אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להשתמש בזה כדי להדביק מאוורר עם תופסן שבור?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אין ספק שאלה ימים שמחים עבור המחשב שלי. לא רק שהמאוורר של הכרטיס מסך מת, אחד של המארז (enermax) מת, אחד מראה סימני גסיסה ועוד אחד שיש לי מימי אנטיוכוס ונראה לי שהמהירות שנוצרת מהחיכוך בסיבוב שלו מעלה את הטמפרטורה ביותר ממה שדחיפת האוויר שלו מורידה. בקיצור, אני צריך להחליף 3 מתוך 4 מאווררי המארז שלי. מאחר ואני יותר מרושש מזאב רווח ב'סלאח שבתי', אני צריך מאווררים זולים אבל כמובן שאני לא רוצה להתפשר על גנריים או דלתא, שלא יחשבו שאני מחביא איזה מיינפריים בבית. מצאתי באתר של הדובים כמה אפשרויות יחסית זולות: Spire 80MM Case Fan Ball Bearing http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=24 מהירות: 2500, דחיפת אוויר: 37, רעש: 25. המחיר: 38 ש"ח. Vantec Uv 80MM Case Fan Blue http:/…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מאווררים שהגיעו יחד עם המארז, של אנטק, הם שקטים נורא אבל אין להם בכלל תפוקה של אוויר, ובגלל זה הטמפ הכללית ל המארז גבוהה יחסת הוא לא מקורר טוב המאוורר מגיע עם חיבור מולקס ואין אפשרות שליטה דרך המחשב למשל עם SPEEDFAN... האם יש דרך להגביר או שנות משהו בו כדי שיעבוד מהר יותר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קראתי בפורום שהלוח S3 של GIGABYTE מתחמם מאוד. האם הכוונה שהוא מתחמם מאוד רק אם שעושים OC או שבכל מקרה יש איתו בעיה של חום? האם יש צורך לקנות קרור נוסף אם לא עושים OC?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הי חברס. אני מזמין היום קירור מים מהאתר FROZENCPU. ורציתי לדעת אם יש מצב למכס? ואם יש מצב שיקחו 30% כפריט אלקטרוני? אני מזמין כ PRIORITY והקיט הוא XSPC RASA 750 RS360.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לסדר את הבעיה במחשב סוף סוף והמחשב עולה. אני עושה OC ל3.2 והמעבד מקבל בביוס 1.5 ובפועל 1.44, הזיכרונות 2.1 על 1:1 וביטלתי את כל הספקטום משהו כזה ואת הC1E... הגשר הצפוני מקבל 1.55 אני בודק שעתייים בPRIME95 ויוצא יציב, ולאחר ריסטרט זה אומר לי שהOC לא יציב... המעבד מגיע ל76 מעלות במאמץ. מה לעשות? :-*
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הוצאתי את הרדיאטור ששכב אצלי בארון כשנתיים באריזה המקורית מאז קניתי אותו. כולו היה מצופה קורוזיה אדומה שנראית כמו חלודה מבחוץ, שייפתי את הצבע וצבעתי מחדש, העניין הזה נפתר. הצצתי פנימה דרך הפתחים של הפיטינג והכל בפנים קורוזיה לבנה, ניסיתי שטיפה בלחץ בעזרת ברז מים (לא בשיא הזרם) יצה מלא גושים שחורים וחול. לקח כמה שטיפות טובות עד שיצא כל הזבל, אבל הקורוזיה הלבנה עדיין בפנים. יש רעיונות איך לנקות את הבפנים של הרדיאטור? מישהו נתקל בתופעה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אף פעם לא קיררתי במיוחד את הדיסקים ואין לי מושג במה הקירור משפיע. לאחרונה קיבלתי דיסק 10,000RPM, הוא לא נמצא מול איורור והיום שפתחתי את המארז שמתי לב לזה שהוא יותר חם מהדיסק הרגיל. אז יש לי מעט שאלות ואחת מהם לא קשורה לפורום אבל אם כבר אתם מסבירים על הדיסק אז הוספתי. 1)מה החשיבות של קרור הדיסק ומה ההשפעה 2)יש הבדל בביצועים? 3)איך כדי לקרר את שני הדיסקים(ולא מול המאוור הקדמי שלא יחסמו אותו)? 4)WINDOS רץ על הדיסק הגדול ומי שנתן לי את הדיסק אמר לי להתקין על הדיסק המהיר, באמת יהיה אבדל מורגש? תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי סוף סוף עשיתי חלון למחשב http://photos.walla.co.il/e_n_d אם יש לכם עצות (איך אני יכול לסדר את החוטים במחשב?) רעיונות ועוד אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב את המערכת שלי אפשר לראות בחתימה על המעבד יש קירור סטוק, כנ"ל על הכרטיס והאוורור שלי הוא כזה: מאוורר 120 בצד בדיוק באמצע הדלת עם גריל ברזל כזה כמו רשת של ספיידרמן (חח התיאור היחיד שעלה לי בראש) - מכניס אוויר פנימה מאוורר 120 מאחורה שמכניס אוויר פנימה גם הוא עכשיו לפי מה שהבנתי זה לא טוב כי האוויר עומד במארז ואני צריך מאוורר שיוציא אז איזה מהם לשננות שיוציא אוויר? והדרך היחידה לעשות את זה לפרק אותו ולהרכיב הפוך שהמדבקה עליו לא תהיה לכיוון המארז?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
<blockquote>שלום רב ברשותי מחשב בעל מעבד: INTEL CORE I7 2600K, לוח אם: ASUS P8P67 PRO, מארז: ANTEC NINE HUNDRED. המחשב משמש למשחקים כבדים, OC, ועריכה גראפית. רמת הרעש חשובה במהירויות גבוהות. ברצוני לרכוש לו קירור מים... אני מתלבט בין כמה דגמים: Corsair Hydro Series H80 VS Corsair Hydro Series H70 VS Antec KUHLER H2O 920 VS COOLIT ECO ALC ויש לי כמה שאלות: האם הם יהיו טובים יותר מקירור אוויר כמו scythe katana 3? האם ניתן להיות בטוחים שלא יהיו דליפות וכדומה? אני מדגיש שיש לי עדיפות לשקט במהרויות גבוההות, צריכת חשמל בינונית עד נמוכה, וגודל לא גדול. אני מוכן לקבל הצעות נוספות . </blockquote>
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איך זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1570 בתור קירור לR9800SEC פשוט אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ורציתי לדעת אם זה יספק את הסחורה הוא שזה סתם בזבוז כי אני משתמש בקטע של האומגה ואני יודע שזה מחמם
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד תקוע על 49 אבל שאני מפעיל בדיקת מאמץ ומחכה קצת זה מתחיל להעלות..לא מראה פחות מזה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם בקרוב- שדרוג של המחשב, מתוכנן OC, רציתי לדעת איך השילוב הבא: לוח: Gigabyte EP35-DS3R מעבד: E7200 זכרונות: OCZ Reaper HPC 1066Mhz 2X1GB CL5 קירור למעבד- Arctic cooling freezer 7 pro לא מתכנן לקרוע לו את הצורה, אבל שתהיה אפשרות להתקדם. ספק טוב יש, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2800+ עם לוח GA-7N400 PRO2 (socket A) והמעבד שלי מגיע ל63-65 מעלות על ההתחלה אז חשבתי שאני צריך כבר לקנות מאורר חדש הציעו לי שתים zalman 7000 cu Arctic-Cooling ושתיהם לא טובים לי כי הראשון דורש שיהיה לי 4 חורים מסביב ללוח מה שאין לי השני הוא לAMD64 בעוד ששלי לא 64 עכשיו איזה טוב לי אם אין לי בכלל חורים ליד הסוקט ואין לי 64BIT (רק תופסן נראה לי) אני גם לא יכול בכל כך יקר עד 250 בערך ואני לא רוצה כל סוגי הקירור המשונים כמו מים גז או כל מיני השטויות האלה SweeT EviL
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כא מדובר ללא האוברקלוק שעשיתי (בלי שום אוברקלוק הכל עובד מקורי) כל החומרה במחשב שלי הכל רותח ביגלל שהאוויר במארז לא מיתחלף כניראה טוב. יש לי 5 מאווררים במארז 2מקדימה בפאנל מכניסים, 1בצד בדלת המארז מכניס,2מאחורה מוציאים. ועדיין חם. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3200 AM2 כרטיס מסךPALIT GFORCE 7300GT SONIC 256 DDR3 המעבד במנוחה 47-50מעלות ובמאמץ עד65מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 55מעלות ובמאמץ 63מעלות. ההרדיסק 40-45מעלות של WD. אם נוגעים במארז הוא ממש חם ואפילו מאוד!. אני כבר לא יודע מה לעשות אם אני פותח את הדלת של המארז אז כל החומרה מיתקררת באופן משמעותי. המארז ממוקם כמו בתמונה וזה המארז שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=270056.0;attach=87835;image מה…
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כרטיס מסך אני יודע, מעבד אני יודע.. מה עוד?
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי מאורר של אינטל מה שמגיע עם המעבד והוא מסתובב נורא לאט 1000 RPM נכנסתי לביוס ויש לי שם רק אפשרות שרשום בה lowest fan speed ויש לי אפשרות שזה יהיה או על SLOW או על OFF כרגע זה על SLOW . מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה שיסתובב יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני חושב על AMD 2400 לוח של EPOX שתומח בKT400 ולגבי הזיכרון לא הכי יקר אבל עמיד לOC לגבי הקרור רציתי לישמוע מה דעתכם על Thermaltake VOLCANO 9 CoolMod - Smart Fan II - for AMD XP אני חושב גם על SLK-600 אבל הוא מאוד יקר והוא גם בלי מאוורר אז הייתי שמח מאוד לשמוע הצעות בנושא בתודה THE GYVER
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהורכב על מנת להיות חרישי לגמרי (אבל באמת) ובעצם לא מספק את הסחורה. נרכש מארז חרישי ומשתיק רעשים של אנטק (ר' פירוט למטה) ובהמלצת פורום מפרטים קירור TT Max Orb שבסופו של דבר אינו מספיק שקט ואני מחפש לו חלופה שקטה יותר, שתחזיק OC מתון ותיכנס במארז. תקציב - עד 300 ש"ח. הרכיבים העיקריים במחשב: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W CPU cooling - Thermaltake MAX ORB CL-P0369 Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk Gigabyte GA-P35-DS3L Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
פה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3200AEP4AX רשום שהמעבד שלי צריך לקבל מתח של 1.50 אבל בפועל אצלי הוא מקבל 1.60 אבל אני לא יכול להוריד בביוס רק להוסיף האם זה גורם להתחממות נוספת של המעבד? האם יש דרך שבה אוכל להוריד מתחים?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך קירור לסוקט 478 משהו עד 55 שקל...פשוט הסטוק שלי כזה רועש שכבר אני לא יכול כבר...אים אפשר בבקשה מTMS וגם בבשה מישחה טרמית זולה אגב יש לי P4 3.0GHZ אבל שיתאים גם לסוקט 775 ועתיד כי עוד מעט אני קונה מחשב חדש... פשוט המעבד שלי עובד בחום הזה על 75 והקירור ממש רועש... מה אתם אומרים על זה?Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W קירור סטוק של ה P4 P4 2000MHZ 100FSB ליבת נורט'ווד. IS7-E ואני לא יודע למה אבל אפילו במטח של 1.8 (!) הוא לא עושה 133 HZ :-\ (עושה 129 מקסימום) עכשיו אני מפעיל אותו על 1.65V ב120 FSB כי זה לדעתי המטח הכי בראי וגבוה שכדאי לי לתת לו. אתם חושבים שקירור חדש ישפר לי את הביצועים? או שזה מקרה עבוד של מעבד דפוק? אני לא קונה יותר אינטל כמחאה! אני חוזר בי- כל עוד הם משקיעים בארץ אני יקנה אינטל כי אני פאן בוי..... של ישראל ...
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב תיראו זאת פעם ראשונה שאני מבצע OC ואני חושב שאני עושה את זה לא טוב או משהו לא בסדר פה... אז ככה.. העלתי קצת את ה-core וגם את ה-memory אבל בקצת (15) ועשיתי בדיקה ב3DMARK וזה יצא סביר... ראיתי ב-CPU TEST קצת קווים אדומים.. אבל איך זה יכול להיות אם העלתי רק 15 בערך?!?!?! באוורסט הסתכלתי וכתוב לי שם בכלל ב- GPU clock:401 mhz (orginal:400) memory clock:351 mhz (orginal: 350) וזה לא משתנה לי, נישאר כמו שהיה לפני שהתחלתי את ה-OC... ועוד משהו... ה-memory clock באוורסט כתוב אורגינל 350 ובתוכנה של ה-OC זה התחיל לי רק מ-700 אז משהו פה לא בסדר.. אני חייב שתעזרו לי ב-OC הזה!!! בבקשה תסבירו לי מה לעשות.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זה בעצם פותח את הFSB ישירות ל200 בתור ברירת מחדל במקום ה166?
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-