עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כלומר, לא רק לשלוט על המהירות, אלא גם ממש לעצור את המאוררים (ולכבות את ה LED אם יש) לפי מה שהבנתי, הזלמן MFC2 רק מאיט את המאוררים? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by DoR TnT,

יש לי במחשב אחר בבית את הקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 עם מתאם והכל ל775. אני מחבר אותו בלוח ומגדיר אותו על PWN בלוח או על אוטומט ועדיין הוא מסתובב על 2700 גם במעלות נמוכות(32). יש לי אפשרות לפי ולט לעשות את המהירות אבל אין לי אפשות בחירה על כמה וולט להביא לו. אני רוצה להגדיר אותו על אוטו' כי הוא עושה המון רעש. מעבד: E8200 לוח: GIGABYTE P35 DS3L. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by wrecker,

קניתי אתמול את הArctic Cooling S1 ל8800GT פירקתי בדקה את הקירור המקורי ניקיתי את כל הזכרונות והמעבד שלו, עכשיו זה מגיע עם ריבועי צלעות קירור כאלה שצריך להדביק על הזכרונות הדבקתי אותם ואיך שאני הופך את הכרטיס הכל נופל! חצי שעה אני יושב ומנקה שוב ולא מבין את השיטה הדפוקה שזה אמור להדבק עליהם וזה פשוט לא נדבק! כל פעם אחר נופל.. איך אני מדביק את הדבר הזה?! בנתיים זה תפוס עם נגיעות של דבק חם אבל דבק חם במקום כזה חם נשמע גרוע ככה זה ממש זמני! וזה מחזיק בנתיים..(בורג קודח אולי? סתם..) את הקירור עצמו לא הייתה שום בעיה לחבר. עם שני המאווררים הטמפ' ירדו מ70 ל 45 מעלות! והוא הרבה יותר שקט! ממנו אני מאוד מרוצה..אבל כשאני חושב על OC אני ממש לא סומך על הקירור של הזכרונות.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by hakoki,

המפרט: 6420 gigabyte 965p s3 2gb kingston 667 cl5 8600gt 256 palit hec 6a19b+400trt אני צריך הצעות לפתרונות קירור למעבד ולכרטיס מסך כדי לעשות להם oc נחמד(לא משהו רצחני) והאם הספק והמארז מגבילים בקטע הזה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. אוקי הבנתי נראה לי את הבעיה. לכרטיס מסך מחוברים 3 צהובים 3 שחורים: עכשיו 2 מהם (צהוב ושחור) מחוברים ללוח אם, ו4 (2 צהובים 2 שחורים) סתם זרוקים לא מחוברים לשום דבר. האלו שמחוברים מחוברים פה: בנוסך מה לעשות עם ה5 מעלות במעבד?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by TroubleBoy,

אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?

• 14 תגובות
    • 641 צפיות
  7. איך הם בהשווה לאחרים כגון tuniQ tower וbt? תודה.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by McMerc,

לפני כמה זמן התיעצתי איתכם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236341.0 ופה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248184.0 והשבוע, סוף סוף הזמנתי גוף קירור העונה לשם KATANA מפלונטר. היום קיבלתי את ההודעה הבאה: אז מה לקנות?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by m.l,

יש לי ספק רגיל של פנטיום 4...הוא מכוון על 230V (אני לא יודע כמה וואט) השאלה שלי האם הוא יכול "לסחוב" 5 מאווררים רגילים של 80 מ"מ או שזה יהיה כבד עליו?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by andrey12341,

אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?

11. Started by kibub,

היי אני מצרף תמונה של SUPER PI של המחשב החדש ורציתי לדעת אם זה נראה בסדר? או שאני צריך להשיג תוצאה טובה יותר... בתמונה הוספתי גם צילום של CPU-Z ורציתי לדעת למה לא מסומן שהזכרונות הם בדואל צ'נל? יכול להיות שלא שמתי אותם בסלוטים הנכונים? [ תודה

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  12. עד כמה תוספת בלוק לכ.מסך, הורידה לכם מביצועי הקירור למעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  13. שלום לכולם, אתמול מרחתי משחה תרמית על המעבד ומעט על ה-Heatsink ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות. התוצאות לא היו בשמיים בכלל... טמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה עומדת על 49-50 מעלות. במהלך מעט עומס המעבד מגיע כבר ל-52-53. אלו טמפרטורות תקינות למעבד מסוג כזה?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  14. היי, בצאת יום כיפור הדלקתי את המחשב(אני לא מכבה אותו אף פעם חוץ מביום כיפור) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש נוראי כיביתי הדלקתי לא עבר ניתקתי מאוורר אחד עבר הרעש לצערי הוא נמצא בפרונט ויש לי מארז ג'נרי אז לא הצלחתי לגשת אליו והשארתי את זה מאז ככה סתם לא היה לי כוח להתעסק עם זה בכל מקרה היום הצלחתי לפתוח את הפרונט הוצאתי משם חצי קילו אבק הוצאתי את המאוורר אין כנפיים שבורות הכל נראה תקין גם ממנו הורדתי איזה 100 גרם אבק חיברתי הכל בחזרה מדליק ושוב הרעש נשאר יש לציין שהרעש הוא קיצוני ביותר זה לא סתם רעש שסתם מאוורר עושה שהוא יותר מלוכלך זה רעש כאילו קודחים לי בקיר עם מקדחה (התיאור הקרוב ביותר שיכולתי למצוא לזה) מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים, לירן.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by mp91,

יש לי מין צינור כזה במארזhttp://hwzone.co.il/albums/album132/aaa.sized.jpg האם להעיף אותו או להשאירו?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

החלפתי את הלוח הקודם שהיה לי ABIT IS7-E ללוח חדש ASUS P4S800D-X אני לא מתמצא בלוח הזה ולא ממש מצאתי דרך כלשהי לבצע איתו אוברקלוק למעבד שלי... מישהו מכיר את הלוח הזה וביצע איתו אובר קלוק? כי רציתי לדעת איך... דרך אגב, איזה מבין הלוחות טוב יותר מבחינת פיצ'רים ואוברקלוקינג? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

מה זה משנה אם אני שם את הזיכרון שלי על T1 או על T2 ????

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by Idanp,

תוכנה נחמדה שמצאתי בXS שלמעשה בודקת את ביצועי המחשב http://crystalmark.info/download/download.cgi?file=CrystalMark09.zip תנו בתוצאות! (שלי מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  19. שמתי לב שהשניים דומים ביותר , רק שאחד מנחושת ושני אלומיניום וחוץ מזה אין שום הבדל:

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Arnold,

מאתי שאני מעלה את ה SYSTEM CLOCK ל 145 MHZ אני מסך כחול מאתי שWINDOWS מתחיל ?? מה לעשות? ???

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by Mister-G,

הרבה אנשים אני שואל וכל אחד עונה לי תשובה אחרת וזה כבר מתחיל להיות מעיק אז ניראה מה יגידו פה: מה עדיף, NF7 ה REV-2 או ה Epox EGA לאובר קלוק.........לא איכפת לי מחיר, מי פשוט יותר טוב לאובר קלוק....... האם על הלוח שתומך בMAX DDR400 אז אפשר נגיד לשים עליו DDR433 או 466? אמרו לי שכן כי הוא לא ישתמש במהירות האמיתית שלהם אלא בברירת מחדל שלו (נגיד מעבד 333 אז ישתמש ב 333 או מעבד של 266 ישתמש ב 266) אבל השאלה היא האם זה נכון :\ ולשאלה האחרונה! מה עדיף לי, לקחת את ה Geil ULTRA או לקחת (לאובר קלוק) מהדגמים של Mushkin/Corsair? שמעתי ש GEIL מצויינים בגירסאת האולטרה אמממ אנשים ?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. למודרים בחבר'ה... כשאתם באים לעשות מוד (הוספת מאורר / קידוח / חלק חדש ושות') מה הסדר עבודה? כאילו, החלטתם שאתם רוצים מוד... אתם מציירים סקיצה? עושים ישר? כי אני רוצה לעשות כמה מודים, אבל אני לא רוצה ישר ללכת לקנות חלקים... כי אולי בסוף זה לא יצא לי... יש למישהו איזה רעיון לסדר? או המלצות למודים? (אל תגידו לי להסתכל בגלריה... הסתכלתי שם כבר...) כי אני לא רוצה לעשות מוד מסויים (למשל לקדוח בפרונט של המארז) ואז אחרי שבוע פתאום לגלות שאם הייתי עושה עוד משהו זה היה יוצא הרבה יותר טוב... מקווה שהבנתם... ושלא עשיתי יותר מדי בלאגן... נדב

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. אני פשוט רואה כל מיני הודעות ואנשים רושימים : אם אתה אוברקלוקר קח 333Mhz אם לא קח 266.... ???

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by sir f,

עשיתי OC על מחשב ישן מאוד, ועכשיו יש שם תקלה שככל הנראה נגרמת בגלל שההרדיסק הלך. האם OC לא מבוקר כראוי יכול לגרום לזה, או שזה רק מזקנה? (לא סיימתי למצות את ה OC, התכוונתי להגדיל את המכפלה בעוד קצת)

• 4 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.