עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב מבחינת עלות/ביצועים אם יש משהו מוכר כזה שכולם ממליצים אדרבא..

2. אהלן....... יש לאחי מיניבר שהוא לא בדיקו זקוק לו ונראה לי שעם קצת שכנוע אני אוכל לקחת את המיניבר ולעשות לו טיפה מודינג ולהכניס לתוכו מחשב......... כמובן שהמעבד והכרטיס מסך ישרדו בטמפ' נמוכה של מיניבר אבל האם בכלל חומרה כמו הארדיסקים וסידירומים ישרדו בטמפ' נמוכה? והאם יכול להיות שיהיה לח מדי וזה יצור קצר וישרוף את כל העניין?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. בצבע כסף. ולא כמו במעבדי הXP הישנים שאת המשחה מרחתי ישירות על הליבה.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  4. ???

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by rafi-s-,

יש לי את הלוח הזה עם מעבד 3500+ winchester קירור BT עכשיו אני לא מצליח לעלות מעל 2600 לא חשוב איזה מתח אני נותן למעבד הורדתי את המחלק ל266 הורדתי את ה HT ל3X נעלתי clock synchronization mode על 33.33 ונעלתי גם את express clock על 100 מישהו יודע אולי מה עוצר אותי ד.א יש לי אפשרות להחליף את המעבד עם 3200+ venice שהוא 21 מעלות במנוחה (דרך הביוס בדקתי) הוא על לוח של abit k8n ultra ביוס מעודכן והמעבד שלי 43 מעלות במנוחה (גם דרך הביוס) שהוא היה על קירור סטוק תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. שלום לכולם, שברתי את הראש כבר עם הלוח הזה (ואני יודע ש GIGABYTE זה חרא של לוח לOC אז אל תענו את זה!!) אבל בכל זאת, איפה אפשר לראות כמה מתח מקבלים הזכרונות שלי?? מאחר ובביוס העלוב שלו מופיע רק 3 מצבים לבחירה (NORMAL , +0.1 , +0.2).. מה זה NORMAL ?? כמה זה?? אני יודע שהזכרונות שלי אמורים לקבל בין 2.7 - 2.8 V... אבל על כמה הם עומדים עכשיו ( בNORMAL) ..? בקיצור הבנתם את השאלה.. יש למישהו תשובה..?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום. אני מתכנן לקנות BT למחשב חדש שאני כנראה אעשה לו כמה אוברקלוקיג עכשיו האם יש סוגים רבים של הקירור החייתי הזה שכל BT יתאים לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by fachimoo,

שלום לכל החברה! יש לי ממש טמפרטורות נמוכות ואפילו אני נדהם מזה. הקירור של המעבד והכרטיס מסך הם סטוק. כל המאווררים פועלים על 100 אחוז כולל מאוררי מארז כרטיס מסך ומעבד. המארז שלי הוא AEROCOOL EXTREMENGINE 3T ולא עבר שינויים או תוספות של מאוררים. טמפרטורת חדר היא: 21 מעלות ואני גר במרכז. השוואתי את הטמפרטורות מהאוורסט ל-CORETEMP והם אותו דבר בידיוק וגם לתוכנות נוספות כמו SPEED FAN ,ביוס ועוד.... אז ככה הנה התמונות: Idle Temp CPU & GPU Load Temp CPU Only Load Temp GPU Only תגובות ושאלות אם יש. שמחתי לשתף.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by megahertz88,

היי.. בהדלקת המחשב הטמפ' היא משהו כמו 61-62, ותוך פחות מ-5 דקות (ללא עבודה) הוא מטפס ל-75 ולדעתי ממשיך לעלות. (לדעתי כי אני מכבה אותו כרגע עד שתהיה תשובה) אני צריך להלחץ? (נמדד באמצעות Everset) המעבד עם גוף קירור סטוק, ללא OC ובמארז ג'נרי שהיום נוקה מאבק. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by PoHuisT,

היי צריך עזרה בשיפור מערכת קירור. אז ככה המארז מורכב כך: מעורר 1 מקדימה 2 בדלת 2 מאחורה והספק. קדימה והדלת מכניסים אחורה מוציא ו עוד מעורר שהוספתי שמכוון על הכרטיס מסך. הטמפ':מעבד 31\42 כרטיס מסך 47\55 איך אני יכול לשפר את הקירור?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. =]שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך PCI express 2 2 סלוטים של PCI express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור PCI express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תו…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום יש לי את הלוח הזה וקירור מעבד זלמן. כשהמעבד חם, אני צריך לחזק מאורר זלמן שלי ידנית. מדוע מאוררי מארז לא משנים סלד לפי מעבד גם כן ותמיד במהירות מינימלית? יש שליטה? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מעבד E6320 ללא OC בזמן עבודה תקין הטמפ היא 30-40 מעלות אני בודק בביוס היום בימים החמים הטמפ היא 60 מעלות שוב אני בודק בביוס המאוור הוא סטוק בן שנה וחצי 1) שאלתי היא לאיזה מאוור כדאי לההחליף - אני מעוניין בזול ושוב ללא OC 2) הימים חמים אלו גם ככה האוויר הוא חם אז איזה קירור ממליצים לגבי האוויר החם הזה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by Polonian,

יש לי radeon 9800 pro 128 mb של Sapphire וחשבתי לעשות לו צריבת ביוס לXT, אך לפני זה רציתי לדעת אם זה בכלל ייתן ביצועים יותר טובים מאשר סתם לעשות OC עם ATI TOOL או תוכנה דומה. דבר שני, שמעתי שניתן לפתוח לכרטיס הזה צינורות. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או להסביר לי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 379 צפיות
  15. Started by Gal.z,

קנית את המארז של Lian Li - PC-B25-FWB המארז מגיע עם 2 מאווררים קדמיים, 2 מאווררים עליונים ו-1 אחורי. ברצוני לרכוש בקר מאווררים, בצבע שחור שיתאים למארז. התלבטות האם לקחת בקר אם חיבור ל-5 מאווררים או להסתפק ב-4 בלבד. ושאלה נוספת, במידה ואני מעוניין לבצע OC, האם כדי לחבר גם את המאוורר של המעבד לבקר? או שלא נוהגים לעשות את זה ועדיף לחבר אותו ללוח? חשבתי על 2 האופציות של SCYTHE: Skythe Kaze Master / Kaze Master Ace 5.25 http://www.skypc.co.il/pl_product~KM02-BK~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~KM01-BK~18~0.htm או ללכת על LIAN LI: LIAN LI TR-5 http://www.skypc.co.il/pl_product~TR-5B~18~0.htm מבחינת המחיר הם נעים באיזה ה-240 וכולם באותו הטווח מחירים לכן אין את שיקול המ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הנה התמונה של המארז, ANTEC SONTA 3 מס' 1 זה מאוורר שמוציא אוויר arctic fan 12 מס' 2 זה ביג טייפון שעובד על העוצמה הכי נמוכה, (3 מאווררים עושים יותר מידי רעש..) 1300 סל"ד בערך מס' 3 מאוורר antec tricool שעובד על העוצמה הכי גבוהה ומכניס אוויר מס' 4 במארז antec sonta 3 יש חריצים מקדימה בצדדים כדי שיכנס אוויר ע"י המאוורר מס' 5 זה מין חורים כאלו במארז כמו שיש למאוורר מאחורה רק בצורה מלבנית, למה צריך את החריצים האלו? האוויר הקר שהמאוורר מכניס לא בורח משם? תמונות של הטמפרטורות תמונות מה BIOS הכל בסדר איתן? מה ההודעה באדום בתמונה השנייה אומרת? שאני צריך לעלות מתח? המחשב כרגע יציב מאוד מבחינת טמפרטורות יש בעיה להמשיך לעשות OC? במאמץ הטמפרטורה ב TAT עומדת על 69…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by KobyC92,

יש לי I7-8700K כרגע עובד ב stock. corsair h80i v2 בפוש-פול עם בהכנסת אוויר למערכת. 2X8GB DDR4 gigabyte z370 HD3. אני רואה שבמצב של מנוחה יש קפיצות טמפרטורה בליבה בודדה של עד כ 20 מעלות. ז"א ממצב של כ 35 מעלות במנוחה מגיע ל 55 מעלות. ניסיתי לבצע לו OC הגעתי ל5GHz במתח של 1.29V במצב של מנוחה הטמפרטורה שלו הייתה סביבות 40-45 מעלות עם קפיצות עד 70 מעלות. במתאר של עומס בAida64 ראיתי טמפרטורה ממוצעת של 80 מעלות עם קפיצות לכמעט 100 מעלות. לכן העדפתי כרגע לחזור לסטוק עד שאבין אם זה תקין. עוד מישהו מכיר את התופעה? ממה היא יכולה לנבוע? זה נשמע תקין?

18. Started by אתל דוראל,

קירור של TT לזיכרון שווה משהו :s05: מודה מראש http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=553

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  19. אנשים... יש לי amd duron 1200 הוא עומד על טמפרטורה בערך 70 ממוצע... הוא יכול להתחיל ב 48 ויכול בשישים אבל עולה בסוף ל70 בדרך כלל במאמץ הוא מגיע לי ל 74 אני עוד מעט קונה מאוורר חדש למעבד יש המלצה? חוץ מזה... יש לכם עוד איזה הצעות איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה? אני פשוט חייב.. המחשב גם ככה פתוח החוטים מסודרים אבל טמפרטורה לא יורדת בבקשה תעזרו לי דחוף...

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by Fighter,

קודם כל מפרט קטן: מעבד intel core 2 duo E6300 1.86GHZ זיכרונות: 1GB כל סטיק DIMM1: OCZ XTC Vista Upgrade Edition OCZ2VU8001G DIMM3: G Skill F2-6400PHU1-1GBNR ב800MHZ התזמונים של שניהם זה 5-5-5-15 ולוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: enermax liberty 400W אז ככה: לפני 3 שנים קניתי את המחשב עם שתי סטיקים הGSKILL והלוח gigabyte p965 ds3 לפני כמה זמן אחד מהסטיקים התקלקל אז עברתי לשתי סטיקים של הocz בכל מקרה עם הלוח הקודם המעבד היה באוברקלוק של 1.86@3GHZ אבל לפני שבוע הלוח נדפק עד שהוא כבר התחיל להציג נתונים שגויים בביוס וגם בסוף לא עשה בוט אז קניתי את ה Gigabyte GA-EP43-UD3L והוא אחלה לוח, נראה כמו גרסת 2008 של הלוח הקודם שלי, והוא אפילו עוד יותר מפותח ומקצ…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש שבא עם אוברקלוק. בחודש הראשון לא היו בעיות. בחודש השני הפסקתי לשמוע בסטיראו והשבוע הכטיס מסך התחיל לשלוח תמונה בשחור לבן לטלוויזיה. יכול להיות שלכל זה יש קשר לאוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by david32,

הם יש איזשהו קיצור זמן החיים של מעבד שעבר OC די רציני (נגיד E4400 @ 3.2 )? אני שואל כי אמא שלי טוענת שכן ואני אישית ממש לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. קניתי זלמן 900 היום וניסיתי להתקין אותו אבל אני לא מוצא איפה אני יכול לחבר אותו.. יש לי 3 מקומות שמתאימים אבל כולם תפוסים.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 419 צפיות
  24. Started by OR007,

הזכרונות זה SDRAM 133 . בביוס הם מוגדרים לי כ- SDRAM 10NS לפי דעתכם כדאי לי להוריד את זה ? ואם כן לכמה ? 8NS ? MEDIUM ? TURBO ? וכו' וכו'... אל תגידו רק אם לשנות או לא לשנות תסבירו לי בבקשה מה יכולות ליהות ההשלכות של השינויים וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by qpalzm,

1. קניתי משחה תרמית של Stars, מרחתי אותה (לפי המדריך באתר) על הליבה והזכרונות של הכרטיס-מסך, ואז קרה משהו מוזר: הטמפ' של הכרטיס עלתה מ-52 ל-55 במנוחה, ועל אותו אוברקלוק הביצועים השתפרו. איך זה יכול להיות? 2. האם ניתן לבצע קירור גז לכל החלל הפנימי של המארז?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.