אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו. התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 . עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! שמעתי פה הרבה מושגים של אובר קלוק כגוון: מכפלה באס קאש ועוד..... לא זוכר מה זה כל אחד מישהו יכול להסביר לי בבקשה?? תודה למי שיעזור!!!!!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה ההיא לבדיקת חום מעבד?! תודה...........
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איך עושים מוד עיפרון, איך אני יודע כמה מתח אני נותן ומתי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מארזים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=2281 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4147 מאוררים: tt smart fan 2 עם כפתור לשינוי המהירות cfm 76 או vantec tornado cfm 85 הטורנדו הוא יותר עבה.... והTT כם בקרה של כיוון המהירות שזה די חשוב לי הTT יותר זול. האם ההבדל בביצועים במארז יהיה כל כך משנה? שווה עוד כסף??? אני ישים 2 מאווררים כאלה שמכניסים אוויר מקדימה, מאחורה יש 2 שבאים עם המארז ומוציאים אוויר ויש אחד בדלת שבא עם 2 המארזים. אז כדי לי לשים אותם מקדימה? מאחורה? אחד בדלת ואחד במקום אחר? קירור למעבד: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2105&osCsid=88e4be4098…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש גוף קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6750, כחלק ממפרט של מחשב חדש. המארז הינו מארז HTPC (כרגע מתוכנן NZXT DUET), ולכן אני מחפש שקט וקירור יעיל ככל שניתן. כרגע, אני לא מתכנן לבצע OC. התקציב הוא כ-200 ש"ח. במקור תיכננתי לרכוש את Thermaltake Blue Orb. הטכנאי בחנות המליץ על Zalman CNPS7700-CU. אשמח לשמוע את הארותיכם/הערותיכם על הנ"ל או המלצות לגבי גופי קירור אחרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי את המאורר הבא, כפי שהוא מופיע בתמונה... רציתי לדעת האם יש לכם רעיונות מה לעשות איתו ?! האם יש אפשרות לקרר איתו משהו ? או שחבל על הזמן..... (את האמת אני אפילו לא זוכר מאיפה המאוורר הזה...)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.sidewindercomputers.com/dthiflfi1bst.html חשוב לי המידות הנ"ל: Fittings 1/4in BSPP thread to 1/2in ID Hose Barb יש סיכוי למצא משהו כזה בארץ? חנויות אינסטלציה?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
היי חברים. אני לא מצליח לעבור את 3.8 כשתדר הבסיס הוא 3.4 וזה משגע אותי. בזמנו קניתי את המחשב כדי שיתאים במיוחד לאוברקלוק. AMD 965 Black Edition @3.4 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 2x2 1600Mhz CL 7-8-7-24 ECO Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev 2.0 המכפלה כרגע על 19 NB הורדתי ל 1600 במקום 2000 בבסיס. זיכרונות ידני על 1600. מתח למעבד 1.450v כשהעלתי מתח ל 1.5v (שתי קפיצות) וניסיתי 3.9 המחשב קרס. 4 שעות בבדנקת מאמץ הראו כי 3.8 יציב על טמפרטורה 62 מעלות שהיא המקסימלית המותרת למעבד. איך אני ממשיך מכאן? העלאת מתח יעלה את הטמפרטורה לתחום האסור. תטדה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
את המאוורר של המעבד. המאוורר הזה מרעיש כמו רעידת אדמה ואני רוצה לשמן אותו .אין לי ניסיון בזה ואני לא רוצה להרוס שמה . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה יוריד את הטמפרטורה .. אבל מה אם האבק ? האם האבק מזיק לחומרה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מיני-מחשב שמריץ Windows, וב-BIOS שלו, במסך Thermal Settings, אני רואה את ההגדרות הבאות: לגבי ההגדרה "S3/CS Thermal Trip Point", אני יכול להסיק מהשם שזה אומר שבטמפרטורה שמוגדרת שם (100 מעלות) המחשב אוטומטית מעביר את עצמו למצב Sleep Mode. אבל מה זה Active Thermal Trip Point ו-Passive Thermal Trip Point? מה יקרה בעצם בכל אחת מ-2 הטמפרטורות שנקובות בשני המצבים האלה (85 ו-90)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! כבר פרסמתי עזרה דומה לפני כמה חודשים, אך בסוף לא ביצעתי את הקנייה. עכשיו ההורים שלי מוכנים לעשות איתי חצי חצי לראש השנה, אך חשבתי לקנות את הדבר הבא: COMPUCASE CI-6920 ATX (Black & Blue) - NO PSU 353.13 ש"ח .Thermaltake - Silent Purepower 480W (W0026) - Active PFC 464.88 ש"ח Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 183.27 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,001.28 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 971.24 ש"ח (זה מזיג-זג דרך אגב...). בכל מקרה, רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם זוהי קנייה טובה? 2. קניתי את הHSF הזה כי גם הוא שקט, הוא מאפשר OC מעול הלמעבד וגם כי הוא מתאים להמון סוקטים (אני מתכנן לקנות בינואר שילוש חדש מבוסס, נכון לעכשיו, על…
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין low level hardware overclocking לבין hardware overclocking בתוכנה riva tuner 2. האם בתוכנה riva tuner אפשר לעשות אוברקלוקינג לcore 375 ולזכרון 600 עם קירור רציני?
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני די חדש לתחום האוברקלוקינג בכללי.. אבל קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לשדרג אותו קצת עם אוברקלוקינג עדין.. נתוני המערכת: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz לוח אם ASUS P5KR (Intel P35 Express Chipset) כרטיס מסך Gigabtye GeForce 8600GT (Silent-Pipe II) זכרונות OCZ DDR2 800 PC2-6400 CL4 Platinum 2GB Kit מארז EZCool Black-Silver עם מאוורר צד 25 ס"מ קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro טוב אז נתוני המחשב המקוריים מ-CPU-Z היו: Core Speed 2003.7 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 334.0 MHz Rated Bus speed 1335.8 MHz Stock frequency 2666 MHz Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 400.7 MHz (5:6) CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks RAS# to CAS#…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
E2180 (קירור סטוק) GA-P35-DS3L Mushkin 2X1GB DDR2-800 CL5-5-5-12 Seagate 320 GB 7200 RPM SATA2 16MB EZCool 400W מארז ג'נרי עם מאוורר 1 קידמי (140mm) 1 על דלת המארז (80mm) 1 אחורי (80mm) אני משוכנע שהבנתי איך לבצע OC למעט התעסקות במתחים לאיזה תדר יציב אוכל להגיע עם המערכת הישנה שלי לפני שאתחיל להעלות מתחים? וכשיגיע הזמן לדבר בוולטים, מה אני מגביר? V-CORE? V-DIMM? FSB?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לכל אלו שקונים AC3 באיזה 70 שקל לגרם הינה השוואה בין גריזים טרימים !!! לי יש כרגע DOW CORNING 340. מקצועי לתעשיה שעולה 70 שקל ל 350 גרם !! http://www.a1-electronics.co.uk/Heatsinks_Cases/Heatsinks2/HeatsinkPastes_Mar02_pg2.shtml אני לא רוצה להכנס פה לשיקולי טיב המוצר AC3 לדעתי הוא מעולה . כל העיניין שהוא לא שווה את התשלום הגבוהה מאד!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שבמפרט לפני בערך חודשיים. בפעם האחרונה שבדקתי (מעל חודש) לא היה אפשר להמהיר את הכרטיס (אף תוכנה לא תמכה בו). רציתי לדעת אם עכשיו יש תוכנה שתומכת בו, אולי גרסא של ATI TOOL? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אחד אמר לי משהו עם BAD_POOL_CALLER שני משהו עם WIN32K ERROR 0000X0X0X0X00 משהו כזה! והשלישי משהו עם מספרים ואיקסים הכל במסכים כחולים שחייבים לעשות רסטרט ב WINDOWS XP ! מה לעשות , מני מהחנות אמר שזה כל המסכים הכחולים בגלל החום , אבל דברתי עם הרבה אנשים שיש להם אותו לוח ואותו מעבד! וקירור פשוט כמו אצלי! ואין להם אפילו מסך כחול אחד בכל הזמן!!!! והכל יציב! רק אצלי זה כך!! מזל רעעעעעעע יש לי ATHLON XP1700 GA 7VRXP KT333 ואם בה לכם לדעת הטמפ אצלי בחדר הוא 25 מעלות!
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הטמפ' של ההרד דיסק שלי 36-40 מעלות!!! למה?! יכול להיות גם בגלל זה מתכבה לי המחשב כשאני משחק במשחק?? כי המחשב חדש והHD ישן... -תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז הרשום בכותרת, והמחשב מתחמם יותר מידי. יש לי מאוורר 12CM מקדימה ומאחורה וזהו. יש לו גם את ה"משפך" שמוביל את החום מהמעבד החוצה מהמארז. ניקיתי אותו מאבק וסידרתי את הכבלים אך זה לא עזר. למישהו יש עוד עצות, כאלה שלא כוללות חיתוך\ניסור\ריתוך בעקרון עד עכשיו המחשב היה עם x800xt ו amd64 3200+ ועכשיו הכ. מסך הוחלף ל 9800gtx+ והספק שודרג מ 400W ל 550W, שניהם של hec. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם מארז גדול יכול לעזור לי להוריד את החום ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: יודעים מה? תשכחו מ HardOCP, האתר של הבחור עם המארז המדהים: http://www.angelfire.com/indie/osman/computercase/index.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כן, הצפוי מכל קרה: המחשב לא נדלק. יש אור בלד של הבורד, המאווררים נדלקים והמקלדת מנצנצת לי פעם אחת. מעבר לזה זה לא מגיע. המסך לא נדלק. האם עליי לפרוש שמיכה ורודה בתוך המארז ולהפוך את המחשב למיטה עבור הכלבה שלי, או שמא יש מה לעשות? הבנתי שיש דרך פיזית לשחזר את הגדרות היצרן של הלוח... אני מצטער שלא ערכתי חיפוש מקיף וממצה במדריכים השונים לפני הפנייה הנרגשת הזאת, וזה משתי סיבות: ?א: אני על אייבוק g3, והוא איטי ומתסכל עד להחריד. ב: אני בפאניקה. באמת. נ.ב. המחשב לא נדלק לאחר ריסטארט רגיל לחלוטין. עשיתי כבר כמה ריסטארטים עם האו סי הנוכחי, והוא יציב.לא שיניתי כלום לאחרונה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-