אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעשות oc למעבד Intel g2020 שלי ובשביל זה אני רוצה לקנות קירור חדש ומאוורר למארז המארז שלי: cooler master k380 שכרגע בנוסף למאוורר שבא איתו יש מאוורר 120 של חברת bitfenix על הדלת התקציב שלי זה עד 250 לקירור של המעבד ו50 למארז בתטספת קל 30 שקל חריגה לשני החלקים (ביחד לא לכל אחד) חנות לקניה: Tms או ivory חשבתי על הקירור הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8273 ב200 שקל ובשאר התקציב לקנות שני מאווררי 120 שאחד יעמוד על הקירור למעבד ויוציא את האוייר החם מהצלעות קירור לגב במארז שבו יעמוד מאוורר 120 נוסף שיוציא את האוויר החם אחוצה מה שאני לא יודע זה איזה מאווררים כדאי לקנות ואם בכלל מה שאני רוצה לעשות כדאי אני ישמח לעוד קצת חוות דעת ורעיונות נוספים תודה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. בכל אופן, לא חשבתי על האופציה של אוברקלוקינג עד שהבנתי שאני יכול לעשות את זה בצורה מבוקרת על ידי החנות שאני קונה ממנה וגם לקבל על זה אחריות (נכון?) אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה, כי אני ממש לא מבין בזה: מה זה אומר לעשות אוברקלוקינג מבחינת המעבד? זה פוגע בזמן חיים שלו? ביכולות שלו? האם נדרש טיפול מסויים או יחס מיוחד שנובע בעקבות האוברקלוקינג? אם אני מפרמט את המחשב, האם גם האוברקלוקינג צריך להעשות מחדש? אם אנ…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז MIDTOWER הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם... אני רוצה קצת לשפץ אותו...אני מתכוון לצבוע אותו מחדש ועוד קצת שינויים אפשר אולי לדעת באיזה סוג של צבע או ספריי אני אמור להשתמש כדי שזה יצא טוב ומה העלויות של זה ? תודה, יאן.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1) איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק - ABIT IS7, ASUS P4P800 או שיש בכלל לוח אחר יותר טוב משניהם? 2) כדאי לקנות היטסינק למערכת אינטל לאוברקלוק כבד מאוד או מספיק להישאר עם הרגיל? 3) יש הבדלים ביכולות אוברקלוק של מעבדי ה800MHZ FSB? לדוגמא ה2.6 יותר טוב מה2.8? 4)איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק במעבדי ה800MHZ FSB?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מעבד +amd athlon 3000 שעובד במהירות 1.8Ghz הלוח אם שלי ga-k8nf-9 שתי זכרונות של קינגסטון כל אחד 512MB כרטיס מסך 1800GTO האם בכלל כדאי לי לעשות אוברקלוקינג למעבד ואם כן במה זה ישפיע ולכמה כדאי לי להעלות?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני יודע שנכתב מדריך לתוכנה אבל לצערי לא הבנתי מה צריך לעשות אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר הקידמי במארז כי הוא עושה הרבה רעש (כל הטמפרטורות נמוכות) חיברתי אותו ל fan 2 בלוח האם, שאר המאווררים מחוברים ישירות לספק והם שקטים מאוד , גם הקירור של המעבד שקט אם אפשר להסביר לי בכמה צעדים פשוטים איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האם יש דרך לשים מאורר כלשהו לגשר הצפוני בלוח אם על מנת לצליח להגיע ל-FSB גבוה יותר?? אפילו אולי להוסיף מאורר שיכול לבוא מעל קירור היטפייפס קיים.. האם יש דרך ל-FSB גבוה יותר ב-OC גם בלי לקרר את הגשר הצפוני??
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים,הזמנתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להגיע אלי בקרוב,ואני כבר מתחיל לתכנן את האוברקלוק שאני יעשה לו,ולכן יש לי כמה שאלות אליכם... קודם כל,המפרט שלי יהיה כזה: E8400 ASUS P5N-D GEIL 2048?(1024X2) 4-4-4-12 DDR2 800MHZ TWINTECH 9600GT 512 MB DDR3 COOLERMASTER CM690 CORSAIR VX450W והארד דיסק פשוט של ווסטרן דיג'יטל 160 ג'יגה בכל מקרה,המארז בא עם שלושה מאווררי 12 סנטים,אבל יכול להכיל עוד ארבע נוספים- האם כדאי להוסיף את הארבעה האלה? נכון לעכשיו אני לא קניתי עדיין קירור למעבד וגם לא קירור לכרטיס..האם שווה לקנות את הקירורים האלה? ואיזה בדיוק שווה לקנות? האם ניתן יהיה להפעיל את כל שבעת מאווררי המעבד יחד עם קירור כרטיס וקירור מעבד ולקבל מזה תועלת כלשהי? קניתי את כל המחשב הזה בתכנ…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי סינק נחושת של PENTIUM 4, סינק ארוך של SLOT1 פנטיום 3 ואחד רגיל של פנטיום 2, יש לי SAPPHIRE ATI RADEON 9100 128 MB, אני רוצה להחליף קירור, איך אני עושה את זה ? (אין לי דבק תרמי קראתי פה משהו על אזיקונים...)
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה ליבדוק אם הטמפ' של המחשב שלי תקינות. התקנתי את התוכנה הפעלתי אותה וזה מה שאני רואה: איזה טמפרטורה היא של מה? זאת אומרת מה של המעבד מה של הכרטיס מסך ומה של הדיסק קשיח. ומה זה הראשי למטה שאני ממזער את התוכנה. איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד במאמץ? אם איזה תוכנה להישתמש? והאם הטמפרטורות תקינות למחשב שלי. חייב עזרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:31:29 בבקשה תגיבו אני חייב עזרה.. [br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:45:49 תקשיבו הפעלתי את התוכנה S&M כדי לבדוק מה הטמפ' המקסימלית של המעבד במאמץ וזה ממש מוזר כי הטמפ' אולי עלתה ב-2 מעלות היא על 43C וגם אני לא מרגיש עומס על המחשב.. ולא אין לי מרובע ליבה....תמונה: לא מוזר? דבר שני זה שתוך כ…
-
- 13 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המפרט (הולך להיות) INTEL E6750 GIGABYTE GA-P31-DS3L ASUS 8800GT KINGSTON DDR2 1024MBx2 667MHz ENERMAX LIBERTY 400W GIGABYTE POSEIDON 2x120mm הטמפ' בחדר בסביבות 22 מעלות לכל החלקים יש קירור סטוק תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad עכשיו אני על 333MHZ בבאס..ועם מכפלה של 9 (3Ghz)... רציתי לדעת אם אני אעלה את הבאס ואוריד את המכפלה, האם המעבד יתחמם פחות ויתן יותר ביצועים או להפך. אם יהיה משהו אחר תגידו.. נ.ב: אני עם 1.26V אם זה יעזור לתשובה.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
קירור מעניין ונמוך כנראה למחשבי סלון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי DFI lanparty Nf4 Ultra-D. כרגע הצ'יפסט שלי עומד על 50 מעלות. רציתי לשאול האם הטמפ' תקינה (מעל 50 מעלות התוכנת בדיקת טמפ' של nvidia מהבהבת לה באלגנטיות)? מה הטמפ' התקינה לצ'יפסט? המערכת כרגע באוברקלוק (מעבד ב 1.5V), לפני כן הטמפ' הייתה בסביבות ה 44 מעלות. תודה מראש! עמרי.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המעפאן שלי geforce fx 5700le לפני שאני מחליף אותו בעוד שבוע .אודה לקבל הנחיות ותגובות
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם אני מגיע איתו ל 3 גיגה הרץ אז זה כאילו E6850 לא ? עכשיו לשאלה שלי אני העליתי את הבאס מ 333 ל 350 והמעבד נהיה 2.8 עכשיו זה לא מסכן אותו להגיע ל 3 גיגה הרץ ? יש לי קירור של קולרמסטר הטמפרטורה בסדר גמור ואני צריך לעשות עוד משהו בביס ? כי אני זוכר צריך לנעול איזה PCI משהו כזה על 33 לא זוכר במדויק תודה (:
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, איזה מהשניים עדיף? והאם Scythe NINJA Plus מגיע עם מאוורר עליו? יש קירור יותר משתיהם עד 350 שקל ככה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-