אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי Radeon 9800 Pro 128 MB של ATI איזה תוכנות אני צריך ומה אני עוד צריך לדעת בישביל לא להרוס אותו כי אין לי אחריות עליו יותר...
-
האם כדאי להחליף בין המאורר שקיים על ה Spark7+ עם ה Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 80mm המאורר שעל ה Spark מסתובב ב 6000RPM המאורר Smat Fan מסתובב על 4800RPM
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 200 ש"ח יהיה OC קל. חשוב מאוד שהקירור לא ידרוש פירוק של הלוח. הלוח הוא Gigabyte X48 DQ6 מארז Tagan EL DIABLO תודה
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד אצלי במחשב מסתובב מהר מדי, ובעקבות כך הוא עושה רעש די מעצבן. בדקתי - ולאחר שאני חוסמת את המאוורר המחשב שקט מאוד. בתוכנה EVEREST בדקתי ונמצא כי המאוורר מסתובב במהירות של 1918. המאוורר חדש, רק קניתי אותו לפני שבוע. (המעבד שיש לי - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המאוורר שקניתי הוא - LGA775 -Intel EVERCOOL-BUFFALO) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך מפורט, ופשוט (בכל זאת אין עדיין דוקטורט בעניין) והכי חשוב - שעובד כיצד להוריד את המהירות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. Cooler Master Vigor Monsoon™ III LT http://www.vigorgaming.com/components/cmp_monsooniiilite_intel.html השאלה שלי האם הוא טוב לOC וכמה טוב מה ההבדלים בינו לבין המוגן 2? ובכללי אם הוא קירור ששוווה לקנות אותו תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול להביא קישור או איפה להוריד לתוכנה (קובץ Reg) שפותח את כל האפשרויות הקיימות בדרייברים של NVIDIA כולל אוברקלוק וכו'?? תודות מראש
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני יודע שכבר חפרו את הנושאים הללו 1000 פעמים פה, אבל עשיתי חיפוש ואני לא מוצא את מה שאני צריך. אני רוצה לעשות OC קטן לעבוד על 2400-2500MHz. מה השינויים בביוס, כלומר הכיוונים שיש לעשות כדי לקבל את היציבות המירבית? אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד, בנוסף אם יש למישהו את הצירוף הנ"ל ויכול לשתף בהגדרות שלו, מה טוב. המון תודה מראש.... דא"ג, זיכרונות 1X1024 667MHz, 5-5-5-15 1.8v וכרטיס מסך 8800GTS 32MB של BFG
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, רציתי לדעת מהם הדרכים לקבוע איזה רכיב (לוח אם, מעבד או זיכרון) הוא הזה שמגביל את ה-OC. פשוט נתקעתי בfsb 215 (המקורי היה 200) ואני לא יודע איזה רכיב "האשם" בכך.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי יש ברשותי קירור של זלמן עם רק 3 פינים בלבד, אני יודע שמומלץ עם 4 , רשום שמהירות הסיבובים היא 2000 , האם הקירור ישנה את מהירות הסיבובים לפי הצורך , או שהוא יסתובב רק על 2000 אפילו במנוחה? מה דעתכם בבקשה. רוני זה הקישור: http://zalmansz.en.ecplaza.net/cpu-cooler-sea-80a-01--308182-2426842.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm שיפצרתי אותו בכך שהופתי לו מאוורר 92 למעלה ואחד בצד. וקניתי לו ספק של HEC. יש לי אופציה לקנות את המארז הנ"ל http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm כיד שניה. האם כדאי לי? האם מבחינת איוורר הוא יהיה יותר טוב? אני יודע שהוא מגיע עם 2 מאווררים של 80 ויוצא מזה שאני נשאר עם 2 מאווררים חדשים של 92 של אנמרקס. האם יהיה לי שימוש בהם (ללא קדיחת חורים) והאם בכלל במארז הזה צריך הוספה של מאווררים חיצוניים או שהטמפ' יהיו נמוכות מלחתחילה. בכל אופן המלצות שלכם יעזרו לי להחליט. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב את הקירור הזה ושמתי את הברגים והכל עכשיו שמתי אותו עליהם וזה נכנס כזה אבל זה לא נוגע במעבד! אני יודע כי שמתי משחה והרמתי וראיתי שזה לא נוגע כי אין משחה על הגוף קירור.. זה אמור להיות ככה מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך מעלים את המתח של המעבד תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AXP1800 ואני רוצה לעשות לו OC מישהו יודע איך אני פותח את הגשרים לשנות את המכפלה ???? יש לי לוח של GIGABYTE 7ZXE ואני לא רוצה לשנות את ה FSB אלא לשנות את המכפלה למישהו יש מושג איך לשנות את המכפלה או שיטות איך לפתוח ולחבר את ה גשרים
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה המערכת שלי: מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD5 זיכרון פנימי OCZ Platinum DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL7-7-7-24 דיסק קשיח Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB 7200 צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD כרטיס מסך POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 ספק כח Corsair HX750W אני מחפש את הגוף קירור הכי טוב(ללא תוספות) בתקציב של עד 500 ש"ח, על איזה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך, הכל מוכן, אבל לפני זה מה הסכנות בזה?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אנשים. רציתי לשאול האם הקירור מסוגל לקרר 3 סטיקים של זכרונות, מבחינת גודל. ידוע לי שהוא מגיע עם 3 מאווררים איכותיים, יעילים ושקטים אבל אני לא יודע שום דבר על גודלם. כלומר, האם יכול להיות שהוא יוכל לקרר באופן אפקטיבי רק 2 סטיקים ולא 3? אחרי הכול, הוא תוכנן למערכי Dual Channel. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה! אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הורדתי את הCPU-Z החדש וניכנסתי לMEMORY יש לי שני זכרונות תאומים של PC3200 שעובדים בDUAL שמתי לב שב TIMINGS כתוב שהFREQUENCY הוא 200.7 MHZ ,זה לא אמור ליהיות 400 כי זה PC3200 ? יש לי EPOX 8RDA3+ מישהו שיש לו אותו לוח יכול בבקשה להסביר איך אני משנה בBIOS את הFSB:DRAM ל6:6 ? עכשיו זה על 5:6 . בבקשה תעזרו בתודה סתיו .
-
- 4 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי התלבטות קטנה. ראיתי בהרבה מקומות שממליצים לקבוע את ה PCI Express Frequency על 105 .. בפורום הזה כולם ממליצים על 100. אולי מחשש ש105 יגרום לסיכון מסויים? או אולי סיבות אחרות? מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מתכוון ללא הרכבה מחדש בצורה הפוכה תודה
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-