אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים שוטטתי ברחבי האינטרנט בכמה פורומים של משחקים וראיתי שמישהו כתב שאם עושים OVERCLOCK לכרטיס מסך GF 4 TI 4200 אז הוא יכול להגיע לרמת ביצועים של READON 9800 PRO... זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מין צינור כזה במארזhttp://hwzone.co.il/albums/album132/aaa.sized.jpg האם להעיף אותו או להשאירו?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי את : *Scythe "KAMA-METER" Multi Functional Controller *SUNBEAM Chromatic windmill למישהו יש נסיון/המצלות איתם?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC למעבד שלי (I5 760) הגעתי מ2.8GHZ ל-3.85GHZ עכשיו לא התעסקתי במתחים של המעבד והשארתי את זה על אוטומט וזה עובד יציב בלי בעיות, אבל חבר שלי אמר לי שעכשיו שזה על אוטומט יש יותר מידי מתח למעבד והוא יכול להישרף זה נכון? אם כן על כמה מתח להשים את המעבד? תודה! סהר.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
האם חיוני שהמארז יהיה סגור מכל צדדיו? למשל בקית לפעמים אני משאיר דלת אחת או את שתיהן פתוחות, מה זה משנה?
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לכל מי שרצה תמונה של ה Q6600 שלי על 4 GHZ מתח בביוס למעבד 1.5
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות בתדר 800MHZ ומעבד שעובד על 230FSB כרגע ואין לי אופציה בלוח להוריד את הזכרונות ל533 בשביל שהיחס יהיה כמה שיותר טוב(בשאיפה ל1:1) האם יש איזה תוכנה שעושה את העבודה במקום?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
איך הסינק הזה?... איזה מאווררים הייתם ממליצים לשים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6498
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה זמן רב שאני רוצה להחליף את מאוורר ה-intake הג'נרי (שיהפוך ל-outake) שמקבלים עם מארז ה-compucase 6A19 במאוורר חזק יותר. הגעתי למצב שאני מתלבט בין שני המאווררים שבפורום היו אנשים שצידדו ב-Enermax ואחרים ב-Vantec. לייעול התהליך צרפתי את הנתונים של כל מאוורר: Vantec Stealth 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.08אמפר ספיקה: 53CFM צריכת הספק: 0.96וואט רעש: 28dBA מהירות סיבוב: 1500RPM (קבוע! לא ניתן לשינוי) מחיר: כ-120ש"ח - מתאם 3פינים ל-4 פינים - 4 ברגים - אחריות לכל החיים Enermax Adjustable 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.12-0.20אמפר ספיקה: 64-95CFM~ צריכת הספק: 1.44-2.4וואט רעש: 25-30dBA~ מהירות סיבוב: 1800…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תקשיבו כולם. אני מתעסק במחשב שלי ודי מתעניין במעלות. ליתר דיוק, לא בא לי שהמחשב שעלה לי הרבה יתחיל להמיס חלקים, אז הוספתי מאוורר ויש עוד תוכניות בדרך. עכשיו תחת עומס(SANDRA ראה פירוט בהמשך) הגעתי ל 57 מעלות מעבד.(שכחתי את מעלות הלוח, אוסיף בהמשך) מה איתכם? אציין כי לא האצתי את המחשב בכלל. נ.ב. כאשר פתחתי את דלתות המארז עמדתי על 52 מעלות פירוט סנדרה : הרצה את ה burn in wizard עם מבחני ה cpu arithmatic וה-cpu multimedia ללא הפסקה(רץ יותר מ-100 פעמים) עם דחיפות גבוהה.
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה המרפט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS העליתי את ה FSB ל 228 מקסימום עם תזמון של 4.4.4.15 את המתח של הזכרונות אני לא מצליח לעלות יותר מ 1.95V (לא עובר POST) את המהירות של הזכרונות הורדתי ליחס 1.1 - מהירות 400MHZ לפני שבוע היו לי זכרונות 533 של CEON וכרטיס גרפי X300 ישן וספק כוח 430 וואט פשוט אבל הצלחתי לעלות מתח לזכרונות והצלחתי להגיע למהירות FSB 245 שנתן מהירות מעבד 3700+- מה עושים?! ניסיתי את כל האפשרויות בבקשה אל תפנו אותי לכל מיני לינקים , כי זה לא עוזר אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את ה…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם העלאה של הוולטים לזכרון ב0.1-0.2 תעלה את צריכת החשמל כמו העלאה ב0.2 למעבד? או שהעלאת וולטים לזכרונות לא תעמיס יותר מדי על הספק? כמו כן אשמח לשמוע האם הזכרונות שלי יכולים להגיע עקרונית ל900 (1:1.2 עם FSB 375 (סוג הזכרונות במפרט) תודה!
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1) איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק - ABIT IS7, ASUS P4P800 או שיש בכלל לוח אחר יותר טוב משניהם? 2) כדאי לקנות היטסינק למערכת אינטל לאוברקלוק כבד מאוד או מספיק להישאר עם הרגיל? 3) יש הבדלים ביכולות אוברקלוק של מעבדי ה800MHZ FSB? לדוגמא ה2.6 יותר טוב מה2.8? 4)איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק במעבדי ה800MHZ FSB?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון אני קורא הרבה הודעות שמדברות של שילוב של מעבדי AMD עם לוח nForce 2 וזכרונות DDR במהירויות של 400MHz. ה FSB של מעבדי ה AMD הנפוצים כיום אצל רובנו הוא 133MHz, אז למה לא לקחת זכרון DDR במהירות 266MHz? האם ניתן להריץ את הזיכרון במהירות אחת ואת ה FSB במהירות אחרת? מישהו מוכן סוף סוף להסביר לי מה הולך פה? תודה. נ.ב. האם זכרונות samsung ו winbond הם אותו דבר (ככה אני מבין מהאתר של הדובים)? ואם לא,אז איפה קונים זכרונות winbond שאני שומע עליהם כל כך הרבה המלצות פה בפורום (ובמערכת המפרטים המומלצים)? שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
MSI K8N Neo2 Platinum זה הלוח וזה המעבד Amd 64 bit 3500 והאם אפשר לשים שני מאווררים למעבד? או שצריך להחליף? הינה הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7069 Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron תודה לעוזרים! וד"א על איזה חברה של הארד דיסק אתם ממליצים הכי מהירה והכי טובה?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש? 20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת... אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות? ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו. תודה למגיבים נ.ב לא כל כך הבנתי את עיניין הOC. הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות: 1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה? 2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
סתם עברתי על ההגדרות של הכרטיס מסך בתוכנה ואז נכנסתי לATI OVERRIDE וראיתי שהטמפרטורה היא 66 מעלות(נראה לי במצב מנוחה כי אני לא מריץ שום משחק או משהו כבד) מה שנראה לי די גבוה אז הורדתי את אוורסט וזה מה שקיבלתי http://img201.imageshack.us/img201/131/tempnk2.jpg לא עשיתי בכלל OC ואין לי קירור נוסף חוץ ממה שבא עם הכרטיס מסך(1900XT 512MBשל גיגהבייט) זה מצב תקין או שאני צריך לדאוג? ואגב, חשבתי אולי לעשות OC ורציתי קצת הסברים על איזה קירור כדאי לי לקנות(יש לי קצת ניסיון עם OC שפעם עשיתי לG4TI4200) לכרטיס שלי
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בOC שביצעתי במערכת שלי בעיקר כדי לעזור לאלה שרוצים לקנות מחשב עם חלקים זולים ולעשות OC איכותי. אז ככה, המפרט שלי הוא: מעבד core2 duo e6300 לוח אם gigabyte 965p-s3 זיכרונות TWINMOS 667 ג'יגה אחד כפול שני סטיקים ספק כוח ג'נרי 500W חלקים שלא קשורים לOC: דיסק קשיח 320GB 16MB CACHE כרטיס מסך X1950PRO SAPPHIRE. קירור עם AMD OPTERON, עם קצת MODDING הוא נכנס (: המערכת כעת באוברקלוק לבאס 470. הזיכרונות פועלים על 940MHZ (סטוק 667MHZ), במתח של 2.1V, ובתזמונים של 4-5-5-15 (לילה שלם של memtest ללא שיגאות). המעבד פועל על 3290MHZ (סטוק 1860MHZ), במתח של 1.25V, טמפ במנוחה ~27 מעלות, טמפ במאמץ ~38 מעלות (DUAL PRIME95). סופר פאי: 17 שניות. [attachment deleted by…
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אחרי קריאה נוספת של הביקורת על ה accelero x2, הבנתי שהייתי אמור לשים מדבקה תרמית (שלא באה עם הקירור) גם על הבקר הנ"ל. אם לא שמתי זה ישפיע הרבה על ה טמ"פ? כי להוציא עכשיו את הגוף קירור בפעם השלישית זה כבר התעללות (ולא קל כל כך הוא דבוק ממש חזק)
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אוקיי אני כמעט בטוח שהשאלה נשאלה אל תעירו לי" תריץ חיפוש" "זה פעם המאה..." אם למישהו מכם בא לענות אני יודה לו מאוד אני קונה כרטיס מסך EVGA 6600GT agp יפה אני מבין שעד כאן ברור חחח אני רוצה לקנות מאוורר לכרטיס כי אני מתכוון לעשות אובר קלוקינג אז ככה חשבתי על זלמן vf700 אבל נראה לי שהוא לא יספיק כי המהירות סיסובים לדקה מגיעה למקסימום 2650 לכן אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס זה ויביא ביצועים גבוהים מ 2600 rpm אל תביאו לי את fatal1ty הוא יקר לדעתי ואני לא זקוק ללדים שלו שמעלים את מחירו תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
למרות החום הכבד, הטמפ' האלה במנוחה וללא OC וזה נראה לי גבוה מאד. המארז 6A19 עם 2 מאווררים 120 מכניס ומוציא והמפרט בצד. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול HD2900PRO קניתי 2 כדי לעשות CF לקחתי אחד כי זה מה שהיה במלאי מחר אני אמור לקבל את השני,התקנתי את הראשון עכשיו בכלל בהתחלה הורדתי דריבר מ ATI 8.3 והמחשב קרס,פשוט היה נדלק אחרי שניה מביא לי מסך כחול נכנסתי במצב בטוח,מחקתי הכל והתקנתי שוב,וזה עובד עכשיו בדריבר אין לי אפשרות לעשות OC לא יודע למה! אני מדגיש מחובר 6 + 8 PIN השמונה פין הוא מתאם שקיבלתי עם הכרטיס משש פין לשמונה,כי מהספק יש לי רק 2 של 6 פין עכשיו ניסיתי עם ATITOOL עם RivaTuner ועם ATI Tray Tools עם אף אחד אני לא מצליח לעשות!אני חייב עזרה דחוף!
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-