אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב החלטתי לקחת MUGEN II המומלץ אולם הוא לא במלאי בחנות ולא יהיה גם עוד חודש - אני צריך אלטרנטיבה בסדר גודל של המחיר הזה החנות היא SKYPC אבל אמרתי להם שאם אני ארצה משהו שאין להם אני אקנה ואביא להם להרכיב תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם AX7 ורציתי לדעת איזה מאורר לקחת את הTT SMARTFAN2 או את הANTEC SMARTFAN (כמובן שהם 80מ"מ) תודה לכל מי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב P4 3G פרסקוט סוקט 478 לוח אם (מאפנה) ECS 661FX-M 2X512MB KINGSTON 400DDR 2 כוננים קשיחים של 80 אחת SATA והשני רגיל כרטיס מסך 9600XT רדיון 2 כונני די וי די אחד צורב השני לא מארז TT XASER3 LANFIRE VM2000 מאורר למעבד ZALMAN 7700ALCU ספק של TT 500W רציתי לדעת עם איזה לוח אם אני יכול לעשות OC יותר טוב מזאת
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יחסית טוב במחשבים אבל בחיים לא עשיתי OC לשום רכיב במחשב אני לא מבין בנושא הזה ממש ושמעתי על הדבר הזה שאפשר לשפר את הרכיב לרמה יותר גבוהה במקום לקנות אחד יותר טוב אז אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות לכרטיס מסך X800GTO2 OC ואם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הרבה אנשים אני שואל וכל אחד עונה לי תשובה אחרת וזה כבר מתחיל להיות מעיק אז ניראה מה יגידו פה: מה עדיף, NF7 ה REV-2 או ה Epox EGA לאובר קלוק.........לא איכפת לי מחיר, מי פשוט יותר טוב לאובר קלוק....... האם על הלוח שתומך בMAX DDR400 אז אפשר נגיד לשים עליו DDR433 או 466? אמרו לי שכן כי הוא לא ישתמש במהירות האמיתית שלהם אלא בברירת מחדל שלו (נגיד מעבד 333 אז ישתמש ב 333 או מעבד של 266 ישתמש ב 266) אבל השאלה היא האם זה נכון :\ ולשאלה האחרונה! מה עדיף לי, לקחת את ה Geil ULTRA או לקחת (לאובר קלוק) מהדגמים של Mushkin/Corsair? שמעתי ש GEIL מצויינים בגירסאת האולטרה אמממ אנשים ?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלומות, אני רוצה לבצע OC למעבד 1.8 שיגיע ל2.4 השאלה היא כמה מתח אני צריך להוסיף ? {פעם היה ניתן ליראות את הקונפיגורציה של המחשב שלי , לאן זה ברח ? ) P4 1.8 2*512 geil ספק TT
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שבוע טוב אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש ויש אפשרות שהמוכר יעשה למחשב OC רציתי לקבל טיפים בעיקר לגבי קירור איזה מאוורר לדרוש מהמוכר וכד'. דבר נוסף אני לא רוצה לסחוט את המעבד עד הסוף ואני רוצה OC בטוח שהמעבד יחזיק מעמד ולא ישרף לי . אשמח לקבל גם הערות לגבי המפרט המפרט יהיה מבוסס : מעבד Q6600 לוח GA P43 זכרונות G.SKIL 800MHZ 4GB כרטים מסך HD4850
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4@2.6 עליו יש AX-478 עם smart case fan 2 מה שמוזר זה שמעבד בIDLE שהמאורר על נמוך (3000+-) 32 לעומת זאת כאשר אני מגביר את מהירות המאורר (5000-+) המעבד עובד על 34 בטעינה מלאה זה בדיוק אותו הדבר רק רק +4 לכל טמפ' הלוח עומד על 19-21(תלוי במזג אויר) ובטעינה על 24 איך זה הגיוני ? כמובן שאני מעדיף ככה ככה גם יש לי שקט וגם קירור יותר טוב אבל זה לא הגיוני
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יכול להביא אופטרון 170 מחו"ל בזול, לא רק שאופטרון 165 מאותו הסטפינג עושה 3G(עם מים או אוויר לא זוכר), השאלה שלי, אם שניהם יצאו מאותו מפעל באותו שבוע באותו הסטפינג, האם שניהם יגיעו לתדרים דומים? דבר שני, אני מתכנן קירור גז ומים(בנפרד), והאם להקפיא את ה-CHIPSET עם פלטייה 80W ייתן משהו נוסף חוץ מ-HTT בשמיים?(המעבד כרגע מתפחלץ ב-440HTTX4MULTIPER.....
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לעשות OC למחשב שלי ואני לא יודע כמה דברים אני חייב שתעזרו לי .. המערכת שלי היא כזאת נכון לעכשיו : AMD4200+ Dual Core 2.2 עם קירור של OCZ venqisher לוח:K9N Ultra 2 GB זיכרון של 667 8500GT (אני רוצה להחליף ל 8800GS) וספק 450W של EZ cool ... עכשיו המחשב שלי במנוחה עומד על 25-26 מעלות ! .. ומאמץ הוא לא עובר את ה 40 ... אני רוצה לעשות OC ל 2.5 GHZ אני רוצה לדעת אם כדאי.. אם הספק יחזיק (עם הכרטיס החדש) ואת כל העניין עם המעלות .. תודה לעוזרים .. זה דיי דחוף
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מעגל משולב שיכיל מספר דברים..אבל בגלל שהידע שלי באלק' קצת מוגבל אני צריך עזרה בעיקרון אני רוצה שהמעגל הזה יוכל להוות צג LCD אבל (!) שיתחבר למחשב בחיבור סיראלי ולא פרללי כמו כן שישלב בתוכו אפשרות להציג טמפ' של מספר חיישנים שונים ואפשרות לעבור בינהם בעזרת כפתור בנוסף באותו פאנל הייתי רוצה חיבורי USB ו Firewire, אבל זה כבר לא קשור למעגל עצמו. יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להכין כזה מעגל או אפילו להכין עבורי ואני אקנה אותו ממנו?!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני משיג בארץ SHIM CPU Protector שמתאים לברטון?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי אמנם מארז ג'נרי ומעבד כמו שאתם רואים במפרט בצד... אם לדוגמא אני אקח BIG TYPOON ויחבר אותו למחשב איזה יתרונות אני אקבל? ביצועים/שקט או מה בדיוק? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני לא מתעסק ב-OC...
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל יש לי שאלה... בערך כל חודשיים אני צריך לפתוח את המחשב מחדש כדי לנקות את האבק בפנים... האם זה נורמלי? כי במחשב הישן שלי שהוא משהו לפני 5 שנים קקנוי אני פעם אחת אפילו לא ניקיתי אותו... אני מנקה את המחשב ה"חדש" (קניתי לפני איזה שנה וחצי...) אני מנקה אותו כי הוא מפעיל את עצמו מחדש במשחקים או לפעמים סתם ככה. ואחרי שאני מנקה אותו הוא פועל סבבה. עכשיו זה קרה לי שוב לפני איזה 3-4 שבועות וכשפתחתי גיליתי שאחד המאווררים שיש לי במחשב שבור זאת אומרת יש את החלקיםק של המאוורר שמביאים את הרוח בערך 8 או 6 חלקים כאלה שזזים ועושים את הרוח... אז אחד מהם נשבר.. זה של המאוורר שמולבש על המארז בצד. מה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אם אני מתקין מסך LCD צבעוני על המארז,האם אני יכול להחליט שיוצגו בוא תמונות סרטים ועוד דברים שלא מוצגים על המסך הראשי. והאם צריך בשביל זה כרטיס מסך נוסף?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה של כל החיישנים ואתם יכולים לראות את המפרט שלי מימין ואת ה OC שאני נמצא בו כרגע. הטמפרטורות בסדר? הן גיעות לפחות ב2 מעלות ב IDLE לחלוטין. ומה זה החיישן PWMIC? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אני מתלבט איזה קירור לשים על המעבד E8400 את ה-ZALMAN CNPS9500- או AC-FREEZER-7-PRO חשוב לי שיהיה מאוד מאוד שקט ושיקרר טוב את המעבד ב OC בעתיד או שיש מערכת קירור דומות טובות יותר
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-