עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT והטמפרטורות היו 52 מנוחה 81 מאמץ ולאחר התקנת הקירור החדש הטמפרטורות הם 39מנוחה 45 מאמץ ואני רוצה להגיע רחוק בOC כרגע זה על 720 ואני לא מצליח לעבור את ה720 לליבה אז כניראה שאני צריך להעלות מתח לכרטיס מסך , איך אני מעלה לו מתח וכמה כדאי כדי להגיע ל 770-800 לליבה ?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by MWalker,

בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. בכל אופן, לא חשבתי על האופציה של אוברקלוקינג עד שהבנתי שאני יכול לעשות את זה בצורה מבוקרת על ידי החנות שאני קונה ממנה וגם לקבל על זה אחריות (נכון?) אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה, כי אני ממש לא מבין בזה: מה זה אומר לעשות אוברקלוקינג מבחינת המעבד? זה פוגע בזמן חיים שלו? ביכולות שלו? האם נדרש טיפול מסויים או יחס מיוחד שנובע בעקבות האוברקלוקינג? אם אני מפרמט את המחשב, האם גם האוברקלוקינג צריך להעשות מחדש? אם אנ…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  3. יש לי מעבד P4 1.7 GH. הטמפ' שלו עכשיו היא 16 מעלות צלזיוס לפי EVEREST ו 17 לפי SpeedFan. זה נראה לי לא תקין. יכול להיות שזה נמוך מדיי? לאחרונה הוצאתי את ההיטסינק, ניקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית (Silver Arctic5). אבל עדיין זה נראה לי נמוך מדיי. או שהרסתי משהו במעבד כשהחלפתי משחה. או שאני לא יודע מה. תודה.

• 14 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by AdamS,

שלום לכולם, קניתי אתמול Xbox חדש, רובכם בטח מכירים את בעיית ההתחממות שיש לו. אני ממש לא מתכוון לשים לו אינטרקולר כי זה עושה רעש וזה נורא מכוער חח. עכשיו, קראתי בגיימר שאיזה מישהו שם מגש קירור של מחשב נייד מתחת ל-Xbox וזה מקרר אותו ממש באופן משמעותי. חשבתי לקנות גם לי אחד, המליצו שם על המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8845 אני מתלבט בין המגש הזה לבין המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6516 למישהו יש ניסיון עם אחד מהם? שווה את ה-120 שקל הנוספים? תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by a.bomb,

מה אתם אומרים או שביחלל עדיף איזה זלמן?? זה נורה דחוף אני סוף סוף מצאתי איך להגיע ל 800 Mh"z מהמעבד שלי שהוא 600 אבל במעבד מיתחמם יותר מידי אז אני חייב ליקנות מעברר טוב ואני לא יודעה מה תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by yuraxp,

שלום, אני מעוניין לקנות מאוור בסכום של עד 170 שקל, ואלה 2 המוצרים שניראים לי הכי מתאימים, איני מעוניין באוברקלוק. מה אתם חושבים שיותר טוב? האם אלה מאווררים שקטים? שכן זה מאוד חשוב בשבילי.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by OR007,

אני רוצה לדעת אם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by NaorYfrach,

ראיתי כאן שהרבה עושים OC וזה משפר את הביצועים של הכרטיס מסך . זה בגלל שזה מקרר את הכרטיס והוא מונע ממנו התחממות או שזה מעלה את היכולת של הכרטיס מעל המקס' שהוא אמור להגיע אליה .. בקיצור תסבירו לי קצת אם אפשר על זה מאוד מעניין אותי .. תודה.

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  9. שלום, יש לי מעבד של INTEL דגם:E6300 DUAL CORE@2.8GHZ אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד,אני יודע איך אבל אני רוצה שתגידו לי מה לעלות ובכמה על פי המפרט שלי. לוח-אם: GIGABYTE G31M-ES2L 1600FSB ,DDR2 1066 זיכרון:KINGSTON 2GB 800MHZ VALUE(זה מה שכתוב בKSP) כרטיס מסך מובנה וקירור מעבד של ARCTICT COOLING ALPINE 7 PRO קירור מארז(מאחורה)של ARCTICT COOLING 8L טמפ' במנוחה זה 28 מעלות צלזיוס(בלילה באזור שפלה[רחובות]) טמפ מאמץ הגיע ל49 מעלות!! זה תמונה מEVEREST CPUID: במצב IDLE במצב רגיל: באנצ'מארק של זיכרון: תוצאות מבחן סיבולת של מעבד שנערך 7 וחצי דקות: וזה לינק לאחד שעשה בקלות OC ל4.0 GHZ: http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6006 ------------------------…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. עכשיו ככה..אני עומד לקנות PowerColor X800XL.. אני רוצה לשים את הקירור הזה....השאלה היא אם הוא מקרר גם את הזיכרונות??? ועוד אחת...האם אני יגיע רחוק עם הקירור הזה??

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 9600 gt לאחורנה המאורר שלו התחיל לעשות רעש חזק..נסיתי לנקות אותו וזה לא עזר אני מחפש המלצה למאורר חדש ...הכי חשוב שיהיה שקט ...אני לא עושה oc אז הוא לא מתחמם יותר מידי ועד 100 ש"ח אם זה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. יש לי מעבד 733 intel והלוח אם שלי הוא via vt82c596

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  13. עד כמה תוספת בלוק לכ.מסך, הורידה לכם מביצועי הקירור למעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  14. איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by -OmeR-,

עשיתי OC מ-2.4Ghz ל-2.7Ghz (באס 133 ל-150) הטמפ' הממוצעת במנוחה היא 38 בקירור סטוק. וכשמפעילים את התוכנה PRIME95 הוא לא עובר את ה-50 מעלות. ורציתי לשאול האם זה יקצר את חיי המעבד?... תודה. נ.ב אני אחרי פירמוט...מישהו יכול להביא לי את התוכנה פריים?...חיפשתי פה בפרום ולא מצאתי. שוב תודה

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  16. אהלן מה המצב אחים שלי אני חדש פה ויש לי כמה שאלות הסתובבתי פה באתר וקראתי מלא הודעות ויש לי התלבטות קשה איזה מאוורר הכי טוב ??? יש כל כך הרבה סוגים שאני כבר מבולבל מכל הנושא הזה אני רוצה לקנות משהו חזק שהמעבד לא יתחמם ראיתי כל מיני סוגים בפחות מ-50 שקל ואני רוצה ללכת על הכי יקר שמעתי שיש מאווררים עם גופי קירור על מה אתם ממליצים צריך לעשות מאוורר לכרטיס מסך או שמאוורר אחד מספיק ??? האם צריך להתאים את המאוורר לשאר חלקי המחשב (מעבד כרטיס מסך וכו') ויש את המשחה הזאת שצריך למרוח בישביל מה זה כמה זה צריך לעלות אני לא הכי מבין בנושא אז תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  17. שלום לכולם.... טוב הסיפור שלי הוא ככה... היום בבוקר אני משחק לתומי במחשב,לפתע אני שומע פיצוץ וריח חזק מהמחשב...בהתחלה חשבתי שהלך הספק,אחרי ששללתי את זה(המחשב עבד...) הבנתי שהסיילנסר הוא זה שנשרף.... בקיצור הלכתי לנצל את האחריות(ופה מגיע תודה רבה לזיגזג2000 על ההחלפה המהירה והשרות האדיב...) והרכבתי קרור חדש. ומפה מתחיל הסיפור האמיתי...עד היום הכרטיס שלי(6880LE) היה פתוח כולו(16x6) ועבד מעולה,ז"א הוא עבר עשרות בדיקות של 3DMARK03+05 שיחקתי שעות בהלף לייף 2,FAR CRY,doom3,fifa2006,nba06 ושום ארטיפק לא נראה... היום שיחקתי בFEAR וישר ראיתי ארטיפקים על הכרטיס מסך.... סגרתי ל-12\6 את הצינורות עיבוד ורואים טוב... HL2 עובד טוב גם עם צינורות פתוחים לגמרי... השאלות שלי ככה: א. האם יכו…

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Satya4bs,

מה ניתן לעשות בעניין האם אפשר להשיג מאורר לדגם זה הוא של poin of view הוא כנראה מתחמם וגורם לניתוקים במהלך המחשקים

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. אשמח לקבל מפרט של מערכת קירור מים שתיהיה מספיק טובה לAMD 4400 ולGeforce 7800GTX. אני גר בחו"ל, ככה שאם אפשר להמליץ על חנויות מארה"ב שמוכרות ציוד לזה. התקציב הוא בערך 150$, אם כי אני מוכן לחרוג ממנו אם יהיה כדי לעשות זאת. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל רוצה שתיהיה מערכת יציבה ולהוציא ממנה את המירב, ככה שאולי יום אחד כן אעשה OC, בהתאם להמלצותיכם.

20. נראה כי אני היחיד בOC DataBase עם המעבד ה AthlonXP 1900+ המבוסס על ליבת הPalomino, אשר מחזיק במהירות הכי גבוהה עם ליבת הפלומינו. השאלות שאני שואל את עצמי: או שאין לאף אחד מעבד 1900+ או שלא צירפו את שיא הOC שלהם לDataBase. היו לי מספר מעבדים מהסדרה של ה1900+ ולהלן ההישגים: AXP1900+ ASKGA0137 @ 12X142=1703Mhz AXP1900+ AGKGA0141 @ 12X145=1740Mhz AXP1900+ AGOGA0171 @ 12X157=1884Mhz AXP1900+ AGNGA0221 @ 12X175=2100Mhz (מה שיש לי כרגע) אז השאלה המרכזית: יש בפורום הזה משתמשים שבשותם AXP1900+ ?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by Tomerm,

היי. אני חדש בנושא ה OC ולא ממש רוצה להתעסק יותר מידי ידנית בשינוי מתחים, או מאווררים וכו'. רציתי לדעת האם יש תוכנה שמבצעת מבחני יכולת למערכת (בזמן מאמץ ומנוחה) וממליצה (!),(או מבצעת באופן אוטומטי, שינויי OC בהתאם ליכולות המערכת ? המפרט שלי רשום בצד ורציתי לדעת איך ועד כמה אני יכול "למתוח" את המערכת מבלי להרוס או לשרוף אותה. תודה מראש לעוזרים והממליצים. תומר.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. יש את שני אלה במסגרת התקציב... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6767 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=6685 הזלמן בא עם סינקים לזכרונות (למרות שאין לי בעייה להכין כמה מנחושת... השאלה מה נראה טוב יותר או פשוט ללכת על האופציה הזולה? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤ 808 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 440 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤ 202 איך האופציה הזו לOC ? האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל 8400 ? התקציב שלי גם ככה מוגבל,אז מה כדאי ? ועד כמה רחוק אפשר להגיע עם ה8200 בקירור BOX ? [הOC יתבצע ע"י החנות]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  25. שאלה בכותרת.. יש מאוורר 120 ממ סבבה (Slip stream 120 1200rpm) איזה גוף קירור יתן ביצועים הכי טובים (עדיף שקט) בלי קשר, איך ה-ultima 90? שווה את המחיר שלו? נ.ב. עדיף משהו טוב שישמש ל-OC כמה שאפשר

• 8 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים