עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by qpalzm,

או במלים אחרות, CNPS9500 במהדורת ה110 מילימטר: http://www.matbe.com/actualites/12713/zalman-cnps9700

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. היה לי XP PRO עם SP1... הבנתי שהיתי צריך SP2 בישביל זה...הורדתי SP2 התקנתי את הדרייבר מהאתר של AMD איפשרתי בביוס והגדרתי את הצריכת חשמל על "מינימלית" עדיין לא עובד... מה קורה פה? אני צריך לא לגעת בכלל במחשב כדי שזה יעבוד?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by erap129,

יש לי P4 2.8 GHZ והמאוורר שלו (60MM) ממש רועש. אני רוצה להחליף אותו ונראה לי שאני מוגבל למאוורר של מקסימום 80MM כי יותר מזה המאוורר כבר יתנגש בספק כוח (אין לי הרבה מקום במארז) אז..יש המלצות? נ.ב- אפשר לחבר את המאוורר החדש על אותו הHEATSINK או שצריך להחליץ את כל מערכת הקירור?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. רעש? כמה סל"ד אתם חושבים שהוא מסתובב? הוא עובד על 220V. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 640 צפיות
  5. למפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX giga spectek 667 *2 GIGABYTE GA-945P-S3 ספק ג'נרי 600W אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי... הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות. האם זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  6. הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט) מה עושים!? הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg

• 12 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by Holy,

חיפשתי בגוגל, באתר הייצרן ואיפה לא ובשום מקום לא הצלחתי להבין בודאות איזה מיסב יש לו (Evercool EC8025M12SA) מצאתי שיש 3 דגמים Evercool EC8025M12S Evercool EC8025M12B Evercool EC8025M12C לאחד מהם יש sleeve לאחד ball ולשני 2ball אבל בשום מקום לא מצויין במפורש למי יש מה. ה-A בסוף מציין שזה חיבור 3 פינים (ולא 4 פינים) למישהו יש מאורר כזה או שהוא יודע איזה מיסב יש לו?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  8. יש ברשותי את המעבד האגדי 1800+ DLT3C , בחורף המעבד היה רץ ממש טוב על 2400 מגה הרץ (מהירות סטוק של המעבד היא 1533) , המעלות בload היו מגיעות ל40 גג. עכשיו הורדתי את האובר קלוק ל2100 מגה הרץ , והמעלות בפריים מגיעות ל43 (!) מעלות, ובidle זה באיזור ה37. הקירור שברשותי הוא SLK-900A + Thermaltake smart blue שזה מאורר כמו הסמארט פאן רק עם לדים. טמפ המארז כל הזמן סביב ה25 , שבחורף הייתה אממממ בסביבות ה20 (!) המארז Compucase 6A19 עם מאורר 120 מ"מ ג'נרי מוציא, ועוד מאורר 120 מ"מ Thermaltake Thunderblade ירוק מכניס, ועוד מאחורה 80 מ"מ ג'נרי מוציא. אני חושב שסך הכל זה בסדר, וזה רק המזג אוויר עושה את השינוי. גם אצלכם יש שינוי כזה?

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  9. איזה קירור ממומלץ ב 100 שקל לP4? אני חושב על OC. ThermalTake Volcano 10 טוב?

10. אני צריך דחוף תוכנה לבדיקת טמפרטורה של כרטיס מסך דרך הווינדוס עם בכלל קיים דבר כזה ושהתוכנה עם אפשר גם תבדוק טמפרטורת מעבד תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  12. שלום לכולם ! אני מבקש בבקשה שרק מי שבאמת מבין והתנסה בכל העסק יענה לי - פשוט לא מתאים לי בכלל שיקרה לי עכשיו איזה משהו. טוב אז עכשיו אחרי הפתיחה הדרמתית הזו אפשר להתחיל, אז ככה כרגע אני נמצא על: באס 250 VCORE 1.6 DDR 2.65 APG 1.65 (שזה המקסימום שהלוח נותן) יחס 5:4 בין הבאס לזיכרונות תזמונים של 6-3-3-2.5 חשבתי פשוט לנסות לסחוט עוד קצת מהירות מהמחשב (במידה וניתן בלי לגרום לו נזק) אחרי שפינקתי אותו בZALMAN CU חשתי שקריר לו מדי והוא צריך חימום לימות החורף הגשומים. ניסיתי לעלות ל260 עם תוספת לVCORE ל1.625 ו2.7 לDDR אבל בPRIME95 הופיע לי שגיאה לא רציתי לגעת עוד סתם בלי לדעת אז פניתי לכם............ תודה

• 14 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Night,

המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVARSHDCA&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 אתר החברה: http://www.evercool.com.tw/products/shdc_a.htm מה אתם אומרים ? המוצר הזה נחוץ ? עולה רק 40 שקל... באתר החברה רשום שהרעש הוא קטן מ26 דציבל... שזה יותר שקט מההארד דיסק עצמו (WD).. אני אישית בחיים לא נתקלתי או שמעתי על בעיות חימום של הHDD :s05:

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  15. שלומות חברים. אני חייב עצה מאנשים מומחים ועם ניסיון. באמת שתגובות של כל מיני ילדים שרק קראו ביקורות "אחי זה קירור טוב ! תקנה מומלץ בחום!" שרק נועדו להוסיף +1 למונה ההודעות שלהם שמסתבר שאין להם מושג בכלל איך ההתקנה של הקירור והאם זה דורש סיבוכים כמו פירוק הלוח והסוקט.. ההמלצות ה"חמות" האלו של ילדים בלי ניסיון לא יועילו לי .. רק לחום של המעבד ולכן אני צריך טיפים מאנשים עם ניסיון לגבי ההתקנות השונות של הקירורים.. הרבה בזמנו המליצו לי על הביג טייפון, אחי קנה אותו וההרכבה הייתה כלכך מסובכת (פירוק הלוח + מסתבר שהמצמיד H היה גדול מדיי והיה צריך להשחיז אותו שיכנס בלוח) אין אני אומר שזה קירור חרא, להפף הוא חולל פלאים לפרסקוט אבל איך שזה נראה הוא דורש פירוק של הסוקט! אני מ…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1134791 זה המקסימום שהגעתי עליו ליבה על 570 וזכרונות על 1000 ב 580 לליבה אני מתחיל לראות ארטיפקטים הטמפ טובה באזור ה70 מעלות לא עובר את ה71 רעיונות למישהו את הזכרונות לא העלתי כי אין לי עליהם קירור הכרטיסים של חברת XFX

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by tsvika,

על המעבד יש צלעות קירור. בסדר. על הצלעות קירור מורכב מאוורר. בסדר. עכשיו איך בעצם הדבר הזה מקרר את המעבד? מה קורה שם בפנים? האם המאוור וההיטסינק בעצם מקררים ממש את הליבה? או שפשוט מנתבים את האוויר החם הרחק ממנה כדי שתתקרר מעצמה אבל יותר מהר (?) אם אפשר אותו הסבר לגבי קירור מים וגז תודה ענקית לעונה המלומד.

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  18. כבר בניתי מערכת קרור מים לפני 4.5 שנים (ייצור עצמי חוץ מהבלוק) אז אני מכיר את העניין... קראתי כבר מאמרים על הערכות של asetek אבל רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון אישי עם ערכות או חלקים שלהם. אז ככה: Asetek WaterChill CPU Cooler Antarctica - CPU01/A Asetek Pump DYO - Hydor L30 Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III Asetek Reservoir DYO RSV02 Asetek WaterChill Anti Alga Fluid - WaterWetter 10ml TYGON TUBING 1/2 10 Feet Natural Polypropylene Ys הנה קצת היסטוריה (קצת OFF TOPIC ) http://photos.walla.co.il/xmyth קחו בחשבון שהמערכת בת 4.5 שנים.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by tsvika,

לפני כמה זמן הסתכלתי בspeedfan ואני רואה 52 מעלות הסתכלתי בsandra והיא הראית לי 36 מעלות (המעבד) אז למה speedfan וsandra מראות לי טמפרטורות שונות? אולי אני לא מסתכל במקום הנכון? מה זה temp1? temp2? temp3? ???

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  20. שלום, קניתי לא מזמן את המחשב: Processor Model : Intel® Pentium® 4 (Prescott) CPU 3.00GHz Mainboard : Intel Corporation D915GAV לאחרונה הוא מודיע לי כל הזמן על התחממות יתר, נראה לי שהמאוורר הוא "הסטנדרטי" אם יש כזה. קריאת הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 55 מעלות למעבד ו-44 למערכת כולה, וזה עוד כשהמעבד אינו מתאמץ! מה אתם אומרים, לקנות מאוורר אחר? על איזה אתם ממליצים שיהיה שקט וחזק ו...לא יקר? תודה מראש! שמוליק.

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  21. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by pMor,

עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T המעלות הן בסביבות ה40 ומשו לפי הPC PROBE ו50-60 בביוס (הביוס נשמע יותר אמין..) בלי אוברקלוק המעלות היו 53 (אבל זה היה בקיץ) השאלה שלי היא: ראיתי אנשים שהגיעו להרבה יותר (הבנתי שבסביבות ה2400 זה השיא) אבל אני לא מצליח להגיע …

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  23. יש לי מעבד 2.0 של אינטל ליבה-Northwood לוח אם ECS P4VXAD זכרון 512DDR 256 333MHZ 256 400MHZ ואני רוצה להאיץ אותו ....הבעיה שאני לא מוצא איפה אני משנה את FSB בבאיוס. מצאתי את FSB הנוכחי שהוא 100*20 אבל אני לא יכול לשנות אותו . ובספרון של הלוח אם יש לי הסברים איך לשנות את הFSB אבל בבאיוס עצמו אין לי את האפשרות הזאת .... יכול להיות שיש אפשרות של באיוס מורחב או משהו כזה? או שאני צריך לעדכן אותו? ??? ??? :s05: תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by IG,

לפני כשבוע עשיתי OC שהמטרה שלו הייתה לבדוק עד כמה אני יכול להמהיר את המערכת שלי, מבלי להתחשב ביציבות, מספיק הייה לי שהוונדוס יעלה ואני אוכל לבדוק את התוצאה באידה. הערות: התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2.5 3 2 7 ואין לי מושג איך לשנות אותם (לידע כללי, אני ביררתי את התיזמונים באידה-> לוח אם-> צ'יפסט) את כל הפרטים על הקירור והמערכת שיש לי אפשר למצוא ב"מפרט מחשב" להלן התוצאות: הבאס הכי גבוה שהביוס מאפשר לי זה 165 (והייתי שמח לדעת אך אני יכול להעלות אותו מעבר לזה...) המכפלה הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 7, עם באס מקסימאלי של 155MHZ, שביחד זה 2166MHZ, ולא הצלחתי להעלות את המכפלה יותר מזה, גם עם באס של 133. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 2266MHZ (באס 165, מכפלה 6.75 VCORE 2.0…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.