אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד AMD 1700XP , הבעיה איתו היא שהוא מתחמם מאוד מהר (הממוצע שלו הוא 61 מעלות בקירוב) וזה בלי שיש לי אוברקלוקינג או משהו כזה. בזמנו אמרת לי שהבעיה היא בקירור של המעבד ולכן החלטתי לקנות ערכת קירור חדשה. על מה אתם ממליצים, מה הדבר הכי טוב שאני יכול לקנות לו (חוץ מקירור על בסיס מים - אני לא מעוניין בזה). ודרך אגב, האם ביחד עם ערכת הקירור מגיעה גם המשחה הטרמית או שאותה אני צריך לקנות בנפרד? תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב שלי נשמע כמו מפעל. אני צריך עזרה בשדרוג הקירור, חשבתי על תקציב של כ-400 ש"ח, לביצועים סבירים ללא OC דגש על שקט. מה שיש לי כרגע: מארז MID שני מאווררי 80 מאחורה ואחד בצד קירור מעבד סטוק (AMD 64 939) כ. מסך GF6600GT עם גוף קירור+מאוורר סילברסטון92 עם בקר מהירות. (המאוורר הקודם הפסיק לעבוד ולכן הוסר) ספק ג'נרי 500W את כל אלה אני רוצה להחליף/לצמצם למינימום כדי שיהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם כשאני יעשה OC יש סיכוי שההארד דיסק יישרף ...? אם לא...אז מה בקשר ל: אם אני שורף את המעבד האם עכשיו יש סיכוי?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחר השוואות וחיפושים רבים אחר המאוורר השקט ביותר (וגם מקרר לפעמים) הגעתי לשני מאווררים בגמר האישי שלי , אם מישהו יוכל לתרום לי מידע נוסף או המלצה לגבי אחד מהם אשמח מאוד : 1. GLACIALTECH 462 - http://www.glacialtech.com.tw/pdf/Silent%20Breeze462%20II.pdf 2. AERO COOL DP-101 - http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm אז מה דעתכם ? נ.ב-אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את ה-GLACIALTECH או חנות בחו"ל אשמח לשמוע ...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ ויש לי OC למעבד עם FSB 471 והזכרונות עומדים במצב של 1:1 שזה יוצא 942 ואני סתם מפסיד 200HZ אני רוצה לשים אותך במצב 2:3 וזאת אומרת שזה יוצא 1140 HZ (זה המצב הכי קרוב למהירות סטוק של הזכרונות) זאת אומרת זה OC דיי קטן לזכרונות אבל השאלה שלי עם זה לא יפגע בהם ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מפרט בצד <----- יש לי כרטיס club3D hd4850 512DDR 3 OC edition אני יודע שהכרטיס הרגיל (לא אוברקלוק) מגיע עם תדר 625MHZ וזה מגיע עם 665MHZ כרגע הכרטיס נמצא בOC מהחברה כבר התדרים שלו הם : GPU CLOCK : 665MHZ Memmory clock : 993MHZ איזה תוכנה טובה יש לבדיקת מעלות לכרטיס מסך? כמה MHZ לעלות כל פעם? והאם צריך להעלות בשני הדברים האלה? http://www.siz.co.il/my.php?i=mjdmzmedt0hm.jpg
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ..
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
עשיתי ממש קצת לכרטיס מסך שלי Ge-Force 2 Mx 200
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי RIVA TUNER גירסה 2.24 ודרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך מסוג 9500GT של זוטק והתוכנה מזהה את הכרטיס מסך אבל כשאני מבצע שינוי במהירות המאורר אני לא רואה את זה בפועל המאורר נשאר כמו שהוא בעוצמתו המלאה וכל שינוי שאני מבצע ושומר לא משפיע מה עלי לעשות? תודה רבה . אסף.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור? ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח...... קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322 עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח..... בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי....... הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!? התזמונים שלהם הם: 2-3-2-5 הכי נמוכים…
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ה4GHZ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש אפשרות לפרק את המאוורר על הכרטיס מסך ולמרוח אותה? זה יתרום להורדה במעלות? אותו דבר מתחת למאוורר של הצ'יפסט? ואפשר להשקיט אותו איכשהו? כי קראתי שאם מנתקים אז זה לא טוב.. ואני לא יכול להחליפו בקירור פאסיבי (צלעות קירור) כי הקצה של הכרטיס מסך "יושב" לי מעל המאוורר של הצ'יפסט.. (MSI והתכנון שלהם...)
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח אמ שלי epox 4gea+ לצערי תומך ב- agp *4, האמנם, כרטיס המסך שברשותי : leadtek winfast A 280 4800 ti 128 ddr תומך ב- agp *8, לא הצלחתי בשום דרך שהציעו למשתמשים אחרים לבדוק את הטמפ מה שבטוח נגיעה בגוף הקירור מוכיחה שהוא חם. האם זה אפשרי בכלל לעשות oc ללוח אמ כדי שהכרטיס מסך יעבוד על agp *8 או שעושים את זה לכרטיס מסך בכלל. אם כן אילו דרכים אפשריות והאם זה באמת כדאי.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני קובע אם המאוורר יכניס אוויר או יוציא אוויר?? כי אני רוצה לעשות סירקולציה של שתיים שמכניסים ושתיים שמוציאים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה לעשות, אני עדיין תקוע עם הכרטיס שלי, ישן אבל נאמן... זה Geforce2 Mx 100/200 64 mb רציתי לדעת לאיזה מהירויות שעון של המעבד והזיכרון כדאי לי להעלות אותו בשביל ביצועים מקסימליים ושהמערכת עדיין תישאר יציבה. תדרי ברירת המחדל הם: שעון מעבד - 175 שעון זיכרון - 145 אם מישהו כבר ניסה ויכול לעזור לי בבקשה שיגיב
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת ל OC (AXP 2100 TBRED B EPOX 8RDA CORSAIR PC3200CAS2( ואני מתלבט באיזה היטסינק לבחור??? אני נוסע לניו יורק עוד שבוע ואולי אני אקנה שם. יש הצעות? אני חשבתי או: SK7 AX7 ללהישאר עם הוולקנו 7 פלוס (הוא יהיה טוב לעמוד בבאס 190 ? על מדיום)
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי גישה למפעל שלם של אלומיניום ומחרטות עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול להכין בלוק קירור טוב לכרטיס למסך שלי/מעבד.. אם מישהו יכול להדריך ולתת המלצות באיזה צורה כדאי.. והמלצות על דבק טרמי טוב כי אני רוצה גם להכין קירור לזכרונות של הכרטיס מסך!! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. החומרה: AMD Barton 2500+ GIGABYTE ga-vt600 2x256 DDR400 2.5CL אני מנסה לעשות אוברקלוק מהביוס (הקצת פרמיטיבי למרות שעדכנתי לגרסא האחרונה) ויש לי את הבעיות הבאות: קודם כל אני לא יכול לבחור את המולטיפלייר. זה על 11 או 10.5 או משהו. אני רק יכול לבחור את המהירות שהעון FSB שהדיפולט זה 166. כשאני מעלה את זה ליותר מ 180 המחשב לא עושה BOOT הוא מראה לי בהתחלה את מהירות השעון החדשה, סופר את הזיכרון ונתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש עם הדיפולט (166). ניסיתי להעלות מתח, עדכנתי את הביוס להכי חדש (F15) וכלום לא עוזר. (ניסיתי גם להעלות בכפולות של 8) למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-