אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אתמול סתם נגשתי למחסן ומצאתי שלל ספקי כוח שחבר של אבא שלי הביא לו וציוד אלקטרוני שהוא הביא לו. בקיצר באחד מהספקים היא מאוור מאוד טוב {זה הספק השני שפרקתי, עזבתי חמש נוספים בצד}, הבאתי אותו לאבא שלי {הוא עובד באלביט מערכות, חברת היי-טק שמכינה נשק צבאי, שדרגה לטורכיה את הטנקים ולארצות הברית את המטוסים} בקיצור הבאתי לאבא שלי את המאוורר שיקח אותו לעבודה ויחבר לי אותו לכבל כמו של ספק כוח עם 4 פינים, הוא לקח אותו אתמול והיום הביא לי אותו, הרכבתי אותו מול הארד-דיסק ואחד מול הכרטיסים {PCI, AGP}, רציתי לשאול אם יש משמעות למאוורר הזה ואם יש תוכנה שאני יכול לבדוק בה טמפרטורה של הארד-דיסק בלי מאורר ואם מאורר?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קודם כל, אתם בטח רואים שזה ההודעה הראשונה שלי בפורום, הגעתי אליכם דרך השרת המדהים שהעלתם לBF:BC2 בתקווה שתוכלו לעזור לי בשאלותיי הרבות. ועכשיו לקטע הראשי: לאח שלי הקטן יש מחשב ישן(בן 3-4) ובגלל שעכשיו קניתי את BF BC2 ואפשר להתקין אותו על כמה מחשבים אז הוא ביקש שאני אתקין גם אצלו, והסכמתי, אבל קודם כל הרצתי אצלו את CAN YOU RUN IT, וגיליתי שהמחשב נכשל בCPU, הבעיה היא שהוא לא נכשל בCPU עצמו אלא במהירות, הם דורשים 2.0 ואצלו זה 1.86 ולכן הבנתי מחברים שההמהרה היא סמלית בהחלט ולא תעמיס על המחשב או תגרום לחימום כזה או אחר. לכן, התחלתי לקרוא את המדריכים שלכם, אבל בגלל שאף פעם לא התעסקתי בזה אז דיי הסתבכתי, במיוחד עקב העובדה שיש לו INTEL והמדריך שלכם(מ2006) הוא על AMD הינה תמונות ש…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הולך לעשות עוד הרכבה עם מעבדי Q6600 על לוחות ג'יגהבייט ורוצה לוודא תאימות רכיבים לפני שאני מזמין. האם ה-TT MAX Orb מתאים עם המארז כשיש בדופן המארז מאוורר 25 ס"מ? אני יודע שה-Tuniq לא מתאים (משהו שלצערי גיליתי אחרי שקניתי שתי מערכות כאלו). אבל ה-MAX ORB נראה יותר נמוך. כמו כן אני מקווה שלקירור הזה אין בעיה עם גירסת ה-L של הלוח P35? יש אגב קירור אחר שיהיה עדיף עד 250 ש"ח ויתאים 100% עם המארז הזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שלא חיפשתי מספיק? קראתי את כל הנעוץ... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המאוורר של הצ'יפסט שלי שכתוב עליו AGP 8X עשה ממש רעש בלתי נסבל ולא יכלתי יותר עם זה אז היום ניתקתי אותו והמחשב שקט כמו שצריך המאוורר הזה חשוב? אני לא יכול לבדוק את המעלות של הלוח אז אני לא יודע אם הוא יתחמם או לא
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי המאורר של הכרטיס המסך הזה אז רציתי לדעת מאיפה אני יוכל להשגי מאורר שלו(אפילו מאורר אחר אבל שתהיו בטוחים שהוא יתאים ויספק קירור טוב) והאם ההתקנה של המאורר קשה? http://www.sapphiretech.com/awards/image/media_289.jpg כאן תכנסו ותגדילו ותראו מקרוב תמאורר שלו והכרטיס
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המארז Raidmax Scorpio 868 יש לו מאוורר אחד בחלון -שמכניס אוויר ועוד 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר. יש לו מקדימה למטה מקום לעוד 4 מאווררים, אז חשבתי לשים שם 2 של 80, השאלה היא איזה מאווררים ? האם אני צריך שיכניסו אוויר או יוציאו אוויר ? ולמה אני מחבר אותם ?! כי אני לא חושב שנשארו לי חיבורים. תודה תום.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי,קניתי את המשחב מ-RSM עם המארז הזה:http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=387 בתקופה האחרונה המארז לוהט,חשבתי שכדאי להוסיף לו מאווררים. איזה מאווררים תואמים למארז הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Pentium 2 400 MHz ו128 SDRAM האם יש אפשרות שיעבוד יותר מהר בלי להחליף מעבד או זיכרון תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שבעבר מאווררי הסטוק של אינטל היו ידועים בזה שהם מאוד רועשים. אבל הבנתי שבמעבדים מסוג CORE 2 DUO המאוורר סטוק שקט למדי. אם המטרה היא רק מחשב שקט ככל האפשר, בלי אוברקלוקינג ובלי רכיבים יותר מדי חזקים שיוצרים חום רב מדי - האם יש צורך במאוורר יעודי שקט או שאפשר להסתפק בהחלט בסטוק? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רכשתי מאוורר למארז עם לדים בגודל של 120mm. בקיצור הוא ממש גדול, ובמארז הקטן שלי אין למאוורר מקום לשבת בו, כלומר אין מספיק מרווח בין כל הברגה של המאוורר למארז. מה עושים? איפה אני יכול לשים אותו במארז? והאם יש מארז שאפשר לשים בו את המאוורר הזה 120mm? תודה
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי E6600 DG965WH 1024X2 DD2 667 ספק ATX 400W נראה לי שזה מה שצריך... אני רוצה למהיר אותו מקסימום ל3.00GHZ אני אוכל לעשות את זה עם קירור סטוק? וזה באמת יכולים להגרם נזקים כמו שכתוב במדריך ואז אני אאבד אחריות? ואני חייב לשנות מתחים?אם כן איך וכמה?
-
- 4 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC אבל אם אני מעלה את הבאס ליותר מ 110 המחשב לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה כשאני מדליק את המחשב שאומרת: Bois checksum error P4 1.5 GHz 512 MB 133 MHz SDR PC CHIPS 400 m921 - VIA 845 PRO GF 4 mx 440 הטמפ' של המעבד לא עלתה מעל 37 מעלות אף פעם...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד Intel P4 2.6 ליבת northwood עשיתי עליו OverClock וברצוני לקבל חוות דעת ואם אני יכול להמשיך עוד במצב שלי.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כמו בכותרת, בא לי סתם לבצע אוברקלוק ורציתי לדעת אם הלוח שלי בכלל מתאים לזה.. פרטים על הלוח. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ על ה FurMark (למרות שהרצתי אותו מלא פעמים ולא קרה כלום) גם ב ATT זה יכול להרוס ?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חשבתי לעשות מוד למחשב שלי (בפעם הראשונה) הרעיון שלי הוא לחרוט על הדלת של המארז צורה של כנפי טייס (כמו בחתימה שלי) שהקטעים האפורים יהיו ריקים. והמגן דוד הכחול באמצע יהיה גריל למאורר. ביחד עם לדים כחולים נראה לי שזה יצא יפה. עכשיו בגלל שזו הפעם הראשונה שלי אני רוצה לשאול כמה שאלות: קודם כל האם הרעיון טוב? איך כדאי לי לחרוט המארז (לייזר לא בא בחשבון בגלל העלות הגדולה)? אפשר אולי להשתמש בסכין חדה (כמו סכין יפנית?) תודה!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני עושה OC למעבד (CORE DOU 4500 (2.2 GHZ האם הוא יגיע למהירות של 3.0 GHZ במפרט הזה ? מפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤611 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤548 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤393 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤269 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2799 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/qkwdxnye כרטיס מ…
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היום קיבלתי Corsair 256Mb PC133 האם גם ב- SDRAM קורסאיר טובים ? ואיך שאר המפרט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P Mushkin 256MB PC3200 Blue CL2 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Gigabyte Radeon 9200 128MB אני צריך להוסיף קירור נוסף למעבד? אם כן, איזה יעשה את העבודה ולא יקר? דרך אגב, האם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK מספיק טוב ויספיק לי?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לשים לו קירור מים אבל לא רוצה להזמין מחו'ל הוא שום דבר כזה אז עם מישהו יכול לעזור לי לחפש מערכת טובה מחנות מוקרת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הפתרון הזה? בכמה מעלות הוא יוריד בערך? הוא זול-220 שקל וזה פיתרון מים ככה שזה נראה לי טוב. אמרו לי מה דעתכם עליו והאם הוא שווה ?
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי מאוורר קידמי שמכניס ואחורי שמוציא והלוח אם נמצא לי ב49 מעלות אני מאמין שהכרטיס 8800 שנמצא בתחתית המארז הוא אחד הגורמים העיקריים להתחממות של הלוח אם (תקנו אותי אם אני טועה)מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר ליד הכרטיס מסך בצד של המארז למטה שיוציא אוויר וככה הוא יוציא את רוב האוויר החם שהכרטיס מסך מוציא ואולי גם יוריד הטמפרטורה של הכרטיס שנמצא על 61 מעלות במנוחה כדאי? או שיש הצעות אחרות לקרר את הלוח אם וגם ההתחממות של הלוח אם היא זאת שמונעת ממני להמשיך באוברקלוק עם המעבד 4400 שבנתיים אני עומד על 2.7 ומעוניין להמשיך עד ל3 לפחות אם יש הצעות אני אשמח.תודה
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-