אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק 400W והשני 350W עכשיו אני לא בטוח שה400 יותר טוב כי לפי מה שראיתי ב 350 הוא מציג מתח יותר גבוה הוספתי תמונות של EVERST תגידו לי מה יותר טוב בבקשה!!!! זה ה 400W זה ה 350W
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
Thermaltake SilentCat 80mm או Thermaltake SMART CASE FAN II v.2 - 80mm fan+ Controller?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קראתי פה אומרו שכן אבל באתר שלהם רשום שלא קצת מבבולבל אפשר תשובה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON XP 2700+ Thougberd (משהו כזה) GRFORCE 4800 TI SE 512MB DDR 2100 MHZ ASUS A7N8X-E Frequency 166mhz max bandwidth=200mhz הרצתי פריים 3 שעות והמעבד היה יציב על 55 מעלות(כך אמר ה NVMONITOR) ועבר את הבדיקה בלי שגיות הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצא של 1700 ובגרפיקה היה לי כמעט תמיד 5-10 FPS חוץ מזה של המטוסים שהיה לי 30FPS לפעמים. עכשיו אני רוצה לעשות OC, זה יעזור למחשב שלי? בערך עד איזה סוג של מחשב אני יכול לשפר? יוכל אני להגיע ל 40FPS?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב עם 6200 AGP 1 p4 2.4c 1giga 400 ddr ram הציון הכללי שלי אחרי אובר קלוק ופתימת צינורות הוא 2248 לפני הבלאגן יוצא לי 1400 באחד המבחנים שם יש את הספינת אוויר הזו שיוצא עליה איזה יצור מן המים , בסיבוב הראשון של המבחן הזה אני מקבל איזה 8-15 פריימים לשנייה אני מקבל במבחן השני אולי פריים אחד לשנייה מה ההבדל בין המבחן הראשון של הספינת אוויר לזה שבא אחריו ??? והאם זה הגייוני?? העלתי את הכרטיס ל 375 ב CORE ו ל 625 בזכרונות ורק אז פתחתי צינורות אם אני פותח צינורות אני לא יכול להעלות בכלל ,כנראה שיש לי צינורות פגומים בעסה......... יש לי קירור של זלמן עלייו ככה שאני לא מודאג מהחום אבל לא ניסיתי להעלות יותר. תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד כדאי לי לקנות? מה אתם אומרים על ה Asus Star Ice http://lamir.co.il/product.asp?product=193 אם יש משהוא טוב יותר אז תכתבו לי התקציב שלי הוא 350 ש"ח לא משנה הרעש חשוב ביותר הביצועים
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים לצריבת ביוס של כ.מסך דרך וינדוס?? הכרטיס הוא של נוידיה FX5200
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים הללו יתר קל לעשות אוברקלוק ואיזה מעבד מגיע להמהרה גבוה יותר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 408 צפיות
-
-
יש לי 3 מאווררים שמחוברים כולם ללוח ( 3 חוטים ) לא יודע למה אבל אני לא מצליח לראות את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה Speed בתוכנה Fan Speed ( אני כן רואה את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה General ) ולכן אנני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם. אודה לעזרה או להמלצה על תוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המיפרט - לוח של ASUS - A8N-VM CSM http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מארז של AC - Silentium T2 http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939 TRAY הדרישה - שישמור על שקט (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) וידע לעמוד במשימות גכגון ניגון קבצי TS מקודדים לHDTV. מה המאוורר המומלץ עד 150 ש"ח! תודה
-
- 6 תגובות
- 421 צפיות
-
-
לתוכנה נוספו אופציות שבהם: *צג טמ"פ של הליבה\זכרונות *אופציות לשליטה אוטומטית על המאווררים ע"י התוכנה\ידני *ביצוע C@ בטוח לכרטיס ומתן אזהרה התוכנה כוללת את הGIGABYTE UTILITY המשופר וVTUNER2 משופר אך יש תחילה למחוק את הGIGABYTE UTILITY שנמצאת אצלכם ורק אז להתקין את התוכנות הנ"ל http://www.gigabyte.co.jp/nippon/v-tuner2/tech_20041004_Vtuner2.htm
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חברה, מה דעתכם על תוצאה של 3156 ב- PCMARK05 ושל 3470 ב-3DMARK05 למחשב הנ"ל? AMD 3000+ venice 2x512GB corsair twinx gigabyte k8nf-9 gigabyte 6600gt W.D 80GB sata
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:
-
- 11 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
http://www.nordichardware.com/news,2734.html מדהים!!1 אוברקלוקר שוודי המכונה "Crotale" עשה זאת באמצעות חנקן נוזלי. Intel Mobile Celeron 1.4GHz@4242.9 MHz תמונת CPU-Z VERIFIED: http://www.nordichardware.com/image3.php?id=889&thumb=0 עריכה: §ΩeladΩ§ אתה צודק הוא זכה במקום הראשון באליפות אוברקלוק השוודית הזאת הנה שלושת הפיינליסטים: http://www.nordichardware.com/news,2736.html מקום שני: "himura" עם 171% Intel Mobile Celeron 1.5GHz@4072.36 MHz מקום שלישי: "perco" עם 136% Intel Celeron 266MHz@626.5MHz
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להגיע לעוד אופציות נוספות בביוס של AMI על לוח ASUS בלוח הקודם שלי של GIGABYTE הייתי לוחץ CTRL F1 והיו נפתחות לי עוד אופציות בביוס הזה זה לא עובד מישהו יודע??@?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מעבד 3500+ winchester 40 מעלות במנוחה או 3200+ venice 21 מעלות במנוחה איזה מעבד יגיע לי יותר רחוק? תודה ד.א. יש לי ביג טייפון בשביל לעשות אובר (הטמפרטורות למעלה עם קירור סטוק)
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רוצה לעשות אובר לכרטיס מסך...FX6600 256MB של גיגה בייט... שווה לעשות לו ? ולאן אפשר להגיע אותו ..לאיזה כרטיס? והאם צריך לשים לו קירור?!אם כן יש המלצות? ככה ברגיל 450 ליבה 501 זיכרון כמה לעלות לליבה או לזיכרון?... ואיך אני בודק תחום של הכרטיס כי באורסט לא רשום ליבסנסור ואיך אני בודק את התועלת של זה....????
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כנסו תראו תתמונות הגעתי ל 3.3 רציתי לדעת מה תוקע אותי כדי להגיע ליותר הזיכרון או הלוח כי יש לי אופציות להחליף את שניהם או אחד מהם תזיכרון ל OCZ 512X2 דואל גירסת פלטניום אלו של ה 900 שקל רציתי שתראו ותגידו לי אם ה יחס טוב 3:4 והמהירות של הזיכרון.. בלה בלה תגידו לי מה אפשר לשנות ולסדר כדי לעשות OC מטון יותר ואם בכלל כדי לעשות :] ורציתי לדעת איך משנים את המחלק.. ולכמה לשנות אולי מתחים?... כי אני לא בקיע בנושא הזה כלכך ולא רוצה לטעות ולחשוב שאני יודע אלו הפרטים מ CPUZ Name Intel Pentium 4 630 Code Name Prescott Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Family / Model / Stepping F 4 3 Package LGA775 Technology 90 nm Supported Instructions Sets MMX,…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין גדול בנושא חומרה, לכן החלטתי לשאול פה. יש לי מעבד פרסקוט שקורס כל פעם שאני מפעיל משחקים, לכן החלטתי לקנות קירור מתאים למעבד. ברשותי בין 300-400 ש"ח, אני מעוניין לקנות את הקירור החזק ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה (בעיות רעש לא מפריעות לי). הציעו לי בעבר את ה Zalman 7000 וגם טרמלטייק Spark (מצטער על הטעויות בדגמים או בשמות) אז לפני הקנייה אני רוצה המלצה חד משמעית ממכם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם אני שם ככה מאורר זה בסדר הוא יאורר טוב? או שעדיף שהוא ישב במקום שלו עם ברגים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 407 צפיות
-
-