עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200 VENICE E6 על לוח ABIT AN8-SLI עם קירור ThermalTake BIGTYPHOON האם 27-28 מעלות במנוחה זה בסדר לקירור כזה? תודה,

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by X7-007,

לכל מי שיש AMD64 ו INTEL אם זה SOCKET478 של אינטל או 775, או 754 ו 939 של AMD64 יש דברים שאתם פשוט לא יודעים עליהם. כל אוורקלוק מתחיל בהעלאת ה FSB אבל בשביל להעלאות FSB צריך גם לתת יותר כח למעבד VOLTAGE אבל לפעמים כל זה פשוט זה לא מספיק. משהו מגביל וזה יכול להיות: RAM - זיכרון כמובן או המהירות של הזיכרון יותר מדי גבוהה והזיכרון לא עומד בזה או התיזמונים שהם יותר מדי לחוצים והוא פשוט לא מספיק לסנכרן את המידע ויש ERRORS שגיאות. CPU - מעבד מן המובן , המעבד לא עומד במהירות צריך להעלות VOLTAGE , או שדברים אחרים קשורים לשינויים שעולים ביחד עם ה FSB בעיקרון ב AMD64 מה שנקרא HTT -HyperTransport bus כל המעבדים 754 מתחילים מ 800מגהארצ ואסור לעבור את זה, ומעבדי ה 939 מתחילים מ 10…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by b007,

אני בשלבי רכישה של הפריטים הבאים... מעבד... P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם... P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מתלבת לגבי מארז (שיגיע עם ספק) ולגבי קירור למעבד... חשבתי על ZALMAN 9500...? מה דעתכם? מה אתם ממליצים מעבר לזלמן.. זהו מחשב שבעיקרון מיועד לעבודה ופנאי (תכנות... ומשחקים) וביצוע של OC...

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by Ranbm111,

אז ככה.. התחלתי לעדשות oc (יש לי נורט'ווד) הגעתי ל 3.02GH ב40 מעלות.. ואטז אחרי שניסיתי להדליק את המחשב לא ראו.. אבל שמעו שהוא עולה.. ואם זה קשור לכ.מסך אז יש לי 5200FX בלי מאוורר כי הוא היה הרוס.. למה זה קורה לי??

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  5. שלום לכולם, אז ככה יש לי ATI RADEON 9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו טוב עשיתי כבר הכל, שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחתיו עשיתי את כל ההכנות - אבל מה? לא מצליח לעשות אוברקלוקינג...אני משתמש בATI TOOL ואני משנה את ההגדרות אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש זה לא נשמר, חוזר לברירת מחדל... ניסיתי להוריד את הדרייברים של SoftMod והקונטרול סנטר קורס כל פעם... בבקשה תעזרו לי http://img332.imageshack.us/img332/5055/untitled4ua1.jpg

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by ido-nava,

אוקי, יש לי את המחשב הבא: Gigabyte GA-K8N Pro SLI AMD Athlon 3500+ 939 + TT BIG TYPHOON CORASIR 1024MB 400MHZ CL 2.5 (512X2) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit HEC 480V טמפרטורות כרגע: מעבד: 22 מעלות, 1.38V ציפסט של הלוח 69 מעלות מארז 25 מעלות כרטיס מסך 37 מעלות מהירות סיבוב של המאווררים: מאוורר מעבד: 1298 RPM מאורר מארז 1308 RPM מאורר ספק: 1592 RPM עכשיו רציתי לדעת כאשר אני יתחיל בOC, האם יש סיכונים שיכולים לקרות לחלקים ? האם האחריות תפוג (גם כאשר אני יחזיר את המהירות לנורמה) ? והשאלה הכי חשובה בכמה זה יכול לעזור לי במשחקים וכו' ?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by kobibo,

מתלבט מאוד לגבי השתיים האלו,מי יקרר טוב יותר את הכרטיס ? ומי יביא את ה O.C שלי לרמה גבוהה יותר ? :s05: רוצה לסגור כבר השבוע אז אודה להמלצתכם. 1. Arctic-Cooling ATI Silencer 5 - rev.2 2. ZALMAN VF700-Cu

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by stingeR-,

התוצאות לפניכם! מדהים.(צריך לשים עליו את הסאמסונג שלי למה יש כאן חרא זיכרון עם 2T ) [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 656 צפיות
  9. האם כדאי לקנות את כרטיס הזכרון הזה למטרות של OC? בכלל איך החברה ADATA בOC , אפשרי להגיע איתם לרמות גבוהות? ואני מבקש תשובות שהגיעו מעובדות ולא מה שאנשים חושבים אילו חברות של זיכרונות נמצאות מעל החברה ADATA ביחס לOC?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by mor_anter,

אבא שלי אז חבר שלו זכה במכרז של הרבה מחשבים וקיבל 3 כאלה והוא הביא לאבא שלי אחד עשכיו תנו לי מפרט הכי טוב למעבד הזה בסביבות ה2500 שקל אם אתם לא מאמינים לי תגידו לך איך לעלות תמונות לאינטרנט ואני יראה לכם אותו

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  11. האים אפשרי לפתוח צינורות?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by The Ripper,

אני רוצה לקנות קירור למעבד וחשבתי על הנינג'ה הבעיה שאין באף מקום מאוורר 120 שקט יש רק ג'נריים או TT שהם רועשים, והוואנטק ה"נסתר" שלא עושה את העבודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה מהמאווררים שבעמוד הזה כדי לי לקנות http://www.thermaltake.com/dcfans/smartFanmenu.htm חבר שלי אמר שהסוג שלהם הכי טוב אבל אם יש לכם רעיונות למאווררים אחרים תגידו.. נ.ב. שה נכון שכדי לי לשים מאוורר קדמי מכניס אוויר , אחורי- מוציא אוויר ובדלת מכניס אוויר?? תודה.

• 8 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by tuka,

שלום, יש לי 3200+ venice ולוח אם ?ASRock 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? עכשיו, עשיתי OC ל2.3GHZ אבל שמעתי שהלוח הזה לא משהו לOC עם המעבד הזה.. אני לא מומחה OC ורציתי לדעת אם אני יכול להמשיך ועד כמה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  15. אני מחפש כבר שנה (יותר נכון 15 דקות) איפה אפשר לקנות מאוורר 100X 100 X 25

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  16. שלום חברה! חשבתי להביא איזה קירור לכרטיס שלי נמאס לי כבר מהקירור הסטוק המסריח הזה שלא מקרר כלום אהמ...יש לי כמה אופציות בשביל הקירורים.. האחת: Zalman Fatal1ty FS-V7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4201 השניה: Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 השלישית: Arctic-Cooling ATI Silencer 1 REV2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1724 אהמ...בינתיים זה הקירורי אוויר הכי טובים שמצאתי לנכון לקחת אז מה אתם אומרים? תודה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by bbnbbn,

האם הטמפרטורות בתמונה טובות למעבד Intel Pentium 4 530 1MB Prescott ואם לא כמה הטמפ' צריכות להיות? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by bla7,

חיפשתי COLDBUG בפורומים ומצאתי 4 ת'רדים שמכילים אותו - אף אחד לא ממש מסביר מה זה... הבנתי שמעבדים מסויימים לא עובדים בטמפ' נמוכות. האם זה נכון? ממה שאני מבין, המוליכות של רכיבים עולה ככל שהטמפרטורה יורדת... אז איך זה יכול להיות? בריחת זרם ממקומות שלא אמורים להיות מוליכים? או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by DOR_2911,

המעבד נכשל בקטע שבצד ימין איפה שכתוב 2 משהו והזיכרון נכשל בשלב הראשון למה זה? את המפרט שלי תראו פה <<<<<<<<<<<

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by taotao,

אחרה שהגיע הקירור והספק החלטתי להתפרע.. הטמפ' נורמליות ביותר 30-35+- מנוחה ו40-45 במאמץ...(בדיקת 95% מאמץ עם .S&M..).. אני לא מצליח לעלות יותר מFSB של240MHZ המחשב מגיע לווינדוס אבל עושה מסך כחול וריסטרט... העלתי את המתח ל1.4 עדיין אותה בעיה.. אם אני מנסה לעלת יותר מ1.45V המחשב מסרב לעלות מכיוון שאין מאוורר שמחובר ליציאה של הקירור של המעבד..(ST).. יש עצות...(מאוורר אני יקנה בקרוב..).. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי.. תראו, שמי לב שלהרבה מפרוייקטי ה-OC כאן(הגדולים) כתוב שהתשמשו ב-Phase Change ... כמו ב-OC של ה-FX57 של קופרה... אתם יכולים לספר לי מה זה? איך זה עובד? לאיזה טמפ' זה מביא את המעבד? איפה קונים? (לא רק בארץ, גם בחו"ל וגם כאן) מה המחירים ? בארץ וכאן... ועוד כל מה שאתם יכולים לספר :> ד"א - מה הכתובת של האתר של EMP ?והם עדיין קיימים בכלל? =O אור. השאלה החדשה - דרך טכנאי מזגנים אני יכול להשיג את המדחס? ואתם חושבים שטכנאי יוכל לעזור לי לבנות את הכל? ואפשר תרשים של מערכת קאסקייד? תודה, אור.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אחרי שסיימתי עם המחשב החדש, פרקתי את המחשב הישן וגיליתי מה הרכיב המרעיש ביותר: המאוורר שבדופן. אבל אני לא מוצא מאוורר שקט שיחליף אותו: הגלסיאלטק 120 מ"מ שקניתי לחדש עושה יופי של עבודה, חשבתי לקחת אחד כזה 80 מ"מ אבל אני לא מוצא - את ה- 120 קניתי בלוג'יק, ואני בכלל לא מצליח למצוא אצלם את הקטגוריה של מאווררים ללא לדים עכשיו. כבר הכנסתי מאווררי וונטק Stealth למארז הזה, וגם הם לא רעים, אבל אותם אני כבר מזמן לא מוצא (אחרת הייתי מחליף את המאוורר לפני שנה). אז על מה אתם ממליצים? ה- CFM לא קריטי, זה מאוורר עזר בלבד. אם אפשר, עדיף מאוורר שאפשר למצוא בזיגזג, הם נמצאים ממש ליד הבית שלי, כך שאני לא צריך לנסוע רחוק ולא צריך לשלם הרבה על המשלוח. תודה.

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  23. שלום לכולם. במחשב של אשתי (amd atlon xp 2200) היה עד לא מזמן מאוורר שהיה מוברג על דלת המארז בדיוק מעל המעבד וזרק אויר בכיוון המעבד. צורה זו היתה בעייתית מכיוון שהמאוורר מילא את המארז באבק, וכנראה גם את הגוף קירור של המעבד. הסרתי אותו ובמקומו שמתי מעין צינור רחב בקוטר 80 מ"מ בערך שמוברג מדלת המארז ויושב מעל המעבד וכך הוא גורם לזה שהמאוורר של המעבד ישאב אויר מבחוץ דרך הצינור. השאלה שלי היא איך הפתרון הזה? האם הוא טוב ומומלץ או שלהעיף את הצינור הזה ולהחזיר את המאוורר?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by Quickly,

שלום. עשיתי אוברקלוק למעבד (ראו מפרט) שניסיתי לעלות יותר המסך פשוט לא הגיב למחשב לא ידעתי מה הבעיה אז שלחתי תמחשב לתיקון והם אמרו לי שאין בעיה והמחשב בסדר והם לא נגעו בוא תראו מה עשיתי: העלתי את הבאס 240-245 חילקתי את הזכרונות ל166 והורדתי את המכפלה ל 4x מה הבעיה פה?? מה עוד הייתי צריך לעשות?? כדיי שזה לא יקרה יכול ליהיות בגלל המתח? הוא אצלי על startup אני צריך לשים אותו על משהו אחר אולי? תודה.. ד"א השירות של "נועה מחשבים" גרוע המחשב חזר עם מדבקות על המארז והכרטיס מסך רופף ולא מוברג עד הסוף ויש מלא שריטות ממש גועל נפש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Genom_g,

כדי לי לעשות OC למעבד שלי? תראו את המעלות של כל המחשב תגידו אם כדי לי להתחיל http://img101.imageshack.us/img101/853/oc8tr.jpg

• 12 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים