אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב. ברשותי WD 40GB,7200, 8MB, המחולק ל-2 מחיצות, C ו-D. הרצתי את סנדרה החדשה על בנצ'מארק לכונן הקשיח, וכמובן שבחירתי הראשונה הייתה C. לאחר דקה, הופיעו תוצאות הבנצ'מארק, והן 17 מגה לשניה. לא התייאשתי, ומיד הפעלתי את הבנצ'מארק על כונן D. התוצאה הייתה 26 מגה לשניה. חשוב לציין כי מחיצה C גדולה פי שניים מ-D, וכי C היא מחיצת NTFS לעומת D שהיא FAT32, וכמובן מערכת ההפעלה יושבת על C. אילו מהסיבות הנ"ל יש להצדיק ? אילו סיבות אחרות יש להצדיק ? כיצד ניתן לראות את ה 8 מגה של הכונן הזה באופן מעשי ? תודה רבה מראש, אבנר
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מעבד XP1700 ולוח אם של Gigabyte דגם GA-7VTXE. הייתי רוצה לבצע אוברקלוקינג למעבד ע"י שינוי המכפלה של השעון, בנוסף לשינוי בתדר ה bus. אם מישהו יודע אם ניתן לבצע זאת בלוח אם הזה אז אני אשמח לדעת איך? אני יודע שניתן לבצע את זה בדגם GA-7VTXH אבל לצערי אין לי אותו :-\
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
תודה לעזורים אני מחפש זכורונת מרובעים קטנים עדיף מנחושת אבל אם יש אלומיניום אז אין בעיה.
-
- 13 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1 האם הפאנל הנ"ל מתלבש במחשב כמו סי די רום? 2 האם הוא בודק טמפ' בצורה אמינה? ואיזה?(לוח,מעבד וכו')
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
עניין אותי .. נכנסתי לאתר FrozenCPU וראיתי אחד המחיר הפתיע אותי .. אז באתי לשאול איך עושים לייזר לד ? כמו שיש פה : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/lit-48.html תודה לכל העוזרים האלקטרונאים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות מין אוברקלוק ל מאוורר ולהעלות לו את ה RPM ???
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני די חדש בזה הגעתי ל: מהירות ליבה - 201.2 מהירות זיכרון - 165.3 זה טוב? ד"א זה בלי קירור! תודה מראש xzibit
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אך מפרקים מהוולקנו +7 ( אני אקבל אותו תוך זמן קצר ) את הגריל עם הלוגו שלו כי שמעתי שהוא זה שגורם לרעש העיקרי ... איך הופכים אותו מזה : לזה :
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא Athlon XP 2000+. המאוורר שנמצא כרגע עליו הוא מאוורר מקורי של AMD (הכחול) והוא מאוד רועש. מי מהם שקט יותר ומי מהם ביצועיסט יותר?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754 לוח אם GIGABYTE K8NS ואני לא מצליח להגיע ל240 באס רק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליח את האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורה האם הלוח אם מגביל אותי? והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל בוא נתחיל בזה שאני לא אוהב רעש, אבל לא פאנט. שנית החדר שלי מאוד מאוד חם (מצופה כולו בעץ, אז בקיץ זה ממש סאונה). שלישית, אם אני מזמין מח"ול ישירות מהחברה היוצרת, ההפרש בין מערכת קירור מים ולבין מערכת רגילה כולל כמו תופסות שוליות הוא הפרוש שולי. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על קירור מים? דיברתי עם החברה ב-Dangerden והמשלוח לא יוצר יקר מדי, ובנוסף גם המ"עמ מסודר מראש.. ככה שאין בעיות עם הקטע הזה למישהו יש ניסיון עם הערכות שלהם? הבנתי שהן בין הטובות ובהחלט ה-bencmark מרשימים. אני חושב על ערכה שכזאת: Blocks: Danger Den - RBX Danger Den Z-Chip Block (Intel 865/875) Maze 4 gpu + 8 Ram sinks + Artic Alumina (לGeforce FX) Pump: Danger Den DD12V-D4 עקר…
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
-
חברה יש לי gainward fx 5200 שום מה אני לא יכול להעלות את הmhz של הליבה מעל ל330 בריבה ובדרייברים.מה הבעיה?(הכרטיס מקורר ע"י coolviva)
-
- 12 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני חושב שראיתי את זה איפה שהוא אבל עכשיו אני לא מוצא...
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
החלטתי לעשות LOG שיערך הרבה זה מהמצב ההתחלתי שהמחשב שלי עכשיו עד לסיום הגדול עם קירור המיים הפסיבי שלי שיוכן בזמן הקרוב (אחרי הבגרויות) הלוג נועד לא רק כדי לפרסם את השינויים שאני עורך (חומרה ותוכנה) אלא גם על מנת לידע את האנשים, אילו שינויים משפיעים ואיך . אני צריך רק עצות על אילו פרמטרים לרשום בLOG
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן אנשים. 1)יש לי radeon 9500pro , מקורר עם vga silencer , זכרונות infineon 3.3 שהבנתי לפי פורומים אחרים שהם לא משהו בOC השאלה שלי היא כדאי לקנות קירור לזכרונות? יש סיכוי שאצליח להעלות עוד קצת את התדר שלהם? הם לא מתחממים בצורה קיצונית, אם החדר מקורר והמארז פתוח אני מצליח להגיע ל 310 , ב315 כבר יש ארטיפקטים (תכל'ס זכרונות מ270 ל 304 ליבה מ 276 ל354 ) 2)voltage mod - איך אני עושה זאת בכרטיס הזה (כדאי?) האם העלאת מתח הAGP עוזר במשהו לכרטיס? 3)כרגע אני עושה OC עם RADLINKER ואומגה , אם אצרוב BIOS פתוח - זה יעזור במשהו או שאין טעם? תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך: הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז. זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז? או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוס…
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עד לפני שבוע וחצי היה לי את המפרט שבחתימה אבל עם לוח של ECS. טמפ' המעבד במנוחה הייתה 38-39 ובעבודה 45-46 מעלות. הלוח נשרף והוחלף במסגרת האחריות בלוח מדגם זהה - תוצרת Asrock. הוסיפו לי מאוורר באחורי המארז, אבל טמפ' המעבד עלתה ל 52-53 במנוחה ול 56-57 מעלות בעבודה. מה הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) כרטיס מסך / גרפי: Geforce 8800GT 512MB זיכרון: Corsair 2x1024MB כלומר בהתחלה המעבד היה על FSB של 266 ו1.28750V ועל פי Super Pi Mod 1.5 המהירות הייתה 31 שניות לאחר מכן: FSB:285 ואותו Voltage והמהירות הייתה 20.672 שניות (כבר לא נראה לי הגיוני כי סך הכל המעבד הואץ ב7% מהמהירות הרגילה) לאחר מכן: FSB: 300 ואותו Voltage והמהירות: 19.5 שניות (די הגיוני) ולאחר מכן: FSB: 335 ו1.3V והמהירות:22.672 זה אוברקלוק בכלל לא נראה לי הגיוני.. מה עשיתי לא נכון?[br]פורסם בתאריך: 1.08.2009 בשעה 18:37:03 אוקי הבנתי למה זה קורה אבל לפי המדריך לOverclock צריך לעשות את התכונות הבאות כDisabled:EIST Spread Spec…
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע רעשים מהמאווררים , פתחתי וניקיתי את האבק , כולם עובדים בסדר גמור חוץ מהמאורר של הכרטיס מסך, הוא ממש מרעיש , החלטתי לשמון אותו בכל אופן , והוא עדיין מרעיש הטמפרטורות במחשב שלי הם: CPU- 32 GPU- 58 Seagate ST3250410AS-44 האם זה תקין?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-