עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by krabby,

..

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVARSHDCA&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 אתר החברה: http://www.evercool.com.tw/products/shdc_a.htm מה אתם אומרים ? המוצר הזה נחוץ ? עולה רק 40 שקל... באתר החברה רשום שהרעש הוא קטן מ26 דציבל... שזה יותר שקט מההארד דיסק עצמו (WD).. אני אישית בחיים לא נתקלתי או שמעתי על בעיות חימום של הHDD :s05:

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by yosserian22,

שלום לכולם, ברשותי מערכת מחשב פנטיום 4 3.0GHZ, עם מאוורר מעבד אחד ומאוורר מארז אחד פשוט (דופן). לפני כמה ימים הוספתי 512MB זכרון RAM ומאז אני מקבל באופן קבוע, אחרי פרק זמן מסוים, או במהלך משחקים "כבדים" בגרפיקה את מסך המוות הכחול שמודיע על IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. בשיחה עם חבר שמבין קצת בהודעות הוא הסביר שרוב הסיכויים שמדובר בבעיות חומרה. כשבדקתי סטטוס הטמפ' והאוורור אצלי בעזרת אוורסט ו-Speedfan התברר שמאוורר המעבד שלי עובד במהירות של בערך 2500 RPM, כשאני מבין שהוא צריך לעבוד על לפחות 4000 RPM. מה הפתרון? האם להחליף מאוורר מעבד? להוסיף מאוורר מארז? פתרון אחר? אשמח לכל עזרה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  4. אהלן יש ברשותי כרטיס מסך של EVGA מדגם 9600GT עם הפיצ' של ה-OC המובנה. לאחרונה אני שם לב (יכול להיות שזה מהדרייבר של ה-NVIDIA האחרון, אני לא זוכר טוב) - שאחרי משחק של 15 דקות במשחק (אפילו COD5), הכרטיס מתחמם. המעלות מגיעות ל-60 ואפילו 62.. אני לא סתם אומר את זה.. אמרו לי שזה לגיטימי וכו.. אבל המשחקים מתחילים לקרטע ! ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לסדר כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by xtract1,

למישהו יש תוכנה קלה יחסית לביצוע OC די פשוט לפנטיום 4 תושבת 478 ליבת northwood?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום! קיבלתי את הסמפרון שלי אתמול ועכשיו אני מחפש קירור בשבילו. אני מעוניין בפתרון שקט וזול, ראיתי את המוצרים הבאים ואני גם חושב שזה אותו cooler , רציתי לשמוע מה דעתכם עליהם: Thermaltake FOR AMD 64 BIT - 70 ksp Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 - 79 logicpc כמו כן, עכשיו יש לי Spire Whisperock IV לאטלון XP שלי ואני די מרוצה מהביצועים שלו לכן אנא אל תציעו לי zalman ושותפיו ב 200 שקל. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by esaly,

שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by a1a1a1a,

הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: phenom 2 x4 940 ga-ma770-ud3 corsier HX620 Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample CM690 איזה קירור לקחת למעבד? כדי לי להחליף את המאווררים שבמארז לשקטים יותר? יהיה לי אפשרות לעשות OC למערכת כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by gigabot,

וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  10. מעוניין לקנות יחידת קירור לכרטיס מסך Gainward Geforce FX 5600 /780XP TV/DVI 256MB DDR בתקציב של עד 100 שקל... תמליצו לי פה בבקשה על איזושהי יחידת קירור טובה בתקציב שלי או אם יש משהו מיוחד אחר שאתם ממליצים עליו... ואם אני צריך בכלל לקנות יחידת קירור או שזה לא ייתן לי כלום, פשוט מה שיש לי כרגע מה שבא עם הכרטיס זה מאוורר פצפון שיושב על פיסת מתכת קטנה ודקה וזה לא נראה לי כאילו זה קירור טוב מספיק ואני אפילו מרגיש ירידות בביצועים של הכרטיס אחרי מספר שעות שהמחשב דלוק.... ועוד שאלה האם יש תוכנה שאני רואה בה את המעלות של הליבה שלי על הכרטיס מסך? או שיש איזהשהו חיישן מיוחד שצריך להתקין או איך בכלל אפשר לראות את המעלות של הליבה של הכרטיס שלי? תודה מראש לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. מכניס אוויר קר כדי לקרר את המאבד או מוציא אוויר חם מתוך המעבד? אני שואל כדי לדעת אם למקם אותו אל מול הזיכרונות או מול המאוררים של המארז..

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by elyfox2000,

שלום אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי ממהירות שעון של 1970MGHZ ל2230 או2300MGHZ כעיקרון שמתי לו קירור נחושת של חברת AC קירור עם שתי מאווררים השאלה אם הכרטיס יכול להישרף בגלל הOC למרות הקירור.

13. Started by shibby15,

חשבתי על משהו שאולי יעזור (ואולי לא) משהו שירגיל את המערכת לOC בעדינות ולא משהו של יום יומיים. קודם כל לתת למעבד לעבוד שבוע שבועיים על 1.93V העיקר לדאוג לקירור מתאים. אחר כך להעלות כל יות בMHZ1 את הFSB ולשים מלא זמן PRIME95 ככה לאט לאט המערכת "תתרגל" ותאפשר OC יותר גבוה. טוב?? רע?? אפשרי?? יעיל?? זה אתם תגידו לי...

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום, עשיתי בדיקה ב-3DMARK06 וקיבלתי רק 8250... (עם corsair450W,88GT 512MB,3GB RAM וכו'..) ראיתי שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק.. כל התוצאות שקיבלתי היו מעל 3600 ורק המעבד 1700...(יש לי לוח אם Abit IB9.. [ביוס לא מעודכן]) יש לי Intel E6300 1.86Ghz עם קירור סטוק של אינטל.. עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה S&M ומה שיצא זה שהטמפ' של המעבד במאמץ לא עוברת את ה-50 מעלות צלזיוס.(במנוחה הוא 40-43) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לעשות OC למעבד בלי לפגוע בו ובלי שהטמפ' תיהיה גבוה מדי.. (אני לא רוצה OC כבד משהו קטן בתור התחלה.. מספיק לי מ-1.86 ל-2.00 או אפילו קצת יותר..) האם אפשר לעשות או שאני חייב להחליף קירור? והאם זה קשה להחליף קירור למעבד? אפשר לעשות את זה לבד או שזה מסובך?? תודה רבה, דני…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by elixvx,

יש לי את הPerformance של ניוידיה ואני רוצה לדעת איך להגדיר נכון ולשמור שהמאווררים יפעלו יות מהר במאמץ וכו' כי הרגע שיחתקי COJ והכרטיס הגיע ל78 מעלות! והדלת של המארז פתוחה! ראיתי שהמאוורר היה רק על 45% איך להגדיר? ואיךאני ידע ב100% שזה ישמור את ההגדרות ולא יתאפס בריסט או משהו?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. Started by Fighter,

קודם כל מפרט קטן: מעבד intel core 2 duo E6300 1.86GHZ זיכרונות: 1GB כל סטיק DIMM1: OCZ XTC Vista Upgrade Edition OCZ2VU8001G DIMM3: G Skill F2-6400PHU1-1GBNR ב800MHZ התזמונים של שניהם זה 5-5-5-15 ולוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: enermax liberty 400W אז ככה: לפני 3 שנים קניתי את המחשב עם שתי סטיקים הGSKILL והלוח gigabyte p965 ds3 לפני כמה זמן אחד מהסטיקים התקלקל אז עברתי לשתי סטיקים של הocz בכל מקרה עם הלוח הקודם המעבד היה באוברקלוק של 1.86@3GHZ אבל לפני שבוע הלוח נדפק עד שהוא כבר התחיל להציג נתונים שגויים בביוס וגם בסוף לא עשה בוט אז קניתי את ה Gigabyte GA-EP43-UD3L והוא אחלה לוח, נראה כמו גרסת 2008 של הלוח הקודם שלי, והוא אפילו עוד יותר מפותח ומקצ…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by RT-PRO,

יש לי בתכנון אוברקלוק , אבל לפני זה אני רוצה לעשות קירור נכון במארז הוספתי מאווררים אבל זה לא הכי עוזר אז איך אתם ממליצים לסדר אותם ? הוספתי תמונה של הסידור שעשיתי אבל זה לא פועל הכי טוב....

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by anri,

המעבד שלי מעלה עשןן...אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המצלמה לגוף קירור+מאורר שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר ! וגם שלא יעשה הרבה רעש (אם יש דבר כזה) המחיר לא משנה..! (המפרט למטה בחתימה)

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  19. איזה לוח נחשב הכי טוב ל OC???בבקשה דחוף לפני רכישה!!!!(בבקשה לנמק את התשובה) או להוסיף אתר או קישור מהיכן המידע אין לי הגבלת סכום תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by Farmalot,

אהלן או במילים אחרות: אני מעלה את ה FSB, איתו עולה ה CPU, והזכרונות. מה הHT עושה? (אצלי זה נקרא LDT Ferq). תודה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. פרטים כמו DBA ... CFM וכו' ואם יש גם אתר של המוצר המאוורר

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …

23. Started by Black_Citadel,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b אתר היצרן: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/cooler/cooling.HTML אני בכלל אל אוברקלוקר, אבל במחיר כזה זול, למה לא ? מה אתם אומרים, שווה ? ובאותה הזדמנות: איזה הייתם מעדיפים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go-s מצד אחד לראשון יש יותר AIR FLOW מצד שני לשני יש יותר RPM..

24. חייב דחוף מתחנן קראק למשחק tennis masters series חייייב פללליז

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  25. זאת אומרת שעם יש נפילות מתח קטנות בזמן מעמץ נגיד מ 1.392 ל 1.376 וזה עובר את הבדיקה של OCCT אז זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים