עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by X-BLADE,

מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמראה את הטמפרטורות של הכרטיס מסך מעבד והארדיסק תודה ולא אברסט כי יש לי את זה כבר...

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי את הגוף קירור ואיתו גם באים 8 heatsinkim לציפים מסביב למעבד של כרטיס מסך השאלה שלי עם אני לא ישים אותם יקרה משהו האם הם בכלל נחוצים או שזה סתם כי הם לא כל כך טוב יושבים על הכרטיס הם כזה חצי בחוץ ואחד ביכלל בלי כי אי אפשר בכלל לשים אותם כמו שצריך על הכרטיס שלי עם הגוף קירור עצמו הכרטיס שלי זה 6600 gt

• 14 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by cold-fire,

מה אומרת השגיעה

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by kababz,

הכסף מתחיל להגמר, ונשאלת השאלה המכרעת, אם אני קונה זכרון DDR533 כדי שאוכל להגיע לאוברקלוק רציני מבלי להתעסק עם הזכרון, לא יספיק איזה Samsung Corsiar פשוט? (הרי אני לא צריך משהו באיכות גבוהה כמו OCZ שיתמודד עם האוברקלוק טוב)

6. Started by kababz,

על איזה אמצעי קירור אוויר למעבד אתם ממליצים באזור ה-300ש"ח? חשבתי על ה - XP120 \ XP90 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by H A Q,

רציתי לעשות oc לקרטיס מסך geforce 6200 turbo cache אז העליתי את ה core clock settings ל 388 MHz ו את ה memory clock settings ל 475 MHz . מה זה core clock settings ו memory clock settings ? :-\ האם הגעתי לתוצאות טובות באוברקלוק הזה ? ??? אשמח לקבל תגובות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי יש לי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE 7800GT. המאוורר שלו הוא בסטוק ( המקורי שבא עם הכרטיס ). מהיא הטמ"פ הממוצעת, הסבירה והמומלצת שאמורה להיות לכרטיס עצמו בשעת: 1) מנוחה ( כמעט ללא פעולה בכלל )? 2) עבודה קלה על המחשב כמו גלישה בכמה אתרי אינתרנט + שמיעת מוסיקה + עבודה ב- word? 3) בשעת מאמץ סבירה במשחקים קלים באונליין ( כמו GUNZ ), או משחקי ספורט( כמו NBA 06 )? 4) בשעת מאמץ די גדולה במשחקים כבדים כמו FEAR / DOOM3 או משהו אחר? בנוסף... יש לי את האפשרות לבחור את: "ערך סף של האטת ליבה" ( הסף של הטמ"פ של הכרטיס מסך ), איזה טמ"פ לשים? ודבר אחרון ( שהוא די דומה לשאלה הקודמת ) מהיא הטמ"פ המינימלית שתפגע לי במשהוא במחשב אם הכ…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  9. מהי טמפ' סבירה לפריסקוט 3400mhz 64bit בלי oc עם zalman 7700alcu? תודה!

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by broke_overclocker,

יש לי עוד בעיה חראאא הלוח שלי תומך בהעברה של 4X והכ"מ שלי הוא 8X ובAGP Settings גירסת מערך השבבים אינה תואמת את ה-GPU וה-OS תמונה למטה איך אני מעדכן אותו? מפרט בחתימה שלי וסתם שמתי תמונה שלי ב3DMARK03 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by bartes,

שלום רב! אני מעוניין כבר זמן מה לעשות oc למעבד שלי עכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה, משום שבביוס האפשרות נעולה לי, אז איך עושים זאת?? מעבד:2.4 intel pentium 4 northwood. לוח אם: ECS p4vmm2. זיכרון: pc2700 256 מגה בייט. האם אני יכל לעשות oc ואיך? והאם אני יכל להגביר את מהירות המאווררים במחשב, ולא על ידי התוכנה spees fan. זה ממש דחוף תודה בר!~

• 47 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ב"ה שלום חברים יש לי מחשב פה לוח אם A7V8X-X של ASUS המאוורר שבו כזה מרעיש זה לא יאמן הוא מסתובב על 6800 RPM כמעט 7000 !!! של TR2 ומקרר כמו שצריך כמובן ...מעבד אטלון XP 2500 בארטון אני מחפש תוכנה טובה שאצליח דרכה להוריד מהירות ל 4000 לפחות כי SPEED FAN לא מאפשרת לי משום מה בלוח אם הזה ! מחכה לתשובה ולעזרה תודה רבה חברים אסף.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by kobibo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3420 רציתי לדעת האם מישהו שמע על הקירור הזה ? איך הוא נחשב לעומת הזלמן ? ( שניהם נראים דיי זהים ) האם הוא מתאים ל GTO2 ? אודה לחוות דעתכם.

• 15 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום תשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהו ושהמעבד עבר OC(משהו כזה) זה אומר שהOC לא יצליח? אם לא אך אני פותר את זה כי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by kababz,

אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב החדש שלי, והשאלה היא איזה זכרון אני צריך (איזה זכרון לא יגביל אותי ויעשה בעיות) הכוונה היא להגיע בערך ל- 2.7-2.9Ghz AMD Athlon 64 +3700 (s939) 2.2Ghz DFI LanParty Ultra-D NF4 תודה לעוזרים

16. יש לי כרטיס geforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אוברקלוק ואני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  17. קבלונה את המעלות של המעבד +הציפים וה PWMIC ..... דרך אגב כל הזמן אני חושב על זה.... מה זה לעזזל PWMIC?!?!?!?!?!? ולא רשום שמה את ה RPM כי עשיתי שכל ה 3 מאווררים שלי ישלטו דרך המקום שאמור להיות ה שולט של ה PWMIC אז הוא לא מזה תRPM אז ככה עכשיו נושא אחר הינה המארר שלי +מה מו מי.... זה נכון כל הקטע שמה??? כאילו האוויר נכנס ויוצא נכון לפני דעתכם??? אני צריך את המקסימליות של הקירור כי אני עובד בתוכנה קיוביס שהיא דורשת הרבה מאמצץ... בבקשה תענו לי !! תודה רבה אחלה פורום ואתר לפנים אאאה שכחתי הינה המפרט שלי.... http://img428.imageshack.us/img428/914/elirancomp6rq.gif AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 http://w…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by mp91,

יש לי מין צינור כזה במארזhttp://hwzone.co.il/albums/album132/aaa.sized.jpg האם להעיף אותו או להשאירו?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by sharon555,

היי, איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך עבר אוברקלוקינג בכל צורה שהיא ?? זה יכול להיות כרטיס PCI-E או AGP במקרה שלי הכוונה ל AGP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  20. למעלה

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  21. התקינו לי שלשום את TtBigTyphoon ומאז המחשב עושה בעיות. בעיות איטיות קפיאות וכו'. המעבד AMD Athlon 64 3000 Vience המחשב לי במאמץ והשימוש שזה מראה לי שהוא משתמש הוא 60+ איך אני בודק את הטמפ' שלו , יש לי את SppedFan אם יותר עריף Everest אפשר קישור? אם הקירור לא הותקן כמו שצריך מה אנ יצ ריך לעשות? תודה

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idan007,

עשיתי OC לג'פורס 2, ורציתי לצרוב את המהירות החדש לביוס אבל אני לא יודע איך משהוא יכול לעזור? אני יודע שזה כרטיס עלוב ואני לא קונה חדש כי אני חוסך למחשב חדש לגמרי גם ככה.

23. אילו מערכות קירור יש למחשבים הניידים? :s05: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  24. שלום יש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינק האם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה ??? תודה,

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני יודע שהנושא הזה נחרש המון אבל לא מצאתי שום מדריך לדבר...... אז ככה: 1)מישהו יכול להביא לי מדריך ל v-mode לכרטיס שלי?? (תראו חתימה) 2)מישהו יכול לתת תגובות של: האם זה עזר?? שיפר ביצועים? היה קשה וכו?? (שתפו חויות) 3)תודה לעוזרים וגם למנסים עריכה: עכשיו ראיתי באינטרנט גם "מוד עיפרון" מה זה?? זה באמת פועל?? איך?? תודה

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.