עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אלה המעלות שלי במנוחה : לפי אוורסט. לוח אם -32 מעבד - 38 כרטיס מסך - 41 HD - 24. הוספתי קרור למעבד של אינפיניטי קראתי קצת בפורום ומחוצה לו על OC ועל הלוח שלי. ונשארו לי קצת שאלות משלי. לגבי הזכרון האם לפני תחילת האוברקלוק עליי לשנות משהו חוץ מהיחס ל 1:1? אם כן,מה? מהירות הFSB שאני מעלה..לאן בערך אני יכול להגיע וכמה לעלות בהתחלה באיזה קצב של כמה קפיצות? לגבי המתחים זה הנושא שהכי מלחיץ אותי..מתי אני צריך לשנות ובכמה.. תודה על מתן המידע והעזרה !

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  2. מתלבט אם שווה להשקיע בשדרוג המערכת הנוכחית, המטרה להריץ משחקים ברזלוציה 1680x1050 עם כרטיס מסך חדש שארכוש, ועל מנת לצמצם את צוואר הבקבוק אצטרך לדעת את דעתכם בנושא OC לQ9400. תודה !

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. היה לי XP PRO עם SP1... הבנתי שהיתי צריך SP2 בישביל זה...הורדתי SP2 התקנתי את הדרייבר מהאתר של AMD איפשרתי בביוס והגדרתי את הצריכת חשמל על "מינימלית" עדיין לא עובד... מה קורה פה? אני צריך לא לגעת בכלל במחשב כדי שזה יעבוד?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  4. יש לי פלטה כזאת http://img266.imageshack.us/img266/655/sempronsl7.jpg http://img512.imageshack.us/img512/8449/tttyphoonallcp4.jpg האם היא מתאימה לתושבת LGA775 ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by igt,

חיברתי בטור - ה+ לנגד האמצעי ומהצדדי ללוח. אבל משום מה המאוורר לא מגיע ליותר מ5000 במקסימום [רגיל זה 7000] . אם אני עוקף את הפוטנציומטר[ מקצר בין החיבור האמצעי לצדדי] אז הוא מתחיל לפעול ב7000 כמו שצריך ... ומדדתי את ההתנגדות והיא 0 במצב של מקסימום - אז למה זה לא נותן לי את כל הכוח ???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by Regev,

משהו מכיר את זה: שווה לקנות את זה ב100 שקל?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. מחפש קירור/איוורור לכרטיס מסך GEFORCE 6200 בשביל OC עד 70 ש"ח לא יותר, משהו שיעזור לי בשביל ה- OC ,כרגע אני העלתי אותו מ- CORE 350 למהירות של 360 , וה- MEMORY מ -500 למהירות של 525 (אגב שהכרטיס מגיע עם צלעות קירור בצבע זהב כלומר אין איתו מאוורר )

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by xcalibur,

היי, יש לי את הבורד 780I XFX http://www.legitreviews.com/article/616/2/ ויש לו קירור צלעות עם מאוורר קטן שמגיע ל-6000RPM שעושה את הרעש היחיד במחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על תחליף. תודה.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by Tigerin,

שלום, אחרי הרבה מחקר וקריאת מספר כתבות בנושא אוברקלוק, החלטתי לעשות את זה. אני חושב על הe4400 או הe6420, עם עדיפות לראשון. המכפלה של הe4400 היא X10. ראיתי הרבה כתבות בהן נאמר שאפשר להוריד את המכפלה, אבל לא נאמר איזה יתרון יש לצעד הזה. אז למה לי בעצם להוריד את מכפלת המעבד? תודה!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. כי אני רוצה לקנות אותם רגילים, ואם יהיה חם או רועש אני אוסיף קירור.. זה מסובך להרכיב? אהה ופנטיום 4 שלי אני רואה 3000 RPM. ובגופי קירור החדשים יש 2500 למה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by quantoM,

שלום, ולילה טוב. בקרוב אקנה מארז CM690[ביחד עם כל המחשב החדש], וברצוני לשאול אתכם כמה שאלות: 1.האם צריך להוסיף עוד מאווררים ?[יש תקציב למאווררים]. 2.יש מקום לשבעה מאווררים: 1 מאחורה[120מ''מ, בא עם המארז], 1 מקדימה[LED, 120 מ''מ, בא עם המארז], 2 מלמעלה[120\140 מ''מ], 1 למטה[120 מ''מ], 2 משמאל[1 בא עם המארז, יש אפשרות לעוד אחד, עד 140 מ''מ], כמו-כן יש גם מקום לאחד של 80מ''מ מאחורי הלוח. 3.צריך להוסיף את כולם ? את חלקם ? ואם את חלקם, איזה מהם ? 4. אוקיי אין לי תקציב לסה''כ מאווררים כי אני לא יודע כמה מאוורים אצטרך, אם אצטרך להוסיף את כל ה-5, או רק חלק, ובגלל זה אין לי תקציב למאוורר אחד כי אני לא יודע איזה גודל אני אקח לכל מאוורר וכמה. בתודה ובברכת שבת שלום, Quantom.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by Oranili,

אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by geverem,

הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?

17. Started by rank,

אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by gania23,

אני חדש בעסק של האוברקלוק ואני שוקל על לעשות אחד כזה למעבד כדי שלא יגביל לי את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות עכשיו המעבד שלי הוא e6300 והלוח הוא gigabyte 945p - s3 ועכישו השאלות : 1.איך בדיוק אני עושה אוברקלוק (אם יש אז תנו לי הפניה למדריך כלשהוא בנושא ) 2.אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לשנות את הקירור שלו ? תודה מראש אני יודע שאולי יש כבר אשכולות בנושא הזה פשוט אני ממש ממהר עם העניין הזה סורי

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by aero,

יש לי AMD athlon 3200 venice S939 ולוח DFI Ultra Infinity מחפש המלצה לקירור טוב עד 300 ששקלים המליצו לי על הביג טייפון אבל אולי יש לכם יותר דברים להציע

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by ThePinkPanther,

אני צריך דבק טרמי כדי לחבר היטסינק למשהו (מודם,אם זה מעניין את מישהו) איפה אני קונה? לא ראיתי בשום חנות באינטרנט

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by yotmail,

ברשותי קירור למעבד Freezer XTREME. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69 שאלתי היא: האם הוספת מאוורר מהצד (שיכניס אוויר נוסף לגוף הקירור) תשפר את היעילות של הקרור? ואם כן למישהו יש רעיון איך ניתן לחבר מאוורר נוסף לגוף הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. שלום לכם, אני מעונין לרכוש את הטרנספורמר, ובנוסף להחליף את הקירור הרועש שלו. חשבתי על שני מאווררי ת'אנדרבלייד 120 מ"מ, האחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא, עוד ת'אנדרבלייד 80 מ"מ בדלת (מכניס) אל מול הכרטיס מסך (ולוותר על השני שבדלת), ואחד למעלה (מוציא). מה דעתכם על הסידור הזה? אני מעונין אך ורק במאווררים עם לדים כי אני רוצה להאיר את כל המארז באדום, תתחשבו בזה אם אתם מציעים פתרונות אחרים. תודה

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  24. אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני לא יודע איך אני לא יודע כלום!! יש פה מדריך באתר והוא לכרטיס מסך ואני לא מוצא למעבד במדריכים הם מסבירים ואבל אני לא יודע איך לעלות את הנתונים עד כמה לעלות מתי אני יודע שזה מצב יציב אני לא יודע כלום אני גם לא יודע איזה תוכנות צריך אני יודע איזה סיכון יש ב OC אז השמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות OC במדריך יותר מפורט או להסביר לי אישית

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by frogman,

האם אפשר לבדוק יציבות עם memtest גם מעל מהערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים