אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לוקח E6300 עם 2GB TWINMOS 667, 7900GS ולוח Asrock Xfire. מעולם לא עשיתי OC ונדמה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל - הנושא מעניין אותי ואני רוצה לשמור את האופציה פתוחה. 1. מדוע האסרוק לא מתאים ל-OC? 2. מדוע כ"כ מומלץ לעשות OC עם זכרונות 800? מה הבעיה עם 667? 3. האם לדעתכם כדאי להוסיף עוד 300-400 שקל כדי לשדרג את הלוח? 4. אם כן, איזה לוח לקחת עבור OC בינוני מבין כל הג'יגה בייטים למיניהם (S3, DS3, DS4...)? והאם בכלל לקחת אסוס? 5. בהנחה שאשדרג לוח, האם כדאי לקנות מראש קירור למעבד? ואם כן, מהו הקירור השקט ביותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
טוב אז כדי שהזכרונות ירוצו בסטוק העלתי באס ל 333 והורדתי מכפלה ל9 - עברתי בדיקת יציבות והכול סבבה. עכשיו אמרתי לעצמי למה שאני לא אעלה את המכפלה ל 10 והמעבד יהיה על 3.33 ? העלתי , וישר איך שהויסטה מסיימת לעלות (הפס הזה מסיים לזוז) , לפני הסמל , אני מקבל BSOD. טוב סבבה אמרתי לעצמי , נעלה טיפה את המתח למעבד. העלתי ל 1.29XX (לא זוכר במדוייק) והוא קרס לי אחרי שהסמל של הויסטה מופיע. יש עצות? להעלות עוד טיפה את המתח ל 1.3?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בתוכנה SpeedFan איך משנים את מהירות מאורר המעבד לפי אחוזי השימוש במעבד?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעתיד הלא רחוק (אני מניח שבעוד כחודש+) אני קונה מחשב חדש (מעבד Q9450, 4GB, GTX260/HD4870, 2XRAPTOR 74GB ANTEC 182 וכו'..) הדבר הכי חשוב לי פה זה שקט! עקרונית חשבתי על קירור אוויר לכול העסק אבל עכשיו אני תוהה אם כדי ללכת לקירור מים. כסף זה לא העניין פה, התקציב יכול להגיע גם ל2000 ש"ח למערכת הקירור בלבד (אפשר גם יותר אבל "תמיד אפשר יותר....") השאלה שלי היא האם זה נכון לחשוב לכיוון הזה כשהמטרה זה שקט? ובנוסף, בתקציב כזה, האם הוא מספיק בשביל קירור כול המערכת (מעבד, כרטיס מסך, ציפ'סט, מוספט (אם צריך))? איזה מארז מתאים במערכות כאלו? (נ.ב. קראתי את הסטיקי וחומרים נוספים על העניין) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם שווה את המחיר???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=242&products_id=8558
-
- 12 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לשאול לדעתכם על: Thermaltake "A1715" Spark 7+ for P4 CPUs Sock-478
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754 לוח אם GIGABYTE K8NS ואני לא מצליח להגיע ל240 באס רק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליח את האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורה האם הלוח אם מגביל אותי? והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים,אני זקוק לעזרתכם למצוא כבל לחיבור המאוורר שלי ללוח על מנת לקרוא את ה RPM מצורפת תמונה של הכבל הנדרש, תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עכבר לא אופטי (עם הגולה הזאת מלמטה) של Maxxtro שקוף, כתום לבן שקוף כזה...ורציתי להוסיף לו איזה לד כחול או משהו, אז קודם כל אני שואל אם זה אפשרי בעכבר שהוא לא אופטי?? ואם כן, אז מישהו יכול להסביר לי מה עושים? *ביקשתי מאמא שתביא לי 2 לדים כחולים של 3 מ"מ ו2 נגדים של 1 קילו אוהם, זה הרכיבים,נכון? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתחדש ב-HD4870, אני מעוניין להזמין קירור, כידוע Thermalright הם המובילים בקירור(כרטיסי מסך במקרה זה). כסף זה לא בעיה הרי המחירים שלהם עד 300ש"ח. אני מתלבט בין T-RAD2 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html או HR-03 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr03reva/product_vga_cooler_hr03reva.htm?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA== באנצ': http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/thermalright-t-rad2-gpu-cooler-review-56900/ אלא אם כן אתם מכירים קירורים אחרים שהם טובים יותר להציע.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
do i can put off my pll and put something(another pll) else and i will get better overclocking capabilities so i can over clock my pc to more then 149MHZ on FSB(my moterboard:ecs P4VXAD cpu:i2.4B PLL:950901bf ? thank to every body that will answer by the way do someone know a good program to FSB OC NOT FROM BIOS and did someone overclock on my mainboard type i will happy to hear(more than 150MHZ
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני חייב לבחור *דחוף* קירור למעבד A64 +3200 Socket 939 שיעבור OC איך נחשב השילוב של Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6451&PHPSESSID=1010d35ff73034367fd385687f8bc71b עם מאוורר Vantec Tornado 92mm? חשוב לי שיהיה קירור טוב אבל לא מרעיש זלמן לא בא בחשבון בגלל זמינות תודה
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, לאחר שניסיתי את כל האפשרויות הקיימות בקירור על ידי מאווררים למיניהם המסקנה היא שלא ניתן להוריד בצורה משמעותית את טמפרטורת המעבד, שלא נדבר על שאר חלקי המחשב. כיום טמפרטורת המחשב ( לאחר ניקיון יסודי - מריחת משחה טרמית איכותית, גוף קירור Thermalright XP-90, מאוורר Vantec ThermoFlow 80MM Smart( לאחר 4 ימים שעבדתי עם Vantec Tornado 80MM Case Fan, הגעתי למסקנה חותכת כי בעקבות הרעש, בן אדם לא מסוגל להשאר נורמלי עם דבר כזה ). זה לא נתן לי כלום, כל הנסיונות דיי כשלו היות ומדובר בתופעה חיצונית ( ניסיתי גם עם מארז פתוח כמובן ), אבל התנאים בחדר שלי מעט קשים במיוחד בחודשים האלו, הטמפרטורה לא יורדת מ- 49 מעלות בזמן מנוחה, בזמן משחקים אני פוחד להסתכל. ( ביום שתפסתי אומץ זה הגיע ל-…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי gigabyte geforce 6600 והטמפרטורות שלו עכשיו בקיץ הן: מנוחה:53 מאמץ:63 האם זה בסדר? הוא כרגע רק עם קירור פסיבי! אם זה גבוהה להוסיף מאוורר שמונים מעליו או מתחתיו? מה כדי יותר מעל או מתחת אם בכלל?
-
- 12 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בלוק קרור לגשר הצפוני - 250 ש"ח בלוק קרור למעבדי Pentuim4 275 ש"ח רדיאטור מקצועי - EMP 175 ש"ח משאבה Eheim 1260/1060 600 ש"ח מיכל מים - 5.25 אינצ' 100 ש"ח Relay - EMP 80 ש"ח (מזה ?, אם מישהו יוכל להסביר לי אז אשמח!!) Enermax 120mm 110 ש"ח וגריל ! נוזל קירור - 1 ליטר 20 ש"ח Nanotherm - Blue II 23 ש"ח מה דעתכם על המערכת הזו בסוף היא עולה 1657ש"ח (בלי צנרת ומחברים) אשמח לשמוע הצעות לשיפור וייעול !!! איפה אוכל לקנות בלוק מקצועי לכרטיס מסך איני יודע מה לעשות לגביי צנרת ומחברים (אינו כלול במחיר!) הנה המפרט שלי כדי שתוכלו לראות מה צריך להוסיף ומה אפשר להוריד !! CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.79 ] 1 Motherboards for Intel : As…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם מאוורר של Evercool לכרטיס מסך GigaByte Radeon 8500LE. מאחר והקירור שם הוא ייחודי כך גם המאוורר. ניסיתי לשלוח ל-Evercool אימייל דרך האתר אך אף אחד לא חזר אליי. לכן, אני מבקש את עזרתכם ושואל האם ל-Evercool יש יבואן רשמי או לא-רשמי בארץ? או אולי אתם מכירים דרך נוחה יותר ליצור קשר עם החברה מאשר האתר שלהם? (ברור שהם לא עונים דרכו).
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב שלי נשמע כמו מפעל. אני צריך עזרה בשדרוג הקירור, חשבתי על תקציב של כ-400 ש"ח, לביצועים סבירים ללא OC דגש על שקט. מה שיש לי כרגע: מארז MID שני מאווררי 80 מאחורה ואחד בצד קירור מעבד סטוק (AMD 64 939) כ. מסך GF6600GT עם גוף קירור+מאוורר סילברסטון92 עם בקר מהירות. (המאוורר הקודם הפסיק לעבוד ולכן הוסר) ספק ג'נרי 500W את כל אלה אני רוצה להחליף/לצמצם למינימום כדי שיהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו שכתוב בחדשה, TT יצאו בסידרה חדשה של HSFים לפלח השוק הבינוני. סידרת הTR2. שימו לב לדגם TR2M2: ושימו לב לVantec AeroFlow שיצא כבר לפני חדשיים: מה אתם אומרים על זה? העתק מדיוק לפי דעתי.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קצת קשה לי באנגלית אבל אם היתי יודע היתי עושה את זה http://www.webx.dk/oz2cpu/homemade-pc-main.htm תתחילו מואטר קולינג פארט 1 ותדפדפו הלאה לחלק שני ושלישי וכך הלאה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך מארז זול למודינג ואני רוצה לעשות לו חלון ולהוסיף מאווררים אתם יכולים להמליץ לי על משהו כמה שיותר זול איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-1691925658.htm אני יכול לאיכשהו להוריד לו את הצבע הסגול הזה מקדימה? אתם יכולים להמליץ לי על מארז למודינג? לבן. ושייהיו לו יציאות של מאווררים מאחורה עדיף 2 יציאות
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-