עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by motogt,

חבר שלי רוצה לעשות OC ל7600. לאיזה מהירויות אפשר להגביר את הכרטיס בלא לסכן את הכרטיס?

2. Started by Lev-UFO-Child,

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  3. שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by nivezrati,

אני מתכנן לעשות פרויקט מודינג למחשב ורציתי לעשות חלון למארז יש לי כבר פרספקס במידה הרצויה השאלה איך אני תופס את החלון למתכת של המארז עצמו?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. שלום. קניתי לא מזמן מאוורר של thermaltake הthunderblade ואני לא מרוצה ממנו בכלל. יש לו חיבור 4 פין למתח מהספק וחיבור 4 פין ללוח אם, אבל תכלס יש שם רק חוט אחד ששולח נתונים ללוח. המאוורר עצמו הוא די רועש בגלל שהוא עובד על 2000RPM. ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלו דרך הלוח אם (Smartfan) הוא רק מעביר ללוח את מהירות הסיבוב שלו. אני מחפש מאוורר שקט מאוד שיש לו את האופציה לשינוי הRPM ע"י הBIOS בלוח אם. תודה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by eranzo,

Asus 7300gs בעבודה רגילה לחלוטין הגיע גם ל73+. זה לא חם מדי, מה הגבול? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  7. יש ברשותי את המארז הבא http://www.monarchcomputer.com/ImageViewer/100023.php כרגע יש לי 4 מאווררים 2 מאחור 2 מלפנים אני רוצה להוסיף עוד 4 אשמח אם תעזרו לי למקם אותם ולומר איזה מאוורר יכניס אויר ואיזה יוציא הוספתי תמונה של צד מארז בגלל שהוספתי חלון ומפריע לקדוח בחלק מהמקומות תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך של חברת HIS מומהר מדגם X1950 PRO הכרטיס הגיע עם OC קליל של מעבד:625 וזכרונות 740 אני מעוניין קודם כל להגביה את מהירות RPM של המאוורר שלו ליותר מהנורמלי שנמצא עכשיו עם איזו תוכנה אני עושה זאת?? דבר שני אני רוצה לעשות OC עליו של לפחות 30-40% וצריך דרך טובה שתמליצו לי עליה לקרר אותו האם להדביק לו מאוורר 12 ס"מ שיוציא אוויר לפני המאוורר שלו??מה לעשות?? אודה לתגובותיכם.

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  9. אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  10. Started by Axel Foley,

האם בהתקנה של ה-BT צריך למרוח משחה טרמית גם על ההיטסינק (ל- LGA 775 )? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  11. מדובר בעבד I5 2500 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by davidreznic,

שלום, יש לי E6750 ללא OC. במנוחה הוא ב-24 מעלות. זה נורמאלי או שהתמזל מזלי ויש לי מעבד קר במיוחד? עוד משהו, מהי הטמפ הנורמאלית של 8800GT במנוחה ומאמץ? (כדי שאני אוכל להגדיר מתי הוא יתריע על התחממות יתר)

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  13. מצורף צילום.יש אפשרות עם הייצורים האלה לקצת OC? מישהו יגביל אותי?אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  14. קניתי את הקירור עכשיו קיבלתי אותו עם מתאמים לסוקט של מעבדי אינטל עכשיו רציתי לדעת במה שונה התושבת של מעבדי אינטל משל א.מ.ד מה שאני קיבלתי זה את החלקים האלו ..שמסומנים.. כמו שאתם רואים זה תושבת מאחורי הלוח,תומך כזה לקירור שמתחבר מעל הלוח וברגים עכשיו השאלה שלי זה האם למעבדי א.מ.ד אתם מקבלים בחבילה של הקירור את התומך מאחורי הלוח של הקירור כי בתמונה זה לא מופיע...

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי מפסק כזה בחנות בחו"ל רציתי לדעת אם יש להשיג כאלה בארץ.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום. לפני חודש בערך הכרטיס שלי HD6850 של ספייאר הוחלף ב- KSP עקב תקלה. העניין הוא שאני חושב כעת שהכרטיס החלופי נעול ל- OC. כל נסיון שלי לבצע OC בכל תוכנה שהיא ישר גורם למסך להיות שחור. ואפילו OC לתדר סטוק חזרה עושה ריצודים במסך! רק אומר שאני מבין ב- OC ויש לי ניסיון, לכן לא מדובר במשו ששכחתי או חוסר ניסיון..אך בזה עוד לא נתקלתי! אז אני שואל אם יש דבר כזה לנעול כרטיס ל- OC?? אפשר לבטל זאת??

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  17. שלום מישהו מכיר חנות שבה יש מאווררים צבעוניים למחשב?

18. Started by dddd01,

שלום רב לכולם, המפרט שלי מופיע בצד. אני די מתחיל בעניין הOC , שאלה בבקשה: אני בOC למעבד 3.4GHZ , המכפלה משתנה בLIVE (איך קוראים לזה? : ) מX9 לX6 שהמחשב במנוחה. שמעתי לאחרונה שהגדרה זו פוגעת ביציבות הOC - ושעדיף שמכפלת המעבד תהיה קבועה (במקרה שלי על X9) . האם זה נכון ? וכיצד עושים זאת בBIOS? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by tiger2014,

איזה קירור הכי טוב למעבד. intel core i7 4770k? מבחינת אוברקלוק לאיזה רמה ניתן להגיע איתם? מארז crosair r500 mid tower

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי אני צריך קרור למעבד 3800x2 קטן ושקט כמה שיותר. מוכן להתפשר על מספר מעלות בשביל הגודל והשקט. משהו כזה http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=168&disc= רק שלא מוכרים אותו פה בארץ. הצעות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by maayan,

יש לי INTEL CELERON 500MHZ וזיכרון 128SDRAM יש מצב לאוברקלוק בלי מאווררים

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  22. הי אני מעוניין להשקיט את המאוורר שנמצא על ההיטסינק שלי בעזרת נקסוס. עכשיו הבעיה שמתעוררת היא שאני צריך את האפשרות של ניטור המהירות בלוח האם כדי לוודא שהעבד לא בסכנת השרפות. פה אני צריך את עזרתכם האם יש דרך פשוטה לקבל ניטור מהירות וגם לחבר את המאוורר לנקסוס? חשוב לציין שאני לא מבין גדול בחיתוך חוטים וכו

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by Cyron,

יש לי גוף קירור ישן והמאוורר שעליו כבר עשה את שלו ומתחיל ממש להרעיש רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק את המאוורר, אם כן, איפה ניתן להשיג משהו שקט ? תודה

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by ronenur,

שלום! יש לי מעבד E7500 ולוח אם EP43-UD3L ורציתי לשאול אם זה בטוח להשתמש בבדיקת מאמץ של OCCT: LINEPACK כי אומרים שהיא מקבילה במאמץ למבחן של IntelBurnTest אז השאלה שלי אם זה בטוח לעשות את המבחן הזה למעבד שעשו עליו אוברקלוק? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by ed1,

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3000AEP4AR מה המשמעות של הנתון Max Temp 70°C בלינק שח המעבד? האם זה אומר שהמעבד הזה יכבה את עצמו כשיגיע ל-70 מעלות? אם המעבד מכבה את עצמו כל המחשב נכבה לגמרי? היתה אצלי בעיית התחממות ואני חושב שהוא עבר בהרבה את ה-70 מעלות ונכבה רק ב-90 לפי מה שמוגדר בביוס עד איזה טמפ' של הרד דיסק זה נחשב מקובל וסביר? שאלה אחרונה, חיברתי פיסית חיבור SATA לדיסק אבל איך אני יכול לדעת אם הוא מזוהה כ-SATA ולא כ-IDE? שמעתי שיש דיסקט עם דרייבר מיוחד אבל אצלי לא היה כזה. AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 AMD Athlon 64 3000+ (S-754) WESTERN DIGITAL 80GB SATA

• 4 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.