עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eyal00,

יש לי GTO2 ונכנסתי לATI TOOL ועשיתי FIND MAX CORE ואחרי שהוא הגיע ל550 לליבה התחיל להיות ארטיפקטים אז עצרתי אותו ופתאום המחשב התכבה לי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני לא יודע אם זה טוב או רע אחר וזאת הבדיקה הראשונה שלי ..... מה אתם אומרים ? אתם מציעים לי לעשות לו המהרה או שלא לגעת בו ? או שיש דרכים אחרות להעלות את זה

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

הגיע החורף ואיתו הגיע המזג אוויר הנהדר שלו, כמו כל שנה נפתחת בראש לא רשמית תחרות הOC של הזון, נא לפרסם פה את תוצאת האוברקלוק שלכם למעבד וכמובן תוצאת סופר פאי. אני מבקש מכל מי שמפרסם פה תוצאת סופר פאי שישתמש בסופר פאי 1.4MOD בלבד! את המוד אפשר להשיג מפה: http://www.xtremesystems.com/pi/ בבקשה להביא סקרין שוט של האוברקלוק שפרסמתם.. תוצאה בלי סקרין לא תתקבל. INTEL מקום ראשון: Overdoze מקום שני: holy J מקום שלישי: Shanti16 AMD מקום ראשון: FIRE15 מקום שני: RAZIELL מקום שלישי: itzikcolt תזכורת קטנה.. כל מי שנכנס לאחד המקומות הראשונים שישלח לי הודעה פרטית ואני יוסיף את השם שלו

• 119 תגובות
    • 9.6k צפיות
  4. Started by MisterL,

איף אני בודק טמפ' למעבד? ניסיתי עם אוורסט אבל אין לי מושג איפה בדיוק... נ.ב יש לי מעבד 2.8Ghz פרסקוט לאן אפשר להגיע איתו עם מאורר הסטוק ??(קיבלתי אותו עם המעבד..)

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by a-gold,

מישהו מכיר את המאורר הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6226 אני רוצה לדעת איך הוא? נכנסתי לאתר החברה של המאורר וכתוב שם שהוא ממש שקט אבל הוא נראה לי איטי מדי רשום שהוא עובד על 1700 RPM

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  6. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  7. Started by Ran B,

שלום לכולם. כבר זמן רב אני מריץ את המחשב בFSB 155 במקום 133 במקור. ברשותי P4 2.66GHZ B הFSB הוא 133 במקור והמכפלה 20. כבר זמן רב אני בהמרה של 155mhz FSB וללא שום בעיות. כעת שאני מנסה לעלות ל160 המחשב נופל ישר אחרי טעינת הווינדוס. מסך כחול כזה של XP וריסט למחשב אוטומטי. ברשותי זכרונות של A DATA 200mhz הפשוטים ביותר, 2 סטיקים של 512MB מסודרים בDUAL. אני יכול לקבוע להם את התיזמונים, כרגע התזימונים על מצב אוטומטי על הכי גרוע 2.5 CAS 4 RAS TO CAS 4 RAS 8 cycle time כרגע זה נובע ממצב אוטומטי בביוס. אני יכול לקבוע מנואלי (ידני) מה יהיה כל אחד. המתח למעבד ולזכרונות קבעתי AUTO. ויחס התדר לPCI AGP נראה לי נעול, כי בחרתי בביוס על תדר של 66.6/33.3 משו כזה זכור לי. יש ל…

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by a-gold,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by איתי הגיתי,

שלום לכולם, חג מולד שמח! ספק הכוח מחובר אצלי ללוח אם nForce4 GA k8n. ה cpu מראה צניחה במתח כשה c'n'c בפעולה. הספק לעומת זאת, לא נהיה שקט. הספק לא אמור לרדת בהספק ב idle? אולי הוא פשוט לא מחובר כמו שצריך, או לא מקונפג להחליש את המאוורר שלו כשאין צורך? איך זה הולך בספקים? הם עובדים לפי הצורך, או כל הזמן בפול גאז? הוא פשוט רועש מאד ומעצבן אותי. כתוב עליו silent אבל הוא לא... http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TT-W0049&cart=11359775802930924〈=heb תודה

10. מי שיכול להדריך אותי אני מאוד הודה לו

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  11. תקציב של 750 800...אולי קצת יותר בהמשך.. בשביל: -בלוק למעבד -בלוק לציפסט 70 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3686 -משאבה(עדיף עם חיבור לחשמל..אבל לא חובה..) -רדיאטור..

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  12. בוקר טוב וחג שמח לכולם......... אני מעוניין לעשות C@ למעבד הזקן שלי לפחות ל2.6 עם קירור סטוק אני יודע שהלוח שלי מעפן אך כנראה אחליף אותו בקרוב... כשאני נכנס לביוס יש לי שם משו על PNP והאופציה נעולה לי... אני מת לעשות C@ למעבד שלי אך אין שום מדריך טוב שמסביר פרה פרה מה עושים אומרים רק "לעלות FSB" תוכלו בבקשה משתמשי אינטל שעשו C@ איפה בביוס להעלות את הFSB הזה? תודה לכולם G.A.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  13. Started by rafi-s-,

יש לי ספק של HEC 400 ואני לא מצליח לעשות אובר מעל 400MHZ יכול להיות שזה הספק מה שמגביל אותי???? תודה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by dr computer,

יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  15. אז בקרוב אני קונה מחשב חדש (תודה לכולם מפורום מפרטים על העזרה) כרגע יש לי במחשב הנוכחי כרטיס מסך nVidia fx5200 128mb , לאור המצב של מחשב חדש הייתי רוצה לעשות לכרטיס OC (אין לי מושג איך), השאלה שלי היא האם זה אפשרי ? אם כן כדאי ? ואם כן, פרטים על איך לבצע את התהליך (או לינק למדריך יהיה גם נחמד) תודה ;D (אחרי שהבהרתי שאין לי שום מושג לגבי OC , המחשב הנוכחי שלי הוא intel® P4 2.6, יש סיכוי לעשות למעבד OC ? ... מצטער אם השאלה מפגרת עד כדי כך שהיא פוגעת במישהו)

• 4 תגובות
    • 402 צפיות
  16. Started by broke_overclocker,

שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by A.z,

שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  18. אז ככה : AMD 64 BIT 3500 2.25 GHz 512 RAM Radeon 9800 pro MSI עם הליבה של ה- xt ABIT AV8-3rd eye אם תוכלו לתת לי קצת הסברים איך עושים אוברקלוקינג זה יעזור לי מאוד ! תודה נ.ב קיבלתי עם הלוח אם שעון כזה קוראים לו uGuru ורשום שבעזרתו עושים oc בקלות

• 9 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by idanmal,

יש לי לוח מדגם ga-k8n-sli עכשיו ככה אני רוצה לקרר את הצ'יפסט שלי שכרגע מקורר עלידי צלעות קירור שהגיעו עם הלוח, הבעיה שלי שכמה מילימטרים מעל יושב הכרטיס מסך שלי x850xt מה עושים איך אפשר לדחוף שם איזה מאוורר או שיש אחד שמתאים....פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה לוח של gigabyte אוברקלוקרים על הפנים......

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  20. בתוכנה סופר פאי יצא לי 47.360. השתמשתי בתוכנת אוברקלוק שהמליצו עליה clockgen. העלתי את המעבד ל3500 יציב ומהירות באס 920 יציב,וזיכרון 230 במקום 200 MHZ. אני יודע שבסופר פאי התוצאה לא משהו,אבל חוץ מזה המערכת יציבה כרגע *טפו טפו טפו שלוש נקישות על הספריה*. יש לי לוח אינטל (כן אני יודע שאינטל זבלים) . אשמח להצעות כלשהן אם יש משהו לחדש... תודה.

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by TALKATZ,

שלום יש לי את הסט של TTשל 2 של 80 ושתיים של120 עם פאנל שליטה עכשיו היא לי מחסור בברגים וחיברתי כל אחד עם 2 והדלת רועדת זה יכול נבוע מזה שהם לא מחוברים חזק

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  22. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

23. Started by arkadur,

מישהו מכיר\יודע משהו על התוסף לנוזל מערכות קירור המים זיריקס? ממליץ\לא ממליץ? או כל מידע אחר יתקבל בברכה..

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by TALKATZ,

מישהו יכול ללהסביר איך עושים OC דרך הביוס

• 3 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים