עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by adamg,

האם חיוני שהמארז יהיה סגור מכל צדדיו? למשל בקית לפעמים אני משאיר דלת אחת או את שתיהן פתוחות, מה זה משנה?

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות למחשב (הוא חדש - האם זה ישנה משהו כרגע?) שלי מאווררים או קירור למעבד \ כרטיס מסך \ כונן קשיח או כל רכיב אחר. יש לי תקציב של עד 300 ש"ח ללא חריגות, אך כמובן שאשמח אם לא תשתמשו בכולו כי זה כל מה שיש עליי בכלליות. ;D המפרט בפרופיל

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום, היום קיבלתי את המחשב החדש E4300,8600GT.Gigabyte S3. עם הלוח הגיעה תוכנה שמראה את הטמפרטורות של המעבד ושל הלוח. החליפו לי את המאורר של אינטל במאורר חזק יותר רק שאני לא זוכר של מה, אבל שאני בודק את הטמפרטורה של המעבד הוא מראה לי על ממוצע של 26-35 מעלות במנוחה! זה הגיוני?? להעלות תמונה? התוכנה שאני בודק איתה זו התוכנה שהגיעה לי עם הלוח אם של גיגהבייט עצמו. גם כרגע המעבד נמצא באוברקלוק דרך התוכנה הזו ועומד על 2016 MHZ. הכרטיס מסך נמצא על 48-50 מעלות במנוחה ובמאמץ אולי על 55..(מדגם PALIT). עריכה: דרך אגב התוכנה שאני משתמש בה היא EasyTune 5. נשמע לכם הגיוני? התוכנה מזייפת אולי? תודה על העזרה מראש!

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by K0sTa,

טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Shumy2,

רציתי לדעת מי משני המוצרים יותר טוב, ומה יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by yot,

כמו שכתוב בחדשה, TT יצאו בסידרה חדשה של HSFים לפלח השוק הבינוני. סידרת הTR2. שימו לב לדגם TR2M2: ושימו לב לVantec AeroFlow שיצא כבר לפני חדשיים: מה אתם אומרים על זה? העתק מדיוק לפי דעתי.

7. Started by BattleMan,

תקשיבו כולם. אני מתעסק במחשב שלי ודי מתעניין במעלות. ליתר דיוק, לא בא לי שהמחשב שעלה לי הרבה יתחיל להמיס חלקים, אז הוספתי מאוורר ויש עוד תוכניות בדרך. עכשיו תחת עומס(SANDRA ראה פירוט בהמשך) הגעתי ל 57 מעלות מעבד.(שכחתי את מעלות הלוח, אוסיף בהמשך) מה איתכם? אציין כי לא האצתי את המחשב בכלל. נ.ב. כאשר פתחתי את דלתות המארז עמדתי על 52 מעלות פירוט סנדרה : הרצה את ה burn in wizard עם מבחני ה cpu arithmatic וה-cpu multimedia ללא הפסקה(רץ יותר מ-100 פעמים) עם דחיפות גבוהה.

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אהלן אהלן, הקירור שבא עם הלוח אביט IS7 שלי החליט לאחרונה שהוא שונא שקט - כל כמה זמן היה משמיע רעשי 'יללה' בדומה לרעש מנוע של מכונית רק בקנה מידה קטן יותר. שהייתי נוגע במאוורר (ובצעם מפסיק את פעולתו) היה שקט לזמן מסויים - ואז חוזר להשמיע רעשים. הוצאתי את ה-HSF וניקתי אותו מאבק וכו', הדבר עזר לזמן מה עד שחזרו הרעשים. זכרתי שקראתי איפשהו פה שלשמן מאווררים יכול לעזור, ניסיתי - אבל ללא כל תוצאות, גם אחרי שימון יסודי המאוורר מרעיש. שורה תחתונה - ממש לא איכפת לי לזרוק את ה-HSF לכל הרוחות - אלא אם כן עולה למישהו רעיון פשוט, שיכול לחסוך לי קנייה של HSF חדש. אם לא אשמח לשמוע הצעות לקירור עבור הגשר הצפוני עד ~100 ש"ח, רצוי ביותר פסיבי. כרגע המחשב עובד רק עם ההיטסינק ללא המאוורר כ…

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by Fighter,

קודם כל מפרט קטן: מעבד intel core 2 duo E6300 1.86GHZ זיכרונות: 1GB כל סטיק DIMM1: OCZ XTC Vista Upgrade Edition OCZ2VU8001G DIMM3: G Skill F2-6400PHU1-1GBNR ב800MHZ התזמונים של שניהם זה 5-5-5-15 ולוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: enermax liberty 400W אז ככה: לפני 3 שנים קניתי את המחשב עם שתי סטיקים הGSKILL והלוח gigabyte p965 ds3 לפני כמה זמן אחד מהסטיקים התקלקל אז עברתי לשתי סטיקים של הocz בכל מקרה עם הלוח הקודם המעבד היה באוברקלוק של 1.86@3GHZ אבל לפני שבוע הלוח נדפק עד שהוא כבר התחיל להציג נתונים שגויים בביוס וגם בסוף לא עשה בוט אז קניתי את ה Gigabyte GA-EP43-UD3L והוא אחלה לוח, נראה כמו גרסת 2008 של הלוח הקודם שלי, והוא אפילו עוד יותר מפותח ומקצ…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. היי, טוב.. תקופת החום מתחילה קצת להגיע ורציתי לוודא שהכל בסדר עם המעלות.. טוב ממ קחו תמונה: *אם לא רואים אז המעלות ככה: מעבד I5 2500K עומדות על ממוצע של 72 HD7950 גם כן כ72 מעלות קשיח 41 (כתוצאה משאר המערכת נכון?) האם הן סבירות ואין צורך לחשוש? הדלקתי את התוכנה HWMONITOR וצילמתי את המעלות בזמן משחק בFC3 (אני בערך שעה משחק ורציתי לבדוק מעלות ..) תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. וגם איך אני מתקין אותו עם הפרספקס? ומה המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b אתר היצרן: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/cooler/cooling.HTML אני בכלל אל אוברקלוקר, אבל במחיר כזה זול, למה לא ? מה אתם אומרים, שווה ? ובאותה הזדמנות: איזה הייתם מעדיפים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go-s מצד אחד לראשון יש יותר AIR FLOW מצד שני לשני יש יותר RPM..

13. הדבר עצום בגודלו והייתי צריך להוציא את הספק כדיי לחבר אותו ואז להחזיר את הספק קיצר קניתי ב 180 בחנות לייד הבית הדבר שווה את זה יש לי שיפור של 10 וליפעמים יותר שווה קניה רק חבל שאני לא שומע יותר כלום

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by sagibb,

אני מעונין לשדרג את ה-HTPC שלי לקרור שקט יותר. הנה המפרט הנוכחי: מארז - (Thermaltake Bach (VB8000BNS ספק - Antec TruePower Trio 550W לוח אם - Asus P5N32-E-SLI Plus מעבד - E6600 כרטיס מסך - XFX GeForce 9600GT 512MB כרגע כל המאוררים במארז מקוריים: המאורר של ה-CPU, כרטיס מסך והמאוררים של המארז. חשבתי להיפטר מכמה מהם ולהחליפם בקירור פסיבי: קירור למעבד - CoolerMaster Hyper Z600 קירור לכרטיס מסך - Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 בנוסף להחליף את המאוררים המקורים של Thermaltake שבאו עם המארז במאורר בודד גדול ושקט, אשמח להמלצות. השאלות הקריטיות הם: 1. האם הקירור הפסיבי של המעבד נכנס במארז? מידות גוף הקירור הן: 127.28mm x 127.28mm x 160mm מידות המארז הן: 170mm x 430mm x 450mm ל…

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  15. ??

• 13 תגובות
    • 669 צפיות
  16. אני רוצה לחתוך צורה יפה וקשה על המארז וכמה זה עולה בערך ...תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  17. איך משנים את התדר מה צרריך לעשות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by immortal,

דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  19. יש ברשותי את המעבד האגדי 1800+ DLT3C , בחורף המעבד היה רץ ממש טוב על 2400 מגה הרץ (מהירות סטוק של המעבד היא 1533) , המעלות בload היו מגיעות ל40 גג. עכשיו הורדתי את האובר קלוק ל2100 מגה הרץ , והמעלות בפריים מגיעות ל43 (!) מעלות, ובidle זה באיזור ה37. הקירור שברשותי הוא SLK-900A + Thermaltake smart blue שזה מאורר כמו הסמארט פאן רק עם לדים. טמפ המארז כל הזמן סביב ה25 , שבחורף הייתה אממממ בסביבות ה20 (!) המארז Compucase 6A19 עם מאורר 120 מ"מ ג'נרי מוציא, ועוד מאורר 120 מ"מ Thermaltake Thunderblade ירוק מכניס, ועוד מאחורה 80 מ"מ ג'נרי מוציא. אני חושב שסך הכל זה בסדר, וזה רק המזג אוויר עושה את השינוי. גם אצלכם יש שינוי כזה?

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by thegodx,

עם אפשר לעשות OC למודם אינטרנט? בשביל לעלות את מהירות האפ לוד וה דואן לוד? שמעתי שמישהו הצליח עם מודם רשת.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by blank,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד והמכפלה נעולה הלוח: M920 VIA אודה למי שיעזור לי

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Bar1234,

שלום... יש לי לוח של MSI P4MAM-V ... יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעל המעבד.... יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....? כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!! זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום .... לחיבור מולקס ....??

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  23. החלטתי שאני רוצה לנסות את מזלי בבניית מערכת קירור מים לבדי 100%. מספר שאלות: 1. אמא שלי עובדת במפעל לחריטה מדוייקת באמצעות CNC וידני. החומר הזמין שם כמעט תמיד הוא אלומיניום ונחושת דורשת הזמנה מיוחדת. איך יהיו הביצועים של בלוק למעבד Custom Design מאלומיניום? איזה עובי של פרספקס כדאי לשים מעל? 2. איך לחבר את את היציאה והכניסה מבלוק הקירור לפרסקס ובאיזה קוטר כדאי לעשות את החיבורים? 3. היכן אני יכול להשיג רדיאטור בחינם או בזול מאוד ובאיזה גודל מומלץ שהוא יהיה? 4. כמה עולה משאבה של בערך 1000 ליטר בשעה (לא משנה אם בתוך או מחוץ למים) וכמה יעלה לי נוזל קירור מיוחד? תודה. ובבקשה, תענו על הThread הקודם שלי פה...

• 6 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.