אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני בקשה צריך קירור למעבד הבא: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Name : P4P (Prescott) Pentium 4E 90nm 2.8-3.8GHz 1.25-1.40V Socket/Slot PGA 478 תודה! אני אישית חשבתי על http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0092silent775/cl-p0092silent775.htm אבל לא יודע אם הוא מתאים!
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה Sonic Tower ולהוסיף לו עוד מאוור 120 עליו שקט או את ה Tuniq Tower או Scythe Infinity מה עדיף בינהם ? ואוליי יש משהו יותר טוב ? תודה רבה, איתי
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הגעתי לביוס ואין בו את שינוי ה-FSB והכל.. קראתי גם שרוב לוחות האם החדשים לא מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. אז ישנה דרך לעשות אוברקלוק אחרת?
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בד"כ הטמפרטורה הכללית של הכרטיס במנוחה עמדה על 58 מעלות התקנתי דרייברים חדשים אתמול הפעלתי את המחשב אחרי ההתקנה ועדיין הכל היה בסדר היום התקנתי מאוורר חדש בקידמת המארז לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הטמפ זינקו ל78 מעלות במנוחה!!!! מה עושים???
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאלה ראשונה, יש לי ספארק 7+ והשלבים בסינק נורא נורא דקים וקצת גמישית, על הסינק יש המון המון חוצצים עם מרווחים קטנים יש על הסינק אבק איך אני אמור לנקות את זה בלי להוציא את הסינק מהסוקט, מותר להצמיד שואב אבק להיטסינק או שזה יגרום לחשמל סטטי ? שאלה שניה, הבנתי שהאבק מפריע בסינק לכניסת האוויר, אבל האם הוא מפריע על הכנפיים במאוררי מארז רגילים? ואם כן, למה?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמגיע עם המעבד Q6600 שיושב על לוח אם GigaByte GA EP 43 DS3L וזכרונות ראם מבית G.Skill 2X2GB 800 MHz DDR2 4-4-4-12. הקירור למעבד שאני קונה יהיה Arctic Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם אפשרי בכלל לבצע OC למעבד עם הנתונים הנ"ל או שאתם צריכים לדעת עוד פרטים כדי לענות לי על כך? 2) אם אכן אפשרי, לאיזו מהירות מעבד אני יכול להגיע עם OC בטיחותי אך בכל זאת משמעותי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה זמן קבלתי מערכת חדשה והרצתי 3DMARK VANTAGE ברצוני לדעת אם הציון שקיבלתי תואם את המערכת P8945 CPU:12862 GPU:8121 המערכת : i5 2.66 stock radeon 4850 512mb 700@1100 OC 4gb ram 1333Mhz תודה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז כדי שהזכרונות ירוצו בסטוק העלתי באס ל 333 והורדתי מכפלה ל9 - עברתי בדיקת יציבות והכול סבבה. עכשיו אמרתי לעצמי למה שאני לא אעלה את המכפלה ל 10 והמעבד יהיה על 3.33 ? העלתי , וישר איך שהויסטה מסיימת לעלות (הפס הזה מסיים לזוז) , לפני הסמל , אני מקבל BSOD. טוב סבבה אמרתי לעצמי , נעלה טיפה את המתח למעבד. העלתי ל 1.29XX (לא זוכר במדוייק) והוא קרס לי אחרי שהסמל של הויסטה מופיע. יש עצות? להעלות עוד טיפה את המתח ל 1.3?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מודע שהנושא ממש חרוש כבר. אבל למרות זאת אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך Asus EN8800GT לרוב בגלל הרעש המשגע שקירור הסטוק עושה. וגם ברצוני לקנות קירור למעבד Q6600 G0 בגלל שקירור הסטוק לא ממש מצליח להפטר מהחום וגם בגלל שהוא די רועש אם הוא עובד על סביבות ה90% התקציב שלי הוא גג עד 600 שקל למרות שהייתי מעדיף לבזבז פחוט. הדבר ההכי חשוב לי הוא שקט כמובן גם שיקרר טוב. נ.ב למעבד אני רוצה לעשות OC את הכרטיס מסך אני משאיר על סטוק. תודה מראש לכולם וסליחה על שאני חוזר לנושא אם שני הרכיבים האלא.
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איזה כרטיס הוא אוברקלוקר יותר טוב?? ה X1650pro או ה 7600GS??
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל יש לי שאלה... בערך כל חודשיים אני צריך לפתוח את המחשב מחדש כדי לנקות את האבק בפנים... האם זה נורמלי? כי במחשב הישן שלי שהוא משהו לפני 5 שנים קקנוי אני פעם אחת אפילו לא ניקיתי אותו... אני מנקה את המחשב ה"חדש" (קניתי לפני איזה שנה וחצי...) אני מנקה אותו כי הוא מפעיל את עצמו מחדש במשחקים או לפעמים סתם ככה. ואחרי שאני מנקה אותו הוא פועל סבבה. עכשיו זה קרה לי שוב לפני איזה 3-4 שבועות וכשפתחתי גיליתי שאחד המאווררים שיש לי במחשב שבור זאת אומרת יש את החלקיםק של המאוורר שמביאים את הרוח בערך 8 או 6 חלקים כאלה שזזים ועושים את הרוח... אז אחד מהם נשבר.. זה של המאוורר שמולבש על המארז בצד. מה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
איך מפעילים מאוור שעובד במולקוס בלי לוח אם?רק עם ספק זה אפשרי?אם כן איך?
-
- 12 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני הכל... אני חדש כאן (גם זה קורה) אני מצטט משהו מהאתר, שנכתב בביקורת על הגוף קירור למעבד החדש שלthernmalight - ה120: "במבט ראשוני, הפרט הראשון הבולט לעין ב-Ultra 120 eXtreme (מעבר לציפוי הניקל, המשרה תחושה עתידנית משהו) הוא כמות צינורות החום אשר יוצאת מן הדופן שלו. מבסיס גוף הקירור יוצאים שישה צינורות חום מכופפים לצורת U, היוצרים באופן פרקטי 12 צינורות חום. כיפוף הצינור יוצר לו הלכה למעשה שני קצוות המשמשים לעיבוי נוזל הקירור הנמצא בתוכו" השאלה שלי היא... יש בצינוורות חום נוזל קירור ??!?!?!?!?! נזמע לי ממש לא הגיוני האמת... הייתי שמח לגלות שאני טועה וללמוד משהו חדש...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי החומרה הבאה amd a64 s754 +3200 clowhumer epox 8kda3j rev 2 shpire radeon 9800 pro 128 mb 256 bit tt lanfire tt buterfly wd 80 gb 1024 drr ram pc3200 a-data 512x2 עכשיו קירור על הכרטיס מסך הקירור הגנרי שכולל הטסניק ומאוור מעבד הקרור שמקבלים ב ksp ה kestking 2 של spire לוח על השבב הגדול נראה לי גשר דרומי ישנו היטסניק עם מאוור במארז ישנם 4 מאוררים 90 מי מקדימה מכניס אוויר 80 מאחורה מוציא אוויר 80 מהצד מכניס אוויר ישר על המעבד 80 מהצד השני זורק אוויר על התושבת של הלוח אם הפלטה ספק מאוור מלמטה מכניס אוויר אני חושב ומאחורה מוציא אוויר הספק הוא של 480 וואט active fpc יש לי במארז חוטים מוסבלים וכבלי id מעוגלים של טרמינל טייק עכשיו בקרוב אני הולך ל…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא ב-OC של 380X9 יחס הזכרונות שלי נמצא על 1:1 והינו עומד על 376MHZ שעדיין לא מנצל את הזכרונות ולא נמצא ב-OC האם שינוי של היחס ל-1:2.6 בביוס יביא את הזכרונות למעל 1000MHZ ויביא תוצאות טובות יותר של ביצועים או שעדיף להשאיר ככה כי ההבדלים אינם משמעותיים. ? (ראוי לציין שהתזמונים על 5 5 5 18) תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי Gigabyte GeForce 2 GTS 32 mb עכשיו רציתי לעשות לו קצת OC לליבה , הבעיה שההיטסינק המקורי מודבק לליבה ע"י דבק טרמי , אין לי מושג איך להוציא אותו ואני מפחד למשוך חזק , קראתי איפה שהוא שצריך להקפיא אותו ואז להפשיר אותו כי זה יוצר סדקים בדבק, אבל אני לא בטוח. אני רוצה להחליף את הקירור המקורי בקירור של איזה MMX ענתיקה שגם הוא מודבק בדבק טרמי. עכשיו אחרי שאני מוציא ומחליף את ההיטסינק אני צריך להדביק איכשהו את ההיטסינק של האינטל , דבק מגע + משחה טרמית יספיקו ? אולי בכלל לא שווה לי להחליף כי זה רק יחמיר את המצב בלי דבק טרמי. רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך מצטער
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אגיד ומה אומר, המחשב שלי מתפקד היטב לאחרונה. קודם מאורר 120 שמת, עכשיו הארד דיסק חדש שמתנתק וחורק, ועכשיו... שמתי לב שהמאורר (קירור דיפולט מקורי שהגיע עם המעבד - E4500? אני חושב), מתחיל להסתובב ומפסיק לבד, כל כמה שניות, לא בתדירות קבועה. בדקתי בBIOS אם אין משהו שקשור לזה, וגם בדקתי אם הוא מחובר היטב, אבל אני עדיין לא מוצא את הבעיה. האם גם הוא, גומר את הקריירה שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
CPU 34 את זה הבנתי ICH 39 MLH 46 SYSTEM 30 מה כל אחד מהם אומר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מעבד CORE I5 750 2.66 לוח אם GA-P55M-UD2 קירור למעבד COOLERMASTER HYPER TX3 מארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU עם 4 מאוורים (2 שבאו עם המארז ועוד 2 שהוספתי) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRM במחשב הקודם שלי זה היה פשוט, היתה הגדרה בביוס לעשות אוברקלוק של 5-10-15-20 אחוז... אבל עכשיו הכל מסובך.... התקנתי ווינדוס ואת כל התוכנות ואז שחקתי עם הביוס והגדרתי שהזכרונות יעבוד על 1600 והמעבד על 2.7 והוידוס שעלה פשוט העלה מסך כחול... התקנתי מחדש וזה עובד התקנתי Smart QuickBoost ועשיתי עוד אוברקלוק ל 3.0 האם יש עוד תוכנה נורמלית או שזה מספיק? כדי לעשות ל 3.8? החום בלי אוברקלוק של המעבד הוא 29 מעלות ועם האוברקלוק של 3.0 הוא 36 מעלות שזה די סבבה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לקנות כזה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט של אינטל. ויש עליו קירור של arctic coller יש לי כרטיס מסך 7950gt אי גי פי 2 גיגה זיכרון ולוח אם של asus p4p 800 se. אני מריץ למשל את קרייסיס ויש בעייה בביצועים שאני כמעט בטוח נובעת מהמעבד. רציתי לעשות אוברקלוק למעבד- השאלה עד כמה אפשר להגיע עם הנתונים הנל? ואם בכלל מומלץ? קראתי את המדריך של האוברקלוק אך לא הבנתי כלום למען האמת: כי זה גם ביוס של לוח אם אחר-ואצלי הביוס שונה. אפשר פירוט ממש שלב אחר שלב איזה תוכנמות להוריד ואיך לעשות?אני ממש ממש מתחיל אין לי מושג באובר קלוק תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי חברים (כן אני תמיד פותח בצירוף מילים האלה) יש לי X700 שכרגע נמצא במחשב הזמני שלי הכרטיס מעצבן אותי כי הוא מרעיש נורא אילתרתי לו מאורר וזה לא עוזר הוא ממשיך בשלו.. זה הכרטיס http://techreport.com/r.x/radeon-x800xl/card1.jpg (קירור מאוד דומה) השאלה שלי היא.. אם אפשר לשים לו קירור כזה.. http://www.itreviews.co.uk/hardware/h729d.htm אני לא משחק כלל וכלל .. האפלקציה הכי כבדה היא הצייר .. מה אומרים? , הוא לא ישרף לי באמצע ??
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שברשותי הוא leadtec geforce 8800GTS 320MB האוברקלוק עכשיו הוא 513\1600@650\2100 ומה אני רוצה זה ממש לסחוט את כל המיץ מהכרטיס ורציתי לשאול: 1)איך אני פותח צינורות עיבוד בכרטיס מה הסיכונים והאם כדאי 2)באייזה מקרה אני צריך לצרוב ביוס ערוך והאם כדאי 3)רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה פה וולט מוד רק כדיי להבין את הפעולה של קיצור רגל בקר המתח ולמה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-