אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים עם מעבד AMD 64 3200X2 ואני מבסוט ממנו לגמרי חוץ מהעניין של הרעש יש לי עליו כרגע מאוורר TR2 M6 SE (K8) ATHLON64 ThermalTake - 21 , שהרעש שלו עומד על 21dba הייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר שקט , אבל משהו שיקרר אותו תחת תנאים קשים של רינדור אינטנסיבי בתלת מימד חשבתי על כמה אופציות Thermalright XP-120 for P4 and K8 + ( איזה מאוור של 120 ? ) Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec ZALAMAN CNPS7000B-Cu אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח תודה
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המהאוורר של המעבד שלי מסתובב ב 2200 RPM ,זה סביר ? שאלתי חברים עם אותו מעבד ואותו מאוורר ואצלם הוא מסתובב ב +3000 RPM (המאוורר הוא מאוורר מקורי של אינטל) הטמפרטורה במצב idle היא 39-40 מעלות (בלי OC)
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של Scythe Katana 3 שמותקן אצלי עושה הרבה רעש וזה הדבר היחידי בעצם שמרעיש במחשב. הייתי מעוניין להחליף את המאוורר למשהו הרבה יותר שקט אם זה אפשרי. אם לא, אז אשמח לקבל המלצה על Heatsink שקט. תקציב גמיש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם מארז 6919 Super Midi Tower של HEC. כשאני מדליק את המחשב המאוור הגדול מאחורה מתחיל להסתובב ונכבה לאחר כמה שניות. האם הוא אמור להמשיך להסתובב? האם זה תלוי בטמ"פ? האם זאת תקלה?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שאמור להפעיל לי פיפא 2007 ,c&c ועוד על ההגדרות הכי טובות אבל לדוגמא בc&c שאני עושה את הפצצה שדורשת גרפיקה גבוהה אז המחשב נכבה וצריך להוריד את ההגדות אז להוסיף מאוורר לכיון הכרטיס מסך יפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוור די פשוט למארז שלי שאין לו מאוור צדדי בדלת שמוציא אויר ראיתי שני דגמים של זלמן באייבורי (כולה מאווררים והם קרובים אז לא נורא) אשמח לדעתכם Zalman ZM-F1 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=414 Zalman ZM-F2 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2771&CatCode=414 תודה
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מאווררים איכותיים למעבד מתאימים לסוקט החדש של AMD מסוג AM2 התכנון שלי הוא כמובן OC קל בעתיד, וסכום באשור ה-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שאלום לכולם, תראו, ראיתי פה, שהרבה ממליצים על הביג טייפון... אבל אני מתלבט בינו לביטל.. ( http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm ) כי לפי הנתונים אני רואה שהביטל יותר טוב והרבה יותר יפה, זה בטוח... אז מה כדיי לי יותר? מבחינת ביצועים הביטל לוקח את ביג טיפון? אני מוכן להשקיע כ300 שקל למאוורר... ועוד שאלה... יש לי כרטיס מסך G msi nx6600gt 128 ram pci-ex השאלה שלי ככה.. אני רוצה להחליף קירור... לקירור הזה.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm מישה ו מכיר את קירור זה? הוא טוב לאוברקלוק? חברייס, זה דחוף לי לעוד יומיים.. בקשה תענו לפני!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר טוב למעבד ... לא משנה לי הכסף...פליז תנו לי עצה... תודה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
עשיתי OC ללוח אם ומעבד בהתאמה: 190 ל220 2000 ל2400 ומאז המאורר של הלוח מרעיש מי שהוא יודע איך אני מחליף אותו? ואיזה שווה לי לשיפ במקומו? (בתמונה המאוור)
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים פ3 משומם קיצר עבד אחלה וגם המאוור שעליו אבל אז אחרי כמה שבועות המאוור התחיל לעשות בעיות והסתובב לאט ועשה רעשים ובסוף מת, החלפתי מאוור (לקחתי משהו מפ1) וחיברתי, עבד פיקס אבל וואלה בימים האחרונים התחיל לעשות גם רעשים. לא רק שהרעשים מביאים לי את הג'ננה שאני מנסה לישון אני גם חושש שהוא גם יהיה נפטר עוד מעט. וואלה מוזר?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ההפעלה הראשונית המאוור נשמע רועש מאוד מאוד האם זה סביר בהפעלה ראשונית?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
AMD Athlon 2000+ GA7vaxp המאוורר שלי מקרטע, עכשיו המעבד יושב על 45+- במאמץ אך הבעיה שהמאוורר לפעמים מתחיל להסתובב לאט(הוא נדפק- שומעים פתאום רעש שונה) עד שאני נוגע בו נותן לו לחיצה קלה והוא מתחיל להסתובב כמו שצריך. יש אפשרות לקנות מאוורר שיתן אותם ביצועים אבל בנפרד-ללא גוף קירור? (כלומר לנסות לחסוך) אני יודע שיש את הוולנקו 12 שעולה 150 ש"ח ומתאים לצרכי, אך לטעמי השקעה לא שווה בגלל שגם ככה אני לא עושה OC, ובעוד חצי שנה גם ככה ארכוש מעבד ולוח מהדור החדש שיהיה.. אז מה אתם אומרים יש פתרון שיעלה לי בסביבות ה50? כלומר האם יש חנות שמוכרת רק מאוורר? (חשוב מאוד שהמאוורר יסתובב ב5000+- סיבובים.)
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W המאוור (שהגיע עם המארז) מת היום ... (GP d12sh-12 ) איזה מאוור כדאי לקנות ? הדגש הוא על מאוורr שקט. תודה, נמרוד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד intel i7 1150 המאוור שהגיע עם המעבד הוא: alpine 11 rev 2 arctic cooling/ המאוור מרעיש לא באופן מידי אלא לאחר פעולה ממושכת, מכיון שאני רוצה להשאיר את המחשב דולק במהלך הלילה חשוב לי מאוד מאוור שקט. לקחתי את המחשב לחנות ולאחר מספר בדיקות הם אמרו שהוא תקין לחלוטין אך כאשר המעבד מתחמם הוא מגביר את המהירות ל 3200 RPM ולכן הוא יותר מרעיש בשלבים מסוימים. (הגודל של המאוור הוא 9.6 סמ) הם הציעו לי מאוור אחר: [h=1]Thermaltake NIC F3 Untouchable[/h] קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11282 לטענתם המאוור יותר גדול בגודל הכללי כ 12 סמ אך יותר חלש ברעש. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המאוור הנל והאם אכן הוא שקט? במפרט רשום שהמהירות סיב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי V6 CU והוא מאוד רועש. ניסיתי להקטין לו את המתח אבל לא ממש עוזר. אני רוצה להחליף את המאוור לשקט יותר (היט סינק נראה לי שאני משאיר) מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מאוורי yate loon הם טובים? כי קיבלתי במארז compucase שלי 2 מאוורים yate loon בגודל 120mm
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב, חזרנו לנושא הנדוש הזה. הפעם אני רוצה לפנות לנציגי החנויות המופיעים בפורום. לאחר שיטוטים רבים בפורומים בחו"ל - ובעיקר בפורומים לקירור מים - מצאתי המלצות חמות לשימוש במאוררי SANYO DENKI (בהם משתמשים לקירור רדיאטורים במערכת קירור מים.). להלן הלינק למאוררים הנ"ל: http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/dcfan/cooling_dcfan.html בארץ נמכרים מאוררים אילו ע"י חברת קונלוג: http://www.conlog.co.il/Index.asp?ArticleID=67&CategoryID=37&Page=1 אבל....הם לא מוכרים ליחידים! אני מעוניין בסוג זה של מאוררים - הנחשבים מאוד חזקים ושקטים (יחסית ל PANAFLOW, DELTA וכדומה). - בגודל 120 מ"מ על 38 מ"מ הנותנים מעל 100CFM. בעיקר מהסוג הבא: 109R1212H102. אז אולי מישהו ירים את …
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות תודה לכולם על העזרה 1. בתמונה יש חיבור של המאוורר שמוקף בעיגול איך קוראים לחיבור הזה ואיך אני מפצל את החיבור שיש לי בלוח אם ככה שאני יוכל לחבר כמה מאוורים עם חיבור כזה 2. יש לי 2 מאוורים שאין להם את החיבור ( זה שמוקף בעיגול בתמונה) החוטים פטוש נחתכו לפני החיבור העם יש איזה דרך לחבר אותם חזרה
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
השבוע מת לי הארדיסק מה שגרם לי לבדוק יותר את נושא הקירור במחשב שלי. ראיתי במאמץ המעבד מגיע ל70-80 מעלות אבל הקטע הוא שהוא לא חוזר לטמרפטורה נמוכה של 30-40, אלא יורד רק עד 50-55 מעלות. בקיצור פתחתי את המארז וגיליתי שאומנם המאוור של המעבד עובד, אבל שני המאוורים האחרים במארז- Fractal Design Define R4 , הקדמי והאחורי לא עובדים בכלל. אני לא איש מחשבים גדול אבל בכל זאת אמרתי אולי ננסה לחבר את המאוורים לחיבור אחר בלוח אם GA-B85M-D3H. ראיתי שיש שלושה חיבורים שנקראים FAN SYS, אמרתי טוב, זה בטח זה. להפתעתי שלוש החיבורים הלל בלוח אם נשארו פנויים. ניסיתי לעקוב אחרי הכבלים וקצת הלכתי לאיבוד. אבל בכל זאת הצלחתי לראות ששתי המאוורים מחוברים בסוף לחיבור שמופיע בתמונה, של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-