עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ScreameR,

הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. הלוח מאוד מסובך לOC (אני יודע) ואני מבקש עזרה מאיפה להתחיל (הלוח נקנה כיד שניה "חדש" במחיר מצחיק) ואני לא יודע מאיפה להתחיל. קראתי את המאמר לOC אך בביוס שלי כל השמות שונים ועוד מלא אפשרויות שאין במאמר. על המעבד מותקן BT שהטמפרטורה שלו 45 מעלות ללא מאמץ. (לא יודע כמה זה טוב) שיניתי בביוס את הזכרונות ל 4 4 4 12 כמו שרשום על הזכרונות. לפני זה היה בביוס 5 5 5 15. זה בסדר מה שעשיתי? עשיתי OC לכרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 והוא הוציא לי ב3DMARK05 תוצאה של 6900. המעבד עכשיו על 640 והזכרון על 1550 (אני בטוח שאפשר עוד) ללא OC היה 5950. את כל חלקי המחשב יש במפרט בצד. אם צריך עוד פרטים רק תגידו... תודה מראש על העזרה!

• 12 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by BONO,

איך אני יכול להרכיב מנורת לד קטנה בתוך העכבר כמו שמישהו עשה פה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by SupaPlex,

לפני הכל... אני חדש כאן (גם זה קורה) אני מצטט משהו מהאתר, שנכתב בביקורת על הגוף קירור למעבד החדש שלthernmalight - ה120: "במבט ראשוני, הפרט הראשון הבולט לעין ב-Ultra 120 eXtreme (מעבר לציפוי הניקל, המשרה תחושה עתידנית משהו) הוא כמות צינורות החום אשר יוצאת מן הדופן שלו. מבסיס גוף הקירור יוצאים שישה צינורות חום מכופפים לצורת U, היוצרים באופן פרקטי 12 צינורות חום. כיפוף הצינור יוצר לו הלכה למעשה שני קצוות המשמשים לעיבוי נוזל הקירור הנמצא בתוכו" השאלה שלי היא... יש בצינוורות חום נוזל קירור ??!?!?!?!?! נזמע לי ממש לא הגיוני האמת... הייתי שמח לגלות שאני טועה וללמוד משהו חדש...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. היי קניתי 2 מאווררים מאייבורי וקבלתי "בטעות" מאוורר 120mm Glacialtech silentblade הרכבתי מקידמת המארז ובצד המארז אך אין שינוי בטמפרטורה... הייתכן? מארז JSP-TECH H550D עידכון: לאחר ניתוק כול ההתקנים החיצוניים (כבלי USB) ראיתי שמעלות במעבד צונחות ב*10C הייתכן דבר כזה שבגלל כבל USB המעולות קופצות משמעותית? לפני הוספת מאווררים: CPU - 33C M.B - 37C אחרי הוספת מאווררים 120MM CPU - 29C M.B - 35C לאחר הסרת כבל USB CPU - 18~20C M.B - 27~30C [attachment deleted by admin]

6. איך אני מעלה את הvoltrage של המעבד??

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by yambtz,

הכרטיס פשוט רותח, לא רק איזור הליבה. איך אני מקרר אותו?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. Started by רוני רו,

היי החלפתי בקידמת המארז מאוורר 12 ס"מ שמכניס אויר , בדופן המארז מאוורר 8 ס"מ שמכניס אויר , בחלק האחורי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אויר חם , יש גם את הספק שגם מוציא אויר. האם אלו טמפרטורות סבירות?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  9. יש לי את המארז SOPRANO DX , ואני רוצה להחליף את המאווררים שלו לשקטים ויותר טובים. אז אני צריך המלצה למאוורר 120CM רצוי עם LED (כי לשלי יש). והמלצה למאורר 14CM שיכניס אוויר (לא צריך LED). תקציב: עד 100 שקל לשניהם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by lm007,

אני די מתקשה לעבור 360 באס יציב, במכפלה 9. במכפלה 8 הוא מגיע ל-400 בדי קלילות. במכפלה 9 צריך להתחיל להעלות את המתח למעבד כבר מבאס 300. עד כמה מומלץ לעלות מתח למעבד ומתי צריך לעלות מתח ל-FSB ול- MCH ומה זה שני המתחים האלה בכלל? צירפתי תמונות של ההגדרות והטמפרטורות. האם הכל בהגדרות תקין או שצריך שלשנות משהו? תודה מראש, לירן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by McMerc,

לפני כמה זמן התיעצתי איתכם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236341.0 ופה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248184.0 והשבוע, סוף סוף הזמנתי גוף קירור העונה לשם KATANA מפלונטר. היום קיבלתי את ההודעה הבאה: אז מה לקנות?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by X-BLADE,

מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמראה את הטמפרטורות של הכרטיס מסך מעבד והארדיסק תודה ולא אברסט כי יש לי את זה כבר...

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by AtomiX,

www.ato.webkit.biz/mem.JPG מתח 2.7 האם זה המקסימום ל tccd?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by Nightm@re,

היי תגידו איפה בארץ איפשר לקנות בלוקים לקירור מיים?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by mickycohen,

חייב את עזרתכם חברים יקרים ! ! ! המחשב נדלק ותוך כדקה המעבד מגיע ל 100C מעלות והמחשב נכבה ניקיתי את הצלעות קרור ונראה שהמשחה התרמית שיש על המעבד והצלעות ממש יבשה לא יודע מה לעשות אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בעצע טובה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהורכב על מנת להיות חרישי לגמרי (אבל באמת) ובעצם לא מספק את הסחורה. נרכש מארז חרישי ומשתיק רעשים של אנטק (ר' פירוט למטה) ובהמלצת פורום מפרטים קירור TT Max Orb שבסופו של דבר אינו מספיק שקט ואני מחפש לו חלופה שקטה יותר, שתחזיק OC מתון ותיכנס במארז. תקציב - עד 300 ש"ח. הרכיבים העיקריים במחשב: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W CPU cooling - Thermaltake MAX ORB CL-P0369 Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk Gigabyte GA-P35-DS3L Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by r1plet,

שלום, לקראת שדרוג ברכיבים של המחשב רציתי גם לשדרג את הקרור במארז, שכן הפתרון האופטימלי יהיה חבילת מאווררים ובה 2-3 מאווררים שקטים יחסית (לא מדובר בשקט חרישי כמו שרבים דורשים, אך שקט מספיק) כרגע על המעבד יושב לי ALPINE 7 PRO שמאוד מתבדל בשקט שלו, המאוורר האחורי הינו מאוורר של קרור למעבד של COOLER MASTER לשעבר ;D שהוצאתי לצורך שימוש, כביכול 2500RPM ואף יותר. המאוורר הקדמי הוא מאוורר LED ג'נרי ורועש יחסית, ועל דלת המארז כעת לא מותקן כלום. הפתרון הרצוי ביותר הוא 3 מאווררים קרירים יחסית שאוכל להרכיב מקדימה, מאחורה ובדלת המארז, אך כביכול גם שני מאווררים (אם התקציב לא מאפשר) איכותיים שאוכל להרכיב בדלת המארז ומקדימה לשיפור הטמפ' ושיפור השקט מהווים פתרון אפשרי. המטרה העיקרית ה…

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  18. יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח, יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב- בקירור שבא בסטוק של nvidia ,לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא, בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר לא?..משהו נתקל בזה? כלומר: השאלה היא כזאת האם ה- OC של המעבד מגביל לי את ה-OC של הכרטיס מסך מלעלות את הליבה והזיכרונות (של הכרטיס מסך) עוד ועוד..?

19. Started by aracer,

יש לי מאורר למחשב שעושה אור כחול.. עכשיו זה ממש מפריע בלילה ולא מתיד אני יכול לחבות את המחשב, יש דרך לבטל את האור?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by vic07,

המפרט: Q6600 Abit E35-E 8800GT Gskill 2G 800 mhz corsair 450w antec 900 קירור: Thermalright 120 extreme עם מאוורר Scythe על 1600RPM. עד לאן בערך אפשר להעלות את המעבד בלי לצלות אותו? ומה עם המתח שלו ושל הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. כלומר, לא רק לשלוט על המהירות, אלא גם ממש לעצור את המאוררים (ולכבות את ה LED אם יש) לפי מה שהבנתי, הזלמן MFC2 רק מאיט את המאוררים? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by Ametrine,

הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L טוב ל OC? או שהוא לא משהו ויקב?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Sheetrit,

אז ככה... חבר אמר לי לפתוח ת'תרד הזה בגלל שהמחשב שלו לא נדלק ורק אתם כנראה יכולים לעזור הוא החליט לעשות אובר קלוק חילק את הזכרונות ל166 העלה ת'באס ל240 והוריד את המכפלה ל4 הכל פעל ואחרי הריסטארט המסך לא מגיב הוא ניסה לאפס את הביוס אבל זה לא עזר תעזרו לי מה אפשר לעשות ~! שבת שלום

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by BlAcK DrAgOn,

שלום לכולם... אני עומד לקנות מערכת קירור מים ואני רוצה לדעת מה המערכת הכי טוב: Asetek Waterchill VGA/Chip set cooling kit או Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System. אני חייב תשובה מהר כיוון שאני רוצה להזמין את המערכת בזמן הקרוב מאוד... בבקשה תעזרו לי... תודה מראש DaRk DaRgOn!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by shimmi1982,

שלום , אני מעוניין להתחיל לטפל בבעיית החום החמורה של המעבד שלי. בהתחלה אמרתי נלך על הכי חזק, ורציתי SP97, ואז גיליתי לאכזבתי שהוא לא מתאים לAMD 64 ולסוקט של הלוח של EPOX (8KDA3) בכל אופן - אז ירדתי קצת- ושקלתי בין שתי אופציות: 1)VENUS 12 2)SK948U+SF2 התייעצתי בפורומים וכולם ענו לי חד משמעית שאם אני מחפש ביצועים - אז הSK948U עם SF2 יתנו לי ביצועי קרור יותר טובים. ועכשיו אני רואה כאן מלא מלא דעות חיוביות לגביי הSILENT TOWER. אז השאלה שלי היא: מה עדיף מבחינת קרור מאסיבי? הSILENT TOWER? או הSLK948U+SF2 ?

• 10 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים