עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכם, אני מעונין לרכוש את הטרנספורמר, ובנוסף להחליף את הקירור הרועש שלו. חשבתי על שני מאווררי ת'אנדרבלייד 120 מ"מ, האחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא, עוד ת'אנדרבלייד 80 מ"מ בדלת (מכניס) אל מול הכרטיס מסך (ולוותר על השני שבדלת), ואחד למעלה (מוציא). מה דעתכם על הסידור הזה? אני מעונין אך ורק במאווררים עם לדים כי אני רוצה להאיר את כל המארז באדום, תתחשבו בזה אם אתם מציעים פתרונות אחרים. תודה

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  2. אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני לא יודע איך אני לא יודע כלום!! יש פה מדריך באתר והוא לכרטיס מסך ואני לא מוצא למעבד במדריכים הם מסבירים ואבל אני לא יודע איך לעלות את הנתונים עד כמה לעלות מתי אני יודע שזה מצב יציב אני לא יודע כלום אני גם לא יודע איזה תוכנות צריך אני יודע איזה סיכון יש ב OC אז השמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות OC במדריך יותר מפורט או להסביר לי אישית

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by frogman,

האם אפשר לבדוק יציבות עם memtest גם מעל מהערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. Started by Stealth,

שלום, המעבד +2600 שעובר דרכי לבדיקה כרגע עומד על סביבות ה58 מעלות בממוצע בidle . זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני חוזר ומתעסק עם amd וקראתי כאן כבר מזמן שימי הbar-b-q של amd עברו. הלוח הינו ga-7n400e הvcore אוטומטית יושב על 1.7 לפני שאני פותח אותו ומתחיל לבדוק לעומק את העניין תבארו בשבילי בבקשה את ה"בעיה". נ.ב המארז מסודר להפליא מבחינת כבלים ומאובזר במאוורים עם סירקולציית אויר מעולה ובכל זאת המעבד יושב כל כך גבוה למותר לציין שהמערכת יושבת על סביבות ה30-35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by see4,

אני הולך לקנות את אחד הלוחות האלה בשביל יכולת ה CROSSFIRE ( יש לי 2X 2900PRO) , ועבור OC .... יש ברשותי שני מעבדים E6400 ו E2140 ... שני הלוחות מאפשרים CF ב X8- X8 כמובן התיחסות ל BADAXE אחרי PENCILE MOD שמאפשר OC חופשי ( פותח מתחים וכו ....) את שניהים אני יכול להשיג בסביבות ה 500 ש"ח .... אם מישהו יודע על לוח אחר שמאפשר CROSSFIRE ב X8 - X8 בסביבות מחיר זה אז גם טוב ....תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. יש לי אמנם מארז ג'נרי ומעבד כמו שאתם רואים במפרט בצד... אם לדוגמא אני אקח BIG TYPOON ויחבר אותו למחשב איזה יתרונות אני אקבל? ביצועים/שקט או מה בדיוק? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני לא מתעסק ב-OC...

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. צריך המלצה על חנות מקצועית שמרכיבה גופי קרור לכרטיס מסך באזור המרכז. אני צריך להרכיב Zalman VF700-cu על 6600GT AGP תודה

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by mr-elad,

תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. אני פותח את הנושא הזה גם בפורום תמיכה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by tom123,

אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!! מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר? אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חשבתי אולי לקנות קירור מים למערכת שלי ורציתי שאולי תמליצו לי על משהו מסוים אבל אני רוצה משהו טוב שיקרר טוב אבל לא יעלה הרבה אני גם רוצה אחת אמינה וכו' תודה

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by OR007,

http://www.3dgameman.com/vr/crystalfontz/usb_lcd_cfa634_tmc_ku/video_review.html תראו ותהנו למרות שלפי דעתי יותר נחמד להכין אחד לבד..

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. העלתי מי 2500 ל 3200 במעבד 2500 ברטון זה לא הפעם הראשונה ניסיתי היום שוב ופתאום הוא לא מעלה לי את ה WINDOWS עושה לי מסך כחול ומאתחל את המחשב למה ? יכול להיות בגלל שיש לי ספק 300 וואט ? בל של חברת HEC ! יכול להיות אין מספיק כוח ?

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  13. האם כל הגרסאות המומהרות (כגון 8800GTS שהולך חזק היום) מקצרות את חיי הרכיב ? אם כן אז זה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה, אם יש לי לוח מעפאן של אינטל ואני שם עליו כרטיס מומהר הכרטיס יעבוד כמו שצריך, כי זה כאילו אני עושה אובר לא ?

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by urielka,

do i can put off my pll and put something(another pll) else and i will get better overclocking capabilities so i can over clock my pc to more then 149MHZ on FSB(my moterboard:ecs P4VXAD cpu:i2.4B PLL:950901bf ? thank to every body that will answer by the way do someone know a good program to FSB OC NOT FROM BIOS and did someone overclock on my mainboard type i will happy to hear(more than 150MHZ

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. Started by imac,

שלום לאחר מעל חצי שנה שהמחשב שלי היה מושבת, אמרתי היום יאללה בוא ננסה לסדר אותו וואלה הצלחתי! ;D עכשיו יש לי בעיה שכבר הייתה ממזמן, במשחקים אחרי כמה דקות משחק המחשב נתקע.. אני כמעט בטוח שזו בעית חום אבל מה אני יכול לעשון בנידון (המפרט בצד)

16. טוב יש לי כל כך הרבה שאלות אני אנסה לעשות אותם כמה שיותר מסודרות: טוב אני לוקח NF7 nForce 2 Rev-2 טוף? אני לוקח גם מעבד Athlon XP 2100+ טוף? את השאר אני לא יודע. 1)אמרו לי שעם עיפרון מודינג אני יכול לגרום ללוח אם שהוא יוכל להעלות יותר את המתח , זה נכון? זה מסובך? זה עולה הרבה כסף? (לקנות את העיפרון) 2)בקשר למעבד AXP 2100+ הסטפינג של AIUHB זה הכי טוב נכון? איך אני אדע שלא עובדים עלי? (עם הסטפינג) וגם אני רוצה לקנות ליבה של T-Bred B אבל אני לא יודע איפה למצוא אותה, איפה אני יכול לקנות את הליבה הזאת? ואיך אני אדע שעובדים עלי גם לגביה :< (תשמעו יש הרבה מניאקים בעולם ) 3)זכרונות- אמרו לי לקחת Corsair ה CMX של LOW LATENCY (זה 2-2-2) מדגם ה 400MHz DDR...כמובן שמצאתי שיש…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. אני עומד לקנות כמה דברים מנועה מחשבים ואשמח לדעת איזה קירור שקט מומלץ משם עד סביבות 200 שקלים. מצאתי את אלה: ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4400 Thermaltake Silent 939 K8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4326 ויש כמובן גם את THERMALTAKE BIGTYPHOON (בחריגה קטנה) אבל לא נראה לי שאני צריך כזה קירור כי אני לא עושה OC. הבעיה שלי עם כל הגופים האלה היא שהם נראים לי כבדים מאוד. (מעל חצי קילו) עצות? מה המשקל המומלץ לפי AMD לגופי קירור? אגב, הלוח שלי הוא MSI K8N NEO 4 PLATINUM. תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by RGL2006,

מישהו יודע איזה חנות מוכרת בלוק לכרטיס מסך אבל שמחזיקה במלאי עד 300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by HWgeek,

אחים שלי שוחררה גירסה חדשה לתוכנה RIVA TUNER מי שרצה ליבדוק פתיחת צינורות לX800GT או ל7800GT שיבדוק ויגיד אם יש תוצאות מקור: http://www.guru3d.com/news.html#3043 לפי מה שהבנתי יש פה הרבה עידכונים ואצלי למשל התקניתי וכעת אני יכול לישלוט על מהירות המאורר של הכרטיס! ויש לי עוד שדה בגרף של הטמפ' שניקרא :

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by Roy.T,

יש דרך להעלות את מהירות המאוורר? סובבתי את גלגל השליטה למקס", והוא עדיין מסתובב באדישות על 700 RPM..

• 12 תגובות
    • 679 צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לבנות קירור למעבד לצורך OC חד פעמי, אתם יודעים, לסחוט ממנו את כל המיץ. את זה אני לא מתכנן בזמן הקרוב כנראה שהפרוייקט יהיה באחד הימים הקרים וזה גם לא הולך להיות משהו רציני, עכשיו הקירור שחשבתי עליו הוא אוויר דחוס, או יותר נכון החומר שבתוך, מי שניסה פעם לקחת בקבוק של אוויר דחוס ולהפוך אותו ולהוציא ממנו אוויר יגלה שמה שיוצא זה נוזל ב 25- מעלות פחות או יותר. עכשיו חשבתי שבעזרת כמו דיי גדולה של נוזל כזה (3 בקבוקים יספיקו) אני יוכל ליצור מעין בריכה קטנה מצלעות קירור ולהלביש אותה על המעבד, עכשיו רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך להשגיח עליו לפני שאני עושה את זה, ואם זה באמת יועיל? ניסתי לשים קצת מהנוזל על צלעות קירור פשוטות ממתכת ואחרי 10 שניות של…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by eSLC,

בתוכנה Speed Fan יש את Temp 3 שאין לי מושג מזה וזה מתחמם וחם מאוד. ד"א העלתי סכרין שוט אם הטמפרטורות המחשב כרגע במצב "מנוחה"... הבלטתי את מקור הבעיה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט וגם לא יהיה יותר מדי כבד וקשה להתקנה בבקשה. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  25. שלום! אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קירור מים בשביל חבר... התקציב בסביבות 1000 ש"ח, בלוקים ל-CPU ולכרטיס מסך, לא מתוכנן אוברקלוקינג רצחני במיוחד... מערכת: Althlon 3500+, Radeon X850XT רעיונות? :s05: תודה!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים