אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הכותרת דיי מתקצרת את מה שיש לי לומר כאן. מפרט בצד. לא, אין קירור מיוחד למעבד, אני על סטוק. הטמפ' לא עוברות 61 במאמץ [גם עם OC לא יציב] החלפתי ספק כדי להחליף כרטיס מסך וגם כדי לעשות OC, זה לא ממש עוזר. תדרים על סטוק כרגע, וגם כשעשיתי OC. ברגע שהגעתי ל2400 המחשב קפא, חזרתי ל2300 והוא לא היה יציב במשחק, ירדתי עד שחזרתי לסטוק, הוא לא יציב בשום אוברקלוק, אבל בשום אוברקלוק. פיתרונות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הצלצץם לי לקחת SK7+SF2 לאוברקלוקינג נחמד, אבל ראיתי שהמאורר של אנרמקס יכול לדחוף 95 CFM~ על המהירות הכי גבוהה והSF2 יכול "רק" 75CFM. אז לא כדאי לי לשים את האנרמקס במקום ?? זה יתן תוצאות יותר טובות לא? ויש לי עוד שאלה אחת - אני רוצה לשים מאורר (יחסית חלש) שיכניס אוויר קר מול המעבד ןהצ'יפסט, זה יהיה אפקטיבי? כאילו שיעזור למאורר של המעבד לקחת אוויר, וגם יזרוק קצת על הצ'יפסט. מה אתם אומרים ???
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי המערכת הבאה: AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR 400 GEIL GIGABYTE 6600 GT 128 DDR3 כל פעם שאני מבצע אוברקלוק ל10% ב3DMARK2003 אני מקבל שגיאה במבחן המעבד מה עושים?? דרך אגב ללא אוברקלוק אני מקבל 7900 זה בסדר??
-
- 9 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב, קיבלתי את המעבד החדש: AXDA2100DUT3C TBRED AIUHB0301 קניתי אותו מ-newegg, אחרי שקראתי ביקורות מהוללות מאנשים שקנו את המעבד והגיעו איתו למהירויות יפות (בלשון המעטה). שאר המפרט (לפרטים נוספים תסתכלו במפרט בצד): XP2100 @ XP2600 (13*160=2080) 8rda+ Winbond 256MB 400MHz MSI GF4 Ti4600 SLK-800+SF2 (at 2700 rpm) CPU/MB: 42/22 (load) אני לא מצליח להעלות מעל ל-160 באס! אני נגנב !! :-\ (עדכון: 166) עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה. נעלתי מכפלת AGP/PCI על 66. זכרונות שמתי על אופטימל (הגדרות סטנדרטיות, קודם שנעבוד יציב עם באס גבוה ואח"כ נשחק איתם). כמובן שניסיתי להעלות עם מכפלה נמוכה (10*190), ויורד בהתמדה אבל כלום. יש אי יציבות (מסכים כחולים בזמן עליית XP או קצת אחרי…
-
- 57 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לעלות את הבאס של הזכרונות מעל 137 לעזאזל? אחרי השמירה של ההגדרות והיצאה מהביוס הוא עושה ריסט ונכנס לביוס עם הגדרות הבררת מחדל מפרט יש בחתימה ובנוסף יש לי שני כרטיסי רשת של אינטל 10\100
-
כמו שאתם רואים יש לי 930D ואני לא עובר ת210 באס.... WTFFFF כשאני מנסה להעלות הוינדוס קורס (לפני הכנסת סיסמא ליוזר) והבעיה השניה שלי אני הפעלתי פעמים עכשיו את S&M בפעם הראשונה אחרי שעה+- ,כשחזרתי למחשב היתה לי הודעה שהבדיקה הופסקה עקב זה שהמעבד הגיע ל84 מעלות... (זה לא הסתדר עד אחרי שעשיתי ריסטרט) בפעם השניה הרצתי תבדיקה וקפצתי לראות כל איזה 5 דקום מה קורה זה היה על 39 מעלות מקסימום בFULL LOAD ופתאום אחרי שעה וחצי זה עשה לי ריסטרט (ואני ראיתי שניה דקה לפני שזה היה על 39 מעלות) חשוב לציין שאני עשיתי רק תבדיקה FPU בLOOP לא שהוא הגיע לLOOP השני אבל לא משנה
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה קירור לריאדון 9700 פרו להזמין ...קירור טוב לאברקלוק גובה ושיקרר את הכרטיס !!! שיקרר!!!! ושלא יעלה המון כסף.... אני לא צריך להחליף כרטיס מסך כל מי שאמרתי לו אמר זה סתם בזבוז הכרטיס חזק רק קנה קירור ... שתכל לשפר אותו בקצת אז אני החלטתי נחכה עם המחשב עוד שנה ובנתיים נשפר דברים אז קירור . בבקשה הצעות ומאיפה אפשר להזמין . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הוא בדיוק עשה שם ל5700 אולטרה או משהו כזה יש מצב להסבר קצר וקולע? http://www.overclockers.com/tips1151/index02.asp
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
Sparkle Geforce 4 MX440 Gpu: 250@300 Memory: 333@400 Cpu: Celeron 2400@2880 System Clock: 100@120 System Bus: 400@480 הרצתי את ניד פור ספיד אנדר גראונד.. ותחלס לא ראיתי הבדלים בגרוש.. עכשיו הטמפרטורות של הכרטיס מסך בזמן עבודה (בדקתי אחרי שעה וחצי המקסימום שהם הגיעו אליו, הם לא היו על הטמפרטורה הזאת בכל זמן העבודה רק במאמץ CPU : 46 GPU : 44 Mem : 42 מה אתם אומרים על זה שאין הבדלים בביצועים, ומה אתם אומרים על הטמפרטורות תודה.
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
לא מצליח לראות טמפרטורה בפנטיום 4 2.4 ghz לא מזהה לי חיישן באף אחת מהתוכנות שניסיתי..... יש למישהו מושג למה? ניסיתי עם coretemp , speedfan , dr h
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי היום את כרטיס המסך הזה. משום מה אין אפשרות להציג טמפ' GPU ב ATT (גרסא 1.3.6.1042). ב CCC יש הצגה של הטמפ' אם כי אני לא בטוח לגבי אמינות הנתון מאחר שהנתונים מופיעים כ- grayed out, למרות שעושה רושם שהנתון מתעדכן מדי פעם. צירפתי תמונות של שתי התופעות. יש למישהו מושג מה קורה? האם ייתכן שהסנסור דפוק, למשל? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני באמצע הרכבת הקירור ל8800GT שלי ואני לא יודע איפה ובאיזו צורה בידיוק אני צריך לשים את הקירור למתחים...את הזיכרונות כבר עשיתי... אם למישהו יש תמונה איך בידיוק שמים את הקירור למתחים זה יעזור לי מאוד...(שמתי רק 2 בינתיים מתוך 4, את האחרים אני לא מבין איך לשים כי הם לא ישבו טוב אם זה איך שאני חושב שזה..) דחוף! תודה.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקנתי את ה VTUNER שבא עם הרדאון 9000 PRO עד לכמה אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס ? (כי אז כמובן האחריות מבוטלת) CORE=275 MEM=275 לכמה לשנות בשביל שיעלה לי חיוך באנריל 2003 MEDUME 1024 RES? ???
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חודש OCtober נגמר לפני יותר משבוע :jump:
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כן כן אנשים.. עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס מסך geforce 4mx 440 se.. אני לא יודע למה אמרתם שאני בקושי יצליח להעלות ב3 נקודות..(ואני לא יודע אם התוצאה שהגעתי אליה נכונה) אבל תראו תראו: מ 2856 העלתי ל-3173 העלתי ב- 314 נקודות אם אני לא טועה.. זה יכול להיות.. בטוח שאין איזו טעות? ...ותודה לכל אלה שענו לי על השאלות כשהייתי צריך אותם בעניין ה אוברקלוקינג.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול ישבתי עד 11 בלילה וניקיתי את כל המארז, חלקים, לוח אם. בקיצור ה-כ-ל! עשיתי את הניקיון של החיים. אתם לא יודעים כמה אבק התחבא לו במחשב. קיצור היום הרכבתי הכל והפעם הייתי חכם ושמתי את המחשב על השולחן ולא על הריצפה. הדלקתי אותו לאיזה שעה ואח"כ נכנסתי לביוס וגיליתי שטמפרטורת המעבד עומדת על: 67 מעלות צלזיוס!!! 8 מעלות פחות לפני הניקוי!!! קיצור יצאתי מרוצה מאוד למרות שהטמפרטורה עדיין גבוהה אבל זה כבר לפעם אחרת כל מי שרוצה טיפים או עזרה בניקוי המארז מוזמן לפנות אליי כאן בת'רד. אה ושכחתי להגיד שגם סידרתי כבלים =] יום טוב לכולם עריכה: בנימה זו אבקש המלצה לקירור אוויר למעבד. תודה מראש לכל העוזרים/ות...
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום אני קונה שדרוג למחשב שלי מבוסס axp עם המערכת הזו אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני אז מה אתם אומרים abit an-7 axp 2500+ geil pc3200 volcano 12 עכשיו מה עדיף מובייל או רגיל? ראיתי באתר של פנדס שהמובייל יש להם fsb של 266 mhz זה לא יוריד בביצועים? ומה בקשר לזכרון כדאי לי לקנות זכרון יותר מהיר שיעויל לאוברקלוק? pc4000? תעזרו לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי 055-544-565 חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ולהקים רשת …
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. האם לפעולת המהרה יש ביטוי (או - האם היא באה לידי ביטוי) בפעילויות "רגילות" בווינודס? למשל - גלישה ברשת, טעינת אתרים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כל הט'ראדים שמפחידים מהרעש האיום והנורא של כל המאווררים שבאמת עושים משהו, מדוע שלא תאמרו כמה מילות סיכום על קירור מים כפתרון? מחיר, חברות, ויעילות ביחס לקירור אויר עם רעש נסבל. תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-