אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
בעבר שמעתי שיש לוחות nforce 2 שפותחים את המכפלה של מעבדי throughbred אוטומטית. יש לי לוח NF7 ומעבד Athlon XP 2500+ רציתי לדעת אם זה אפשרי.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכם,כפי שבטח הבנתם אני לא אחד שקונה ישר לאחר המלצות ויש לי עוד התלבטות קלה בהתחלה רציתי את הלוח אם MSI nForce3 K8N Neo2 Platinum... אבל אז ראיתי את הדגמים הללו של הnForce4 ותהיתי אם הם אוברקלוקרים טובים יותר. הלוחות: Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP- SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP-9 Socket 939 Motherboard Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 מה דעתכם, הם טובים יותר מהלוח של הMSI באוברקלוקינג? (רשימה טיפה ארוכה,אבל רוב הדגמים פשוט זהים אבל בגרסאות שונות-אני לא יודע אם יש הבדל גם ביכולות הא…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול מה ההבדל בין שתי הלוחות האלה: http://www.tms.co.il/product/11284 ו- http://www.tms.co.il/product/11285 הם באותו מחיר אפשר לומר.. איזה מהם יהיה יותר טוב לOC? או שלא יהיה הבדל? יבוצע על מעבד 3570K עם קירור NH-D14 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או קי, ממש נאמס לי! אבל ממש!! בערך כל יום יש לפחות תר'ד אחד שנפתח ששואלים שם "למה אני לא מצליח להעלות מעל 150 FSB" או "המפרט הזה טוב?" ועוד המון, שבכולם כתוב לוחות שונים שבכלל כלל לא מיועדים לOC (בעיקר GIGABYTE) אז ככה, עשיתי רשימה, תקנו, שנו, כתבו לי מכתבי נאצה, או שימו את זה סטיקי, לא אכפת לי. המערכות הן רק לAMD, אני ממש לא מבין בPENTIUM EPOX: מהמומלצים ביותר אם לא הכי מומלץ, בעיקר בגלל היכולות שלו לפתוח את המכפלה של מעבדי הTBRED B אבל לא רק, יש לו את כל האפשרויות הרצויות (וולט'גים וכו) וב8RDA + יש נעילות PCI וAGP למניעת קריסה של המערכת בשלב מוקדם לוחות מומלצים: 8RDA + 8K9A לדורותיו (מומלץ במיוחד ה2) 8K3A ישן יותר KT333 ABIT: נחשבים לטופ שבטופ, גם במחיר, לוחות…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב תקציבי עם מעבד Dual Core 805 ולעשות אוברקלוק. האם הלוח INTEL Grand County (ATI Radeon Xpress 200) Lan - mATX יתאים? ובאיזה זיכרון אתם ממליצים להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז מה אתם אומרים? יש לוחות זולים שאפשר להשתמש בהם ל OC על המעבד החדש G3420 ?
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ארצה לקבל המלצה על לופ נכון שיהיה במערכת ITX, הרציונל הוא לחבר גם כרטיס מסך וגם מעבד בלופ אחד. המארז ככל הניראה יהיה NR200P של CM. חשבתי על הלופ הבא - ורציתי לשמוע המלצות: רדיאטור גדול (240) > מעבד > רדיאטור קטן (120) > כ.מסך > משאבה >
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
על הזכרונות של טוינמוס כמעט שאין לי מידע, למשל אני יודע שבוינבונד עדיף את ה-CH5.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר 250mm איפה אפשר לקנות בישראל?? יש למשהוא מושג?
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת כמה מעלות יש לו ואני לא דיוע איזה לוכנות בודקות מעלות חוץ מהתוכנות שמקבלים עם הלוח אם והוא לא קיבל אחת כזאת... אני יודע שבביוס אפשר אבל הוא רוצה תוכנה לווינדוס... אז מה להוריד לו?? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
לקחתי רק את המאוורר לבד חיברתי אותו לכרטיס מסך שלי בעזרת שתי אזיקונים וחיברתי אותו ללוח יש לי שתי מקומות לחיבור של מאוור של מעבד חיברתי אותו לשם הכל עובד ואני רוצה לדעת אם זה השפיע על משהו הוא לא מראה לי מעלות והוא גם לא מופיע לי בשום תוכנה ואם כן אז באיזה תוכנה הוא אמור להופיע כי זה כאילו עוד מאוורר של מעבד ..
-
- 7 תגובות
- 466 צפיות
-
-
לו יש תוצאה 2302 ולי יש 1900 בערך אחרי אובר קלוק מ166\166 ל 195\195 (זכרו : הזכרון הוא DDR...) איך זה הגיוני ? הכרטיס שלי אמור להיות יותר טוב משלו... בע! ??? עוד דבר : מה המשחה הטרמית הכי טובה והאם אפשר למרוח משחות טרמיות על מעבדי כרטיסי מסך ? ועוד דבר : החיישן חום שלי במעבד נדפק כנראה כי הוא מראה שהליבה נמצאת על 80 מעלות בערך.. אני חייב לקנות לוח אם חדש \ הארדקנו, או שאני יכול להשיג איזה חיישן חום ולהתקין אותו ? תודה רבה ... :-\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. קראתי פה באיזשהו מקום שהחום עולה למעלה, אז אפשר לעשות חור בחלק העליון של המארז או להוסיף שם מאוורר שיוציא את החום.. כמה הדבר עוזר? והאם כדאי לעשות את זה? איזה מאורר אני צריך לקנות כדי לעשות כזה דבר? AsusProbe יש לי CPU והוא מראה לי את הטמפרטורות ליד, ומתחת לזה יש לי MB והוא מראה לי טמפרטורה שלו..מה זה הMB הזה? גודל מאוורר איך אני יכול לדעת איזה גודל מאורר מתאים למארז שלי? יש לי מארז simbadda תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב.. אז לא מצאתי פורום יותר מתאים חוץ מההפך המוחלט חח.. יש דרכים לגרום למחשב לייצר חום שיחמם לי את החדר? ושאני יוכל להשתמש במחשב תוך כדי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ההמארז שלי הוא corsair obsidian 650 dאני לא יודע למה אבל המארז הזה מגיע כברירת מחדל עם לחץ אוויר שלילי שנמאר לי את מול שזה לא טו . ואני לא מבין למה .הרי אוויר חם נמצא למעלה וקר למטה לא?מאוורר 200 מ''ל מכניס אוויר (א)מאוורר ד' מוציא אוויר נוסף בגג המאז 200 מ''ל ומאוור ג' 120 ''ל מוציא אוויר...ככה המארז מגיע ולמרות שביוטיוב המארז זכה להרבה ציניום גבוהים מבחינת קירור ואמרו שזאת שיטה טובה נאמר לי שזה לא תקין . מה אתם אומרים שנה שעברה בניתי את המחשב אז כדי שזה יתאזן איך שהוא הוספתי מאוורר בפנים בתחתית המארז של 120 מ''מ (ב) שנותן עוד קצת קירור .ואני ככה כבר שנה. לא יודע אם זה הכי טוב היה לעשות מה אתם אומרים? האוויר במאוורר הזה מתנג באוויר שמכניס ה200מ''לכמו בתמונהJPG -…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הממ לא חשבתי על מקום אחר שזה יתאים לו... טוב אז אני עובד על פרוייקט שהמחשב לא יכנס לתוך מארז סטנדרטי, אלא למשהו אחר.. בקיצור אני צריך לחצן Power+Reset כולל כל החוטים שמשתלשלים מהם ומתחברים אל הלוח אם... איפה אני יכול למצוא כזה דבר ואיך קוראים לזה לכל הרוחות? תודה על העזרה... ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הכרטיס שלי נמצא על 50 מעלות במנוחה, ו-59 מעלות במאמץ מלא ורציף. הטמפרטורות נחשבות טובות, אבל אני לא מצליח להאיץ את הליבה מעבר למהירות הנוכחית (420mhz) מבלי להתקל בארטיפקטים. מה שמוזר, כי אנשים עם כרטיס כמו שלי הצליחו להאיץ את הליבה ליותר מ-450mhz. הספק איכותי וצריכת החשמל (בדקתי) לא עולה על 240W. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 398 צפיות
-
-
חברה יש לי gainward fx 5200 שום מה אני לא יכול להעלות את הmhz של הליבה מעל ל330 בריבה ובדרייברים.מה הבעיה?(הכרטיס מקורר ע"י coolviva)
-
- 12 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-