עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רעש? כמה סל"ד אתם חושבים שהוא מסתובב? הוא עובד על 220V. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. למפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX giga spectek 667 *2 GIGABYTE GA-945P-S3 ספק ג'נרי 600W אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי... הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות. האם זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  4. אוקיי... 1.איך הלוח הזה בOC... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_2044_2046&products_id=13049 2.המעבד המתוכנן זה SEMPRON 3000... עד כמה אני יגיעה איתו עם Arctic Cooling Freezer 64 PRO ולאן עם הBIG TYPHOON.... 3. מה עדיף? AC FREEZER + AC SILENCER (קירור מעבד + כרטיס מסך) או BIG TYPHOON... ולהשאר עם קרור סטוק (GAINWARD 6600) ולעשות לכרטיס OC קטן 4. איך המארז הזה? מקורר טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4228 ואיך הספק שלו? 5. עם הלוח הזה... אני יוכל לעשות OC לזכרונות? אם כן אז שווה הצלעות קירור האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3558 6.אם יש הצעות כלשהן אז אני פתוח... ואם יש הצעה למארז אז שיהיה בו חלון ועד 500שח+ספ…

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by qpalzm,

או במלים אחרות, CNPS9500 במהדורת ה110 מילימטר: http://www.matbe.com/actualites/12713/zalman-cnps9700

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

לפני כמה דקות כיביתי את המחשב כדי לעשות קצת סדר בכבלים, וכשנגעתי במוספטים של הכרטיס-מסך כמעט חטפתי כוויה :-X מה שמאוד הפתיע אותי כי אני רגיל לטמפ' נמוכה משאר הרכיבים במחשב. ניקיתי אבק ביסודיות ופיניתי כבלים מיותרים, אח"כ מדדתי את טמפ' הכרטיס תחת עומס כבד (ATI Tool 3D View). הליבה נשארה יציבה על 47-48 מעלות במשך חצי שעה, אבל כמו שחששתי, המוספטים זינקו תוך זמן קצר לטמפ' של 61 מעלות אני מפחד שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, הקיץ יהרוג לי את ה6800GT :'( ולכן אני זקוק לפתרון הזול ביותר שיצנן את המוספטים של הכרטיס האיזור הבעייתי מוקף בעיגול אדום:

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by asafsee,

הי חבר'ה.. אז ככה לעניין יש לי מעבד 2.8 שיושב על לוח אם ASUS עם קירור אינטל מקורי. קיבלתי את המחשב לאחרונה ממישהו שלא עבד איתו הרבה...כלומר המחשב יחסית חדש הבעיה שלי היא כזאת ניקיתי הכל מרחתי יפה סיליקון בין הHEATASINK למעבד ובפעולת מעבד 0!! הטמפ היא בערך 37-38!! זה יחסית הרבה למה שאני מכיר יש לי בנוסף מחשב 2.4 על לוח אינטל עם קירור ZALMAN 9000A , המאורר עובד בסלד יחסית נמוך 2600 והטמפ נשמרת שם על 31 תכלס הטמפי של 47 לא כזאת מטורפת אבל בכל זה....זה מתחיל להיות גבוה מדי.. הגוף קירור המקורי של אינטל למחשב 2.8 רובו כסף ויש לו ליבת נחושת באמצע...ככה שגם השטח מגע עם המעבד הוא משהו כמו 60 אחוז!!! לעומת רוב ה HEATSINKים שבדרך כלל מגיעים עם ריבוע למטה לשטח מגע אז מה אומרים??? תוד…

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by Holy,

חיפשתי בגוגל, באתר הייצרן ואיפה לא ובשום מקום לא הצלחתי להבין בודאות איזה מיסב יש לו (Evercool EC8025M12SA) מצאתי שיש 3 דגמים Evercool EC8025M12S Evercool EC8025M12B Evercool EC8025M12C לאחד מהם יש sleeve לאחד ball ולשני 2ball אבל בשום מקום לא מצויין במפורש למי יש מה. ה-A בסוף מציין שזה חיבור 3 פינים (ולא 4 פינים) למישהו יש מאורר כזה או שהוא יודע איזה מיסב יש לו?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  9. יש ברשותי את המעבד האגדי 1800+ DLT3C , בחורף המעבד היה רץ ממש טוב על 2400 מגה הרץ (מהירות סטוק של המעבד היא 1533) , המעלות בload היו מגיעות ל40 גג. עכשיו הורדתי את האובר קלוק ל2100 מגה הרץ , והמעלות בפריים מגיעות ל43 (!) מעלות, ובidle זה באיזור ה37. הקירור שברשותי הוא SLK-900A + Thermaltake smart blue שזה מאורר כמו הסמארט פאן רק עם לדים. טמפ המארז כל הזמן סביב ה25 , שבחורף הייתה אממממ בסביבות ה20 (!) המארז Compucase 6A19 עם מאורר 120 מ"מ ג'נרי מוציא, ועוד מאורר 120 מ"מ Thermaltake Thunderblade ירוק מכניס, ועוד מאחורה 80 מ"מ ג'נרי מוציא. אני חושב שסך הכל זה בסדר, וזה רק המזג אוויר עושה את השינוי. גם אצלכם יש שינוי כזה?

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חשבתי אל SP97 אבל אז ראיתי ביקורת אליו ואין לי תלנוות אל הביצועים רק אל קושי ההתקנה של ההיטסינק :-\ אז חשבתי לחסוך ולקנות SLK900A מה אתם אומרים הוא שווה? הוא גם מתאים למאוררי 92מ"מ ואין לו את ההיטפייפס... וכמובן קל יותר להתקין אותו... SP97 עולה 288ש"ח SLK900A עולה 208ש"ח מה אתם אומרים אל ההיטסינק SLK900A ?? עד כמה הוא גרוע יותר? וכמה מעלות יהיה לי אם SMART FAN 1 שאני יקח מהוולקנו ???

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  11. המפרט בחתימה. הסטיק של 512MB הוא מ rev2.0 ובעל צ'יפים BH-6 והסטיק של 256MB הוא rev1.1 ועם צ'יפים BH-5. המערכת כמו שהיא עכשיו חדשה לגמרי אבל עם צמד הזיכרונות היו לי בעיות מאז הימים הלא רחוקים שלי עם Epox 8RDA3+ ומעבד 1700+. ברגע שאני מעלה את הבאס ל400MHz המחשב אמנם מעלה ווינדוס אבל קורס לפחות פעם ביום ולא עובר 3DMark03 בלי לקרוס. כרגע אני על 195x11.5 והמחשב יציב לגמרי. ניסיתי לשנות את התיזמונים ל 11-2-2-2 והעליתי את המתח ל2.8 אבל בגלל העלאת התיזמונים המחשב אפילו לא עושה פוסט. ברור לי שהבעיה נובעת מהאי תאימות בין הזיכרונות אבל השאלה אם אני יכול לעשות משהו כדי להתגבר על הבעיה הזאת, כי אני חייב את ה 256MB הנוספים ואם אני אחליט למכור אותם אני אפסיד לא מעט כסף. טנקס.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  12. זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...

• 13 תגובות
    • 640 צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by tsvika,

על המעבד יש צלעות קירור. בסדר. על הצלעות קירור מורכב מאוורר. בסדר. עכשיו איך בעצם הדבר הזה מקרר את המעבד? מה קורה שם בפנים? האם המאוור וההיטסינק בעצם מקררים ממש את הליבה? או שפשוט מנתבים את האוויר החם הרחק ממנה כדי שתתקרר מעצמה אבל יותר מהר (?) אם אפשר אותו הסבר לגבי קירור מים וגז תודה ענקית לעונה המלומד.

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  15. כבר בניתי מערכת קרור מים לפני 4.5 שנים (ייצור עצמי חוץ מהבלוק) אז אני מכיר את העניין... קראתי כבר מאמרים על הערכות של asetek אבל רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון אישי עם ערכות או חלקים שלהם. אז ככה: Asetek WaterChill CPU Cooler Antarctica - CPU01/A Asetek Pump DYO - Hydor L30 Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III Asetek Reservoir DYO RSV02 Asetek WaterChill Anti Alga Fluid - WaterWetter 10ml TYGON TUBING 1/2 10 Feet Natural Polypropylene Ys הנה קצת היסטוריה (קצת OFF TOPIC ) http://photos.walla.co.il/xmyth קחו בחשבון שהמערכת בת 4.5 שנים.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום כולם ברשותי החומרה הבאה amd a64 s754 +3200 clowhumer epox 8kda3j rev 2 shpire radeon 9800 pro 128 mb 256 bit tt lanfire tt buterfly wd 80 gb 1024 drr ram pc3200 a-data 512x2 עכשיו קירור על הכרטיס מסך הקירור הגנרי שכולל הטסניק ומאוור מעבד הקרור שמקבלים ב ksp ה kestking 2 של spire לוח על השבב הגדול נראה לי גשר דרומי ישנו היטסניק עם מאוור במארז ישנם 4 מאוררים 90 מי מקדימה מכניס אוויר 80 מאחורה מוציא אוויר 80 מהצד מכניס אוויר ישר על המעבד 80 מהצד השני זורק אוויר על התושבת של הלוח אם הפלטה ספק מאוור מלמטה מכניס אוויר אני חושב ומאחורה מוציא אוויר הספק הוא של 480 וואט active fpc יש לי במארז חוטים מוסבלים וכבלי id מעוגלים של טרמינל טייק עכשיו בקרוב אני הולך ל…

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by yuval_e,

שלום לכולם, מה טווח הטמפרטורה המומלץ למעבד סלרון 2.4? תודה יובל.

18. Started by yanukav,

שלום. רכשתי מארז פשוט תוצרת compucase דגם 6a19 עם המארז קיבלתי air-duct\תעלת אויר למעבד. יש לי גוף קירור תוצרת זלמן משהו 7000 (92mm מאורר על גוף אלומיניום). רציתי לדעת עם כדאי בכלל להשתמש ב air-duct או שעדיף בלי. שמתי לב שהוא חוסם הרבה מהפעולה של המאורר האחורי (120mm) למרות שאפשר לשלוט בגובה של התעלה. יש לי מעבד 2.4ghz 800mhz על asus p4p800 וכרטיס מסך פשוט עם קירור פסיבי. חשוב לי שטמפרטורת המחשב תהיה נמוכה וכמו כן שהמחשב יהיה שקט, מה מומלץ לגבי ה airduct של המארז והייטסינק של zalman (או גם לא ממש יושב מעל הגוף קירור, בערך 2.5 ס"מ ימינה). אם אני ישתמש בדאקט אבל בגובה מינימלי האם הוא ישפיע על חום המעבד הוא שהמאורר האחורי "יגנוב את האויר ישירות. אני חייב לציין שתיכנון התעלה …

19. Started by shimmi1982,

שלום , אני מעוניין להתחיל לטפל בבעיית החום החמורה של המעבד שלי. בהתחלה אמרתי נלך על הכי חזק, ורציתי SP97, ואז גיליתי לאכזבתי שהוא לא מתאים לAMD 64 ולסוקט של הלוח של EPOX (8KDA3) בכל אופן - אז ירדתי קצת- ושקלתי בין שתי אופציות: 1)VENUS 12 2)SK948U+SF2 התייעצתי בפורומים וכולם ענו לי חד משמעית שאם אני מחפש ביצועים - אז הSK948U עם SF2 יתנו לי ביצועי קרור יותר טובים. ועכשיו אני רואה כאן מלא מלא דעות חיוביות לגביי הSILENT TOWER. אז השאלה שלי היא: מה עדיף מבחינת קרור מאסיבי? הSILENT TOWER? או הSLK948U+SF2 ?

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by tulicooli,

קצת קשה לי באנגלית אבל אם היתי יודע היתי עושה את זה http://www.webx.dk/oz2cpu/homemade-pc-main.htm תתחילו מואטר קולינג פארט 1 ותדפדפו הלאה לחלק שני ושלישי וכך הלאה

21. אשמח לקבל מפרט של מערכת קירור מים שתיהיה מספיק טובה לAMD 4400 ולGeforce 7800GTX. אני גר בחו"ל, ככה שאם אפשר להמליץ על חנויות מארה"ב שמוכרות ציוד לזה. התקציב הוא בערך 150$, אם כי אני מוכן לחרוג ממנו אם יהיה כדי לעשות זאת. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל רוצה שתיהיה מערכת יציבה ולהוציא ממנה את המירב, ככה שאולי יום אחד כן אעשה OC, בהתאם להמלצותיכם.

22. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר מדחום דיגיטלי/רגיל קטן עבור מיכל לקרור מים? תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. לכל מי שרצה תמונה של ה Q6600 שלי על 4 GHZ מתח בביוס למעבד 1.5

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/ocz_cryo-z_ready_to_ship/1 שווה לעקוב ולהמתין לעוד פרטים.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.