אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למישהו כאן יש את התוכנה EasyTune 4 על דיסק מקורי שהוא קיבל עם הלוח אם ומוכן לשתף אותנו בה כי לא נראה לי שבאתר של גיגהבייט התוכנה מלאה. מישהו?? נ.ב. התוכנה הזאת משנה את הFSB בביוס!!! תודה
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי שלום אני היתי רוצה לשאול אם למישהוא יש תלוח אם הזה. אני רוצה לעשות אובר קלוק קטן למרות שזה SIS. אבל אני ניתקל בבעיה אחת. אין לי JUMPER FREE MODE אני יודע מה תגידו זה כתוב בחוברת אבל זה לא! לכן אני זקוק לאזרתכם ודרך הגב ניסיתי לשים את כל ה FSB JUMPERS אבל כשאני ניכנב לביוס הביוס ניתקע לכן אני פונה אליכם כי אני מיועש! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
התלהבתי מאוד מ"מערכת שליטה למאוררים" אבל למה לא עשיתם מערכת ששולטת במהירות של המאוררים כמו כפתור ווליום? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד hp tx2000 הידוע בבעיות החום שלו. מעבד: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-62 כ. מסך: NVIDIA GeForce Go 6150M עם סתם עבודה באופיס וויסטה מעוך (הוא נראה כמו 98 מבחינה ויזואלית) המעבד נע סביב 50 מעלות וכרטיס המסך סביב 70 וזה נמוך למחשב הזה. מאחר וויסטה סתם מערכת לא טובה אני אשדרג ל7 אבל השאלה לאיזה? 64Bit כדי לנצל את כל ה4G זכרון שיש לי או ל32Bit? מאחר והמחשב הזה יכול בקלות לקפוץ לטמפרטורות שיעשו נזק בלתי הפיך (והאינטרנט מלא בכאלה שעברו את ה100 עם כרטיס המסך) אני שואל אם מערכת הפעלה של 64 יותר "חמה" מ32 כי היא מעבירה יותר מידע? או אולי ה32 יותר "חמה" כי היא רצה בשעון גבוה יותר? או שאין הבדל? תודה משה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הי קניתי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H, ומעבד Core i3-3220. האם יש סיבה להעדיף בין Arctic Cooling Alpine 11 Pro ובין Arctic Cooling Alpine 11 GT? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761283 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761284 תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי EVEREST למחשב שלי חם מאוד, ואני קצת דואג. המעבד על 75 מעלות (Intel Pentium 4 630, 3000 MHz) הכרטיס מסך על 75 מעלות גם (X700) ולדיסקים הקשיחים קצת יותר קריר... 43 ו-47 מעלות. יש מה לעשות? או פשוט לחכות שגל החום יעבור? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט מיועד לחבר, כשהמטרה להגיע ל 4 ג'יגהרץ. לאחר מסע שכנועים הוא הגיע למסקנה שזה אכן מספיק, אבל אשמח גם לשמוע את המלצתכם לקירור בבקשה, מאחר ואני די מפקפק ביכולותיו של ה STOCK. האם גוף כדוגמת ה Freezer 7 Pr0 Rev. II יעשה את העבודה, או שיש צורך בפתרון קרנפי יותר?... זכרונות ככל הנראה יהיו ה G.Skill 4Gb 1333 "RipJaws" 7-7-7-21. צמצמתי את ההתלבטות בין הלוחות (הן מבחינת מחיר ופיצ'רים) ל Gigabyte GA-P55-UD6 וה Asus P7P55D Deluxe - אם כי אני אישית יותר קורץ לג'יגהבייט, פשוט מסמפט יותר את הביוס שלהם. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין ב OC, והייתי רוצה להמהיר תמחשב שלי (ס'תכלו במפרט) עכשיו ניסיתי ובביוס לא כתוב שום דבר על FSB או על מכפלות כתוב שם ככה : CPU Multiple משהו.... שהברירת מחדל היא X8 וזה קופץ באחדות עד ל X23. ועוד יש משהו מוזר כזה של CPU/PCI/עוד משהו ויש רצפים כאלה מוכנים של 100mhz/60mhz/33mhz 110mhz/73mhz/40mhz וכו' את כל הפרטים שתצטרכו יש במפרט, בבקשה תעזרו לי להבין איך עושים את זה? ועד כמה שהבנתי שהקירור של המעבדים המהירים - מעל 1.5 ג'יגה יש לו קירור מספיק ויש אופציה להמהיר מבלי להוסיף עוד קירור למעבד... עכשיו איך אני ממהיר ??? אודה על עזרתכם...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.sidewindercomputers.com/dthiflfi1bst.html חשוב לי המידות הנ"ל: Fittings 1/4in BSPP thread to 1/2in ID Hose Barb יש סיכוי למצא משהו כזה בארץ? חנויות אינסטלציה?
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח asus p5k ועליו מעבד e8400 נכון לעכשיו בתדר 3.6 עם מתח 1.42. לפי מה שהבנתי המתח מאוד גבוה ביחס לתדר אבל הטמפרטורה בבדיקה בintel burn test מגיעה ל72 שזהו המקסימום.. עד כאן נתונים יבשים השאלה היא כזו יש vdroop מאוד רציני שמוריד את המעבד בעבודה לבערך 1.32 משמע הוא לא מקבל בזמן עבודה 1.42 ולכן האם אני יכול להמשיך להעלות מתח? האם גם בidle לא "בריא" למעבד להיות במתח גבוה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למשהו את הדגבר הזה שניתן בעזרתו להכין חור עגול למאוורר במארז (לשימוש במקדחה) ?? כי אצלי החום חוגג יש לי AX478 DELTA ולאחר שעה של משחק יש לי ממש סעונה במערז! הוא חום מאוד!!! כל הענין הזה! אני רוצה לעשות חור אחד למלא וחור אחד בצד ולחבר מאוורר 80/60mm בכל חור! בבקשה לכל מי שיש ויש לו אפשרות להקפיץ לי את זה לחיפה! אני מאוד אשמח :-) בדרך כלל נראה לי שלדבר הזה קוראים "מקדח כוס" תודה מראש רומן
-
תשמעו ,אז חבר שלי החליט ליקנות את הAsus P5N-E SLI שמישהו פה מוכר בלוח יד שנייה של האתר ,ובגלל שאין לי ניסיון עם ציפסטים של nvidia (טוב חוץ מה nf4 האגדי בזמנו ) אז אני לא יכול ליעץ לו בנושא . אז השאלה היא כזו ,עד כמה טוב הולח הזה בo.c עם מעבד כפול ליבה 45 nm (כנראה הe6500 ) ?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הוא באמת שקט כמו שכתוב בנתונים והאם הוא מקרר כמו שצריך. והאם הוא באמת נכנס בחור מארז של 12cm?
-
- 16 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלי עם לוח של INTEL P965L הטמפרטורה היא 52 מעלות במנוחה.(שלא נדבר על מאמץ). זיוף או בדיקה מדוייקת, לא יודע. האמת, לא אכפת לי. אני רק רוצה שיראה לי פחות מ50 מעלות!
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
-
-
-
השבוע החלפתי את ה-E6600 ולוח ה-G31 הענתיקות למעבד ענתיקה-למחצה (אך עדיין חזק) ולוח מצויין. מדובר בשידרוג ל-E8400 ולוח X48-DQ6. אחרי ימים ארוכים של מערכת מושבתת בגלל שכונן הגיבוי של WD לא באמת יודע להחזיר דברים למקום, שיחזרתי את המייל שלי מתוך הקבצים המוצפנים (שהתוכנה של WD בכלל לא טרחה לדקרפט, mind you) הוצאתי את הסיסמא לאנטיוירוס והתחלתי להוריד את מה שאני צריך. ובגלל שאני קצת פוץ, שכחתי לשים שוב סיסמא על הרשת הביתית ובמשך חמישה ימים הורדתי אופיס במהירות של 13kbps. מסתבר שהשכנים אוהבים את הרשת שלי. אז אחרי שאירגנתי לעצמי את מה שאני צריך למען העבודות שלי (סוני וגאס, אופיס, VDJ ושיחזרתי את הדסקטופ הישן והאהוב שלי) ואחרי שסיימתי למיין 1633 תמונות, פזורות על פני יותר מעשר שני…
-
- 25 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה חודשים אני עובד עם המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 @4Ghz AC Freezer Xtreme Gigabyte EP-45UD3L 2X2GB OCZ Reaper 800Mhz (4-4-4-15) @890Mhz (5-5-5-15) Zotac GTX260 192SP @680/1466/1150 WD1500HLFS VelociRaptor עד כאן, העסק יציב ביומיום וב stress testing. ניסיתי כמה פעמים לחצות את רף ה- 4GHz, אך ללא הצלחה. ב 4.1GHz המחשב קורס ל BSOD על ההתחלה ב IntelBurnTest. הנה הגדרות המתח שלי (המתח בתמונה CPU-Z הוא לאחר Vdroop ): CPU Vcore.................................[1.30625V] CPU Termination.......................: [1.200V] CPU PLL..................................: [1.550V] CPU Reference.........................: [0.805V] MCH Core..................…
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את צירוף המקשים שצריך ללחוץ כדי להגיע בביוס לדף שבו אפשר לראות ו*לשנות* את המטח של המעבד. אני מדבר על לוחות אם של gigabyte. אני יכול לראות גם את המטח של המעבד ב-pc health אבל לא לשנות. ובvoltage אני יכול לשנות רק לזכרונות-dimm ול כרטיס מסך-AGP
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-