אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מעבד p3 866 בסלוט 1 ותמיד ניסיתי לעשות לו Oc אבל משום מה תמיד היו בעיות! בהתחלה הבאס הוא 133 ואני יכול להעלות אותו עד 150 ( כי אין עוד ! צ'יפ טיפש וישן). יש עוד משהו ....זה גם קובע spread spcture ( ארר משהו כזה) On/off יענו 133 On 138 off 140 on 143 off 150 on אני קראתי באיזה פורום שהאפשרות הזאת לא טובה כי היא מיועדת לשרתים אבל שניסיתי לעשות 143 off המחשב לא עלה אז היתי רציך לרסטר את הביוס ולהחזיר את זה ל 133 on. טוב כנראה אין לי אפשרות לבטל את זה אבל בכל מקרה הוצאתי את המעבד סלוט 1 ועשיתי לו ניקוי יסודי ( הגוף קירור הוא מובנה עליו וקשה מאוד לפרק) ואחרי זה הצלחתי להגיע לבאס 150 , משמע 1Ghz בלי בעיה ובלי קריסות. לצערי אני לא יכול להעלות עוד כי אי…
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
טוב, אז ככה שיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי. כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO. יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ? מפרט בצד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שאין צורך לעשות בו שיוי פיזי כלשהו? העליתי ל 143.. אבל כשאני בודק ב WCPUID אני עדיין רואה SYSTEM CLOCK 133.64 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה יותר טוב לשים בחזית של המארז? 4 מאווררים רגילים או אחד גדול
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ניסיתי להעזר בהמלצות שבסטיקי, אבל די הלכתי לאיבוד. רוב הדגמים המומלצים היו בגודל של 12סמ על 12סמ, שזה גדול מדי בשביל המארז שלי. וגם לא היה ברור לי אם כל הדגמים שם מתאימים למעבדי core 2 duo (היה כתוב שם פנטיום 4, ומבירור ראיתי שחלק תומכים גם ב C2D, אבל חלק לא). אז בקיצור, מה שאני מעוניין בו הוא קירור למעבד כמה שיותר שקט, ושלא יהיה גדול מדי. כלומר מקסימום 10סמ על 10סמ, וכמובן שיהיה תואם למעבד C2D (לוח אם ASUS P5L-VM 1394) תודה רבה! (התקציב לא עקרוני, כל עוד זה ברמת הסביר)
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מפרט: מעבד I7 2600K , GTX580 DC 2 , 8GBGSKILL SNIPER CL 7. אני לא זוכר איזה מארז ואיזה מאורר למעבד שמו לי... אני זוכר ששימתי כ150 שקל על המאורר ועוד כ800 שקל על המארז... עכשיו השאלה שלי היא כזו ואני יודע שזה קשה לענו בלי לדעת את שני הפרטים החסרים... המעבד מגיע ל 37-43 מעלות במנוחה... כל הזמן זז... ובמאמץ מגיע ל70 גם. לפעמים כאשר אני יוצא ממשחקים קופץ לי חלון המבקש להוריד את הצבעים על מנת לשפר ביצועים... המפרט שלי נראה לי מספיק חזק להחזיק כל משחק ההנחה שלי שהמעבד מתחם אולי על יתר המידה..
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הזמנתי מחדש חדש, יגיע בשבוע הבא יש ברשותי AC FREEZER PRO (כמעט חדש) מהמערכת הישנה ואני שוקל להעבירו למעבד החדש I5 760. אני מתכנן אוברקלוק קל, האם הוא יחזיק? חשבתי לקנות מוגן 2 אבל איך זה הגיוני שאין לו תמיכה בתושבת 1156? אולי משהו באותו תקציב? 220 ש"ח~
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי להתעניין האם המערכת שלי תחזיק OC מ 2.4 ל 3.0. חשוב לציין כי הQ6600 בסטפינג B3, ובנוסף למפרט הנוכחי שלי (אשר מופיע באתר) יש גם ארדיסק של WD500GB SATA הפחד שלי שהספק (400W ENERMAX) לא יצליח להחזיק את המערכת..(אפילו אם יצליח ב OC, האם יצליח להחזיק את המערכת בעומס?). אם מישהו ניסה לעשות OC עם מפרט דומה לשלי או סתם מישהו שמבין ויודע, אשמח לתשובה. יום טוב לכם.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ועדיין לא הגעתי לתשובה חד-משמעית, ולכן אני מקווה לפתרון בת'רד הזה. 1. האם עדיף א. למרוח את המשחה בצורת כוכב, ב. לפזר אותה בצורה שווה על כל השטח, או ג. לרכז אותה על הליבה? 2. האם אופן המריחה זהה במעבדים ובכרטיסי-מסך? 3. מה שיטת המריחה על זכרונות בכרטיס-מסך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי VOLCANO 11 עם מאורר 80mm עליו שהוא די מרגעיש והחלטתי להחליף אותו . איזה כדאי לקנות ? Enermax Apollish 80mm silent Blue Led Case Fan http://www.enermax.co.uk/products/peripherie/apollish.html Enermax Twister Cluster 80mm PWM silent Led Case Fan http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 או אולי משהו אחר ? ולמארז החלטתי ללכת על זה Arctic Fan AF8025 PWM 80mm אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה למשוך את הOC יותר למעלה אז אני קונה גוף קירור וזכרונות כי הזכרונות שלי הם 667MHZ ואני צריך לפחות 800 כדי להגיע ל3.8 והילך ... איך הזכרונות האלו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1830 הם של קינגסטון עם אחריות לכל החיים .... אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין CL5 לCL4 אני אשמח , ואם מישהו גם יוכל להמליץ לי על זכרונות (2048 1066 ) יותר טובים מאלו בגג 500 ש"ח תודה רביי
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני לא יודע כ"כ הרבה על נושא הסטפינג האותיות על המעבד הן AGOIA והבנתי שזה אומר שהמעבד ניתן להמהרה די טובה המעבד הוא XP1800P שווה להשיקע באוברקלוקינג למחשב? אני משחק במשחקים כבדים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך GF4 (לא החלטתי איזה בידיוק...) יש לי זיכרון של טרנסנד 333מה"צ עם צ'יפים של סמסונג עד כמה הזיכרון יכול להגביל אותי? ושאלה אחרונה מה ההיטסינק האולטמטיבי במבחינתכם - לאוברקלוקינג לא קל?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד I5 2500K לוח אם P8P67 (עם UEFI BIOS) זכרונות Elixir 4GB 1333MHZ ורציתי לדעת לכמה אני יגיע בערך ? כי אני רוצה להשתתף בתחרות ה-OCTOBER של הפורום (: נ.ב. - קירור V6, אם צריך לשפר, כמה תעלה לי מערכת קירור טובה? או איך אני יכל לשפר את הקירור שלי ?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אוקיי חברה בעקבות זה שאני כנאה אעשה קצת אוברקלוקינג אני מחפש המלצה לקירור טוב שמתאים לסוקט 478, לא אכפת לי במיוחד שהוא יהיה רועש יחסית אבל רק שיהיה זול, עד 200 שקל זה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי כרגע וכמובן שכמה שפחות יותר טוב, ככה שאפשר גם קצת להתפשר על ביצועים כי זה לא הולך להיות אוברקלוק רציני. באותה הזדמנות אני גם רוצה לשאול איזה משחה טרמית כדאי לקנות. לא מזמן מישהו המליץ לי על המשחה של זלמן אבל קראתי כבר כמה פעמים בזמן האחרון על אנשים שהיה להם בעיות עם המשחה ושאחרי לא הרבה זמן היא כבר ממש לא היתה אפקטיבית. האם Arctic Silver טובה?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה יותר כדי לי לקנות:מאוורר Artic Cooler של 80 מ"מ ב-40 ש"ח או 2 מאווררים רגילים של 80 מ"מ ב-30-40 ש"ח? אם כדאי יותר את ה-2 מאווררים אז איפה כדאי לי לחבר את האחרון(יש לי מקום ל-3 מאווררים במארז אבל מכיוון שאחד נדפק לי אז יש כרגע 2 ...אז אחד מהמאווררים יחליף את זה שנדפק אז איפה כדאי לי לעשות חור במארז ולחבר את האחרון?)
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריך מאוורר חזק ל SOCKET 775 מחשב חזק אם GEFORCE 6600 במיוחד עכשיו שקיץ הוא מתחמם נורא ועושה רעש צריך מאורר שקט וחזק אם תועלו לכתוב שם מוצר חרברה או לינק, מי שיודע גם תמחיר בערך. טווח המחירים הוא עד 600 שח. דרך אגב מה זה SYS FAN ??
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי CPU: Intel Core2 Q8300 2.50GHZ GPU: ATI Raedon HD5770 MEMORY: 4GB DDR2 PSU: 620W SeaSonnic M.B: GIGABYTE GA-73PVM-S2H המעלות של המעבד 39-37-42-44 עכשיו יש לי קירור סטוק בקרוב אני יקנה איזה Arctic Cooling Alpine 7 Pro עכשיו הבעיה שאני לא כל כך יודע איך להתחיל לעשות תOC הבאתי תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg בעיקרון כמה OC שאני יוכל לעשות זה יספק אותי דרך אגב אין לי צוואר בקבוק נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל כפי שהבנתם ואני מעונין בעיקר במודינג שקשור ביופי רציתי לדעת האם הוספת חלון שקוף לצד המארז והוספת נורה יכולה להוות בעיה למתחילים.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התוכנה היא ATITOOL 0.25 BETA 16.. א)זכרונות אי אפשר לעלות בכלל בכלל עם התוכנה כשמעלים ומציבים המחשב נתקע והמסך כבה..אז אתייחס רק לליבה. 648@581 2 בדיקות 3DMARK רצו ברציפות בלי ארטיפקטים ובלי כלום, אחרי איזה רבע שעה משחק בFEAR/NFS:C אין ארטיפקטים וכד' המחשב נתקע לגמרי והמסך נכבה, לא נהיה שחור אלה בכלל כל המחשב נתקע אין סאונד והלד של המסך מהבהב..והכרטיס לא היה חם כל כך פחות מ90 מעלות, סביב ה85 שזה לא נורא בכלל הכרטיס בקלות יכול לעבוד ב100 מעלות. ניסיון שני: 622@581 דילגתי על ה3DMARK וישר שיחקתי ברצופות כשעתיים והכל עובד מצויין.. ............... למישהו יש רעיון, רוצים לעזור? בשמחה. אמשיך לעדכן.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1059259536.htm
-
- 4 תגובות
- 428 צפיות
-
-
חברה מצאתי פתרון קירור מהיר ושעולה לא אגורה אבל הוא לבעלי אודף משחה תרמית בלבד! אז ככה אתם לוכחים את הסינק שמים אותו בפריזר של המקרר לכמה דקות הציאו ועברו מכל הצדדים עם נייר תואלט ושימו בחזרה הכל באחריותחם אם משהוא קןרה זה לא באשמתי
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את ה GTO2 עובד יפה וטמפ' בסדר,בכל זאת יש איזה תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה לראות את טמפ' הכרטיס Online בשעת המשחק ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאורר למארז מקדימה של THERMALTAKE 120MM LED FAN והוא מרעיש האם יש אפשרות לשלוט בעוצמת איורור שלו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-