אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בOC שביצעתי במערכת שלי בעיקר כדי לעזור לאלה שרוצים לקנות מחשב עם חלקים זולים ולעשות OC איכותי. אז ככה, המפרט שלי הוא: מעבד core2 duo e6300 לוח אם gigabyte 965p-s3 זיכרונות TWINMOS 667 ג'יגה אחד כפול שני סטיקים ספק כוח ג'נרי 500W חלקים שלא קשורים לOC: דיסק קשיח 320GB 16MB CACHE כרטיס מסך X1950PRO SAPPHIRE. קירור עם AMD OPTERON, עם קצת MODDING הוא נכנס (: המערכת כעת באוברקלוק לבאס 470. הזיכרונות פועלים על 940MHZ (סטוק 667MHZ), במתח של 2.1V, ובתזמונים של 4-5-5-15 (לילה שלם של memtest ללא שיגאות). המעבד פועל על 3290MHZ (סטוק 1860MHZ), במתח של 1.25V, טמפ במנוחה ~27 מעלות, טמפ במאמץ ~38 מעלות (DUAL PRIME95). סופר פאי: 17 שניות. [attachment deleted by…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מתלבט אם שווה להשקיע בשדרוג המערכת הנוכחית, המטרה להריץ משחקים ברזלוציה 1680x1050 עם כרטיס מסך חדש שארכוש, ועל מנת לצמצם את צוואר הבקבוק אצטרך לדעת את דעתכם בנושא OC לQ9400. תודה !
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור R9600XT למטרות אוברקלוק , הקירור צריך להיות על הזיכרונות ועל הליבה, תודה לכל העוזרים...
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חיברתי בטור - ה+ לנגד האמצעי ומהצדדי ללוח. אבל משום מה המאוורר לא מגיע ליותר מ5000 במקסימום [רגיל זה 7000] . אם אני עוקף את הפוטנציומטר[ מקצר בין החיבור האמצעי לצדדי] אז הוא מתחיל לפעול ב7000 כמו שצריך ... ומדדתי את ההתנגדות והיא 0 במצב של מקסימום - אז למה זה לא נותן לי את כל הכוח ???
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שבוע טוב אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש ויש אפשרות שהמוכר יעשה למחשב OC רציתי לקבל טיפים בעיקר לגבי קירור איזה מאוורר לדרוש מהמוכר וכד'. דבר נוסף אני לא רוצה לסחוט את המעבד עד הסוף ואני רוצה OC בטוח שהמעבד יחזיק מעמד ולא ישרף לי . אשמח לקבל גם הערות לגבי המפרט המפרט יהיה מבוסס : מעבד Q6600 לוח GA P43 זכרונות G.SKIL 800MHZ 4GB כרטים מסך HD4850
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מאוורר אחד בחלק האחורי של המחשב ואחד על המעבד ואחד בספק זה יספיק בשביל לעשות אוברקלוק בלי שהמעבד יישרף? יש לי intel 2.8ghz northwood 512ddr intel motherboard לא יודע איזה fx 5200 עכשיו אני לא יודע מה הטמפ' במחשב שלי כי נשרף לי חיישן אחד וזה תמיד גורם לדרייבר לכבות את המחשב אוטומטי אז מחקתי אותו ואני לא יכול לדעת מה המעלות במחשב אבל כדאי לעשות אוברקלוק לעומת הסיכונים עם המפרט שלי או שיש סיכוי ממש נמוך שהמעבד יישרף
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤ 808 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 440 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤ 202 איך האופציה הזו לOC ? האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל 8400 ? התקציב שלי גם ככה מוגבל,אז מה כדאי ? ועד כמה רחוק אפשר להגיע עם ה8200 בקירור BOX ? [הOC יתבצע ע"י החנות]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי לא מזמן. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם שאני ייקנה וזיכרונות DDR3 בהתאם ללוח החדש. במארז היה לי מאוורר אחד של 80 (פולט אוויר), מצאתי מאוורר זרוק גם של 80 והוא עובד מצויין! בהינתן מאוורר אחד בלבד, איפה הכי כדאי להתקין אותו? מקדימה מול הכונן הקשיח כך שיכניס אוויר? או לחילופין מול הלוח אם היכן שאמור לבוא כ.מסך גם כמכניס אוויר? הערה: אין לי כ.מסך ואני הולך להשתמש בזה המובנה בלוח אם כך שאם אני יתקין אותו מול הכרטיס מסך כביכול הוא יכניס אוויר ללוח אם ויקרר אותו. אז מה חשוב לקרר יותר: לוח אם? או כונן קשיח? תוך כדי הסתקלות על ביצועים ואריכות חיים למחשב (אני יודע שעדיף את שניהם אז זה המצב!)
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
יש לי AMD athlon 3200 venice S939 ולוח DFI Ultra Infinity מחפש המלצה לקירור טוב עד 300 ששקלים המליצו לי על הביג טייפון אבל אולי יש לכם יותר דברים להציע
-
- 14 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חיברתי לוח חדש למחשב ישן (GA-7n400S-L) והתקנתי עליו מעבד ( ATHLON XP 2400) הקירור (VOLCANO 9) עם MX1. עד עכשיו מהירות המאוורר הייתה נקבעת ידנית - ככה שרוב הזמן הוא היה מהיר ורועש כדי לא לקחת סיכון. היום כשחיברתי, החלטתי לנסות לחבר את החיישן שמגיע עם הערכה של הוולקנו כדי שמהירות המאוורר תיקבע אוטומטית. בדקתי ב SPEED FAN והטמפ' שזה מראה לי די גבוהה (תמונה), והמאוורר מסתובב לו בכיף על מהירות בינונית וגם הרוח שהוא זורק היא קרירה (מדידה עם היד). החיישן שהתקנתי דבוק לחלק התחתון של המעבד, כך שהוא אמור לתת את הדיוק הכי טוב. אני יודע שבלוחות של ג'יגה בייט יש קטע עם החיישנים, אבל הטמפ' מופיעה לי בכל תוכנת מדידה (AIDA, EVERST, SANDRA, SPEED FAN). זו הבעיה המוכרת של ג'יגה בייט או שאנ…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
צריך המלצה על חנות מקצועית שמרכיבה גופי קרור לכרטיס מסך באזור המרכז. אני צריך להרכיב Zalman VF700-cu על 6600GT AGP תודה
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
או קיי, אז ככה כשהתכוונתי לקנות מחשב רציתי לקנות קירור אחר למעבד ובסופו של דבר לא יצא לי. המחשב נימצא אצלי כבר 3 חודשים בערך. והיום בדקתי את הטמפרטורה של המעבד סתם בשביל לדעת שהוא בריא וטוב לו... וגיליתי ש4 הליבות על 80-90 מעלות, קיבלתי שוק זה בדרך כלל על 50 +\- ישר פתחתי את המחשב והתחלתי לנקות מאבק, הסרתי את הגוף קרור וניקיתי אותו ביסודיות וגיליתי שהמשכה הטרמית שבאה עם המעבד קשיחה כזאות כיאלו היא מסטיק... ומפוזר על המעבד\גוף קרור בצורה מאוד לא אחידה. מה יכולה להיות הבעיה של זה? אחרי הניקוי החזרתי הכול למקום וכרגע המחשב פועל והמעלות ירדו בכ2-3 מעלות אבל אני עדיין לא מרוצה.. יכול להיות שהמישחה הטרמית פגה תוקף? (יכול לקרות כזה דבר בכלל?) ועוד משהו המאוורר לא הכי יושב טו…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
2000 agoia שלי ובעזרתו ובעזרת הxtreme ddr 333 שלי הצלחנו להגיע ל220 באס... מהירות שלא האמנו שנגיע תאמינו לי שווה כל שקל הלכתי כל הסיפור עלה לי 50 שקל וגם קיבלתי הרצאה מענינת על כל חלקי המחשב הקשורים לאובר קלוק איך ומה כמה ולמה ומה משפיע על מה ואני ממליץ לכל אלו שמאוד מאוד רוצים לפתוח מכפלה ופוחדים ואין להם את הציוד המתאים שלא יוותרו שילכו לאנשים שמבינים בזה ועושים את זה באופן מקצועי וככה מרוויחים מהירות אדירה מהמחשב תמורת סכום של 50 שקל במקרה שלי אז באמת אני ממליץ בחום על פתיחת המעבד ,ועוד פעם לכל מי שלא מבין בזה ורוצה שילך למקצוענים שבנינו
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אותו הדבר כמו בביוס... Amd 3200+ 2.0Ghz @ 2.4Ghz קירור: ביגטייפון עם TT Fan Control v2(מכוון על מינימום)
-
- 13 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זה X1900 אחד הכרטיסים "החמים" בשוק :-X, הוא די דפוק אבל עליתי על הבעיה שלו כנראה-פשוט מורידים מהירויות שעון ואז הוא מתחמם פחות. למרות זאת, כנראה בגלל החמסין של היומיים האלה(אחרי שהורדתי למינימום), הוא מגיע ל100 מעלות ואז הוא מקפיץ את ההודעה שהכרטיס התחמם יותר מדי והוא "מוריד" את מהירויות השעון. אלא שבפועל הייתי כבר על 320MHZ/250MHZ והוא החזיר אותם ל650/700 כמה שזה היה לא זוכר ואז הוא מתחמם טילים ותוך כמה שניות הוא פשוט נכבה. אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להוריד את המהירויות, חבל שאין אפשרות לנעול את המהירויות שעון. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/vr/crystalfontz/usb_lcd_cfa634_tmc_ku/video_review.html תראו ותהנו למרות שלפי דעתי יותר נחמד להכין אחד לבד..
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ראיתי ששלי לא נעול,וזה תוקע אותי לגמרי מבחינת OC,אז איך?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב? שמעתי שהזלמן עדיף בגלל שהוא קירור אוויר, אבל פועל כמו קירור מים. חוץ מזה שחבר שלי שיש לו את הביג טייפון אמר לי שהזלמן עדיף אבל אני רוצה לשאול אותכם בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מוציאים מהמארז אויר חם או מכניסים ?
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-