אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה פתחתי על זה דיונים כבר אבל לא הגעתי למסקנה , ובאלו שכן אז יש עדכונים : בקשר למארז אני הייתי סגור וחיכיתי כבר חודש ל - Compucase 6919 Black הנה אני מדבר על זה - http://www.modthebox.com/review67_1.html פשוט יש 2 סוגים של שחור...אני מדבר על זה עם הפאנל כסף מקדימה. מכיוון שאני רואה שהחנויות אינטרנט מתחילות לשנות את המלים לשחור שחור שהוא מכוער בעיני...אני מתייאש... המארז השחור כסוף ממש יפה ושווה אבל הוא יגיע !? אני מתכנן לקנות SK7 + SF2 בקרוב יחד עם המארז שווה לחכות או לקנות כבר עכשיו ? ואממ בקשר לזכרונות יש לי Winbond 512MB DDR400 PC3200 שיש להם אי תאימות עם הלוח שלי Epox 8RGA+ אז קיבלתי אישור להחליף אותם לאחד מהנ"ל : www.datech.co.il חשבתי להוסיף עוד 310 ש"ח ולקח…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תראו.. המעבד שלי עושה בערך 28-30 מעלות צלזיוס, ואני יודע שזה אחלה.. אבל הלוח אם שלי, והכרטיס מסך עושים 45-47 מעלות. זה בסדר או לא? אם לא, מה כדאי לעשות כדי לשפר את זה? הכרטיס מסך שלי זה 88GT ואני משתמש ב RIVA TUNER ושם על 100% במשחקים, אבל אלו עדיין הטמפ'.. אם זה טוב אז סבבה.. אם לא אז תעזרו לי בקשה תודה!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4Ghz 533MHz ולוח 8pe667ultra2 של gigabyte וזיכרון 512 מגה ddr 333 של Kingston השאלה שלי האם כדאי לי לעשות OC? האם זה בטיחותי? האם עלי להוסיף משהו למחשב לפני כן? במארז שלי כרגע יש שלושה מאווררים פרט כמובן למאוורר של הצ'יפסט ולמאוורר הענק של המעבד עצמו. שניים מהם באו יחד עם המארז כלומר אחד לפנים ואחד מאחור בספק ואת השלישי הוספתי שהוא 120mmX120mmX38mm 300RPM האם יש צורך בקירור נוסף? אודה לעזרתכם ועצתכם בנידון נ.ב. אני חדש בתחום לכן אני שואל את כל השאלות הללו.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום.. אני קונה Thermalright 120 Ultra eXtreme.. ואני תוהה איזה מאוורר 120 לשים.. אני רוצה שהוא יהיה שקט אבל שיתן ביצועים.. לחבר שלי היה קירור שאפשר לשים עליו 120 לבחירתך והוא היה רועש ולא טוב ולכן לא לוקח סיכונים.. תקציב.. נראה לי אבסורדי לשים שהמחיר של המאווררים האלה די זהה.. אז.. אשמח לקבל המלצות..
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי geforce4 mx440 agp 8X 64MB ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק תוכלו לעזור לי הכרטיס עצמו הוא של ASUS הנה תמונה שלו: http://img150.exs.cx/img150/5053/278l8ws.jpg לכל העוזרים תודה רבה מראש :yelclap:
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כי וואללה לפי מה שאני רואה בנתיים הוא מנצח את הTR Ultra120 EX ועולה הרבה פחות... http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=1&limit=1&limitstart=3 וזאת רק דוגמה אחת ראיתי מספר בנצ'ים שמעידים על יעלותו..
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
השם המלא של הספק- LC-B400ATX זה ספק של 400W. את הספק הביאו לי מKSP כחלק מהאחריות לאחר שהקודם נשרף.... בדקתי באינטרנט וטווח המחירים שלו בין 100-150. אני רוצה לעשות למעבד OC....זה אפשרי מבלי לסכן את המערכת/מעבד????
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב הצלחתי להמהיר את הסלרון ה1000 שלי ל1330 עכשיו יש לי שאלות: 1) האם הטמפ' טובה 2) האם המתחים של ה12 5 וכו.. טובים (תמונה מצורפת)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי (במפרט בצד) מ2000MHZ ל2400MHZ (באס 240, מכפלה 10). אחרי זה כשהפעלתי ת'מחשב והוא נכנס לוינדוס אתחילו כל מיני בעיות כגון וינדוס משנה סקינים, תוכנות לא נדלקות וכד'... אבל הטמפ' עדיין בכלל לא גבוהה. תמיד OC גורם לאפקטים כאלה או שפשוט שכחתי לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שהוא מפלצת אבל אולי היא לא מספיקה? אני חשוב שהיא מספיקה אבל אני שואל על מנת לאמת את ההשערות שלי, הוא מספיק? ד"א אם כבר פתחתי ת'רד אז אני אשאל עוד שאלה, לאחר קניית ביג טייפון האם הזכרונות הללו יספיקו לי לעשות OC עד ל2400? והאם מגיע עם הטייפון משחה? משחה טובה? איזו משחה מומלצת לטייפון? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1? מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX? אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.nexushardware.com/reviews/index.php?reviewnumber=68&page_number=1 בסיקרה הזאת הMUSHKIN ניצח, האם יש סקירות אחרות שיראו אחרת והאם שווה לקנות אותו? אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה... רק זיכרו, המטרה היא אוברקלוק כמה שיותר (P4 200FSB). תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשרכשתי אותו הייתי בטוח שהוא שקט במהירות נמוכה אך הסתבר לי שהוא רועש, רועש מאד אפשר להשתיק את היצור הזה? איך הוא על פסיבי? אני משתגע מהדבר הזה
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ירדה(!!!???) היה לי מעבד AMD ברטון 2500+ (1.8 MHZ) ועכשיו לאחר עדכון ביוס (שעשתי דרך WINDOWS) הוריד לי את מהירות המעבד. ראו תמונה של אחרי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הטמפרטורה עולה עד 75 מעלות ואני רוצה למצוא פתרון קירור לא יקר. אפשרות ראשונה: מאוורר 80 מ"מ בדופן המחשב שממוקם בדיוק מול המעבד הגראפי של כרטיס המסך. המחיר: עבודה בלבד. אפשרות שניה: מכלול קירור Arctic Cooling Accelero L2 Pro VGA COOLER מחיר 77 ש"ח. לא ברור לי אם יש התאמה מיכנית מלאה של מכלול הקירור לכרטיס. נראה לי שאפשרות השניה תגרום לירידה של 25 עד 30 מעלות. לעומת אולי 10 מעלות באפשרות הראשונה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעתיד הלא רחוק (אני מניח שבעוד כחודש+) אני קונה מחשב חדש (מעבד Q9450, 4GB, GTX260/HD4870, 2XRAPTOR 74GB ANTEC 182 וכו'..) הדבר הכי חשוב לי פה זה שקט! עקרונית חשבתי על קירור אוויר לכול העסק אבל עכשיו אני תוהה אם כדי ללכת לקירור מים. כסף זה לא העניין פה, התקציב יכול להגיע גם ל2000 ש"ח למערכת הקירור בלבד (אפשר גם יותר אבל "תמיד אפשר יותר....") השאלה שלי היא האם זה נכון לחשוב לכיוון הזה כשהמטרה זה שקט? ובנוסף, בתקציב כזה, האם הוא מספיק בשביל קירור כול המערכת (מעבד, כרטיס מסך, ציפ'סט, מוספט (אם צריך))? איזה מארז מתאים במערכות כאלו? (נ.ב. קראתי את הסטיקי וחומרים נוספים על העניין) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צבעתי בצבע כסף את כל הדלתות של המאורז כולל הגג, אבל, לאומת הצבע המגניב הזה הפנים של המארז (הפנל הקידמי) נראה לא ממש מגניב... חשבתי לצבוע אותו (את הפנל הקידמי) בצבע זהב. האם הוא יראה טוב מול הכסף של הדלתות או שיש לכם רעיון אחר.... :
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מצליח להמהיר את המעבד שלי "רק" ל 2.2 עם מתח 1.85 כשהמתח התחלתי שלו הוא 1.75 (המעבד שלי הוא בעל ליבת WILLAMETTE סוקט 478) עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לעשות VMOD בתקווה להגיע ל 2.3 או שהליבה לא "תרשה" לי עוד למרות שה VMOD אמור להביא מתח התחלתי של 1.85 ומתח סופי נדמה לי 2.1 אבל אני מפחד שהמעבד שלי ישרף :\ אז מה אתם אומרים יכול להיות שהמעבד ישרף במתח כזה ? כי אם אני ממהיר ל 2.3 לפי מה שידוע לי יהיה לי את ה WILLAMETTE הכי מהיר בארץ . עכשיו אני על 2 גיגה על מתח 1.75 FULL LOAD 52 :\ .
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי את המארז SOPRANO DX , ואני רוצה להחליף את המאווררים שלו לשקטים ויותר טובים. אז אני צריך המלצה למאוורר 120CM רצוי עם LED (כי לשלי יש). והמלצה למאורר 14CM שיכניס אוויר (לא צריך LED). תקציב: עד 100 שקל לשניהם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני צריך את הקירור לכרטיס מסך שיקרר הכי טוב לא משנה לי כל כך הרגע רק שיוריד בהרבה מעלות. תודה
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אנשים, הנה מה שאני עשיתי : מכפלה 8.. FSB 400MHZ PCI-E Freq 100mhz pci-e\cpu spread spectrum disable vcore : 1.2500V memory ddr2-800mhz C1E Disable Intel speed step tech disable והווינדוס שלי לא עולה \= מה לעשות ? העלות מתח ? כי שמתי מתח שהוא בוחר על אוטומטית .. אז הגדרתי לו אותו ..
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
היי, אני מחליף מארז למחשב ( nzxt zero או gigabyte 3d aurora 570) וצריך המלצה לגוף קירור למעבד חשבתי על SUNBEAM TUNIQ אבל אמרו לי שהוא יותר מדי בשבילי כי אני לא מתכנן אוברקלוק, אז מה כדאי לי לקנות? עד 300 ש"ח המפרט שלי הוא: intel 6600e (שהמאוורר שלו השתגע ומסתובב על 3000+ועושה לי רעש נורא) מגיע עכשיו ל 50 - 60 מעלות לא במאמץ גדול לוח gigabyte ds 4 כ. מסך 7600 gt (מאז שעברתי לויסטה אני לא יכול לראות את הטמפ' שלו ב everest) הרד דיסק wd 250 gb ks
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-