עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  2. אז הנה כמה תמונות של המחשב שלי והחוטים בו... אני אודה לכם מאוד אם תצביעו לי על הליקוים בחיוט ובמיקום המאווררים

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  3. אני מחפש לוח אם שיתן OC ל-E8500 במהירות של 4.2 לפחות, ועדיף אף יותר, במחיר כמה שיותר נמוך. תודה

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by soldier,

היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by benyben,

מה משמעות הדוח? האם אפשר לדעת אם מדובר בנפילה בעקבות המעבד או הזכרון?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by Lanzar,

ה 7900GTX רץ בסטוק ב 1800MHZ והוא כולל זכרונות של סמסומג 1.1NS X1900XTX רץ בסטוק ב 1550MHZ והוא גם כולל זכרונות של סמסונג 1.1NS משמע ? אותם זכרונות... אז למה לעזאזל ב XTX אי אפשר להגיע ל 1800MHZ שלא נדבר על לעבור את זה... סמסומג אומרים שהמקסימום של הזכרונות שלהם עומד על 1800MHZ ב 2.0V ויכול לחרוג ב 0.1 למעלה או למטה, אבל גם ב 2.2 וולט זה לא הולך... מישהו יכול להגיד לי באיזה מתח הזכרונות עובדים ב 7900GTX ? אוליי ATI הכניסו תיזמונים שונים בזכרונות לכרטיסים שלהם ? מאיפה אפשר להשיג את התיזמונים ב 7900GTX ו ל X1900XTX ? תודה מראש... :

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  7. אני יודע שיש את ריווה טיונר....אבל רציתי לשאול אולי אם יש תוכנות טובות אחרות שאולי עושות את העבודה יותר טוב... ואולי יש תוכנות שעושות את זה אוטומטי כמו ב ATITOOLS שזה מוצא את הMAX CORE וה MAX MEMORY ......(אם יש אפשרות כזאת גם בריווה טיונר אז אנא תדריכו אותי).... תודה... :s05: ???

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  8. היי, היה לי את המאוורר למעבד שלהם U14S שנקנה כחלק ממחשב שלם שהורכב על מעבד אינטל E8400. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד חדש AM5 ושמתי לב שנוקטואה כחלק מהשירות שלהם נותנים בחינם קיט התאמה למעבדים חדשים יותר במידה ובעתיד משדרגים: https://noctua.at/en/support/mounting-and-upgrade-kits אז פשוט מילאתי את הטופס הבא: https://noctua.at/en/amd-am5-mounting-kit-order-form הם רוצים צילום של קבלה של המאוורר המקורי (אבל למי יש קבלה מלפני 16 שנה?!) או צילום של המאורר ביחד עם דף נייר עם שבו כתוב שמי ותאריך עדכני + קבלה על הלוח אם החדש. זאת התמונה ששלחתי: https://postimg.cc/1nKptdVX ואחרי יומיים הם שלחו לי את הערכה בלי תשלום בכלל. כל הכבוד לנוקטואה, זה שירות!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by שמשון הגיבור,

מעבד-intel core 2 quad q6600 קירור sunbeam tuniq tower 120mm אחרי כמה בדיקות יצא שטמפרטורה של המעבד שלי במנוחה היא 40 ובמאמץ 70 רציתי לדעת עם זה גבוהה או שזה בסדר כי ברצוני לעשות בשלב יותר מאוחר אוברקלוק טמפרטורה מהתוכנה realtemp

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. יש לי מערכת קירור מים של קורסייר מלפני חמש שנים שיושבת על תושבת 1151. היא עובדת ממש טוב. אני רוצה לשדרג לתושבת 1700 של הדור החדש של אינטל. יש אפשרות איך שהוא לבצע התאמות? לקנות תושבת מתאימה?

11. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני חדש בנושא המודינג ורציתי לשאול לגבי מודינג לעכבר... אז ככה יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט ואני רוצה להחליף את הלד האדום שלו לכחול... להשיג לד כחול זו לא הבעיה ... הבעיה היא שאין על תחתית העכבר ברגים ואני לא ידוע איך לפתוח את העכבר.. מי שהתנסה במודינג לעכבר שיעזור לי בבקשה וגם מי שלא בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. האם הוא טוב מספיק או צריך לקחת משהו אחר ... החלקים שיהיו הם: gigabyte 7vax 256MB 333MHz Winbond AMD XP 2000 אני קונה ב PCHARDWARE האם הקירור שהם מביאים הוא מפיק טוב??? תודה רבה לעוזרים.... *** האם זה משנה איזה משחה טרמית אני ישים????

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by ovadia10,

ULTRA KAZE Scythe ב3000 סל"ד 120CM או Scythe S-FLEX ב1900 סל"ד 120CM

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by Pika007,

איזו משחה יותר טובה לכרטיסי מסך? קיבלתי הרבה המלצות על ה MX1, ומה דעתכם? יתרון גדול שיש ל MX הוא שהעבודה לא מסוכנת כי המשחה לא מוליכה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  15. מעבד : Intel E7400 זיכרונות : OCZ 800MHz CL5 S.O.E קירור למעבד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695680 לוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק ThermalTake 500W SmartCableMagament מה שכחתי ? אהה ובתוך המארז יש 5 מאווררים יש לכם את המפרט המלא בצד =]

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by ohad_intel,

אז ככה חתכתי חלון, שמתי קטודה כחולה, צבעתי מאורר וחרטתי על החלון! תמונות: http://www.pbase.com/moding/modding http://www.pbase.com/modding זהו!

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Idanp,

תוכנה נחמדה שמצאתי בXS שלמעשה בודקת את ביצועי המחשב http://crystalmark.info/download/download.cgi?file=CrystalMark09.zip תנו בתוצאות! (שלי מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by BassMan,

אז אתם מבינים את הבעיה שלי.... הזכרון פשוט לא רוצה לעבוד ב 200 הנה קצת יותר מידע www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=41417 בקיצור למה יותר כדאי להחליף... 1. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory 2. לחכות ל TWINMOS עם הצי'פים החדשים .... (כי כרגע אין)

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  20. אהלן רציתי לקבל חוות דעת אישית על המערכת מחשב שאני מחזיר לחיים לאחר תקופה מאד גדולה שלא הייתי פה.... המערכת נבנת על מנת להגיע לתוצאות בין הגבוהות בארץ בכול תחום הבנצמרקים ... מעבד: הוזמנו שני מעבדים האחד 8400 (מטורף לתוצאות של פאי וכדומה) והשני QX9775 שיגיע אלי מקווה תוך חודש.. לוח: ASUS MAXIMUS EXTREME אם הקירור מיים- פשוט כי זה הלוח הטוב ביותר בשוק היום אם ביצועים מטורפים באוברקלוק..... הבעיה שהייתי בטוח שיש שם תמיכה בSLI אבל מסתבר שלא....(תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון: OCZ DDR3 1600MHZ CL6 הזיכרונות אם הקירור מיים קיט של שני גיגה לבנתיים עד שיצאו הגירסאות של 4 גיגה אם אותם תיזמונים 6-6-6-18 כרטיס מסך: INNO3D 8800GT OC CHILL התיכנון היה לקנות 2 כאלה כי הם בהחלט יספקו …

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by waizman,

השתגעתי כבר - זה נראה לי אותו הדבר!!! ??? מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל??

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה בביוס כאשר אני מנסה לעלות את ה באס מעל 217 לאחר restart זה אוטומתי מחזיר את זה ל 200 אבל כאשר אני מגדיל רק ב16 אז הכל עולה טוב.. השאלה למה אני לא יכול לעלות מעל 216 ולמה זה מאפס את זה ל 200 כאשר אני שם מעל ל 216 ... יש לי לוח של gygabyte ga k8ns 939 זכרונות twinmos 466 ומעבד amd 64 3000+ לא נראה לי שהזכרונות מגבילים אותי (איתם אני יכול לעלות עד 233) ניסיתי גם לעלות מתח אך זה לא עזר... אבל כאשר ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנות כמו easytune ולא דרך ביוס אז לא הייתה שום בעיה.. אז למה אני לא יכול לעשות זאת דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by HWgeek,

אחים שלי שוחררה גירסה חדשה לתוכנה RIVA TUNER מי שרצה ליבדוק פתיחת צינורות לX800GT או ל7800GT שיבדוק ויגיד אם יש תוצאות מקור: http://www.guru3d.com/news.html#3043 לפי מה שהבנתי יש פה הרבה עידכונים ואצלי למשל התקניתי וכעת אני יכול לישלוט על מהירות המאורר של הכרטיס! ויש לי עוד שדה בגרף של הטמפ' שניקרא :

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים