ? יש לי פרסקוט 3 ג'יגה שבמנוחה הוא על 60 וכשהוא מתאמץ יותר מדי הוא פשוט עושה ריסט אוטומתי. אני צריך איזה קירור טוב למעבד אז חשבתי לקנות אחד מהשלושה הבאים. ד"א, אני רוצה לציין שרעש זה לא איזה שהו פקטור כי המחשב נמצא רחוק מאוד מהחדר שלי ולא אכפת לי שירעיש כמה שהוא רוצה כי אני גם ככה לא שומע אותו אז הנה מה שאני חושב לקנות (אחד מבינהם). אני רוצה לקנות את המאורר שיקרר בצורה הכי טובה כלומר יגיע לטמפ' הכי נמוכות למעבד. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cP…

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  19. Started by HumanFly,

שלום, להלן המפרט שלי. Ci7 920. MUGEN2 cooling scythe gigabye EX58UD3R OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 8-8-8-24 - GOLD EDITION ENERMAX MODU82 PRO 525W אני מעוניין לבצע OC ואני צריך עזרה עם כמה דברים. 1). הטמפ שלי ב IDLE היא בין 29-32 מעלות בלואד של אורטוס זה הגיע ל 50 מעלות... (אבל הפול לואד של אורטוס לא ניצל 4 ליבות) האם הטמפ תקינה מספיק בשביל לבצע OC וכמה אוכל לדעתכם ? 2). אני זקוק לתוכנה שעושה FULL LOAD על 4 הליבות, על מנת שאוכל לדעת האם הטמפ תקינה. ב CORETEMP ה TJMAX של הטמפ הוא 100, האם 50 מעלות מתוך 100 זה טמפ יחסים מאוד גבוה ? 3). האם הזיכורן יהווה צוואר בקבוק ב OC ? האם הספק של אנרמקס יסחוב העלת מתחים? (חשוב לציין כי יש לי כרטיס מסך ששולק אמפר 260GTX SUPERCLOCKE…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by roeym1504,

ישנו מדריך באתר שמסביר איך להתקין מאווררים או באיזה מקומות עדיף לשים מאוורים במחשב... תעזרו לי פליזז... ??? (אם אין תוכלו בצורה כללית להסבר איך זה הולך ...?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. כשקונים מעבד/ לוח אם, מקבלים גם משחה תרמית או שצריך לקנות לבד ? נ.ב. זה נראה לי המקום הכי מתאים לפרסם, אם זה לא אז תגידו לי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by surfface,

מקודם פתחתי תארד במקום הלא נכון http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136007.0 והמליצו לי לעלות את המהירות מ500/1002 ל550/1048 העלתי והנה תוצאת ב3DMARK05 קודם אחרי אייך שינוי משמעותי? נ.ב במנוחה וגם במאמץ הטמפ' עלה ב2 מעלות

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. שלום לכולם. הרכבתי היום את המאוורר החדש שלי gigabyte rocket עכשיו השאלה שלי היא כזו חיברתי את כל הכבלים עובדה שהוא עובד אבל יש לי חשש קטן .. שאני מגביר את המהירות שלו מהפנאל בקרה שלו אני לא רואה ממש שינוי הוא מגביר קצת את המהירות אבל לא ממש חזק אני מסובב את הכפתור ל3000 והמאוורר פועל קצת יותר מהר ולא כמו שציפיתי שממש יגיע ל-OC מישהו יכול לעזור לי ולייעץ לי אם יש בעיה מה היא? או שזה נורמלי.. כי הייתי אצל חבר שלי אבל אני לא זוכר אם זה אותו דגם (שלי זה GHPCU23VE) אבל שהוא מגביר אצלו את המהירות המאוורר שלו דיי שואג ומרגישים במהירות אז מי שיוכל לעזור או כל ייעוץ יתקבל בברכה תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by nimrodim,

אני מחפש Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz לOC עם PACK DATE לאחר אפריל 2004 מסוג SL6WK. לא מצאתי אף חנות עד עכשיו עם המעבד הזה במלאי כך שלהזמין - אני עלול לקבל משהו אחר... מישהו מכיר חנות עם המעבד הזה המלאי? ידוע כי המעבדים החדשים יותר מסוג זה עושים OC למעל 3600 בקלות.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  25. יש לי תקציב של 5K למיפרט (אני לא אדחוף אותו לפה כי זה לא קשור לנושא...) בקיצור זה מיפרט שמשלב Q6600 לוח אם מתקדם קירור מעולה (TT V1) וספק מצוין כיוון שאני לוקח למיפרטי Q6600 אני אצטרך להישאר עם הX1950PRO שלי... ולכן בניתי עוד מיפרט שיש בוא אותו דבר בדיוק כולל הכל ספק דיסק קשחי וכו' רק עם השילוב הבא: (כמובן שזה עלה לי ב500 שקל המיפרט...) E4400+2900PRO עכשיו כיוון שלקחתי קירור מצוין אני יוכל להגיע איתו ל-3.0-3.2GHZ אם לא יותר.. (בעזרת השם טפו טפו טפו...) עכשיו אני יודע שהוא מצוין שוא בOC אבל אני בכל זאת חושש ומכאן נובעות כמה שאלות... איך הוא למשחקים? לאיזה מעבד הוא ישתווה תחת הOC? אינאעל דינאק 2MB Cache?

• 4 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.