עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by liranfa,

היי! יש לי מארז studio עם ספק מתוצרת החברה "Best Power" ספק של 400W מישהו מכיר את הספקים האלו ואם הם מתאימים לOC? ויש לזה קשר למתח שמקבל המעבד? כי אצלי המעבד בסטוק במתח 1.4V

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by TaVoR,

ברשותי מעבד Intel Pentium 4 LGA775 570J 3.8ghz 1mb cache והוא מאוורר ע''י קירור של טרמלטייק BigTyphoon המעבד עומד על 45 מעלות צלסיוס במנוחה. האם זה תקין? במאמץ עוד לא נבדק המעבד אבל כדי לדעת האם זה תקין. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by Swimmer,

מאחר ולרובנו אין קירור גז/צ'ילר בבית, ורובנו לא גרים בצפון צפון הארץ(לא שיורד שם שלג אבל...) נפצח יחדיו בתחרות חדשה: UnderVoltage+OverClock. המטרה: להגיע למהירות הכי גבוה ויציבה ב-V הנמוך ביותר למעבד, כללי התחרות(הוכחה בעצם...) 1. validate from cpu-z 2. S&M + CPU-Z + EVEREST SENSOR(מאחר ואת המתח ב-CPU-Z אפשר לחרפן קלות) Max voltage: 1.25V mY COMp: כרגע בתהליכים למרות שנראה לי שהגעתי לגבול המעבד =) 1. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=64583 2. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=162606.0;attach=62310;image [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אהלן אחרי שחשבתי קצת, וביצעתי חיפוש בפורום, הגעתי למסקנה שהBT אמור להתאים לי, ואז ראיתי את הST ובכלל התבלבלתי ... קודם כל, יש לי את המארז RAIDMAX COBRA, אני לא יודע בכלל אם הBT יכנס לשם בנוחות כשהמעבד בעצם יושב קרוב לספק.. שנית, לא הצלחתי להבין איזה מהקירורים יותר טוב ולמה.. ועוד רציתי לדעת אם יש המלצות לקירורים טובים בפחות כסף? תודה

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by xXx Lid,

שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by snogoo,

יש לי אינטל P4 1.4G ואני רוצה לדעת מה הטמפ' המומלצות שלו למנוחה ולעבודה מאומצת כדי שיהיה אפשר לעשות לו OC חוץ מזה אני לא מוצא אופצית נעילה ל AGP/PCI בביוס - איך מתגברים על זה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 399 צפיות
  7. Started by redti,

בבעלותי כרטיס אחד של 512 MB מניח שזה DDR ברצוני לדעת איזה סוג זיכרון זה מה מהירותו ואיזה חברה (לא חייב) אני רוצה להמהיר את הזיכרון.. ולפני זה הייתי רוצה לדעת מה יש ברשותי אז אתם יכולים בקשה להביא לי פה קישור או שם של תוכנת חינם או ניסיונית שתמסור לי נתונים על גבי זכרוני

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  8. הוצאתי את המאוורר ממעבד פנטיום שלוש, לקחתי את הקליפסים וחתיכתי אותם ככה שנשאר רק העמוד המחבר בין המאוורר לגוף קירור ללא התופסנים ואז הדבקתי אותם בעזרת דבק מהיר עמיד לחום גבוה. הנה התוצאה: http://planet.nana.co.il/theredeye/Pic1.jpg http://planet.nana.co.il/theredeye/Pic2.jpg לגבי האוברקלוקינג בכרטיס [Geforce MX 440 64Mg] המהירות הייתה 275/300 [זכרונות/ליבה] ובתוכנה AquaMark3 התוצאה הייתה: 5.525 FPS המיהרות שונתה ל 392/405 [זכרונות/ליבה] ובתוכנה AquaMark3 התוצאה הראתה: 6.723 FPS הציון בתוכנה 3DMark2001 SE הגיע ל4921 אשמח לדעת איך ביצועי הכרטיס אחרי האוברקלוקינג, ולאיזה כרטיס הוא מקביל מבחינת ביצועיו?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by matteo,

שימו לב להגיעו של ה סיילנט קאט 120 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/ComboCool/a2329/a2329.htm מאורר כמעטטטט מושלם הוא מיועד לגופי קירור עקב הצורת בניה שלו

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by matteo,

תוכנה מעולה לבדיקת טמפ' מעבד במאמץ מומלצת http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/processor/cpu_burn-in.zip תגדירו ל 0 שעות ו 30 דקות ותראו מה טמפ' המאמץ של מחשבכם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי לא מזמן את הלוח-אם הנ"ל בשביל לא לשדרג את המעבד (יותר יקר). המעבד שלי הוא Athlon XP-M 2500+ שלדעת רבים מותאם מאוד לביצוע OC. הבעיה שלי היא שלא מצאתי שום אופציה בBIOS להגדיל את ה"מכפיל" או את מהירות המעבד. האופציה היחידה שהיתה לי היא הגדלת ה-FSB, דבר שהצליח לגרום למעבד לפעול ב-1200Mhz בלבד!!! מה עושים!? לפי בדיקה שלי הלוח אם פועל על מכפיל של X6 בלבד... ביצוע OC עם תוכנת CPUMSR תקע את המחשב עוד כשהגדלתי את המכפיל ב-0.5. מישהו מכיר את התופעה? האם זה ניתן לביצוע בכלל בלוח-אם הזה?

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  12. היי אחרי שכבר המלצתם לי על קירור למעבד ולצ'יפסט, אני מחפש שני מאווררי 120מ"מ שיסגרו את הקנייה ה"שקטה" שלי. אני מחפש את המאווררים היעילים ביותר והשקטים ביותר שאני אוכל להשיג עד 160+- לשניהם. (חשוב לי להשיג את התועלת הכי גדולה שאני אוכל להפיק אתם במארז 6A19 של compucase). ראיתי למשל את אלה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2535 אבל מאחר ואני ממש לא מתמצא בתחום הזה, אני מעדיף להתייעץ עמכם (: , בנוסף אם אפשר, ראיתי פעם טבלה שמדגימה מהי רמת הרעש לפי דציבלים (רושמת תיאור למס' דציבלים מסויים), אז אם אפשר לקבל לינק אלייה זה גם יעזור לי ם: תודה, ומקווה לעזרה :nutty:

• 15 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by mushies,

שלום חברים יש לי מעבד socket 478 - intel pentium 4 3.4 Ghz Northwood אני לא יודע למה, אבל הוא מגיע לטמפרטורה של 51 מעלות!!! וזה לא הגיוני לפי מה שקראתי יש לי קירור למעבד של Thermaltake מדגם Big Typhoon והוא אמור לעשות את העבודה נראה לי שהתקנתי אותו אז לא הסרתי את המדפבקה של המעבד שבא בגרסאת TRAY (מדפקה קטנה לבנה כזאת על גב המעבד, כמו של אחריות או משהו כזה) אבל חוץ מזה עשיתי הכל כמו שצריך... כולל המשחה התרמית. אודה לכם על רעיונות בברכה, רמי

• 9 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב ורציתי שתמליצו לי על 2-3 לוחות אם טובים של DFI או חברה אחרת המליצו לי על DFI DIFINITY מישהו מכיר ? יכול להגיד לי האם הוא יהיה טוב אני לא מתכנן OC רציני מאוד המעבד יותר מעניין אותי ואם אני ארצה גם לעשות לכרטיס מסך שהלוח אם לא יגביל אותי.. אז מה אתם אומרים על הלוח הזה הוא היה טוב לOC? (אני אכול פשוט לעלות מתח ובאס למעבד נכון) אני הולך על AMD אני חושב שהם עובדים בשיטה אחתר לא FSB תקנו אותי אם אני טועה..

• 5 תגובות
    • 432 צפיות
  15. יש לי אותו לוח רק כרטיס ASUS 7800GTX אבל רציתי לדעת פרטים על הקרור הזה.. ואם ניתן להשיג בכלל בארץ.... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  16. הייי... תראו, יש לי מחשב חדש, כמו שאתם רואים במפרט שלי בצד... רק תיקון - המעבד הוא 3500+ ולא 3200+ ... ועכשיו יש לי בעיה קטנה - במארז שלי יש סריקולציה מעולה, 7 מאוררים וחוטים מוסלבים, ועדיין הטמפ' של המעבד על 40 במנוחה, ובמשחקים קופצת לכיוון ה-55 ...! עם קירור סטוק, כי בסוף לא לקחתי את הביג טייפון =P ומכיוון שגם קניתי רכיבים טובים ל-OC, ואני מתכנן אחד גדול בקרוב - כדאי לי לקנות מערכת קירור מים? אני מדבר על הCorsair Micro HydroCool200 ב-1200¤... שווה? טובה? יש משו יותר טוב בתקציב של 1000¤ ? עם חריגה קטנה? תודה, אור.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by skp333,

מה אתם אומרים על האובר הזה עם הלוח שהרוב מהללים לרעה gigabyte-nsc אם היה לי זכרונות יותר טובים אני מאמין שההיתי מגיע ליותר אם למישהו יש הצעות לשיפור האובר אשמח מאד [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by DS,

קניתי את ה 9550 של GIGABYTE וכרגע אני רוצה לעשות OC קודם כל שווה לי? ניסיתי ב ATI TOOL וכתוב שזה חסום! איך פותחים אוברקלוק ואיך עושים? אגב קראתי את המדריך אך לא עזר לי

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום. אני מתכנן לקנות BT למחשב חדש שאני כנראה אעשה לו כמה אוברקלוקיג עכשיו האם יש סוגים רבים של הקירור החייתי הזה שכל BT יתאים לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by gabreilb,

השבת התקנתי מאוורר של ארקטיק קולינג למעבד דורון. ההבדל ברעש מאד משמעותי. המאוורר המקורי מרעיש מאד. החדש גדול יותר באופן משמעותי ומסתובב לאט יותר. התוצאה היא מחשב שרק המק שלידו שקט ממנו. ממליץ בחום למי שמעוניין במחשב שקט. המחיר 45 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by yoavyoavyoav,

היי , ניסיתי לעשות בזמן האחרון OC למעבד שלי - אבל זה לא ממש מצליח. :s05: הכי הרבה שהצלחתי לעלות אותו זה ל ~2300 וזה עוד עם תוספת מתח.. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עליו נראה לי היה 2330 או משהו כזה עם מתח של 1.55 שזה הכי הרבה שהלוח שלי נותן.. (למה לא לקחתי DFI :\ ) המעבד עם קירור סטוק ובלי OC הוא יושב על 34 ב IDLE ו 44 ב LOAD. אין לי בעייה להחליף קירור אבל לא נראה לי שבינתיים זה הדבר שמונע ממני לעשות OC למעבד. בביוס גם שמתי "נעילה" על ה PCI ל 33mhz ול PCIE ל 100 ככה שזה לא ישתנה עם המעבד. יש לי זיכרון ג'נרי פשוט כזה - אז חשבתי שזה הגורם המגביל אז ניסיתי להוריד את המהירות שלו ל 333 אבל זה לא ממש עזר :\ וגם הורדתי את ה HT מ 5 ל 3. מה אפשר לעשות ? ראיתי מלא שהצליחו להוציא מהמעבד…

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by EgoManiac,

שלום ברצוני לנסות לעשות OC לזיכרונות שלי אם איזה תוכנה אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by יונדב,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאד במחשב... המחשב שלי מרבה להתחמם שהוא דולק הרבה זמן...לפעמים הוא גם נכבה...מה אני יכול לעשות? המאוורר שלי נראה לי תקין לגמרי..יש לי מאוורר אחד מעל הצלעות קירור של המעבר ואחד בספק...

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by eytan243,

שלום ! יש לי מפרט לוח GA-7N400-L מעבד AMD ATHLON XP 2400 קירור למעבד VOLCANO 11 אני רוצה לעשות אוברקלוק מה עלי לקחת בחשבון ואיפה בדיוק אני עושה את השינויים אם השליטה על הלוח נמצאת ב -AUTO

• 3 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.