עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by examiz,

הייתי רוצה לקבל התייחסות מנקודת מבט של אובר קלוקר..... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=42906 בתודה מראש עמי

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. נתחיל במאוורר - המאוורר הנ"ל הוא Smart Fan 2000-5500rpm triple blades בנוסף למד טמפ' יש שליטה ידנית. משום מה אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו עם הזחלן, גם ב- MAX וגם ב- MIN הוא רועש ביותר ונדמה שאין שינוי במהירות שלו. לפי המפרט של TT ב- MIN הוא 21dBa וב- MAX הוא 48dBa, נראה כאילו הוא עובד רק ב- MAX והרעש שלו כמו מכסחת דשא (מה שכן הוא כל הזמן מנסה להמריא במצב הזה ;D). האם זה בעיה אצלי/המאוורר? המאווררים מחוברים למארז בסדר הזה - Silent Cat למעלה מוציא אויר, Generic מאחור מוציא אויר וה- Street Fighter אמור להתמקם בחלון השמאלי למטה מקדימה - מכניס אויר (מעבר להם יש מאוורר+צלעות סטוק של INTEL על המעבד, וכמובן מאוורר לספק). הכוונה שלי שרוב הזמן ה- SF יעבוד ב- MIN וכאשר המחשב ב…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by b0nzZ,

בעם הוא שקט ? ועם הוא בא עם משכה טרמית עליו ? או שרציך לקנות בנפרד ? תודה !

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by (G),

חבר'ה אני מתחדש ב-HD4870, אני מעוניין להזמין קירור, כידוע Thermalright הם המובילים בקירור(כרטיסי מסך במקרה זה). כסף זה לא בעיה הרי המחירים שלהם עד 300ש"ח. אני מתלבט בין T-RAD2 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html או HR-03 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr03reva/product_vga_cooler_hr03reva.htm?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA== באנצ': http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/thermalright-t-rad2-gpu-cooler-review-56900/ אלא אם כן אתם מכירים קירורים אחרים שהם טובים יותר להציע.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by SlimShady_1,

קבלו http://photos.walla.co.il/liozsosko זה רק אני או שכתוב שם 52 נדמה לי שיש איזה מין בורג קטן שאיתו מכוונים את התצוגה להציג את המתח הנכון ? ואם זה נכון איפה אני רואה את המתח העכשווי? עריכה: אוקי יכול להיות שאני פשוט קורא את זה הפוך? אני משתמש בלוח GA-7n400 pro2 ויש לי בביוס אופציה לשנות מתחים בזיכרון ככה: Normal 0.1 0.2 מה עושים?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 GTS 64DDR קניתי את החלקים הבאים CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות ואין לי מושג איך אני מתקין את הקרור לצלעות... מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by RENESANSE,

אז ככה.. לפני כמה ימים החלפתי מאוורר ללוח האם ואני לא יודע מה לעשות עם המאוורר הישן שלי (מאוורר שבא ביחד עם הלוח)... לחבר אותו ללוח וכאילו יהיה לי מאוורר שני ללוח אם? או שזה יגרום לבעיות? תודה

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by yos11,

יש לי שאלה לגביי הלוח : MSI 915P COMBO האם הוא טוב למעבד אינטל 3.2 ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי מארז Gigabyte Aurora 570. המאווררים שלו יפים מאוד אבל לא רציניים. הייתי שמח למאוורר עם LED כחול, אבל אם זה מוריד מהאיכות אז . בקיצור, אני צריך מאווררים 12CM שקטים במיוחד שנותנים אוויר רב.. אני קונה אותם דרך TMS אז חשוב שהם יימכרו שמה.. יש עדיפות למאווררים עם LED כחול.. אבל שוב, אם זה פוגע באיכות אז לא... אני ייקנה כבר איזשהי מנורה לשים בפנים וזהו. כמו שכתוב בכותרת, אני לא מתקמצן על 100 ש"ח, אני מעוניין במאווררים איכותיים.. ובמיוחד, שוב, שקטים! מדובר במחשב לקולנוע ביתי! תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. אוברקלוקינג למחשב די ישן(מפרט בתמונה) עם ספק כוח 400W ו3 מאווררים די סבירים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. המעבד שיש לי P4 3GHZ 1MB CACHE לא יודע איזה סדרה קניתי אותו לפני 3 שנים. טמפ' המעבד מגיעה ל-79-80 צלזיוס... האם זה נורמלי? אם לא מה לעשות ובאיזה מאוור להחליף????[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 15:04:08 Intel ® SOCKET 775 דגם המעבד..... עזרה דחוף.... מישהו יכול לתת לי תשובה?

• 4 תגובות
    • 390 צפיות
  12. תמיד אחרי שהייתי עובד עם הפרסקוט 2.8 שלי את הFSB 210 אז המחשב לא היה עולה לי ונאלצתי לאפס את הביוס.. היום החלטתי שוב לנסות לעשות OC אך הפעם ביחס של 5:6 העלתי את הFSB (אחרי שבדקתי אותו ב210) ל229 ועכשיו המעבד עובד ב3.2GHZ והזיכרונות ב190(שזה 380 בDC שלי - X2) הזיכרונות שלי ג'נריים ואני אפילו לא יודע איזו חברה... :-\ המקסימום FSB שהביוס מאפשר לי הוא 232...(למה?? לוח EP-4sgm8i עם ביוס מעודכן מאתמול-העידכון תיקן מליון שגיאות-עצה שלי, תעדכנו ביוס כשאפשר-תמיד!!!) אז שאלתי היא-מה עדיף? FSB גבוהה זיכרונות ביחס יותר נמוך, או רגיל רגיל...??? TNX! ד"א, בPRIME 95 יציבות טובה כשהFSB גבוה והזיכרונות ביחס נמוך... כשהFSB 200 והזיכרונות ב1:1 אז בפריים95 יש מלא שגיאות...(חשבתי שזה יתרום …

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Swed,

שלום אני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אחרי שאני רואה פה שאנשים לא מפחדים ומגיעים לתוצאות מאוד יפות וטובות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ולאט לאט כדי שהכל יהיה ברור.. ומה אני צריך בדיוק לשנות ומה לעשות... אני לא מצפה לעבור את ה-3.00GHz למרות שאני יכול יותר...הקירור שיש לי הוא 8700 של זלמן.. עכשיו זה המפרט שלי Q6600 P35C-DS3R 2 GIGA 800MHz G.Skill עכשיו אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ומה לעשות בדיוק אני מאוד יודע לו על זה.. כי אני לא יודע במדוייק מה עושים אני יודע בערך ובגלל שאני יודע בערך אני לא רוצה לעשות שטויות... תודה על הקשבה וההבנה... אני יודע שיש מדריך באתר אבל מעדיף שמישהו יסביר לי תודה. !

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by eranmor,

אז זה ככה... קניתי לוח אם של GIGABYTE 8ST800 עשיתי OC למעבד (ראה מפרט לפרטים) והצלחתי להגיע בערך ל2100 MHz אין לי צורך בOC אז ביטלתי אותו אבל יש בעיה מוזרה: בביוס הFSB על 100 אבל בXP אני רואה שיש OC של 101FSB אני רוצה לבטל את זה בגלל שאני רוצה אחריות על המעבד שלי למי שיש פתרונות...

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by Roee_G,

יש לי כמו שאפשר להבין סלרון 1.2 גיגהרץ על לוח אם של אסוס TUV4X http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=TUV4X&langs=01 בא לי רצח על המאורר וולקנו 9 של טרמלטק http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm והשאלה שלי היא, האם זה יתאים בכלל למעבד שלי האם ההתקנה קלה והאם המאורר הזה בכלל שווה משהו

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by shil_o,

האם אם אני יעשה OC למעבד Q6600 עלול לגרום לו נזק או לחילופין לקיצור חיו אם אני יעלה רק את התדר ל2.8? עוד שאלה אם אני עושה OC יש דרך שיגלו במקרה שיתקלקל המעבד והזדקק להשתמש באחריות

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by U.E,

היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  18. Started by dddddd,

איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by LRa,

עד היום השתמשתי בSTOCK FAN והייתי על טמפרטורה של 52-55 מעלות. קבלתי ALX-800 ומאורר 80MM של VANTEC ועשיתי OC ל 2800 והטמפ' היא על 52 מעלות, נראה לכם סביר? לא קצת חם...

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by jorgito,

התחלתי לבדוק היום את ה1900GT שלי... בינתיים לא שיניתי מהירות זכרונות רק ליבה מ500MHZ ל 564 וזה בינתיים... הטמפ' במנוחה 68 ובמאמץ הגיעה ל82 - השאלה שלי היא (זה אובר ראשון שאני עושה לכ. מסך) עד כמה הטמפ' של 1900GT זה נורמלי (במאמץ) ומתי ואם כדאי לשנות מהירות זכרונות - בבדיקה של ATITRAYTOOLS ראיתי שיפור של משהו כמו 70 FPS (אני יודע שבמסך הקטן זה כלום אבל זה שיפור של 10%!) עצות? שכחתי לציין שבמהירויות סטוק הטמפ' במנוחה היא 58

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  21. מדובר ב-Geil Value התזמונים על הסטנדט,אני יודע שאלו לא זכרונות לOC אבל בכל זאת 416 זה כלום,ניסיתי לעלות מתח - זה לא ממש עזר.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by bartes,

יש לי שאלה בקשר לגוף קירור לאובר קלוק. איזה מהשניים יותר טובים?? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SCNJ-1000P&affiliate=zap http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C606582C-DCFB-4307-94D1-93DC3D5C019A}&details_type=1&itemid={F3F2C532-71C8-48C8-AD16-194807EA4371} איזה מבינהם יותר מקרר?, עזבו את הרעש... והאם שניהם באים עם מאוורר? תודה מראש בר!

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  23. Started by dor31,

יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by rosesr,

האם אפשר לשים את הצלעות קירור של ZALMAN (עם הHEAT PIPE) + HEATSINKS לזיכרון? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit יש אפשרות לשים אליו מאורר כי אני רוצה לעלות לו קצת את המהירות של הליבה כרגע המהירויות הם: 250 בליבה 400 בזיכרון יש משהו לעשות?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.