עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DoroS,

1. יש לי גם NTUNE וגם EVEREST ELTIMATE ובשתי התוכנות אני שם לב שבזמן מאמץ כרטיס המסך מגיע לטמפרטורות מכובדות של 65 מעלות , ומשום מה מהירות המאוורר תקועה על 30 אחוז , למרות שמסומן לו שזה יהיה אוטומטי - זאת אומרת שהתוכנה תשלוט במהירות המאוורר לפי הצורך . מה עושים ? 2. אשמח להמלצה על קירור טוב לכרטיס הנ"ל מTMS - כרטיס שמתאים בדיוק ולא כמו ההמלצה שיש כאן לקירור שמתאים בזול . המחיר ? עד 150 ש"ח אפשר להתגמש טיפה אם חייבים . תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  2. אני רוצה לחתוך צורה יפה וקשה על המארז וכמה זה עולה בערך ...תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  3. תמונה בלי מאמץ,רק דף אקספלורר,ווינאמפ פתוחים- יש לי מאורר חלון 120MM ועוד אחד 120 על גב המארז. שמתי אחד מקדימה אבל זה רק החמיר את המצב,רציתי לקנות מאורר בתושבת מתחת לכרטיס מסך כדאי? מה דעתכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by Skunkmaster,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין מאוורר צדדי במארץ שלי אבל חישבתי את זה וראיתי שאם אני שם אותו בדיוק מול המעבד הוא יוצר בדיוק זווית 90 עם המאוורר האחורי ששואב את האוויר החוצה והם ממש צמודים מן הסתם נראה לי שזה יוריד לו את כל האפקט, בנוסף לספק כח שלי יש רק מאוורר אחד מאוד חלש אז לא כדי לי לנתק את האחורי ולהסתמך עליו, למישהו יש הצעות? ודרך אגב עוד לא התקנתי אותו אני צריך לקדוח בשביל זה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by TermiNal,

מה ההבדלים בין הקירורים הנ"ל? ואיך ישפיע עליהם הסופרטאלנט והמאוורר שאני מתכוון לשים עליהם הוא ה-Vantec Tornado 92mm אז מי עדיף במקרה הזה? וזה ל-OC חזק חזק! תודה..

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  6. טוב ככה פתחתי על זה דיונים כבר אבל לא הגעתי למסקנה , ובאלו שכן אז יש עדכונים : בקשר למארז אני הייתי סגור וחיכיתי כבר חודש ל - Compucase 6919 Black הנה אני מדבר על זה - http://www.modthebox.com/review67_1.html פשוט יש 2 סוגים של שחור...אני מדבר על זה עם הפאנל כסף מקדימה. מכיוון שאני רואה שהחנויות אינטרנט מתחילות לשנות את המלים לשחור שחור שהוא מכוער בעיני...אני מתייאש... המארז השחור כסוף ממש יפה ושווה אבל הוא יגיע !? אני מתכנן לקנות SK7 + SF2 בקרוב יחד עם המארז שווה לחכות או לקנות כבר עכשיו ? ואממ בקשר לזכרונות יש לי Winbond 512MB DDR400 PC3200 שיש להם אי תאימות עם הלוח שלי Epox 8RGA+ אז קיבלתי אישור להחליף אותם לאחד מהנ"ל : www.datech.co.il חשבתי להוסיף עוד 310 ש"ח ולקח…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  7. תראו.. המעבד שלי עושה בערך 28-30 מעלות צלזיוס, ואני יודע שזה אחלה.. אבל הלוח אם שלי, והכרטיס מסך עושים 45-47 מעלות. זה בסדר או לא? אם לא, מה כדאי לעשות כדי לשפר את זה? הכרטיס מסך שלי זה 88GT ואני משתמש ב RIVA TUNER ושם על 100% במשחקים, אבל אלו עדיין הטמפ'.. אם זה טוב אז סבבה.. אם לא אז תעזרו לי בקשה תודה!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by oshrinuri,

שלום רב, רציתי לדעת אם הלוח אם שברשותי יספק אפשרות OC קלה עד בינונית. Gigabyte GA-P55-US3L כמו כן, מה הוא תחום התדרים היציב שאני יכול להגיע אליו (בקשר למעבד) עם הקירור הזה והלוח. (המפרט המלא בצד). תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בOC שביצעתי במערכת שלי בעיקר כדי לעזור לאלה שרוצים לקנות מחשב עם חלקים זולים ולעשות OC איכותי. אז ככה, המפרט שלי הוא: מעבד core2 duo e6300 לוח אם gigabyte 965p-s3 זיכרונות TWINMOS 667 ג'יגה אחד כפול שני סטיקים ספק כוח ג'נרי 500W חלקים שלא קשורים לOC: דיסק קשיח 320GB 16MB CACHE כרטיס מסך X1950PRO SAPPHIRE. קירור עם AMD OPTERON, עם קצת MODDING הוא נכנס (: המערכת כעת באוברקלוק לבאס 470. הזיכרונות פועלים על 940MHZ (סטוק 667MHZ), במתח של 2.1V, ובתזמונים של 4-5-5-15 (לילה שלם של memtest ללא שיגאות). המעבד פועל על 3290MHZ (סטוק 1860MHZ), במתח של 1.25V, טמפ במנוחה ~27 מעלות, טמפ במאמץ ~38 מעלות (DUAL PRIME95). סופר פאי: 17 שניות. [attachment deleted by…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  10. איך עושים OC לכרטיס הנ"ל, יש לי תוכנת RivaTuner 2.09 ואני נמצא בטאב של ה-OC. איזה Clocks להזיז? בכמה וכדומה... תודה!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by Bar1234,

חברים... אם איזה תוכנה אני יכול לבדוק הכי טוב את הטמפ' של הרכיבים במחשב...?? יש לי מעבד 2.0 של אינטל ולוח אם של MSI..... כמו כן כרטיס של NVIDIA G-FORCE 2 אני מודה לכל מי שיעזור לי......

12. שלום לכולם רציתי לדעת לעד איזה OC אפשר להגיע לכרטיס מסך, למעבד ולזכרונות עם המערכת הבאה: מעבד: Intel® Core2 Quad Q9300 2.5Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Asus P5ND 750I SLI מארז:Raidmax Sagitta II Black 80MM+120MM X2 ספק כח: Thermaltake Toughpower 600W זיכרון: Geil DDR2 4Gb 800MHZ CL5 Black Dragon כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS כונן אופטי: Samsung 203B Sata Black כרטיס גרפי: Twintech 9600GT XT SLI 1024Mb אז לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם מערכת כזאתי? בתודה, אור כהן

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. עשיתי מ 560/350 ל600/380 בati tool אני לא מרגיש שיניו במשחקים הטמפ לא עוברת את 54 אבל במבחן שלsm שזה די כבד לכרטיס לא עובר את 68 עכשיו הוא כזה קריר בגלל שיש מולו שני מאוורים של 92mm אחד עובד ב6000rpm[sunon] ושני יותר חלש 3500rpm עכשיו אני לא מריגש שינוים במשחקים אין artfacts אבל אם אני מעלה עוד קצת המחשב נתקע חשבתי על לעשות pincel mod אבל אז לא יהיה לא אחריות אני מיואש

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לאחר בדיקה של מקור הרעש במארז התברר שהמקור המרכזי הוא המאוורר של כרטיס המסך (Leadtek GeForce 8600GT 256MB DDR3 PCIe) ניסתי להוריד אותו מתחת ל-50% בתוכנות: RivaTuner,EVGA Precision להעלות את המהירות אפשר, אך לא ניתן להוריד אותה מתחת ל-50% מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Davidmag1,

החלפתי לוח ללוח asus p5n-e-sli איך אני עושה OC הלוח הזה שונה לגמרי מהלוח הקודם שהיה לי(MSI) שאר המפרט בצד תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by rosesr,

אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם AX7 ורציתי לדעת איזה מאורר לקחת את הTT SMARTFAN2 או את הANTEC SMARTFAN (כמובן שהם 80מ"מ) תודה לכל מי שעונה!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by Danny_Malis,

רציתי לישאול האם יש למישהו את השילוב הזה ואיך הוא ?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by zagreb,

שלום קניתי מחשב חדש עם מארז 6919 Super Midi Tower של HEC. כשאני מדליק את המחשב המאוור הגדול מאחורה מתחיל להסתובב ונכבה לאחר כמה שניות. האם הוא אמור להמשיך להסתובב? האם זה תלוי בטמ"פ? האם זאת תקלה?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. האתר הגרוזיני (כן גרוזיני...) מסביר הכל אבל הכל במיקצועיות ובתמונות אין ספור איך לשבור את מחסומי הלוח שלכם במיוחד אם הוא לוח מצויין כמו ה MAX3 ולהביא אותו לשיאים חדשים. כמו גם שבירת מחסום ה 250FSB http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en1.php

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. Started by qpalzm,

איזה גוף קירור עדיף מהשניים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2022 ^ קירור אקטיבי, מקרר גם את הגשר הדרומי, עשוי ממתכת לא ידועה. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3014 ^ קירור פסיבי, עשוי מאלומיניום. תודה

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by Madboy,

אני וחבר שלי מצאנו 3 מקלדות ברחוב שברנו 2 לקחנו את הלדים ולקחתי אחת הבייתה שלמה פירקתי את הקופסא של השלם חיברתי למחשב ובדקתי עם רב מודד כמה לוקח שם לד ( בדיוק אותם לדים כמו של האחרים ) הוא לוקח 1.85 וולט איזה נגד אני צריך בשביל ה12 וולט הספק נותן ב12 וולט 12 אמפר איך אני יכול לבדוק כמה אמפר הלדים לוקחים בשביל לבדוק איזה נגד אני צריך לפי חוק אוהם אני לא יכול למדוד עם רב מודד כי הלדים מופעלים מהמקלדת וזה מולחם על הבורד אז אי אפשר לחבר בחיבור טורי את הרב מודד יש למישהו הצעות? על הלדים לא כתוב כלום אם צריך לצלם אני אצלם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  23. זה המפרט שלי. כמה GHZ המעבד יכול להגיע.?? ועם שווה לעשוות?? ורציתי לדעת באיזה דברים OC יכול לפגוע ( אני קונה קירור למעבד חזק!!) עד 300 שקל קירור תמליצו!!! מפרט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 :-[

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by Bug2000,

יש לי מסך קטן של 486 המסך הראה את כמות ה MHZים בהם עובד המחשב . עכשיו יש לי לוח אם שרוף ויש בו חיישן א. האם אפשר לחבר בין שתיהם כך שהצג יראה את כמות החום במארז/מעבד/כ.מסך? ב. אם כן איך אני מוצא את החיישן בלוח (VIA APOLLO 133) ג. איך אני מחבר בין שתיהם ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. Started by TheSlider,

שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים