אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הסט מאווררים הבא: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2003.htm יחסית זול יש לי כרגע כמה 120 בשימוש 2 גנריים שבאו עם המארז ועברו שיפצור ל12V THERMALFOW שלא בשימוש נכון לעכשיו (למכירה) TT SMART לא בשימוש (גם למכירה) חשבתי להשיג את הסט הזה במקום יש דעות?
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך ה BAREBONE הזה בשביל Overclock ? לפי מה ששמעתי הלוח שלו מגיע עם הרבה אופציות ל המהרה האם זה נכון ? האם הוא מספיק מקורר כדי להמהיר מעבדים במיוחד כאלה של AMD שהם ממש תנורים
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות לו מקסימום OC המפרט הוא: p35 dq6 e6750 corsair 520hx corsair dominator 800 1GBX2 tt v-1 tt eureka 8800 gts ההגדרות שלי בביוס הם המתחים במציאות שונים מהמתחים שאני מגדיר בביוס vcore 1.46 ddr2 2.38 fsb +0.20 over voltage +0.25 המקסימום שהגעתי ביציבות ב ORTHOS cpu- 3778 ram - 946 cas 4 fsb m-8 473 8800gts 320@ 650/1000 cpu- 100% load 48c nb: 53 האם יש דרך להגיע יותר? למי שיש את הלוח הזה ומכיר את הביוס יכול להמליץ לי TWEAKים? האם המתחים גבוהים מדי ומסוכנים במהלך ממושך? super pu 1m - 14s 3d 06 10700 זו תוצאה טובה? האם יש דרך להגיע ליותר?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה המפרט וזה מה שיש לי בביוס כמה שאלות 1. איך אני נועל את הPCI EXPRESS ואת התדר של הזיכרונות? 2.וכדי להמשיך לעשות אני רק צריך לעלות את ה210 ב5 כל פעם ולבדוק עם פריים 95 אני יכול מקסימום עד 240 נכון כי הזיכרון שלי הוא 800 MHZ 3. איך אני עושה שהמהירות של המעבד לא תרד כשהמעבד לא במאמץ? תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה נשמע קצת טיפשי אבל לא עדיף במקום כל המאווררים הקטנים האלה למארז ולספק ולמעבד וכל הגאדג'טים של הקירור מים והכל... פשוט לשים איזה מאוורר גדול או להניח את המארז מתחת למזגן, לפתוח את הדלת שלו ??... זאת שאלה רצינית.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המפרט: Q6600 Abit E35-E 8800GT Gskill 2G 800 mhz corsair 450w antec 900 קירור: Thermalright 120 extreme עם מאוורר Scythe על 1600RPM. עד לאן בערך אפשר להעלות את המעבד בלי לצלות אותו? ומה עם המתח שלו ושל הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
את ההבדל במאווררים של מעבד אני מבין אבל אני לא מבין מה יכול להיות שונה במאווררים של מארז אני רוצה בסך הכול מאוורר שקט .. אז השאלה שלי זה האם כל מאווררי ה8 cm יהיו קצת רועשים כי שלי עושה רעש של רוח כזה קצת מפריע בלילה.. ואם אני קונה חדש, אז זה בסדר מה שמוכרים ב20 שקל?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת מחשב פנטיום 4 3.0GHZ, עם מאוורר מעבד אחד ומאוורר מארז אחד פשוט (דופן). לפני כמה ימים הוספתי 512MB זכרון RAM ומאז אני מקבל באופן קבוע, אחרי פרק זמן מסוים, או במהלך משחקים "כבדים" בגרפיקה את מסך המוות הכחול שמודיע על IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. בשיחה עם חבר שמבין קצת בהודעות הוא הסביר שרוב הסיכויים שמדובר בבעיות חומרה. כשבדקתי סטטוס הטמפ' והאוורור אצלי בעזרת אוורסט ו-Speedfan התברר שמאוורר המעבד שלי עובד במהירות של בערך 2500 RPM, כשאני מבין שהוא צריך לעבוד על לפחות 4000 RPM. מה הפתרון? האם להחליף מאוורר מעבד? להוסיף מאוורר מארז? פתרון אחר? אשמח לכל עזרה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ומה קורה כאשר מעלים את תדר הבאס הבנתי שכאשר מעלים את תדר הFSB תדר המעבד עולה ומה עם הבאס??
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עד עכשיו, הכרטיס שלי (Gigabyte FX6800 עם קירור פסיבי) היה מקורר באמצעות Vantec Spectrum Fancard.. שהיה מוריד בצורה משמעותית מאוד את טמפ' הכרטיס מסך..הוא הפסיק לעבוד .. וטמפ' הכרטיס מסך מרקיעה שחקים ל76 במונחה.. עם הFAN CARD היה מגיע ל64 63.. השאלה שלי היא כזאת.. איפה אני יכול להשיג fancard דומה לזה באיכותו או אם יש לכם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה.. את המאוורר הזה אפשר להשיג רק בפנדה(אני חושב) ואין לי אפשרות להגיע אליהם .. עריכה: אני לא מתכוון להחליף קירור לכרטיס עצמו בשום פנים..
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום למועצת החכמים, רכשתי לפני מספר ימים מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS4 המגיע עם גוף קירור ללא מאווררSilent-Pipe - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 בנוסף יש לי במארז מאוורר 12 ס"מ שחובר ללוח אם לכניסת מאוורר הנקראת NorthBridge Fan 1. עם הפתרון של Silent-Pipe וגוף קירור Thermaltake למעבד, האם אני בכלל צריך את המאוורר? (הוא לא שקט במיוחד) 2. ללוח אם יש כניסות מאווררים נוספת ובחוברת של הלוח אם מצויין שהכניסה NorthBridge Fan היא ללא חיישן לזיהוי מהירות הסיבוב. האם לפי המיקום של המאוורר (מצורפת תמונה, המאורר היחידי - מוציא אוויר מאחורי המחשב ליד הספק) זוהי הכניסה הנכונה שאני צריך לחבר אותו? יש עוד 2-3 כניסות של System Fan תמו…
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מדובר במעבד Amd athlon 64 x2 5000, שיושב במארז Raidmax Smilodon. הכרטיס מסך הוא BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc. הקירור הקודם שלי למעבד היה Thermaltake tr2 r1 ומצורפת תמונת "לפני" של ה-sensor, מ-Everest במנוחה. החלפתי קירור ל Thermaltake V1 והנה המצב "אחרי": אז רציתי להבין אם הטמפרטורות בסדר? על איזה נתונים מסתכלים בד"כ כשמדברים על הטמפ' של המעבד? אותי הדאיג cpu core 1. ועוד דבר אחד, אם איזה תוכנה אפשר לבדוק את המעבד במאמץ? עם Rivatuner בדקתי את הכרטיס מסך והוא הגיע ל- 85c במאמץ. (חם אצלי בחדר.. ) תודה מראש למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]טוב אני צריך קירור למחשב הניסויים שלי טוב אני עושה כול מיני שטויות לP3 הישן שלי OC מודינג וכול זה טוב אחרי שהעלתי את המעבד ל800 אז הוא כול הזמן עשה ריסט ואני יודע שזה בגלל החום אז אני צריך קירור חדש למעבד לא יקר עד 120 שקל כי זה סך הכול מחשב ניסויים אז תשמעו ניקיתי את האבק ניקיתי עם אלכוהול(זה בסדר?ועיתי את זה עם מקלות אוזניים) עזר קצת הוא יותר שקט ונראה לי קצת יותר מהיר טוב תודה מראש[/glow]
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html מה הסיכויים להצליח בזה? זה הלחמה ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח הזה הוא לוח שמאד מתאים לOC (לפי TOMSHARDWARE לפחות) ובהתחשב בעובדה שיש לי מארז גנרי לא יעיל ושאני צריך להחליף דחוף את הקירור של המעבד (להשקיע במשהו מעבר ל TT7?) דרך אגב, אין לי מושג של איזו חברה הזכרונות שלי אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
דבר ראשון קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקדטודה כחולה גם זול וגם ממש ממש יפה, הגיע גם ממש מהר (תודות רבות לפנדה מחשבים אופס פרסמתי אותם חחחח) הקצור אני מרגיש שהמאורר שיושב מתחת לספק (80מ"מ ג'נרל שחור מכוער ושמן) ממש לא סקסי בתוך המארז החמוד שלי.. בא לי להחליף תו חברים שלי אומרים לי, קטודה כחולה.. תקנה מאוורר אדום בעע לא נשמע לי טוב האמת.. נשמע כזה לא קשור בלעכס מציק אזז.. דבר ראשון כאן זה קטע שאני מאוד מתלבט זה הצבע האם לקנות אותו אדום, או כחול כמו שאר המארז או דווקא ללכת על המשולבים כמו שיש בזיגזאג וכאלה חביבים... ועוד קטע שמאוד מציק לי זה המחיר! אנ'לא רוטשילד עדיין וגם אני בקושי מתעסק עם ויזה זה קטע שמאוד אהבתי אצל פנדה זה התשלום לשליח (נכון.. מניאקים לוקחים 20 שקל …
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מצליח להמהיר את המעבד שלי "רק" ל 2.2 עם מתח 1.85 כשהמתח התחלתי שלו הוא 1.75 (המעבד שלי הוא בעל ליבת WILLAMETTE סוקט 478) עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לעשות VMOD בתקווה להגיע ל 2.3 או שהליבה לא "תרשה" לי עוד למרות שה VMOD אמור להביא מתח התחלתי של 1.85 ומתח סופי נדמה לי 2.1 אבל אני מפחד שהמעבד שלי ישרף :\ אז מה אתם אומרים יכול להיות שהמעבד ישרף במתח כזה ? כי אם אני ממהיר ל 2.3 לפי מה שידוע לי יהיה לי את ה WILLAMETTE הכי מהיר בארץ . עכשיו אני על 2 גיגה על מתח 1.75 FULL LOAD 52 :\ .
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש למישהו איזה רעיון לחוט נחושת HOMEMADE? למי יש כוח לצאת ולקנות? ;D
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אם אני מתקין מסך LCD צבעוני על המארז,האם אני יכול להחליט שיוצגו בוא תמונות סרטים ועוד דברים שלא מוצגים על המסך הראשי. והאם צריך בשביל זה כרטיס מסך נוסף?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מחקתי את מה שהיה קודם הינה העריכה: טוב אחרי שקראתי את מה שנתת לי וראיתי מחירים צימצמתי את מה שאני יכול מבחינת תקציב אני לא עושה ולא מתכנן לעשות OC אז אם יש משהו שהוא יותר ל OC אז תגידו לי. זה לא לפי הסדר שאני רוצה את הדברים, אלא בסדר אקראי AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD AeroCool The Phantom CPU Cooler for AMD Thermalright AX-7 קצת יקר אבל... Thermalright SK-7 ZALMAN CNPS6000-AlCu Thermaltake VOLCANO 6CU Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 1.אתם יכולים בבקשה למספר ממה הכי טוב וכדאי (1) למה הכי פחות (8) 2.לגבי שני הסינקים של Thermalright: אני מתכוון להישאר עם המאורר המוקורי שקיבלתי עם הצעבד AMD2400. כ…
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לדעת פחות או יותר על איזה מאוורר ללכת בשביל פנטיום 4 2.8 ובכמה מעלות בממוצע הוא יוריד מהטמפרטורה של המעבד?
-
- 11 תגובות
- 639 צפיות
-