עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, עשיתי OC למעבד שלי (E6550 על GIGABYTE P965), ושמתי אותו על FSB של 400 לקבלת תדר של 2.8 (זכנונות 800MHZ על 1:1). נעלתי את תדר ה-PCI-EX על 100, והפעלתי את המחשב. בדקתי עם SUPER PI ובאמת ראיתי שיפור בביצועי המעבד, אך כשאני מפעיל משחקים ואת ה-3D MARK הביצועים יורדים באיזה 60%! יש לי 8800GTS של ALBATRON, בלי OC. איך אפשר לסדר את זה? נ.ב: כשהורדתי את ה-OC זה עבד כרגיל).

2. Started by bad-sector,

יש לי סינק נחושת של PENTIUM 4, סינק ארוך של SLOT1 פנטיום 3 ואחד רגיל של פנטיום 2, יש לי SAPPHIRE ATI RADEON 9100 128 MB, אני רוצה להחליף קירור, איך אני עושה את זה ? (אין לי דבק תרמי קראתי פה משהו על אזיקונים...)

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. השם המלא של הספק- LC-B400ATX זה ספק של 400W. את הספק הביאו לי מKSP כחלק מהאחריות לאחר שהקודם נשרף.... בדקתי באינטרנט וטווח המחירים שלו בין 100-150. אני רוצה לעשות למעבד OC....זה אפשרי מבלי לסכן את המערכת/מעבד????

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  4. היי באתר של ASUS בכתובת כאן ראיתי שהלוח אם שלי (P4T-M) תומך באפשרויות הבאות: Power Loss Restart ASUS JumperFree CPU Throttle SFS (Stepless Frequency Selection) Vcore & Vio Adjustable מהם האפשרויות האלה, והאם הם תורמות ל OC?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by HF Integrale,

לא ממש יודע איך לנסח את זה בכותרת, אבל השאלה שלי היא כזו: המעבד שלי e6600 שבמקור הוא על 2400 מה"ץ נמצא כרגע באוברקלוק למהירות 3120 מה"ץ זה יוצא מכפלה 9 כפול באס 347. השאלה שלי היא, עם OC כזה, לאיזה מעבד Retail/Stock הוא שווה ערך מבחינת ביצועים? האם אפשר לומר שהוא קרוב ל- 8400? עובר אותו? 6750? אנא עזרתכם HF

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. משום מה שאני עושה OC דרך ה- CCC 9.3 ומריץ ATI TOOL Artifact Test הכל עובד בסדר על המקסימום 650/1100 (זה המקסימום החדש ב CCC) אז הייתי חייב להמשיך עם Riva Tuner , ושם שאני מנסה להעלות אפילו קצת 630/1000 אני מקבל ב - ATI TOOL את ה"שגיאה" הבאה: Delta of ## in ## pixels ש- # מציין מספרים וזה ממשיך לעלות ככל שהבדיקה ממשיכה. ה- Counter של ה - Errors נשאר על 0. לעוד מישהו יש בעיה כזו ו\או יודע מה זה אומר ?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המעפאן שלי geforce fx 5700le לפני שאני מחליף אותו בעוד שבוע .אודה לקבל הנחיות ותגובות

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by BNDor,

זה נשמע קצת טיפשי אבל לא עדיף במקום כל המאווררים הקטנים האלה למארז ולספק ולמעבד וכל הגאדג'טים של הקירור מים והכל... פשוט לשים איזה מאוורר גדול או להניח את המארז מתחת למזגן, לפתוח את הדלת שלו ??... זאת שאלה רצינית.. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by DorHD,

שלום, אני משתמש ב-Real Temp כדי לדעת טמפ' בווינדוס - הטמפ' הם : 40-50. אשר אני מסתכל ה-PC Health בביוס זה מראה לי 30-40. אני יודע שהביוס הכי מדייק אבל לעזעזאל למי להאמין ?!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by kozimus,

שלום חברה. רציתי לדעת לאיזה כיוון צריך לסובב את התפשנים בקירוור הנל בכדי לנעול אותם. עם כיוון החץ המצוייר או נגד הכיוון. תודה.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שאלה ראשונה, יש לי ספארק 7+ והשלבים בסינק נורא נורא דקים וקצת גמישית, על הסינק יש המון המון חוצצים עם מרווחים קטנים יש על הסינק אבק איך אני אמור לנקות את זה בלי להוציא את הסינק מהסוקט, מותר להצמיד שואב אבק להיטסינק או שזה יגרום לחשמל סטטי ? שאלה שניה, הבנתי שהאבק מפריע בסינק לכניסת האוויר, אבל האם הוא מפריע על הכנפיים במאוררי מארז רגילים? ואם כן, למה?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by benyben,

מה משמעות הדוח? האם אפשר לדעת אם מדובר בנפילה בעקבות המעבד או הזכרון?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. החלפתי למעבד E6300 ואני משחק איתו. הורדתי את המכפלה ל-6 והרמתי את ה-FSB ל-500. המחשב הגיע לחלונות וגם מריץ בנצ'ים בלי תוספות מתח. אבל ב-515 הוא עושה ציפצופים מהירים ב-POST ולא עולה. אני עוד צריך לבדוק אם זו אשמת הזיכרון אבל עניין אותי אם מישהו יודע מה ה-FSB WALL של הלוח הזה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. איזה כרטיס הוא אוברקלוקר יותר טוב?? ה X1650pro או ה 7600GS??

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. צבעתי בצבע כסף את כל הדלתות של המאורז כולל הגג, אבל, לאומת הצבע המגניב הזה הפנים של המארז (הפנל הקידמי) נראה לא ממש מגניב... חשבתי לצבוע אותו (את הפנל הקידמי) בצבע זהב. האם הוא יראה טוב מול הכסף של הדלתות או שיש לכם רעיון אחר.... :

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  16. אני עם ג'יפורס 2 Ti ופנטיום 3 1000MHZ ... ויש על הכרטיס כבר BLUE ORB לOC ... מישהו יכול ללמד אותי איך עשית לכרטיס אוברקלוקינג?כי משום מה ב 3DMARK אני מקבל 3200 כשאני רואה שהתוצאות של הכרטיס שלי בלי אוברקלוקינג בכללי הוא בסביבות ה4900...

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by 114508534,

איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by KF,

שלום יש לי הארד דיסק והוא עומד על 51-54 מעלות בזמן מנוחה..... האם זה מסוכן .... (הוא נמצא במעלות כאלה מפני שיש באיזור מלא חוטים של הספק..... מה עושים ? ניסיתי גם לשים מאורר 120מ"מ ג'נרי וזה סתם מוריד 2-3 מעלות....

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  20. טוב זא קודם כל מפרט פנטיום4 2600@2950 באס 225 כפול 13 זיכרונות elixir 256 כפול 2 400מגה הרץ.. לוח אסוס פ4פ800 לא מזמן עשיתי או סי מ2600 ל 2950 אבל ליפני שעשיתי לא בדקתי על כמה הזיכרונות שלי עובדים כאילו כמה מגה הרץ.. ועכשיו בדקתי ובלוח אם זה מסומן על מצב auto אז בדקתי ב cpuz וזה היה על 150 כלומר 300 מגה הרץ שזה לא הרבה.. אז שיניתי מauto ל 320 ואז זה היה לי על 180 כלומר 360 מגה הרץ .. ושמתי לב שב pcmark קיבלתי 7000 על הזיכרונות וברגע ששיניתי ל320 אני מקבל עכשיו 7400!! אז מה אתם מציעים ? להשאר ככה? להוריד לאותו כלומר 150 ? או לעלות ל400 ואז זה לא יהיה ממש יציב לא? ואם אני ממשיך עם האוברקלוקינג ל 3300 נגיד אז מה לעשות עם הזיכרונות .. ואם מישהו יכול להסביר לי גם קצת על …

21. Started by a1a1a1a,

הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: phenom 2 x4 940 ga-ma770-ud3 corsier HX620 Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample CM690 איזה קירור לקחת למעבד? כדי לי להחליף את המאווררים שבמארז לשקטים יותר? יהיה לי אפשרות לעשות OC למערכת כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by TroubleBoy,

אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?

• 14 תגובות
    • 673 צפיות
  23. הלוח והכל תומך ב133 כך שרק המעבד יומהר. מה סיכויי ההצלחה ? האם צריך לבדוק משהו לפני קניית המעבד (סדרה) ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. המפרט בחתימה. הסטיק של 512MB הוא מ rev2.0 ובעל צ'יפים BH-6 והסטיק של 256MB הוא rev1.1 ועם צ'יפים BH-5. המערכת כמו שהיא עכשיו חדשה לגמרי אבל עם צמד הזיכרונות היו לי בעיות מאז הימים הלא רחוקים שלי עם Epox 8RDA3+ ומעבד 1700+. ברגע שאני מעלה את הבאס ל400MHz המחשב אמנם מעלה ווינדוס אבל קורס לפחות פעם ביום ולא עובר 3DMark03 בלי לקרוס. כרגע אני על 195x11.5 והמחשב יציב לגמרי. ניסיתי לשנות את התיזמונים ל 11-2-2-2 והעליתי את המתח ל2.8 אבל בגלל העלאת התיזמונים המחשב אפילו לא עושה פוסט. ברור לי שהבעיה נובעת מהאי תאימות בין הזיכרונות אבל השאלה אם אני יכול לעשות משהו כדי להתגבר על הבעיה הזאת, כי אני חייב את ה 256MB הנוספים ואם אני אחליט למכור אותם אני אפסיד לא מעט כסף. טנקס.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by FireStar,

בשעה טובה קניתי היום שני "חיות" כאלה בשביל להוסיף קירור למארז. חיברתי אותם ועם הווסת כיוונתי לעוצמה הכי נמוכה שע"פ האריזה אמורה להיות 1300 סל"ד, אך משום מה הרעש עדיין בלתי נסבל. אפילו כאשר אני מפעיל את הוולקנו 7+ שלי בעוצמה הכי גבוהה שלו אני בקושי שומע אותו לעומת ה...וזה וולקנו! זה נורמלי או שזה רק אצלי ???

• 9 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים