אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני מבין אלו הם המאווררים הכי שקטים שקיימים היום בשוק, רציתי לדעם אם אפשר להשיג אותם בארץ, או שחובה להזמין מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם 45-46 מעלות למעבד E6300 במצב סטוק ללא OC במצב מנוחה זה בסדר.? להיתחשב בזה שהחדר שלי כמו תנור..
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL מעבד Seagate 300GB 8MB 7200RPM ATA100 דיסק קשיח 1GB CORSAIR DDR זיכרון ATI X800XL 512MB כרטיס מסך האם יש אפשרות להגיע איתו לתוצאות טובות אני ישמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של סלרון מה אני אוכל לעשות בו?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית משאבה שהיא פילטר לאקווריום. קודם כל אני יבהיר קראתי תמדריך באתר רק ששם נכתב שצריך משאבה של 2000 ליטר לשעה ולי יש אחת שהיא 1100 האם זה אפשרי בכל זאת להשתמש בה? אם כן מה אני צריך לשנות במה שנכתב במדריך... תודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי 2 זכרונות של 512 של ADATA ובCPU-Z זה מופיע לי כסינגל... כמו כן הזכרונות יושבים אחד ליד השני(צמודים)... האם אני יכול להפוך את זה לדואל(מצורף המפרט)? והנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח GIGABYTE EP45 DS4 Q6600 G0 corsair 4g 2x2g 800MHZ וקירור נינג'ה 2 עשיתי OC למעבד ל3.0 נעלתי את התדר של PCI-EXPRESS על 100 העלתי את התדר FSB ל333 ועשיתי את היחס זיכרונות ל1:1 לא נגעתי במתחים של המעבד והזיכרונות והשארתי אותם על AUTO *השארתי את התוכנה של אינטל שמורידה את המכפלה פועלת. עכשיו במנוחה הטמפרטורה של המעבד נעה בין 34-38 כשהרצתי PRIME95 הטמפרטורה המקסימלית הייתה 55-56 איך הטמפרטורות ? המתח של המעבד נע בין 1.344-1.360-1.392 המתח לא גבוה ? אם כן איך אפשר לקבע אותו על מתח נמוך יותר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כדאי? האם זה חשוב שיהיה קירור כזה על הלוח למחשב שמיועד לאוברקלוק (E6400, 1950PRO)? האם יש הצעות נוספות?
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
התנסתי בעבר בהרכבת מאוורר סטוק רגיל(שזה שתי שניות..). השאלה היא האם הרכבה של המאווררים הרציניים היא גם כל כך פשוטה? ראיתי שצריך להדביק איפשהו באזור המעבד SENSOR כלשהו. מה זה?
-
- 4 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני ממש חדש בOC ... אני ממש אשמח אם תיתנו לי טיפים איך אני יכול לעשות OC למעבד שלי . CPU Type Intel Pentium 4, 1500 MHz (3.75 x 400) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (RDRAM) BIOS Type AMI (07/18/01)
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני הולך לעשות OC למעבד. וזה כולל קירור של טוניק וזכרונות ולוח מצויינים לOC. עכשיו השאלה פה היא עם איזה מעבד אני יגיע לתוצאות טובות יותר? ושאני אומר את זה אני לא מתכוון בכמה שיותר אחוזים של OC, אלא איזה מעבד אחרי OC יתן לי ביצועי מעבד תכלס יותר טובים...
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום!! יש לי כמה מחשבים בבית!! אחד מהם זה פנטיום 2 266 MMX !!! הלוח של המחשב שלי הוא של ASUS והוא מתאים גם לפנטיום 3!! המעבד שלי הוא מעבד כרטיס של חברת INTEL שעומד על הלוח!!!! האם אני יכול להריץ אותו קצת בלי שישרף המעבד בטעות? ואם אני כן יכול להריץ, מאיפה אני אמור לדעת עד לאיזה מהירות אני יכול להריץ בלי שהוא ישרף? אמרו לי פעם שאם אני מריץ גם את המעבד והוא מתחמם המחשב עלול להיתקע, זה נכון? בסופו של דבר, אחרי שעניתם לי על כל השאלות האלה, האם כדאי לי להריץ אותו?? זה בכלל יעזור במידה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
3800X2 AM2 ללא לעלות את המתח? מישהו כבר התנסה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי קירור מעבד Thermaltake Frio. השאלה שלי היא מתי המאוורר הנוסף צריך לפעול. אצלי לרוב המאוורר המכניס אוויר עובד, והמאוורר שמוציא אוויר לא. האם הוא צריך לעבוד רק מעל טמפ' מסוימת של המעבד? קראתי כמה סקירות ואף אחד לא דיבר על זה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי כפול ליבה של אינטל דגם e6300 . תודה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים החלטתי לקנות קירור למעבד סוקט 775 של אינטל(אני רוצה לבצע אוברקלוק)...רציתי קירור שלא קשה להרכיב אותו אבל ושלא מתפשר על ביצועים.... אמרו לי פה בפורום לקנות את ארטיק קולר 7....הזמנתי אותו...הכל טוב ויפה....אבל! התקשרו אלי היום ואמרו לי שיהיה אותו במלאי רק עוד חודשיים!!!!!(אני מזמין מנועה דרך אגב..ואתם בטח שואלים למה...כי רק שם יש mx1 יש למישהו הצעה לקירור ברמה שלו? ועדיף גם במחיר...זה דחוף תודה או שאולי אני פשוט יקנה ביג טיפון?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי q6600 G0 ופריזר 7 פרו, מהתבוננות על הקירור שמתי לב שהמאוורר של הקירור לא מסתובב בכלל, לאחר מכן בדקתי טמפ' ויש טמפ' נורמליות מאוד : 34~ במנוחה 51~ במאמץ עכשיו השאלות: 1. זה הגיוני שהמאוורר בכלל לא מסתובב והטמפ' הם כאלה ? 2. איך אני גורם למאוורר להסתובב ? דרך אגב 1. המחשב חדש. 2. בדקתי שאין שום כבלים או משהו שמפריע לתנועה של המאוורר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז.. אני צריך קירור תותח לOC רציני, עד 300 ש"ח. כרגע יש לי Thermalright Ultima-90. Ninja 2? Venneta 2? משהו יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תיראו אני יכול גם ליותר הבעיה שהספק שלי תכבה בעצמה, אני עשיתי ל 3.5 עבד יפה הגיעה לוינדוס והתכבה. ד"א הטמפרטורה נישארה כמו שהייתה 48 מעלות ממוצע וחוץ מזה מה זה FSB ואיפה אני בודק כמה יש לי?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי Q6600 עם הקירור של zalman 9700+led , המעבד במנוחה 35-40 מעלות שזה טוב מאוד ובמאמץ ממש מגיע ל60. עכשיו קראתי על Thermalright IFX-14 והבנתי שזה הקירור על בסיס אוויר בין הטובים. כדאי לי להחליף אליו ? (מחיר זה לא בעיה) ואם אני מחליף אז צריך עוד 3 מאווררים לשים בכל צד של הקירור ? תמונה : http://www.madshrimps.be/articles/ThermalrightIFX-14CPUCoolerReview-jmke-21336.jpg תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להתקין חלון במארז? (חיבור הזכוכית וכו'). האם למישהו יש תמונות של חלון שהוא עשה?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 2.0 ה-RPM עומד על 2500 יש אפשרות לעלות את הRPM הסיבה לכך שהמעבד חם מידי בין50-45 מעלות ללא מאמץ שהמארז פתוח. יש אולי תוכנה שבעזרתה אני יכול להביר את המהירות של המאורר?????? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-