אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך X800XT של HIS והקירור שיש לי עליו מעפן... הוא לא הקירור המאסיבי שלהם... אז ככה, הצלחתי להגיע איתו לאובר קלוק של 556/576 מ 500/500 השאלה שלי היא אם אני יכול להגיע לאובר קלוק חזק יותר אם אני ישים קירור חזק יותר או שאני לא יוכל בגלל שהזכרונות והקור קלוק כבר סחוטים?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני יכול להרכיב מנורת לד קטנה בתוך העכבר כמו שמישהו עשה פה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לשאול לדעתכם על: Thermaltake "A1715" Spark 7+ for P4 CPUs Sock-478
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תודה לעזורים אני מחפש זכורונת מרובעים קטנים עדיף מנחושת אבל אם יש אלומיניום אז אין בעיה.
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב? שמעתי שהזלמן עדיף בגלל שהוא קירור אוויר, אבל פועל כמו קירור מים. חוץ מזה שחבר שלי שיש לו את הביג טייפון אמר לי שהזלמן עדיף אבל אני רוצה לשאול אותכם בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מוציאים מהמארז אויר חם או מכניסים ?
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נדפק לי המאוורר בכרטיס מסך. ומופיעות לי נקודות שחורות קטנות כאלה כמו שלג בזמן הרצת משחקים. זה בגלל החום של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד..המפרט כתוב למטה הוא לא נתן לי לעלות ב2500 אז העלתי 0.050 או 0.50 אני לא בטוח חח עד איזה מתח אני יכול? אני עכשיו על 1.53 וטמפ: 51 מאמץ
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 5200 מבית Nvidia עם צ'יפ של XFX... הוא בא רק עם היטסינק אני הוספתי לו מאורר 80 מ"מ, תמונות בקרוב... אז מה אתם אומרים ?! Core Clock Frequency : 250MHz@290MHz Memory Clock Frequency : 400MHz@545MHz אההה ועוד מש'ו, למרות שעידכנתי את הביוס שלי אני לא מוצא שום אפשרות להעלאת מתח, כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים יש מצב ליבנות בלוק מים ועם כן יש למישהו הסבר מדריך לינק
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9600pro 128mb כרגע הוא רץ ב400/300 אני רוצה לעשות לו OC יש תוכנה שבאה עם הכרטיס V-TUNER אפשר לעשות שם אוברקלוק אבל כל פעם שאני מפעיל מחשב מחדש הוא חוזר להגדרות הישנות. אותו דבר קורה גם עם שאר תוכנות אוברקלוק אני ניסיתי power strip ו דרייברים של cataclyst אז איך אני עושה אוברקלוק לצמיתות?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם מאוורר של Evercool לכרטיס מסך GigaByte Radeon 8500LE. מאחר והקירור שם הוא ייחודי כך גם המאוורר. ניסיתי לשלוח ל-Evercool אימייל דרך האתר אך אף אחד לא חזר אליי. לכן, אני מבקש את עזרתכם ושואל האם ל-Evercool יש יבואן רשמי או לא-רשמי בארץ? או אולי אתם מכירים דרך נוחה יותר ליצור קשר עם החברה מאשר האתר שלהם? (ברור שהם לא עונים דרכו).
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב את המארז Chieftec Bravo ואני רוצה לדעת עם צריך להוסיף לו מאווררים מעבר לשנים שמגיעים איתו ואם כן אז איפה ולאיזה כיוון? ואם כדי להחליף את המאווררים המקורים בגלל רעש או הספק נמוך מידי תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כמה שיותר שקט וגם לא יהיה יותר מדי כבד וקשה להתקנה בבקשה. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הכרטיס power color hd4890 עם קירור יותר טוב מהרגיל של ati הכרטיס מסך במנוחה על 57 מעלות ובמאמץ מלא הוא הגיע ל 95 מעלות זה נורמלי ? לא הגיוני שכרטיס במנוחה יהיה על 57 מעלות
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אתם רואים את הדבר הזה?! זה מזגן קטן...חחחח "מזגנון שולחני" הדבר הזה עולה 19 דולר.... ועלה לי רעיון לנסות לחבר אותו למחשב לאחר שנעשה לו מודינג קטן.... את המוצר הזה ראיתי בכתבה במעריב "עסקים @ מחשבים" וזה מה שכתבו עליו: "נתקעתם בלי מזגן?! אתם מזיעים מחום אבל השותפה לחדר מתלוננת על הקור הנורא ומכבה את המזגן? הגיע הזמן למזגן שולחני אישי. כך זה עובד: ממלאים בקבוק מים ומקפיאים אותו. לאחר שקפא מניחים אותו בתוך המכשיר, המופעל ע"י שני סוללות שנספיקות לכ30 שעות ומדליקים. המכשיר הנפלא מזרים אליכם אוויר קר וצונן ואינו עולה יותר מ20 דולר." נו מה אתם אומרים?? אולי באמת אפשר לחבר אותו לא?!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב לא מזמן ואני מעוניין להעלות את הOC גבוה. עידכנתי באיוז והתחלתי לעבוד הגעתי ל380FSB במכפלה 9.5 על 1.30v ניסיתי להגיע ל400 והמחשב מרסט אחרי העלאת מתח מדורגת ל1.35 המחשב עדיין מרסט בOCCT ובאינטל BURN TEST ב20 שניות הראשונות של הבדיקה EIST מכובה וSpread Spectrum גם מכובה זכרונות על 1:1 טמפ' 30-32 לשתי הליבות במנוחה 57-60 במאמץ (לשתי הליבות) ספק PCP&C 500W מפרט מלא בצד CPUZ: תודה!
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה לוח נחשב הכי טוב ל OC???בבקשה דחוף לפני רכישה!!!!(בבקשה לנמק את התשובה) או להוסיף אתר או קישור מהיכן המידע אין לי הגבלת סכום תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מפתיע http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=101727
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-