אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעלות מעל 240 (אחרי שבדקתי שהכל יציב) לוח MSI NEO4 מעבד 3800X2 (כתוב גם בחתימה) זכרונות על 2.85V על 7-3-3-3 יחס 1:1 וכרגע ב250 באס עם מתח של 1.56 (למעבד כמובן) הSUPER PI נותן לי את ההודעה הבאה.... מה זה אומר ? תודה לעוזרים ---- גם על 8-4-4-3 הוא לא מוכן לחשב וגם הMEMTEST מראה לי שגיאה מה לעשות ? ---- רק כשהורדתי את הזיכרונות ל208 עם היחס הם הסכימו לעבוד יכול להיות שזה הגבול שלהם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח של MSI P4MAM-V ... יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעל המעבד.... יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....? כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!! זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום .... לחיבור מולקס ....??
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, האם שווה להשאיר את הכונס אוויר שיושב על המעבד? שלחתי לינק לתמונות איך זה נראה. יש לי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר ואחד מקדימה שמכניס. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2060[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 13:22:53 אופס...לינק לא נכוןתסתכלו על התמונה מימין http://www.digiconcepts.com/codegen_cases_15.htm
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות? ה Big Typhoon עובד על המהירות הכי נמוכה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה קורה, יש לי תושבת amd2, איך לחבר בדיוק את הcopper waterblock למעבד? ,די חדש בקטע של קירורי מים.. תודה לעוזרים.. החלקים -
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחפש קירור/איוורור לכרטיס מסך GEFORCE 6200 בשביל OC עד 70 ש"ח לא יותר, משהו שיעזור לי בשביל ה- OC ,כרגע אני העלתי אותו מ- CORE 350 למהירות של 360 , וה- MEMORY מ -500 למהירות של 525 (אגב שהכרטיס מגיע עם צלעות קירור בצבע זהב כלומר אין איתו מאוורר )
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי OC לכרטיס מסך (המפרט בצד) וזה התדרים נכון לעכשיו- ליבה- סטוק 375, אחרי OC הצלחתי להגיע ל500 מגהרץ. זיכרונות- סטוק 600, אחרי OC הצלחתי להגיע ל 675 מגהרץ (1.35 ג'יגהרץ). 3DMARK 06- לפני OC קיבלתי בסביבות ה 2700, אחרי OC אני מקבל 3400 (בחלק מהמשחקים יש שיפור ממש גדול, לא נראה לי שמשהו בעולם עקף אותי בתדרים חחחח). הטמפרטורה לא גבוהה במיוחד- מנוחה 54, מאמץ 65. אני עושה את הOC בעזרת קולביטס בדרייבר של הכרטיס, בצד יש כפתור "בדיקה" שבודק האם הכרטיס עובד טוב בתדרים החדשים, לפני שאני מאשר אותם. לאחרונה, כאשר אני עובר את ה500 מגהרץ לליבה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה לפעמים בכלל זה רושם לי שב450 מגהרץ היא נכשלת זה בכלל לא הגיוני... האם כדאי לי להמשיך ב OC? או שמה הבדיק…
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שבוע טוב אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש ויש אפשרות שהמוכר יעשה למחשב OC רציתי לקבל טיפים בעיקר לגבי קירור איזה מאוורר לדרוש מהמוכר וכד'. דבר נוסף אני לא רוצה לסחוט את המעבד עד הסוף ואני רוצה OC בטוח שהמעבד יחזיק מעמד ולא ישרף לי . אשמח לקבל גם הערות לגבי המפרט המפרט יהיה מבוסס : מעבד Q6600 לוח GA P43 זכרונות G.SKIL 800MHZ 4GB כרטים מסך HD4850
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
פרקתי את המאווררים שבמחשב שלי בכדי לנקותם. כשבאתי להבריגם למקומם שכחתי באיזה צורה אני צריך להחזיר אותם. האם המדבקה שעל המאוורר זאת שכתוב עליה אותיות ומספרים צריכה להיות כלפי פנים או כלפי חוץ? וכיצד עלי למרוח נכון גריז טרמי על המעבד?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מאורר למחשב שעושה אור כחול.. עכשיו זה ממש מפריע בלילה ולא מתיד אני יכול לחבות את המחשב, יש דרך לבטל את האור?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם המשתמש הממוצע באמת זקוק לקירור נוסף של המארז או של המעבד?? האם זה הכרחי באמת או שזו סתם המצאה? למשתמש הממוצע לא לאוברקלוקר ?
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש את הרשימה ומה זה כל דבר מהרשימה בצד ימין והאחרון הוא עם סימן של אש רציתי לדעת למה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אנשים,הזמנתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להגיע אלי בקרוב,ואני כבר מתחיל לתכנן את האוברקלוק שאני יעשה לו,ולכן יש לי כמה שאלות אליכם... קודם כל,המפרט שלי יהיה כזה: E8400 ASUS P5N-D GEIL 2048?(1024X2) 4-4-4-12 DDR2 800MHZ TWINTECH 9600GT 512 MB DDR3 COOLERMASTER CM690 CORSAIR VX450W והארד דיסק פשוט של ווסטרן דיג'יטל 160 ג'יגה בכל מקרה,המארז בא עם שלושה מאווררי 12 סנטים,אבל יכול להכיל עוד ארבע נוספים- האם כדאי להוסיף את הארבעה האלה? נכון לעכשיו אני לא קניתי עדיין קירור למעבד וגם לא קירור לכרטיס..האם שווה לקנות את הקירורים האלה? ואיזה בדיוק שווה לקנות? האם ניתן יהיה להפעיל את כל שבעת מאווררי המעבד יחד עם קירור כרטיס וקירור מעבד ולקבל מזה תועלת כלשהי? קניתי את כל המחשב הזה בתכנ…
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אינ צריך שתי מאווררים להוסיף לP150 שלי אינ צריך שהיו 92MM ואני ממש רומה שיהיה עם לדים כחולים... בסונף אני רוצה להוסיף צג לבקרת מאוורים עדיף עם מסך LCD ראית בTMS בכ250 שח .. בקיצור אני צריך המלצה על המקר מאוורים ממש טוב עם מסך LCD ושני מאווררים עם לדים שאני יוכל לחבר לבקר ושלוט במהירות שלהם
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ראיתי את : *Scythe "KAMA-METER" Multi Functional Controller *SUNBEAM Chromatic windmill למישהו יש נסיון/המצלות איתם?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרך לקבל מחשב חדש וחזק הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler GIGABYTE GA-EX38-DS4 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 WD 1TB 7200RPM 16MB SATA2 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR SLI Arctic Cooling AF9225 92MM FAN x 2 אני בחיים לא עשיתי עוד OC ואין לי מוסג איך בכלל עושים את זה אני לא מחפש לשבור אף שיא אלה פשוט לעשות OC נחמד שישפר את ביצועי המחשב אבל שלא יוכל לעשות בעיות אז איפה אני לומד איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, ולילה טוב. בקרוב אקנה מארז CM690[ביחד עם כל המחשב החדש], וברצוני לשאול אתכם כמה שאלות: 1.האם צריך להוסיף עוד מאווררים ?[יש תקציב למאווררים]. 2.יש מקום לשבעה מאווררים: 1 מאחורה[120מ''מ, בא עם המארז], 1 מקדימה[LED, 120 מ''מ, בא עם המארז], 2 מלמעלה[120\140 מ''מ], 1 למטה[120 מ''מ], 2 משמאל[1 בא עם המארז, יש אפשרות לעוד אחד, עד 140 מ''מ], כמו-כן יש גם מקום לאחד של 80מ''מ מאחורי הלוח. 3.צריך להוסיף את כולם ? את חלקם ? ואם את חלקם, איזה מהם ? 4. אוקיי אין לי תקציב לסה''כ מאווררים כי אני לא יודע כמה מאוורים אצטרך, אם אצטרך להוסיף את כל ה-5, או רק חלק, ובגלל זה אין לי תקציב למאוורר אחד כי אני לא יודע איזה גודל אני אקח לכל מאוורר וכמה. בתודה ובברכת שבת שלום, Quantom.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?
-
- 13 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי NINJA PLUS ורציתי לדעת האם יציאת האוויר במאוורר שנמצא בצד צלעות הקירור אמור להוציא אוויר החוצה או לנשוף אוויר אל תוך הצלעות קירור? ושאלה נוספת, האם אפשר לחבר מאוורר נוסף בצד אחר של צלעות הקירור בנינג'ה או שזה לא יתן שום אפקט?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרונות של קרוסיר מהאתר בחו"ל רצית לדע מה אתם אומרים עליהם עבן OC בריא: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=CT6472Z40B&cat=RAM בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כאשר אני שם את התזמונים של הזכרונות שלי על 5-3-3-3 -2.5 המסך פשוט מסרב להדלק ! וזה לא מקרי ניסיתי את זה כמה פעמים ובכולם נדרשו לי שעות להדליק את המסך מחדש כדי להכנס לביוס, וכאשר שיניתי את זה הכל הסתדר !
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-