עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yovavz,

שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by Green,

שלום לכולם אני בדרך לקבל מחשב חדש וחזק הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler GIGABYTE GA-EX38-DS4 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 WD 1TB 7200RPM 16MB SATA2 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR SLI Arctic Cooling AF9225 92MM FAN x 2 אני בחיים לא עשיתי עוד OC ואין לי מוסג איך בכלל עושים את זה אני לא מחפש לשבור אף שיא אלה פשוט לעשות OC נחמד שישפר את ביצועי המחשב אבל שלא יוכל לעשות בעיות אז איפה אני לומד איך עושים את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

הטמפ' במארז שלי ממש צנחו מ - 45-8 במנוחה נפל ל 37 במאמץ בכלל אני לא עובר את ה-50

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. ^^כותרת...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by omrit,

שלום, יש לי DFI lanparty Nf4 Ultra-D. כרגע הצ'יפסט שלי עומד על 50 מעלות. רציתי לשאול האם הטמפ' תקינה (מעל 50 מעלות התוכנת בדיקת טמפ' של nvidia מהבהבת לה באלגנטיות)? מה הטמפ' התקינה לצ'יפסט? המערכת כרגע באוברקלוק (מעבד ב 1.5V), לפני כן הטמפ' הייתה בסביבות ה 44 מעלות. תודה מראש! עמרי.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  7. יש לי Q6600 וכמו שידוע לכם הוא מעבד בעל 100 TJ.... על אילו טמפ' להסתמך? הדרייבר שבא עם הלוח אם או CORETEMP עם 100 TJ? תודה רבה לכל עוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by DOR_2911,

יש לי AMD 3000 64 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל2500~2700 מה הדרך הכי מומלצת ?, כמה לעלות כל פעם?, כל כמה זמן לעלות?, ואיך לבדוק עם המעבד יציב? תודה מראש נ.ב הטמפ' לא ממש בעיה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. יש לי P4 2.4@2.6 עליו יש AX-478 עם smart case fan 2 מה שמוזר זה שמעבד בIDLE שהמאורר על נמוך (3000+-) 32 לעומת זאת כאשר אני מגביר את מהירות המאורר (5000-+) המעבד עובד על 34 בטעינה מלאה זה בדיוק אותו הדבר רק רק +4 לכל טמפ' הלוח עומד על 19-21(תלוי במזג אויר) ובטעינה על 24 איך זה הגיוני ? כמובן שאני מעדיף ככה ככה גם יש לי שקט וגם קירור יותר טוב אבל זה לא הגיוני

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by dima_s,

שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1? מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX? אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by Mortar,

http://www.nexushardware.com/reviews/index.php?reviewnumber=68&page_number=1 בסיקרה הזאת הMUSHKIN ניצח, האם יש סקירות אחרות שיראו אחרת והאם שווה לקנות אותו? אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה... רק זיכרו, המטרה היא אוברקלוק כמה שיותר (P4 200FSB). תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by gilgol,

שלום, זה המפרט שלי: ASUS STRIKER EXTREME DUE 6700 ASUS 8800 768 MB BIG WATER 2 GIGA GSKILL C9 800MHZ אני מנסה לשנות בביוס ליחס של 1:1 ללא הצלחה כי הפוסט נתקע לי כל הזמן מי שמכיר את הלוח יש שם אפשרות לשנות לLINKED ואחריי זה לקבוע תדר FSB שהוא כרגע על 1066 והמכפלה היא על 10 מה אני צריך לשנות כדי להביא ליחס הזה? האם יש דרך אחרת? אני לא רוצה להשתמש בפונקציית האובר הקיימת תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D x1800 GTO. לאחר עצלנות של חצי שנה, החלטתי שהגיע הזמן להמהיר אותו קצת. לא יודע אם זה יהיה הכי אפקטיבי, נראה מה הוא שווה. בקיצר, כרגע אני עובד עם ATI Tool. ברגע שאני מעלה את המהירות ולוחץ על Set Clock המהירות חוזרת למהירות סטוק. מה הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by soldier,

היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by mistaarvim,

אני רוצה להתחיל באוברקלוק למערכת, מה עלי לשנות בביוס לפני תחילת האוברקלוק? ויש לי גם זכרונות 1042*2 667MHZ.. וביוס גירסה F4 עוד משהו שצריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158683.0 אני שמח להודיע שקניתי אותו בסוף,המרתי אותו למהירויות של אולטרא 400/1000 (אמרו לי שאין כל בעייה עם זה,כאילו זה אותו דבר עם או בלי ה OC) ולהלן התוצאות : http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark019dc.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark038fl.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=am031xq.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark059aa.jpg

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  17. שלום, אני צריך המצלה לחבר לקירור לפנטיום 4 שלו ואני לא במין מהחיים שלי בפנטיום אז אני שואל אתכם.. קיור עד 180 שקל ככה הוא לא יעשה אוברקלוקינג ועדיף קירור שקט... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Lanzar,

רציתי לדעת אם אני יתקין מאוורר שמכוון על הזכרונות אז המחשב יהיה יותר יציב ?? ( בוא נגיד והיה בעיה של זכרונות )

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Bug2000,

יש לי מסך קטן של 486 המסך הראה את כמות ה MHZים בהם עובד המחשב . עכשיו יש לי לוח אם שרוף ויש בו חיישן א. האם אפשר לחבר בין שתיהם כך שהצג יראה את כמות החום במארז/מעבד/כ.מסך? ב. אם כן איך אני מוצא את החיישן בלוח (VIA APOLLO 133) ג. איך אני מחבר בין שתיהם ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by Demon-Hunter,

טוב אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי והחלטתי לחורר את צד המארז לשים נורה כחולה ולסגור עם נייר צלופן שקוף מאוור אני לוקח מהמחשב הקודם שלי ואני אראה כבר איפה לשים אותו והדבר שאני צריך בו טיפים זה לצבוע את המארז מה בדיוק השלבים בצביעת מארז ואיפה אני יכול למצוא דוגמאות לסמלים שאפשר לעשות על מארז...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כול מילה מיותרת. http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=0DHAHGRPPU11Y29K5HISW61N8V

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  23. השגתי פנטיום 3 אני רוצה לשחוט אותו קצת הרבה באוברקלוק ולהגיע איתו למשהו טוב מקוווה שאפשר אז ככה איזה טמפרטורה צריכה להיות למעבד המעפן הזה? כדאי לעשת לSDR אוברקלוקינג? יש לי עם המחשב הזה Voodoo3 (מקווה שרשמתי נכון) אז כדאי להשים עליו מאוורר ולנצל אותו קצת או לא ? תודה :)

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום .... אז ככה המחשב שלי הוא: Amd 3200 S939 Venice Asus A8n-E Gigabyte 6600gt COMPUCASE 6A21 Western Digital Sata2 160GB וכל פעם שאני בודק טמפרטורה בתוכנה אחרת הטמפרטורה לא זהות .... הנה דוגמא: וגם ב BIOS הטמפרטורה של המעבד על 67 מה זה זה מוזר מה אני יכול לעשות אני רוצה לבדוק את הטמפרטורות האמיתיות של המעבד, ואם אפשר גם איך להוריד את הטמפרטורות , המחשב חדש נקנה לפניי כ 3 שבועות, תודה רבה חברה

• 12 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים