עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by harges,

היי חבר'ה. אני נתקל הרבה פעמים בזמן האחרון במושג "קירור" ורציתי לראות מה מצב המחשב שלי . זה המפרט שלי: וזה טמפרטורה לא במאמץ: וזה במאמץ אז מה זה בידיוק הAUX ולמה הוא בטמפרטורה כזאת? והאם לדעתכם אני צריך לקנות קירור חדש? (אני מחליף את המחשב בעוד כחצי שנה אבל כפיתרון זמני) תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. Started by Nahum2,

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by -neo-,

אוקי, אז המאוורר שבא עם הלוח קצת נדפק וקניתי קירור פסיבי של זלמן. זו הפעם הראשונה שהסרתי מאוורר של צ'פסט, ורק עכשיו גיליתי שבעצם הציפ הוא שטח פלסטיק בגודל ההיט סינק עם כמה הלחמות ושבמרכז יש לוח כסוף קטן פי 10 עם הלוגו של nvidia. השאלה שלי היא אם אני אמור למרוח גריז על כל השטח או רק על הלוח או רק על השטח הכסוף? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by shlomo_l,

התיזמונים על 3 3 3 11 יחס 1:1 498BUS מכפלה 9.5 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by Zeev86,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ וכשאני מריץ איזשהו משחק, הטמפרטורה נעה בין 53-55 ואפילו לפעמים 57. ראיתי באיזשהו אתר שהטמפ' המקסימלית 55-70. אם אני עובר את 55, האם זה מסוכן? המחשב עבר ניקוי יסודי (מעבדה) לפני זמן קצר ככה שלנקות אבק לא יעזור, ואפילו כרטיס מסך מדגם חדש, שהטמפרטורה שלו ירדה מ80 ל60, גם לא ממש עזר להוריד את הטמפרטורה של המעבד. האם יש לי ממה לדאוג?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

לאחר חיפושים למוד שכזה שהעלו רק תוצאות של פורומים גרמניים שמחפשים מוד שכזה, מצאתי מוד עיפרון [XS] לP5WD2. מכיוון שהוא והP5LD2 חולקים את אותו וסת מתח ניתן לעשות את אותו מוד על הP5LD2, מה שכולם מחפשים. הייתי שם תמונות של עצמי [אבל אחותי שכחה את המצלמה איפשהו בעזה.. ס'א.] בכל מקרה, בתמונה: באדום - MOSFETS - טרנזיסטורים שמבקרים את כמות המטען החיובי והשלילי [לא חשוב] - כשהם מתחממים קורה Vdroop לכן לקרר אותם זה חיוני בכחול - בקר המתח שעליו בעצם נעשה את המוד - הוא מתרגם את המתח מ12V הסטנדרטי לכמה שהמעבד דורש. מצרכים: Asus AI-Booster ולעניינים: גשו ללוח אם כך שהכיתוב על הבקר קריא [אנגלית = משמאל לימין ואותיות לא הפוכות כמובן]. תסתכלו לכיוון הרווח שבין הפין השלישי מימין…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by gigabot,

שלום, אני צריך המלצה לקירור R9600XT למטרות אוברקלוק , הקירור צריך להיות על הזיכרונות ועל הליבה, תודה לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad עכשיו אני על 333MHZ בבאס..ועם מכפלה של 9 (3Ghz)... רציתי לדעת אם אני אעלה את הבאס ואוריד את המכפלה, האם המעבד יתחמם פחות ויתן יותר ביצועים או להפך. אם יהיה משהו אחר תגידו.. נ.ב: אני עם 1.26V אם זה יעזור לתשובה.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום, ברשותי מעבד Intel Pentium 4 530J 3GHz. כרגע מותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקורי שמגיע איתו של אינטל. הטמפרטורה שלו מגיעה לעיתים מעל 60 מעלות.. ואני מעוניין לקנות גוף קירור ומאוורר שיוריד משמעותית את הטמפרטורה. אני לא "משחק" עם המעבד מבחינת מהירות ליבה ומתח. (אם זה חשוב, במארז מותקנים 3 מאווררים) תמליצו לי על גוף קירור טוב. מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by nnfyrbsnss,

עשיתי אוברקלוק (מפרט בצד) ל3GHZ ולא יציב הנה תמונה של הנתונים הטמפ' בסדר המתחים נראה לי בסדר אחרי דקה בOCCT כתוב Crashed הDram ferquncy (אם כותבים ככה) על 200 MHZ הכי נמוך איך מייצבים את העסק?? וממשיכים הלאה עד 3.4-3.6 זה היעד שלי

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מאווררים 80 מילימטר 1 עם לדים 1 רגיל שחור תמליצו לי על כמה... שיהיו טובים ושקטים

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by quantoM,

שלום, ולילה טוב. בקרוב אקנה מארז CM690[ביחד עם כל המחשב החדש], וברצוני לשאול אתכם כמה שאלות: 1.האם צריך להוסיף עוד מאווררים ?[יש תקציב למאווררים]. 2.יש מקום לשבעה מאווררים: 1 מאחורה[120מ''מ, בא עם המארז], 1 מקדימה[LED, 120 מ''מ, בא עם המארז], 2 מלמעלה[120\140 מ''מ], 1 למטה[120 מ''מ], 2 משמאל[1 בא עם המארז, יש אפשרות לעוד אחד, עד 140 מ''מ], כמו-כן יש גם מקום לאחד של 80מ''מ מאחורי הלוח. 3.צריך להוסיף את כולם ? את חלקם ? ואם את חלקם, איזה מהם ? 4. אוקיי אין לי תקציב לסה''כ מאווררים כי אני לא יודע כמה מאוורים אצטרך, אם אצטרך להוסיף את כל ה-5, או רק חלק, ובגלל זה אין לי תקציב למאוורר אחד כי אני לא יודע איזה גודל אני אקח לכל מאוורר וכמה. בתודה ובברכת שבת שלום, Quantom.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by HitmanW,

עשיתי OC למעבד שלי (במפרט בצד) מ2000MHZ ל2400MHZ (באס 240, מכפלה 10). אחרי זה כשהפעלתי ת'מחשב והוא נכנס לוינדוס אתחילו כל מיני בעיות כגון וינדוס משנה סקינים, תוכנות לא נדלקות וכד'... אבל הטמפ' עדיין בכלל לא גבוהה. תמיד OC גורם לאפקטים כאלה או שפשוט שכחתי לעשות משהו? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  14. שלום! E6400@3200 כמה מתח כדאי? אני נסיתי לעבוד על 1.55 אבל המחשב נכבה לי כבר לילה שני ...כלומר אני קם בבוקר והמחשב כבוי...אני חושד שזה הלוח ASUS P532E מכבה את המחשב כי המעבד מגיע למעלות לא רצויות....עכשיו הורדתי קצת את המתח הורדתי ל 1.4 בביוס.. ועוד משהו מוזר...נראה כאילו ב ASUS המעלות הרבה יותר גבוהות במעבד מאשר בלוח הקודם DS3PD של גיגהבייט יש סיבה לכך?

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by nim901,

כשרכשתי אותו הייתי בטוח שהוא שקט במהירות נמוכה אך הסתבר לי שהוא רועש, רועש מאד אפשר להשתיק את היצור הזה? איך הוא על פסיבי? אני משתגע מהדבר הזה

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  16. בינתיים אני לא רוצה לפתוח אותו ולעשות מודינג , פשוט רוצה למצוא דרך לאוורר את האיזור שלו ממש טוב. ^^ זה איך שהוא ממוקם בינתיים אני מוציא אותו כול פעם כדי שלמאווררים שלו יהיה יותר אוויר להזרים אבל אני מחפש פיתרון קבוע. חשבתי על לחפש איזה מאוורר טוב שישאב את האוויר החם ממנו (המאוורר יהיה ממוקם נגיד 10-20 ס"מ מעל ה360) אבל אז חשבתי שאולי הוא לא יהיה חזק מספיק ואולי אין בכלל מאווררים כאלה (חשבתי על מאוורר כמו במחשב רק גדול יותר). מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by qpalzm,

המעבד שלי (עם האוברקלוק בחתימה) נח על 38-39 ומריץ פריים על 55-56. למה הפרש הטמפ' כל-כך גדול?

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  18. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by gilgol,

שלום, זה המפרט שלי: ASUS STRIKER EXTREME DUE 6700 ASUS 8800 768 MB BIG WATER 2 GIGA GSKILL C9 800MHZ אני מנסה לשנות בביוס ליחס של 1:1 ללא הצלחה כי הפוסט נתקע לי כל הזמן מי שמכיר את הלוח יש שם אפשרות לשנות לLINKED ואחריי זה לקבוע תדר FSB שהוא כרגע על 1066 והמכפלה היא על 10 מה אני צריך לשנות כדי להביא ליחס הזה? האם יש דרך אחרת? אני לא רוצה להשתמש בפונקציית האובר הקיימת תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. האם יכול להיות שהטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות? ה Big Typhoon עובד על המהירות הכי נמוכה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by dudu26,

אני לוקח E6300 עם 2GB TWINMOS 667, 7900GS ולוח Asrock Xfire. מעולם לא עשיתי OC ונדמה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל - הנושא מעניין אותי ואני רוצה לשמור את האופציה פתוחה. 1. מדוע האסרוק לא מתאים ל-OC? 2. מדוע כ"כ מומלץ לעשות OC עם זכרונות 800? מה הבעיה עם 667? 3. האם לדעתכם כדאי להוסיף עוד 300-400 שקל כדי לשדרג את הלוח? 4. אם כן, איזה לוח לקחת עבור OC בינוני מבין כל הג'יגה בייטים למיניהם (S3, DS3, DS4...)? והאם בכלל לקחת אסוס? 5. בהנחה שאשדרג לוח, האם כדאי לקנות מראש קירור למעבד? ואם כן, מהו הקירור השקט ביותר? תודה!

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by carock,

האם הוא יחזיק לי OC של 3.2 על Q6600.. האם הוא קטן ושקט..? (ממש חשוב השקט.. אני מנסה לבנות את המערכת השקטה ביותר + זקה בביצועים+OC.) ושוב דגש רציני על השקט.. אני לא רוצה לשים אותו על הכי שקט אז ככה קחו בחשבון שאני לא ישימם אותו על המקסימום.. ודגש גם על הגודל כי אני רוצה לקנות P150 והוא דיי קטן אז חשוב שהוא לא יהרוס את הסירקולציה.. אם יש הצעה אחרת אני ישמח.. התקציב כעיקרון עד 300..

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by bd,

המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by yotam360,

אני מעוניין במאורר שקט ואפקטיבי, בשביל מעבד Q6600 בסכום של 260 ש"ח. על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים