אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם BT או זלמן 9500 מספקים ? יש לי אפשרות לרכוש את מערכת קירור המים הנ"ל במחיר מצחיק ומחפש ביקורות מהפורום על המערכת הנ"ל. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D 3.6 G כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסךPX7900GTX TDH leadtek דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהצ'יפסט הגיע ל104 מעלות צלזיוס, הלוח נדלק, אבל לא מבצע פוסט...והחיווי של הLED, מראה כל פעם משהו אחר... ניסיתי לאפס, ועוד כמה דברים, אבל ללא הצלחה... תודה רבה, ניר
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש בתחום ה-OC וזה נראה תחום מאוד מעניין, אני צריך מדריך שמלמד צעד אחר צעד איך עושים OC למעבד. ויש לי כמה שאלות: =============================================================== 1. לפי מה שהבנתי שעושים OC למעבד אז גם המהירות של הסלוטים של ה-PCI וה-AGP משתנה, איך אני נועל אותה? 2. הקירור המקורי של מעבדי אינטל מספיק ל-OC של 400MHZ? 3. עם עושים OC למעבד וקורה משהו (לדוגמא המעבד נשרף), מישהו יכול לדעת שעשיתי OC? או שיחליפו לי אותו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
את המאוורר של המעבד. המאוורר הזה מרעיש כמו רעידת אדמה ואני רוצה לשמן אותו .אין לי ניסיון בזה ואני לא רוצה להרוס שמה . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומי יותר שקט הNINJA או הBT
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חחחחחחחחחח סליחה שאני שואל אבל אני פשוט לא מוצא שום דבר על זה http://il.youtube.com/watch?v=WUTOaenMAuE
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
רציתי לקבל המלצות לגביה והאם היא מדייקת ב טמפ" בנוסף המלצה לצרכי OC ולניטור טמפ" לכ.מסך X1950PRO של ASUS תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הוא שווה את התוספת מה HR-05-SLI הרגיל? האיכות בניה שלו טובה? הוא גמיש מבחינת כיווני\צורות חיבור? איך בכללי הביצועים שלו בחיבור פסיבי מול סינק אקטיבי פשוט? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחפש מידע חוות דעת על שני המוצרים ותוכנות נלוות עם שווה את ההשקעה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך הוא? האם באמת שקט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחפש בקר שאפשר לדעת דרכו את מהירות הסיבוב של המאווררים(RPM), ואפשרות לשלוט עליהם. מדובר בחמישה מאווררים, עם חיבור בעל שלושה פינים. אני מנסה לברר האם נתקלתם בבעיות תאימות לסוגים מסויימים של מאווררים, ועל עמידות המוצר.
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מבחינת רעש שהוא מייצר, סוג חיבור (מולקס/3 פינים), תפוקת אוויר...?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בבקשה ספרו, אני מתלבט אם לקנות אותו. ולא, אני לא יכול להוסיף עוד 300-500 ש"ח לקנות שיפטק או אנרמקס.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר בניתי מערכת קרור מים לפני 4.5 שנים (ייצור עצמי חוץ מהבלוק) אז אני מכיר את העניין... קראתי כבר מאמרים על הערכות של asetek אבל רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון אישי עם ערכות או חלקים שלהם. אז ככה: Asetek WaterChill CPU Cooler Antarctica - CPU01/A Asetek Pump DYO - Hydor L30 Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III Asetek Reservoir DYO RSV02 Asetek WaterChill Anti Alga Fluid - WaterWetter 10ml TYGON TUBING 1/2 10 Feet Natural Polypropylene Ys הנה קצת היסטוריה (קצת OFF TOPIC ) http://photos.walla.co.il/xmyth קחו בחשבון שהמערכת בת 4.5 שנים.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שיש את ריווה טיונר....אבל רציתי לשאול אולי אם יש תוכנות טובות אחרות שאולי עושות את העבודה יותר טוב... ואולי יש תוכנות שעושות את זה אוטומטי כמו ב ATITOOLS שזה מוצא את הMAX CORE וה MAX MEMORY ......(אם יש אפשרות כזאת גם בריווה טיונר אז אנא תדריכו אותי).... תודה... :s05: ???
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק גם למעבד וגם לGEFORCE 4 TI 4600, (אולי גם לזיכרונות). למישהו יש מדריך? תודה מראש MooMoo
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]TE XT[/glow] היי,אני מעוניין לעשות מוד יפה למארז שלי.... אנא הציעו תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ינסה, אחרי כל התמונות שראיתי בbit-tech, זה נשמע לי מאד מפתה. אם למישהו יש רעין (אני מאד גרוע ברעיונות) למוד פשוט וקל לטירון, אשמח אם הוא יגיד לי .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני הולך לרכוש את גוף הקירור הזה לאחר מספר רב של ביקורות שקראתי עליו. מה שהכי חושב לי זה שקט ואחרי זה ביצועים טובים כי המטרה היא אוברקלוק של 1700 על לוח NF2. לא מצאתי משהו אחר שתואם או מספק יחס טוב יותר בנושא מאשר גוף הקירור הזה. בטוח יש לא מעט אנשים שקנו אותו והרכיבו אותו , היתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים עליו , לאיזה מעלות הגעתם איתו ועם איזה מעבד ואיך הוא אצלכם באוברקלוק, ובכלל אם אתם מרוצים ממנו או לא 8) בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
למישהו כאן יש 8800GTS והרכיב קירור מים?
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-