אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תראו אני לא כולכך בקיע (ניראה לי ככה רושמים)במאוררים עכשיו אני רוצה לקנות 3 מאוררים כאלה http://tms.co.il/product/3032 עכשיו אני רוצה להבין הוא דוחף 78CFM ב21dB ? ככה כיאלו הוא מגיע? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברת זלמן המוכרת לכולנו עם פתרונות קרור המדהימים שלה "נכנסה" בגוף קרור ה7000 שלה ותוציא בקרוב מאוד את פרח הנחושת לכרטיסי מסך! ;D יהיו קיימות גרסאות נחושת ואלומיניום-נחושת. מאוורר 70mm עם שני מצבי פעולה - Silent=1350RPM=18.5dB ו Normal=2650RPM=28.5dB. ווסת מהירות ו8 צלעות קרור לזכרונות מצורפים. גוף קרור יאפשר קרור יעיל של רכיבי הכח וPCB בגלל הצורה שלו.. נראה נחמד ביותר! גם המחירים סבירים - 40$ ו30$ בהתאם. מעניין איך הביצועים..
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה אתם חושבים שהבעיה? המתח בשמים (1.75V) אבל המעבד כאילו לא מקבל אותו בכלל- הוא לא מתחמם ממנו אפילו טיפה ולא מאפשר OC גבוה (זה המקסימום במטח הזה). ד"א הקירור הוא סטוק, אבל המארז פתוח, בערב אני מגיע גם ל 30-29 מעלות (בללא מאמץ). אתם חושבים שאפשר לתת לו מתח של 1.8V או יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 20% למעבד בלי שום בעיות התחממות או יציבות אבל אח"כ כשאני בודק באוורסט המהירות משתנה בין פי 13 [לא נגעתי במכפלה בכלל] לבין פי6 אם צריך עוד מידע תגידו
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
מדובר במעבד Amd athlon 64 x2 5000, שיושב במארז Raidmax Smilodon. הכרטיס מסך הוא BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc. הקירור הקודם שלי למעבד היה Thermaltake tr2 r1 ומצורפת תמונת "לפני" של ה-sensor, מ-Everest במנוחה. החלפתי קירור ל Thermaltake V1 והנה המצב "אחרי": אז רציתי להבין אם הטמפרטורות בסדר? על איזה נתונים מסתכלים בד"כ כשמדברים על הטמפ' של המעבד? אותי הדאיג cpu core 1. ועוד דבר אחד, אם איזה תוכנה אפשר לבדוק את המעבד במאמץ? עם Rivatuner בדקתי את הכרטיס מסך והוא הגיע ל- 85c במאמץ. (חם אצלי בחדר.. ) תודה מראש למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך משנים את התדר מה צרריך לעשות עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
HELLO יש לי כרגע GF4TI4600 שעליו יושב קריסטלאורב לא מועיל. אני מרגיש שבמשחקים לאחר זמן קצר (משחקים כבדים כמובן, כמו UT2K3) ביצועי הכרטיס במשחק צונחים בעד כ 50%, והצלעות של הקריסטל אורב רותחות. לדוגמא, אני מתחיל לשחק באנריל, אותם הגדרות והכל, כל המשחק בערך על 70FPS למשל, אחרי תקופת משחק, הוא יושב רק על כ 40FPS וכדומה. אני מעוניין להשיג קירור אחר לכרטיס מסך, ומעוניין הפעם גם קירור לזכרונות, הדרישות הם כמובן עוצמת רעש של המאוורר של הקירור לא יותר מ 30DBA. ואני מעוניין במשהו אפקטיבי, לא משהו עלוב כמו הקריסטל אורב.. אפשר המלצות?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום עשיתי קצת OC היום למפרט הנ"ל (מתחת לאווטר) והנה התוצאות: CPU Properties: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 CPU Alias Toledo S939 CPU Stepping JH-E6 CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ CPUID Revision 00020F32h CPU Speed: CPU Clock 2502.31 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 278.03 MHz (original: 200 MHz, overclock: 39%) Memory Bus 250.23 MHz CPU Cache: L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID 06/23/2005-NF-CK804-6A61FD49C-00 Motherboard Name DFI nF4 Series Chipset Properties: Motherboard Chip…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הצריכה של המאוררים שלי היא 0.12 ואלה הנוסחאות לפי המדריך I = 0.58AMP AMP = 0.12 I = 0.07 R = (12-7)/I = 71.42 I^2*R=W 0.0049*71.42 = 0.34 אני ממש לא הבנתי לפיהן ... איזה נגד אני צריך ? תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם יש משהו יותר מומלץ מCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER לקירור המעבד? העלות שלו הוא 49 ש"ח. ראיתי גם Artic Cooling Alpine 64 AM2 שעולה 52 ש"ח. האם יש משהו יותר מומלץ משניהם במחירים האלה? 45-50 ש"ח חשוב שיהיה שקט מאוד. המארז הוא CoolerMaster Sileo 500.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח של MSI P4MAM-V ... יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעל המעבד.... יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....? כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!! זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום .... לחיבור מולקס ....??
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כבר עכשיו אני מבקשה לא לתת לי הסברים מה זה TJ כי אני יודע מה זה ואני יודע שלכל מעבד יש TJ שונה. העניין הוא שהמון זמן אני שומע (לא רק פה...) שה-TJ של Q6600 B3 הוא 100 ושל ה-G0 הוא 95... ואתמול ראיתי איזו כתבה ב-TOMS HARDWARE (שאני מחפש אותה כבר איזה רבע שעה אבל לא מוצא...) בקיצור זו כתבה על ה-MAX TJ למעבדים... היה כתוב שם של Q6600 G0 יש 90 ול-B3 יש 80!!! מישהו יכול לסדר לי את זה בראש.... כי זה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי... אני רוצה לדעת מה ה-TJ שלי (בערך כמובן)!!! נ.ב - מצאתי אותה!!! http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי הP4 2.4C רץ פתאום ב2.5 ללא שעשיתי שום OC (אין לי מושג אפילו איך עושים...) לפי AIDA : Motherboard Properties Motherboard ID04/30/2003-i865PE-6A79ZG05C-00 Motherboard NameGigabyte GA-8IPE1000 Pro Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (QDR) Effective Clock833 MHz Bandwidth6667 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual DDR SDRAM Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (DDR) Effective Clock417 MHz Bandwidth6667 MB/s Chipset Bus Properties Bus TypeIntel Hub Interface Bus Width8-bit Real Clock69 MHz (QDR) Effective Clock278 MHz Bandwidth278 MB/s ה FSB היה 800 ועכשיו 833, לכן ה CPU מתחמם ל32C ב IDLE במקום 27C שהיה עד עכשיו איך אני מחזיר א…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עשיתי OC מ-2.4Ghz ל-2.7Ghz (באס 133 ל-150) הטמפ' הממוצעת במנוחה היא 38 בקירור סטוק. וכשמפעילים את התוכנה PRIME95 הוא לא עובר את ה-50 מעלות. ורציתי לשאול האם זה יקצר את חיי המעבד?... תודה. נ.ב אני אחרי פירמוט...מישהו יכול להביא לי את התוכנה פריים?...חיפשתי פה בפרום ולא מצאתי. שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב
-
- 13 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך עושים OC לכרטיס הנ"ל, יש לי תוכנת RivaTuner 2.09 ואני נמצא בטאב של ה-OC. איזה Clocks להזיז? בכמה וכדומה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות מין אוברקלוק ל מאוורר ולהעלות לו את ה RPM ???
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
\ אני יודע שאני נוגע בעצבים חשופים ורובכם תרצו לכסח אותי על עצם השאלה אך אני לא מבין מה היתרון ב oc.? חוסכים כמה מאות שקלים על המעבד אך מבזבזים לא פחות על אמצעי קירור למיניהם,זכרונות ולוחות יותר יקרים ובנוסף מסכנים את החומרה ובודאי מקצרים לו את החיים. קדימה היסתער!!!!!!!!!!!!!!! ??? ;D
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום.. אני קונה Thermalright 120 Ultra eXtreme.. ואני תוהה איזה מאוורר 120 לשים.. אני רוצה שהוא יהיה שקט אבל שיתן ביצועים.. לחבר שלי היה קירור שאפשר לשים עליו 120 לבחירתך והוא היה רועש ולא טוב ולכן לא לוקח סיכונים.. תקציב.. נראה לי אבסורדי לשים שהמחיר של המאווררים האלה די זהה.. אז.. אשמח לקבל המלצות..
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-