עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itaysk,

מה אומר ב HARDWARE MONITOR המתח: AUX ? כי הוא נמצא על 2.51V והוא באדום. ב MBPROBE הוא נקרא VCCP2 אני חושב

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by gilgol,

שלום, זה המפרט שלי: ASUS STRIKER EXTREME DUE 6700 ASUS 8800 768 MB BIG WATER 2 GIGA GSKILL C9 800MHZ אני מנסה לשנות בביוס ליחס של 1:1 ללא הצלחה כי הפוסט נתקע לי כל הזמן מי שמכיר את הלוח יש שם אפשרות לשנות לLINKED ואחריי זה לקבוע תדר FSB שהוא כרגע על 1066 והמכפלה היא על 10 מה אני צריך לשנות כדי להביא ליחס הזה? האם יש דרך אחרת? אני לא רוצה להשתמש בפונקציית האובר הקיימת תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D x1800 GTO. לאחר עצלנות של חצי שנה, החלטתי שהגיע הזמן להמהיר אותו קצת. לא יודע אם זה יהיה הכי אפקטיבי, נראה מה הוא שווה. בקיצר, כרגע אני עובד עם ATI Tool. ברגע שאני מעלה את המהירות ולוחץ על Set Clock המהירות חוזרת למהירות סטוק. מה הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Skid,

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=655 http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=748 same guy

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by mistaarvim,

אני רוצה להתחיל באוברקלוק למערכת, מה עלי לשנות בביוס לפני תחילת האוברקלוק? ויש לי גם זכרונות 1042*2 667MHZ.. וביוס גירסה F4 עוד משהו שצריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום, אני צריך יעוץ דחוף של מאורר חזק שאמור לשבת על Socket478 על מעבד Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading Northwood. היכן ברמת-גן ישנן חנויות טובות שמוכרות כאלו מאוררים - עד 100 שקל, לא רועש! תודה ענקית לעונים!!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by gofmarat,

אומרים שהמאוורר ממש שקט אבל לי יש בעיה הוא תמיד עובד במקסימום הורדתי speedfan והאפשרות היחידה שיש לי לשלוט זה על AUX FAN יכול להיות שהמאוורר לא מחובר למקום הנכון? צירפתי תמונה ואם כן מה אני עושה כי בביוס אין לי אפשרות לעשות PWM יש לי ASUS P5K ואם אני לא מבטל את הפשרות של CPU FAN MONITOR אז הוא כותב לי שגיה כל פעם שאני מעלה את המחשב בקשר לCPU FAN [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Demon-Hunter,

טוב אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי והחלטתי לחורר את צד המארז לשים נורה כחולה ולסגור עם נייר צלופן שקוף מאוור אני לוקח מהמחשב הקודם שלי ואני אראה כבר איפה לשים אותו והדבר שאני צריך בו טיפים זה לצבוע את המארז מה בדיוק השלבים בצביעת מארז ואיפה אני יכול למצוא דוגמאות לסמלים שאפשר לעשות על מארז...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by stanly123,

שלום.. לפני כמה זמן קבלתי מערכת חדשה והרצתי 3DMARK VANTAGE ברצוני לדעת אם הציון שקיבלתי תואם את המערכת P8945 CPU:12862 GPU:8121 המערכת : i5 2.66 stock radeon 4850 512mb 700@1100 OC 4gb ram 1333Mhz תודה מראש :)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. השגתי פנטיום 3 אני רוצה לשחוט אותו קצת הרבה באוברקלוק ולהגיע איתו למשהו טוב מקוווה שאפשר אז ככה איזה טמפרטורה צריכה להיות למעבד המעפן הזה? כדאי לעשת לSDR אוברקלוקינג? יש לי עם המחשב הזה Voodoo3 (מקווה שרשמתי נכון) אז כדאי להשים עליו מאוורר ולנצל אותו קצת או לא ? תודה :)

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום .... אז ככה המחשב שלי הוא: Amd 3200 S939 Venice Asus A8n-E Gigabyte 6600gt COMPUCASE 6A21 Western Digital Sata2 160GB וכל פעם שאני בודק טמפרטורה בתוכנה אחרת הטמפרטורה לא זהות .... הנה דוגמא: וגם ב BIOS הטמפרטורה של המעבד על 67 מה זה זה מוזר מה אני יכול לעשות אני רוצה לבדוק את הטמפרטורות האמיתיות של המעבד, ואם אפשר גם איך להוריד את הטמפרטורות , המחשב חדש נקנה לפניי כ 3 שבועות, תודה רבה חברה

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  12. שלום אני חושב לקנות את אחד משתי המאווררים הבאים של טרמלטק : gunmet orb max orb ורציתי לקבל חוות דעת על שני המאווררים האלה (לא מתוכנן oc ממש רציני אולי משו מינורי) ובכל מקרה האם הם טובים משמעותית מהמאוורר המגיע עם המעבד (q9300( ועוד משו קטן הלוח שאני מתכנן לקנות הוא :ga-ex38-ds4 ויש לו קירור רציני ללוח האם תהיה בעיה מבחינת הגודל של המאווררים הללו והתנגשות עם הקירור של הלוח? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by BONO,

איך אני יכול להרכיב מנורת לד קטנה בתוך העכבר כמו שמישהו עשה פה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by omerha,

יש לי את המעבד הנ"ל על לוח abit IC7-E ואני לא מצליח לעשות OVERCLOCK כשאני נכנס לביוס אני משנה אותו לכך שהמכפלה שלו תיהיה על 2.8 וכשאני יוצא מהביוס הוא לא עובר את ה POST מה אני לא עושה נכון קראתי כמה מדריכים אבל לא הצלחתי ...

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVARSHDCA&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 אתר החברה: http://www.evercool.com.tw/products/shdc_a.htm מה אתם אומרים ? המוצר הזה נחוץ ? עולה רק 40 שקל... באתר החברה רשום שהרעש הוא קטן מ26 דציבל... שזה יותר שקט מההארד דיסק עצמו (WD).. אני אישית בחיים לא נתקלתי או שמעתי על בעיות חימום של הHDD :s05:

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  16. יש לי מארז מיקרו שוכב ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1840 כולל מאוורר 80 מקדימה ו 2 מאווררים 60 מאחורה. לאחרונה הוספתי לו מאוורר 80 בגג (יש מקום מוכן) כרגע הוא עובד כמכניס אוויר אבל אין שום שינוי קריטי בטמפ! לדעתכם מה יתן את המקס' יעילות? (הכנסת או הוצאת אוויר) כרגע הטמפ' במנוחה: לוח 38 - 39 NFORCE2 מעבד 44 (מעבד סמפרון 2200) ספק 40 דיסק קשיח 44 תודה

• 13 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by lm007,

אני די מתקשה לעבור 360 באס יציב, במכפלה 9. במכפלה 8 הוא מגיע ל-400 בדי קלילות. במכפלה 9 צריך להתחיל להעלות את המתח למעבד כבר מבאס 300. עד כמה מומלץ לעלות מתח למעבד ומתי צריך לעלות מתח ל-FSB ול- MCH ומה זה שני המתחים האלה בכלל? צירפתי תמונות של ההגדרות והטמפרטורות. האם הכל בהגדרות תקין או שצריך שלשנות משהו? תודה מראש, לירן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. מקווה שזה שייך לפורום קירור, יכול להיות גם בפורום מארזים. אוקיי אני לא סתם שואל, יש מארזים בשוק שיש להם גם 9 ויותר מאוררי 120 מ"מ !! ולעומתם יש מארזים שנחשבים "חכמים" יותר בעיצוב ועשוים אלומניום וכו' ויש להם פחות מאוררים. השאלה היא, מה יותר קריר ?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by McMerc,

לפני כמה זמן התיעצתי איתכם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236341.0 ופה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248184.0 והשבוע, סוף סוף הזמנתי גוף קירור העונה לשם KATANA מפלונטר. היום קיבלתי את ההודעה הבאה: אז מה לקנות?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by a1a1a1a,

הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: phenom 2 x4 940 ga-ma770-ud3 corsier HX620 Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample CM690 איזה קירור לקחת למעבד? כדי לי להחליף את המאווררים שבמארז לשקטים יותר? יהיה לי אפשרות לעשות OC למערכת כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. http://store6.yimg.com/I/svcompucycle_1744_4640875

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by roeiw,

על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Skippy,

הסתכלתי בטמפרטורה של המעבד דרך הביוס, הוא מראה שהטמפרטורה זזה בין 32 ל-40 במאמץ בנוסף הורדתי תוכנה של אינטל "TAT" שהטמפרטורות אצלה הן 42 ל-58 במאמץ השאלה היא על מה יותר לסמוך על הביוס או על התוכנה של אינטל? והאם מישהו מכיר דרך יותר אמינה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by r1plet,

שלום, לקראת שדרוג ברכיבים של המחשב רציתי גם לשדרג את הקרור במארז, שכן הפתרון האופטימלי יהיה חבילת מאווררים ובה 2-3 מאווררים שקטים יחסית (לא מדובר בשקט חרישי כמו שרבים דורשים, אך שקט מספיק) כרגע על המעבד יושב לי ALPINE 7 PRO שמאוד מתבדל בשקט שלו, המאוורר האחורי הינו מאוורר של קרור למעבד של COOLER MASTER לשעבר ;D שהוצאתי לצורך שימוש, כביכול 2500RPM ואף יותר. המאוורר הקדמי הוא מאוורר LED ג'נרי ורועש יחסית, ועל דלת המארז כעת לא מותקן כלום. הפתרון הרצוי ביותר הוא 3 מאווררים קרירים יחסית שאוכל להרכיב מקדימה, מאחורה ובדלת המארז, אך כביכול גם שני מאווררים (אם התקציב לא מאפשר) איכותיים שאוכל להרכיב בדלת המארז ומקדימה לשיפור הטמפ' ושיפור השקט מהווים פתרון אפשרי. המטרה העיקרית ה…

• 7 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.