אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ממשיך לרשום 900 וגם כל התוכנות רושמות 900 למה???????
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני חושב שזה יותר מתאים לפורום מודינג מלאכסון. גם אני רוצה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
צריך משו שיקרר טוב ולא יעשהיותר מידי רעש למרות שהמחשב שלי עושה בכול מקרה מספיק רעש לבד
-
- 4 תגובות
- 411 צפיות
-
-
עזרה דחוף! הפלסטיק שבצלעות קירור של המעבד נשבר! עכשיו המעבד יושב על 3 והוא חםםם! מה עושים! ??? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? הסבר: נכון כשמחברים את הצלעות קירור ללוח, אז צריך ללחוץ על 4 ה"ברגים" האלה. כל "בורג" כזה מורכב מ 2 פינים שנלחצים בלחץ מתחת ללוח וכך שומרים עליו מהודק. אצלי נשבר פין אחד מצד אחד, והמחשב המחשב יושב על 3 צדדים עם טמפ' של 41-55 יחסית במצב מנוחה...(כמו עכשיו) מה עושים!?? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? :bash: :s05: ??? --הוא מגיע ל55 רק במאמץ-- טמפ' ממוצעת היא 45-48
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם הסטפינג הזה 2500dkv4d aqxda0316mpmw או זה: AXDA2500KV4D AQXDA 0323UPMW אולי מישהו מכיר או יש לו אחר
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 ג'יגה זכרון והמחשב באוברקלוק שאלתי היא האם אם אני מוסיף עוד 2 ג'יגה זה יאפס את האוברקלוק או שזה לא יעשה כלום?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שבוע טוב חבר'ה. אני כבר דיי הרבה זמן תקוע על 2.6 שהתדר המקורי שלי הוא 2.2 ,למה זה קורה? העיניין הוא שהמחשב נותן לי פוסט גם אחרי שאני מעלה ל2900 ,אך לא יציב בכלל, בעצם מעל מה שאני עכשיו שזה בין באס 237-240 במכפלה 11 לא נותן יציבות בכלל, מוזר לי ,אני חושב שאפשר יותר, יש לי קירור נחמד ac freezer 64 , ספק דיי טוב ,TT600W ,סידרה טובה, לא עשה בעיות אף פעם, זכרונות של OCZ 800MHZ ,עוד שאלה ,איך אני נועל את הPCI-E על תדר של 100MHZ? הלוח שלי: MSI K9N Neo-F MS-7260 לגבי המתחים, העלתי קצת מ1.80 ל 1.85 ול1.90 ,עדיין לא נתן יציבות מספקת, תמיד נתן פוסט ותמיד העלה את הווינדוס, אבל BLUE SCREENS ב GTA4 איך שאני מפעיל אותו, מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! עריכה: גיליתי שיצאתי קצת אהבל. מעניין כמה עייף הייתי כשלא שמתי לב באיזה פורום פרסמתי. אשמח אם אחד המנהלים יוכל להעביר לפורום הרלוונטי (: מפרט ראשון (דרך סטארט…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי 3 שנים שאני עם מחשב רועש, החלטתי שנמאס לי. המאוורר שעושה הכי הרבה רעש הוא המאורר של כרטיס המסך: משום מה, נורא התקשיתי למצוא מאוורר כזה באתרי אינטרנט השונים. תוכלו להמליץ לי על מאוורר חדש כזה, שיהיה שקט? או לחילופין, לא נראה לי, אבל האם אפשרי לשים קירור פאסיבי על כרטיס המסך, וככה בכלל לפתור את הבעיה של הרעש? הבעיה השניה היא המאוורר של המארז. מדובר במאוורר 80 מ"מ סטנדרטי. גם הוא די מרעיש, ולא הייתי רוצה לקנות אחד חדש שיתחיל להרעיש שוב אחרי חודש. אפשר בכלל לשים מאורר גדול יותר, 60 או 80 מ"מ, שמרעיש הרבה פחות? זה יביא לאותה תוצאה? אני לא בטוח שזה אפשרי מבחינת המארז. התקציב שלי הוא, נניח, 200-300 שקל לשני המאווררים. אני אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש (Q9550) וקירור AC FREEZER 7 PRO. האם זה נכון שאין צורך במשחה טרמית? אלא אפשר להסתפק בהדבקה שיש על ה-FREEZER ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 גי טי ומאורר מיוחד של mv 5 silencer במנוחה הוא 58 מעלות רציתי לשאול אם מישהו עשה ל 6800 גי טי אוברקלוק ? הליבה זה 350 וזכרונות1000 כמה מישהו הגיע הכי הרבה?הכרטיס של pny ועם איזו תוכנה הכי מומלץ לבצע את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לO.C בינוני-כבד כמובן קרור מים של זלמן רסירטור 2 האם המעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX יכול להגיע לביצועים טובים כמו שציינתם שם ל4.5 וכאלה עם לוח אם כזה: ASUS P5E3 Premium WiFi-AP Intel® X48 Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=22674 חשוב לי שהמעבד יהיה core2quad ולוח אם ממש טוב וכמובן זכרונות מתאים בהעדפה לddr3
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
על פי האתר שלהם אני הבנתי שמבריגים את המאוורר( =את הזרוע שלו / תושבת פלסטיק ) למקום שבעצם כרטיסי PCI מוברים למארז השאלה היא האם אני יכול גם לחבר את המאוורר למקום שבו יש כבר כרטיס אחד מוברג למארז ? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000alCu.htm
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני עם הלוח GIGABYTE EP45-DS3R בגלל שה MCH וה PLL הם AUTO ואני לא יודע כמה צריך לשים באמת.... הההה האוברקלוק הוא 2.66@3.2 400 באס
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה זה t1 זה נימצא בכול לוח בכול זיכרון אם כן איפה ועוד שאלה הזיכרונות שלי עובדים על באס 170 בביוס על תיזמונים 5-2-2-2 אני נימצא באובר למעבד באס 204 מכפלה 11 מעבד amd 2800 atlon xp מבחינת הלוח שלי אני יכול להעלות עוד אבל מתחיל בעייה מוזרה אם הכרטיס קול שלי קפיצות מציקות בסאונד בזמן הכתיבה יש לי sb extigy אז וותרתי על הרעיון להעלות עוד באס זה נחשב טוב מה שעשיתי יש דרכים לשפר הצעות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה לעלות את התוצאה ב 3DMARK עכשיו הצלחתי להגיע ל12270 בתדרים 800 לGPU ו 1100 לזיכרונות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות לדוגמה את ה GPU ל 820 אז אני מקבל תוצאה נמוכה יותר 12200 הבדיקה עוברת ללא בעיות והמחשב לא נתקע וחום של ה GPU לא עולה על 75 מעלות למה זה קורה ? יש משהו שאני לא עושה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם יש מאגר של המהרה לכרטיסי מסך? ואם לא האם יש אנשים שעשו אוברקלוק לכרטיסי מסך 8800 320 gts אשמך לדעת פרטים.... אני באופן אישי עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי רק אין לי מושג כמה גידול עשיתי באחוזים או איך בודקים את הגידול? מחפש השואות או תוכנה שמראה גידול באחוזים כמו everast
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי מחשב 333 (סלרון)MHZ ישן עם 128 RAM קירור די טוב , ואני מגיע איתו רק עד 415 MHZ , מה יכול להגביל אותי , אני רוצה להריץ אותו לפחות עד 600 MHZ.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אפשר למצוא בעוד מקומות מלבד pcmagic.co.il ? עד לפחות 2000, אבל עדיף להגיע עד ל10000
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד I750 - סוקט 1156. הדבר הכי חשוב הוא השקט - לא אכפת לי מהביצועים. התקציב הוא עד 300 ש"ח. אשמח לקבל הצעות, תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המעבד עם ליבת נורתווד ולא פרסקוט
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים. עם בוא הקיץ הטמפרטורות במחשב הHTPC שלי מזנקות לרמות שמשפיעות על התצוגה. יש איזה פתרון קירור לכרטיס מסך low profile שיציל לי את הכרטיס? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
נגיד ואני עושה OC והטמפ' של הפלומינו שלי תיהיה 60 מעלות בערך,זה יהיה בסדר ? כי אמרו לי שפלומינו שורד גם בטמפ' גבוההות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-