אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחפש קירור למעבד...את ההכי טוב שאפשר לקנות ב400 שח... למעבד AMD 3000+ 939...(אם זה ממש משנה..הלוח הוא של DFI האולטרה D וזיכרות של G.SKILL 550MHZ)
-
- 13 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום.. אני קונה Thermalright 120 Ultra eXtreme.. ואני תוהה איזה מאוורר 120 לשים.. אני רוצה שהוא יהיה שקט אבל שיתן ביצועים.. לחבר שלי היה קירור שאפשר לשים עליו 120 לבחירתך והוא היה רועש ולא טוב ולכן לא לוקח סיכונים.. תקציב.. נראה לי אבסורדי לשים שהמחיר של המאווררים האלה די זהה.. אז.. אשמח לקבל המלצות..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי פלטה כזאת http://img266.imageshack.us/img266/655/sempronsl7.jpg http://img512.imageshack.us/img512/8449/tttyphoonallcp4.jpg האם היא מתאימה לתושבת LGA775 ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עשיתי מ 560/350 ל600/380 בati tool אני לא מרגיש שיניו במשחקים הטמפ לא עוברת את 54 אבל במבחן שלsm שזה די כבד לכרטיס לא עובר את 68 עכשיו הוא כזה קריר בגלל שיש מולו שני מאוורים של 92mm אחד עובד ב6000rpm[sunon] ושני יותר חלש 3500rpm עכשיו אני לא מריגש שינוים במשחקים אין artfacts אבל אם אני מעלה עוד קצת המחשב נתקע חשבתי על לעשות pincel mod אבל אז לא יהיה לא אחריות אני מיואש
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/memory-heat-spreader-4759 http://www.dealextreme.com/p/dual-fans-hard-drive-cooling-attachment-5152 זה שווה לקנות או שזה סתם מעפן?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX מסוג 8KHA+ עם צ'יפסט KT266A ! ואני רוצה לעשות MODING השאלה שלי אם אני מוסיף עוד שלוש מאוררים כמו של המערז מהגדולים 80mm אני יחבר כל אחד מהם לכבל שמתחבר להרד דיסק ולצורב וסיסדירום! אני עושה חורים במארז בצד כי כבר יש לי שם פלסיט שקוף! הכל מוכן למודינג! כלומר כל כבל יחבר גם כונן אחד וגם מאורר ! זה בסדר בשביל הספק? ואפילו אם המאורר יקבל פחוט כח ממשהוא צריך הוא ישרף או שיעבוד איטי יותר?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Intel Pentium 4 530J 3GHz. כרגע מותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקורי שמגיע איתו של אינטל. הטמפרטורה שלו מגיעה לעיתים מעל 60 מעלות.. ואני מעוניין לקנות גוף קירור ומאוורר שיוריד משמעותית את הטמפרטורה. אני לא "משחק" עם המעבד מבחינת מהירות ליבה ומתח. (אם זה חשוב, במארז מותקנים 3 מאווררים) תמליצו לי על גוף קירור טוב. מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לישאול האם יש למישהו את השילוב הזה ואיך הוא ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
Alpine 7 GT (s775) Alpine 7 Pro (s775) Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 Alpine 7 PWM כולם אותו מחיר רק הפריזר עולה 10 שקל יותר הוא יחובר למעבד E5200. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום שוב... מישהו יכול לומר לי איפה אמור להיות המקום שמשנים את המחלק ל1:1 (זה מה שכתוב במדריך) אצלי בביוס במקום שאפשר לשנות את הבאס יש את התפריט הבא: cpu frequency (mhz) 200~500<- pcie clock (mhz) 100~200<- cpu clock ratio ברירת מחדל על אוטומטי ואפשר לבחור מX1-X11 robust graphics booster auto<- fast<- turbo<- ddr2 voltage control normal<- 0.025v~0.700v<- chipset/pcie voltage normal<- 0.025v~0.375v<- ht-link voltage normal<- 0.025v~0375v<- cpu ht-link voltage normal<- 0.025v~0.375<- cpu voltage control normal<- 0.8000v~1.5500v<- את השניים הראשונים אני מבין את השאר לא כל כך (לא מבין מהבחינה של מה צריך ומה לא צריך לשנות...) חשוב …
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נכבה לי המחשב בזמן שמירה לביוס ועכשיו הוא לא עולה יותר. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך דבק טרמי כדי לחבר היטסינק למשהו (מודם,אם זה מעניין את מישהו) איפה אני קונה? לא ראיתי בשום חנות באינטרנט
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה המפרט שלי. כמה GHZ המעבד יכול להגיע.?? ועם שווה לעשוות?? ורציתי לדעת באיזה דברים OC יכול לפגוע ( אני קונה קירור למעבד חזק!!) עד 300 שקל קירור תמליצו!!! מפרט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 :-[
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הוצאתי את ההיטסינק מהפנטיום 2 שלי, לקחתי אותו , אני רוצה להרכיב אותו על ה GeForce 2 GTS 64MB Pro שלי, ולא מצליח להוציא את ההיטסינק של הכרטיס מסך, זה כאילו הרגליים שלו הם חלק מהכרטיס עזרה?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, המעבד +2600 שעובר דרכי לבדיקה כרגע עומד על סביבות ה58 מעלות בממוצע בidle . זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני חוזר ומתעסק עם amd וקראתי כאן כבר מזמן שימי הbar-b-q של amd עברו. הלוח הינו ga-7n400e הvcore אוטומטית יושב על 1.7 לפני שאני פותח אותו ומתחיל לבדוק לעומק את העניין תבארו בשבילי בבקשה את ה"בעיה". נ.ב המארז מסודר להפליא מבחינת כבלים ומאובזר במאוורים עם סירקולציית אויר מעולה ובכל זאת המעבד יושב כל כך גבוה למותר לציין שהמערכת יושבת על סביבות ה30-35 מעלות.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את אחד הלוחות האלה בשביל יכולת ה CROSSFIRE ( יש לי 2X 2900PRO) , ועבור OC .... יש ברשותי שני מעבדים E6400 ו E2140 ... שני הלוחות מאפשרים CF ב X8- X8 כמובן התיחסות ל BADAXE אחרי PENCILE MOD שמאפשר OC חופשי ( פותח מתחים וכו ....) את שניהים אני יכול להשיג בסביבות ה 500 ש"ח .... אם מישהו יודע על לוח אחר שמאפשר CROSSFIRE ב X8 - X8 בסביבות מחיר זה אז גם טוב ....תודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעתיד הלא רחוק (אני מניח שבעוד כחודש+) אני קונה מחשב חדש (מעבד Q9450, 4GB, GTX260/HD4870, 2XRAPTOR 74GB ANTEC 182 וכו'..) הדבר הכי חשוב לי פה זה שקט! עקרונית חשבתי על קירור אוויר לכול העסק אבל עכשיו אני תוהה אם כדי ללכת לקירור מים. כסף זה לא העניין פה, התקציב יכול להגיע גם ל2000 ש"ח למערכת הקירור בלבד (אפשר גם יותר אבל "תמיד אפשר יותר....") השאלה שלי היא האם זה נכון לחשוב לכיוון הזה כשהמטרה זה שקט? ובנוסף, בתקציב כזה, האם הוא מספיק בשביל קירור כול המערכת (מעבד, כרטיס מסך, ציפ'סט, מוספט (אם צריך))? איזה מארז מתאים במערכות כאלו? (נ.ב. קראתי את הסטיקי וחומרים נוספים על העניין) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי איך אני משנה את זה בRIVA ומה ההבדל בטמפ' מ35% ל50% או אפילו ל75%? הטמפ' כרגע 45 לסלוט 1 ו46 לסלוט 2 (SLI 9600GT) את ה35% ראיתי בGPU-Z תודה!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מארז של קומפיוקייס 6A19 יש מאחורה מאוורר גדול 12 סנטימטר איפה אני יכול לחבר את התקע 3 פינים שלו כדי שהוא יעבוד? החיבור של הsys fan תפוס על ידי הזלמן של הכרטיס מסך בקיצור שאני מוסיף עוד מאווררים איפה לעזאזל אני מחבר אותם
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מארז 6a21 .. המאוורר שקיבלתי עם המארז רועש מאוד ידוע לכם במקרה מה ה db של המאוורים של compucase? דבר נוסף רציתי לדעת איזה מאוורר של 12cm הכי שקט והאם יש חברה שמוכרת שני מאווררים של 12 עם בקר שליטה על המהירות מקדימה? אני יודע שthermaltake מוכרת שניים של 12 ושניים של 8 עם בקר שליטה מקדימה.. יש עוד אפשרויות? תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה של כל החיישנים ואתם יכולים לראות את המפרט שלי מימין ואת ה OC שאני נמצא בו כרגע. הטמפרטורות בסדר? הן גיעות לפחות ב2 מעלות ב IDLE לחלוטין. ומה זה החיישן PWMIC? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים,אני זקוק לעזרתכם למצוא כבל לחיבור המאוורר שלי ללוח על מנת לקרוא את ה RPM מצורפת תמונה של הכבל הנדרש, תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מה קורה, יש לי תושבת amd2, איך לחבר בדיוק את הcopper waterblock למעבד? ,די חדש בקטע של קירורי מים.. תודה לעוזרים.. החלקים -
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-