אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי. המטרה העיקרית היא שקט ולאחר מכן ביצועים. אם אני יעשה OC זה יהיה רק עם תוכנה שמבצעת את זה אוטומטית, כגון: AMD Overdrive. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל כמובן אני רוצה להשקיע כמה שפחות. יש לי שני מועמדים של AC: הפריזר 64 והפריזר אקסטרים. מה ההמלצה שלכם?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
העליתי קצת מתחים, ואפילו בלי, כל פעם המחשב מרסט לי לא משנה מה וכמה אני מעלה. למשל כשעשיתי OC ראשוני ל2.7 והעליתי את את ה CHF ל300 ,מכפלה 2.66,העליתי ברמה אחת את ה CVC וכל השאר נשאר NORMAL היה מצב שהWINDOWS עלה כמו שצריך אבל באתחול הבא הוא חזר לקדמותו, אל אף שהאתחול התבצע כתקנו(לא ההגדרות בתמונה) התמונה ממחישה ניסיון שניסיתי לעשות שלא ממש צלח... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.7 (18%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Power Supply: EZCOOL PS-1000 500WAT Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D עד איזה OC אני יכול להגיע? לא אם המאורר הזה אם THERMALRIGHT ULTIMA-120 EXTREME אני יכול להגיע איתו ל 3.4??
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת חדשה כולל הכל למעט רכיבים שנקנו לאחרונה (למחשב הנוכחי): HD, זיכרון, ספק 450W וכ.מסך ובכך להוזיל את הקניה. כרטיס המסך הוא 8800GT Club3D ועליו אני מעוניין להוסיף גוף קירור בקניית המערכת החדשה. וההתלבטות היא בין Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ל- Thermaltake DuOrb http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-G0102[/url אשמח להמלצה ספציפית וחוות דעת לגבי השניים הנ"ל, מי מביניהם ייתן מקסימום ביצועים? בנוסף יש חשיבות גדולה לצד הויזואלי וכן להמלצות נוספות אם יש מתוך המבחר של SkyPC (טווח מחירים 100-180 ש"ח). כמה אמורה לעלות התקנה שכזו? מהו טווח הטמפ' האידיאלי של כרטיס המסך בש…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברשותי נייד בעל דגם dell Latitude CPi R400GT אמור להיות לו מאוורר מאחורה שמקרר צינור נחושת שמוביל למעבד, אך המאוורר הוסר ואינו מקרר בעצם ונשארה רק הפס נחושת הזה, כרגע שום תוכנה לא הראתה לי שיש חיישן בתוך המעבד אך speed fan מראה הטמפ' במעבד עולה מ42 בהרגתיות תוך 30 דק ל60~ מעבד פנטיום 2 400 96 ראם זה פאן של 3 סמ גג ולא 4 ולא מצאתי בארץ של 3 או 2 אם מישו יודע מאיפו פשר להזמין..
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לקחתי מעבד Penium D915 2.8Ghz ועשיתי לו OC ל-3.4GHz כולי התרגשות!! OC ראשון שלי למעבד ואני חייב להגיד שזה מספק...! בכל מקרה לא נגעתי במכפלה ובבאס כי לא מצאתי אותם העלתי רק את ה-FSB ואת המתח של הזכרונות והמעבד לא ידעתי איפה עושים את היחס פשוט רק העלתי את ה-FSB ואם הוא קרס אז הוספתי קצת מתח בקיצור ה-600Mhz האלה עלו לי ב-8 מעלות במאמץ קודם הוא היה על 46 מעלות ועכשיו על 54 מעלות אבל זה שווה את זה... הקירור של המעבד זה Cooler Master משהו טוב כזה די דומה לסטוק של אינטל רק הרבה יותר טוב יש לי שתיים כאלה (גם במחשב השני כי אני מרוצה מהקירור) ונלוח אם שהשתמשתי בו הוא לוח אם די זבל: Asus P5L-MX זהו תודה אשמח לתגובות שיעזרו לי לשפר!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות לגביה והאם היא מדייקת ב טמפ" בנוסף המלצה לצרכי OC ולניטור טמפ" לכ.מסך X1950PRO של ASUS תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני משתגע.. אני קניתי את המארז הזה בימיוחד שיהיה לי משחב שקט... אבל המאוורר של המעבד שרשום לי בפרטים עושה רעש שמטריף את השכל.. מה אני עושה? לקנות מאוורר אחר? או אפשר לסדר את הקיים?
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למרות החום הכבד, הטמפ' האלה במנוחה וללא OC וזה נראה לי גבוה מאד. המארז 6A19 עם 2 מאווררים 120 מכניס ומוציא והמפרט בצד. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת מפנדה את של אנרמק עם 52CMF או בלו לד פאן סמארט של TT שיש לו עד 72 CMF אבל עד 48D לשתיתם יש בורר מהירות רק של TT יש אחד יתר טוב עי אי לו 3 דרגות קבועות. זה ידני לחלוטין. והאם 52CMF מספיק לגוף הקירור של X90 על 2.8C של אינטל? אני מתכנן OC כבד. הבעיה שאני לא יכול להסתדר עם 48DB כי עכשיו יש לי מאורר גם ידני שעובד על מדיום כי במקסימום אפילו במשחק אני לא מפעיל אותו זה נורא. אז האם שווה ללכת על אנרמקס עם 52CMF MAX או TT עם 72CMF MAX ההבדל ביניהם סמקסימום שהTT הרבה יותר רועש 48 לעומת 32 אבל לפחות אפשר לכוון את זה ידנית ויש עוד אפשרות שאפשר להוסיף תמיד לאומת להתקע עם 52 השאלה מה עדיף ומה מספיק. דרך הגב שתיהם עולים אותו דבר והשאלה אם מפנדה הTT עם הסמארט בלו פאן רואים ב…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ב-THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU WATERBLOCK HEAT EXCHANGER דרך- http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=CL-W0037&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=692&aff=Zap〈=he# האם הקירור הזה מספיק לי או שאני צריך לקנות משהוא בשבילו... נראה לי כאילו חסר לו משהוא... - מה אמור להתחבר לצינור?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מחפש המלצות לגוף קירור טוב ושקט למעבד AMD X2 DUAL 3800+ עד 200 ש"ח לערך ושיהיה שקט. המעבד יעבוד בקצב הרגיל שלו ובעתיד אולי O.C. קל.
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את המעבד הזה: AMD Athlon 64 3000+ 939 ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש מצב להגיע ל HTT של 275 ולהישאר על מכפלה של 9?? עם קירור: Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM או שאני יהיה צריך להוריד את המכפלה אולי ל8.5 (שזה 2337.5MHZ) או 8 (שזה 2.2GHZ).???..(חובה HTT של 275...בגלל הזיכרון G.Skill 1GB LF)...
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הטמפ' במארז שלי ממש צנחו מ - 45-8 במנוחה נפל ל 37 במאמץ בכלל אני לא עובר את ה-50
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן! קודם כל, המערכת שלי: AMD Sempron 2600+ 512MB A-Data 400Mhz [אני מניח שרצים על 333Mhz בגלל הבאס של הלוח] Gigabyte K8NS Gigabyte Radeon 9550 128MB 128Bit קירור פאסיבי Compucase 6A19 Wd 20GB 5400RPM + ExcelStor 40GB 7200RPM קירור לכל העניין: 1. מאוורר 80 סטוק+היטסינק למעבד 2. מאוורר 80 ג'נרי (אבל חזק) מתחת לכרטיס מסך, שנושף עליו אוויר 3. מאוורר סטוק של המארז 120 מאחורה מתחת לספק 4. מאוורר 80 בתחתית המארז בצד שמאל שיכניס אוויר קריר קירור שעומד גלמוד בצד ומחכה שאני אמצא לו מקום [הצעות יתקבלו בברכה]: 1. מאוורר 60 [תלוי ב-4] 2. שני מאווררי 40 3. אולי איזה היטסינק אחד או שניים, קטנים, שאני אוכל להוציא מכרטיס המסך / לוח האם הישנים. 4. אם יהיה צורך אני אחפש …
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש ברשותי הבלוק קירור הזה ורציתי לשים אותו על הלוח שלי , פירקתי את הבלוק הישן ולתדהמתי גיליתי שהחורים על הלוח לא תואמים לחיבור של הבלוק החדש . עכשיו אני בבעיה ולא יכול לחבר אותו ולא יודע מה לעשות , אולי למישהו היה ניסיון עם זה או שיודע איך אפשר לאלתר איזה משהו. הגוף קירור נקנה בחו"ל והובא כמתנה אז שאין אפשרות להחליף ...
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים של 120mm לדלת של המארז איזה מאוורר כדאי?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי BF2 ועשיתי אוברקלוקינג למעבד שלי: Pentium D 930, עשיתי אוברקלוקינג ואז נכנסתי לבאטלפילד שיחקתי בו שכל פעם זה עשה לי לגים וכאשר החזרתי את המעבד לברירת מחדל הלגים הפסיקו, שאלה: למה אוברקלוקינג גורם ללגים??
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Real Temp כדי לדעת טמפ' בווינדוס - הטמפ' הם : 40-50. אשר אני מסתכל ה-PC Health בביוס זה מראה לי 30-40. אני יודע שהביוס הכי מדייק אבל לעזעזאל למי להאמין ?!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-