עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2978&p=1

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by haim_king123,

עדיף לי לקנות מחשה טרמית לכרטיס מסך כי הוצאתי את הקירור מבלי למרוח חדשה ? ואין לי עוד מקום לשים מאוורר אז חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6943 זה מאוורר שמתחבר לPCI ולוקח את כל האוויר החם מהכרטיס מסך ומוציא אותו החוצה , איך הוא ? הוא יוריד לי את הטמפ' של הכרטיס מסך ? או שעדיף לא לקנות אותו ולקנות משחה טרמית חדשה MX-3 ?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by lubian,

שלום לכולם. אני עשיתי OC למעבד שלי Q6600 לתדר 3200 לפי מדריכים שמצאתי וגם ראיתי ביוטוב איך לעשות את זה. מהתחלה חשבתי לא לגעת במתח, אבל זה נפל לי בבדיקה של prime95 אחרי שעה וחצי, אז העלתי מתח ל1.325 והרצתי prime 95 שוב למשך 24 שעות והכל היה יציב. עכשיו השאלה: זה אמור להשאר בתדר הזה כל הזמן אן שיש אפשרות כמו שהיה קודם שכשמעבד לא במאמץ הוא מוריד תדר עבודה שלו. וכמו שהבנתי זה קשור לאופציה של EIST שאיכשהו נעלמה לי מהגדרות בBIOS, לא נמצאת באותו מקום שהיתה קודם. אם כבר פתחתי נושא, אז תאשרו לי בבקשה שעשיתי הכל נכון והכל תקין. בעיקרון טמפרטורות לא ממש השתנו מסטוק. היה 33, עכשיו 35, במאמץ היה כ62, עכשיו כ65. VID-1.300 VCORE-1.312 שבמאמץ יורד ל1.296. זכרונות הם מסוג CL4 ב2.1V, אז ג…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  4. כותרת, חשבתי על סקיצ' אינפיניטי, יש משהו יותר טוב בתווך מחיר הזה, דגש על שקט יותר מאשר קירור... מידות המארז: 19.5 רוחב, 41 גובה, 43 אורך. נ.ב נראה ליש עדיף שהוא יהיה קל, כי קראת עכשיו שהאינפיניטי שוקל כמעט קילו, וזה די כבד..

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by -Blaze-,

אוקיי, באיזו טמפרטורה אני צריך להתחיל להיזהר עם הOC? PRIME95 מביא למאמץ מלא נכון? אם כן אז במאמץ הטמפרטורות שלי זה: * מעבד - 52 * לוח אם - 63 בערך, שזה נראה לי המון אבל כלום לא קורס בינתיים. בכל אופן, כמה זה יותר מדי?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by sroolik,

יש לי p4 2400mhz ויש לו קירור אורגינל של אינטל, שהוא קירור טוב, צלעות קירור די טובות. אני רוצה לדעת אם הוא יותר טוב מקירור קנוי, של זלמן או טרמלטייק, שלא עולה על 150-200 שקל אם לא, אז איזה קירורים יש ביותר מ-200 שהם יותר טובים יכול להיות שאני אעשה OC למעבד, הקירור המקורי יספיק בשביל זה ? תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  7. שלום לכולם כבר מחר אני מתכונן לקנות קירור למעבד E6600 כי המעבד שלי ממש רותח במנוחה מגיעה ל+55 ובמאמץ מגיעה ל+65 אז אני חייב לקנות קירור למעבד אז השאלה האם הקירור מתאים למעבד E6600 וגם בקירור זה אפשר לשנות מהירות RPM ידני .רגיל ב1600RPM ויכולה להגיע ל4300RPM אז כבר צריך לקנות מחר בתודה לעוזרים :) תנו חוות דעת על הקירור זה הנה האתר : :http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=TT-CL-P0086&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by UrielZ,

זה המפרט שלי: Intel e5200 Arctic Cooling Alpine 7 Pro Gigabyte G31M-ES2L 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio אני חדש בקטע של ה-OC. קראתי את המדריכים באתר, וחיפשתי בגוגל על אוברקלוקים שעשו עם המעבד והלוח שלי, ומצאתי את זה: הגדרתי ככה רק שאת ה CPU Host Frequency שמתי על 300 ואת המתח של המעבד שמתי על 1.35 המחשב עושה פוסט והכל. ותראו איז תדר יוצא לי: על פי האווררסט זה 8X469. הרצתי OCCT והטמפ' המקסימלית היא 73 מעלות. למה זה עושה לי כזה תדר?( לא שאני מתלונן... ;D )

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by wollmann,

קניתי לפני שנה וקצת את המעבד שלי AMD AthlonXP 2800 - יכול להיות שהמכפלה שלי הגיעה פתוחה?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  10. אם זה חשוב לכם אז זה במארז מקדימה.

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by vivo18,

משהו יכול לענות לי למה אני לא רואה את הטמפרטורה ברויה טוניר . בכרטיס GF 5700LE

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by IpDo,

ראיתי כאן: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=87 שהוא עשה OC למחשב פנטיום אחד 133MHZ... בדיוק כזה יש לי בבית ואין לי ממש מה לעשות איתו אבל אם אפשר לעשות לו OC כמו שהוא עשה הוא עוד יכול להפוך לשימושי אני לא ממש זוכר את השם של הזיכרונות שמתמשים בהם ב P1 אבל יש לי שם שניים של 64MB ז"א 128MB. קירור יש לי דווקא טוב מאוד שם כי יש שם כל מיני מאווררים תקועים שעושים הרבה רוח. הביוס הוא של אוורד (Award). וזהו ניראה לי... אם אפשר הסבר זה יהיה נחמד ביותר תודה.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by tratz,

אהלן אני מכיר את המאווררים השקטים של AC, למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595 הבעיה שלי איתם היא שהם בעובי 38.5 מ"מ ולא 25מ"מ סטנדרטיים. מישהו מכיר מאווררים שקטים של 120x120x25 ו 92x92x25? אשמח לקבל המלצות. תומר.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by maind,

הכותרת אומרת הכל מאיפה להשיג\לקנות חתיכת נחושת??

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  15. יש לי גוף קירור ממעבד amd בלי המאוורר שלו, האם אפשר איכשהוא לחבר את זה לכרטיס מסך (6800gt) מהצד השני, ז"א לא מהצד שיש כבר מאוורר.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  16. שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. שלום לכם . לאחרונה נכנסתי לעניין הקירור חזק . יש לי פנטיום 4 במהירות 2.4 GHZ רכשתי את הזלמן (המניפה) למעבד שלי והתקנתי תוכנות ניטור . יש לי לוח של ג'יגהבייט עם חיישן טמ' למעבד . התקנתי את SPEEDFAN ושם יש 3 טמ' נמדדות . איזו מהן של המעבד ? בנוסף התקנתי את SISOFT SANDRA והיא אומורת שטמ' המעבד שלי היא 25 מעלות . נראה לי נמוך מדי . התקנתי את EASYTUNE 4 ושם נאמר שטמ' המעבד היא 44 מעלות . אז איך לכל הרוחות ;D אני בודק את הטמ' של המעבד ? :

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  18. נתחיל מהבעיה הגדולה שלי שאני מאוד אוהב שקט בחדר ... הבעיה הבאה היא המארז SILENCIO 450 שאטום מאוד. הבעיה השלישית היא המפרט. 3550 + FREEZRE 7 יושב על 45 במנוחה שזה סבבה. 6870 בקורספייר הכרטיסי מסך במנוחה על 58-62 בזמן משחק מגיעים ל-78-82 יש פתרונות קירור לכרטיסים חוץ מהחלפת מארז ? תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by fleshbone,

מה הטמפרטורה של AMD 2500+ בסוקט A צריכה להיות במנוחה ??

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by Prop-,

היי לכולם אני חדש קניתי מחשב ב 6130 שח ב ksp E6600 ASUS P5B 1GB RAM 667 DDR2 ASUS 8800GTX 768MB WD 250GB אני יקבל את המחשב ביום שני הקרוב אני רוצה לדעת איך עושים OC למעבד בלי ליפגוע בו כי אני לא יודע לעשות שדיברתי עם התכנאי שלי הוא אמר לי שעם אני עושה oc אני הורס את המעבד זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by 6600GT,

שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RH המעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0... המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד... בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת... יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו... כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג... מישהו מבין על מה אני מדבר? תודה....

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by yuraxp,

איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם? הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96 אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA שיושב במארז BACH VX עם 6 מאווררים , ובתוכנת EVEREST הוא כותב לי שהNORTH BRIDGE ב 57 מעלות במנוחה , והגשר השני ב 50 מעלות , אז קודם כל מי זה מי ? איך אני מזהה בין שניהם ? דבר שני איך אני מקרר אותם שיש מעיין קירור בילנדאין על הלוח ? למישהו יש פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by emberl,

מחפש המלצה למאוורר שקט עבור מעבד AMD-2350 למארז low-profile. המחשב משמש כ-HTPC

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by FordF13,

קניתי מחשב והמארז גנרי והיה שם מאוורר 8 פשוט ללא מותג השאלה היא כזאת : כמה באמת המאווררים האלה יעילים או שזה סתם גאדגט שיווקי ? מאוורר חזק בדרך כלל הוא 4W עם 70 - 80 CFM אבל בפועל אם שמים את היד במרחק סביר מהמאוורר שהוא פועל בקושי מרגישים אויר , מאוורר של בית זה 40 - 50 W הכי פשוט . אני לא מדבר על המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך רק על הדפנות של המארז , התקנתי 3 מאווררים החלפתי את ה 8 הגנריק שמתי TT במקומו 8 ( מוציא אויר ביחד עם המאוורר של הספק כח ) , ושמתי עוד 2 על הצד של המארז שמכניסים אויר 12X2 אחד 12 של TT ואחד 12 של חברה אוסטרית מותג שכחתי את שמה חברה מעולה ושומעים " רעש " אבל אין הבדל בביוס " טמפרטורה כללית " כאילו זה סתם אפילו התקנתי מאוורר TT לכונן הקשיח זה סתם בא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.