עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Nirtz,

רציני, אני יכול להכין עליו חביתה המעבד הגיע ל 70 מעלות במאמץ ( AMD 64 x2 5200+ ) והלוח אם ל 50. גם ה HD הגיע לטמפרטורה לא ממש מתאימה. הלוח אם התחיל לצפצף אז סגרתי את המשחק פתחתי את המארז ושמתי מאוורר ליד שיכניס אוויר. הסירקולציה שלי במארז היא כזו : ( יכול להיות שהיא הפוכה, כלומר שהאחורי מכניס והצדדי מוציא ) אין לי מקום לדחוף עוד מאורר ככה שהברירה הכי טובה היא או לעשות חורים במארז שיהיה לאוויר מקום לצאת ולדחוף עוד מאוורר או להחליף את המאוורר צד הנוכחי. מה אתם ממליצים? ואיזה מאוררים טובים יש?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by Evil_Mind,

שלום לכולם! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (מעבד AMD K6-2 350) וישנם כמה דברים שאני לא מבין מהטבלאות על הלוח אם (החברה נקראת UZI אבל בכל התוכנות כתוב שהוא מיוצר ע"י קומפאק) מה הכוונה למהירויות המיוחסות בטבלאה של ה cpu|sdram|pci שיש לה שני עמודות של ICW179 ושל ICS9248-81 ? אם מישהו יכול לתת לי גם עצות באיזה צורה ואיך לעשות את האוברקלוק , הכוונה להעלאת המכפלה ,העלאת המתח למעבד או העלאת מהירות הBUS אם לזאת הכוונה בטבלאה.. כרגע הבאס הוא 100 3.5 SiSoftware Sandra Processor(s) Model : AMD-K6 3D processor Speed : 350MHz Multiplier : 3.5x Model Information : K6-2 3D (Chomper) 266-550 2.2-2.4V (Revision/Stepping : 8 / C (0 Stepping Mask :…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. הוא על fsb 133\33 ועל מכפלה 15 עכשיו אם אני מעלה את המכפלה ל 22.5 זה לא עושה כלום לפי מה שהבנתי (מבחינת הרס) ואז אני עושה 133 כפול 22.5 וזה המהירות של המעבד נכון?

• 16 תגובות
    • 831 צפיות
  4. ראיתי אנשים שהגיעו איתו לביצועים מרהיבים! רציתי לדעת אם הוא באמת כ"כ טוב ב-OC והאם הוא שווה? ואני יודע שהוא מיועד למעבדי P4 אבל עדיין... אולי זה מה שישכנע אותי לקנות P4 ולא AXP ...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום! בקרוב כל החלקים יגיעו והמערכת החדשה תורכב ותושלם. אני מתכנן OC ורציתי לשאול ככה לפני שהמחשב מוכן לכמה אוכל להגיע איתו, המפרט כזה: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם: Asrock Extreme4 זיכרון: Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX לכמה אוכל להגיע עם הציוד הזה מבלי להתעסק במתחים וכדומה, OC פשוט.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by redersh,

איזה יותר טוב מבחינת קירור ושקט 7900GS

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tomerw,

ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד דרך הביוס אבל אני נתקל בבעיה: בכל פעם שאני משנה את הבאס מהדפולט שלו המחשב לא נדלק ואני צריך לשחק עם הג'מפרים של הלוח אם כדי למחוק את הקאמוס. כשאני משנה את ה-FSB (דפולט זה: 166) ל-200 המחשב לא יציב ונכבה אחרי כמה דקות. איך אני אוכל לקבל אוברקלוק יציב?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tomerco,

שלום יש לי מעבד amd 3000 939 והוא במנוחה על 20 מעלות זה הגיוני? אני בודק עם התוכנה mother board monitor

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by BG,

שלום לכם! ברשותי נמצא כרטיס גרפי מסוג Geforce 6200, קישור לדף פירוט: http://tinyurl.com/maxb3 לפני זמן מה המאוורר של הכרטיס התחיל להרעיש באופן בלתי סביר. פירקתי את המאוורר מהכרטיס ושימנתי אותו עם שמן מכונות,כפי שראיתי במספר מדריכים באינטרנט. אך משום מה, הדבר רק הגדיל את כמות הרעש. ניסיתי לשמן עוד פעם, אך זה לא עזר. (יש לציין, ששימנתי הרבה מאווררים אחרים של מחשבים, ובכולם זה דווקא עזר). לאחר ניגוב השמן הרעש ירד מעט, אך המאוורר עדיין רועש. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Baz34,

חברים, מה גבולות הטמפרטורה שנחשבות לתקינות (ב-IDEL ובעומס) למעבד E6420 העובד תחת OC עד איזה טמ"פ אין שום סכנה למעבד, יש לי TUNIQ עפ"י ערך הטמ"פ הסופי אני אקבע את ה-OC . הכוונה שלי לעבוד ב-FSB=457M עם שעון מעבד 3.65G שאלה נוספת , על איזה ערך סף יש לקבוע את אזהרת הטפ"מ למעבד ב-BIOS (אם בכלל) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  11. Started by winner100,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה עבור קירור עבור הPhenom II X4 945 של AMD. יש לי ניסיון טוב עם היחידות קירור של זאלמן, לכן חשבתי ללכת על CNPS9700 או על CNPS9900. המעבד עתיד לעבור OC אבל לא בזמן הקרוב לכן בתור התחלה אני ישאר "מקורי" תגובות והצעות יתקבלו בשמחה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ernieball,

שלום אני חדש פה כמו ששמתם לב..חח שלחו אותי לפה מפורום אחר... אני עורך סרטים בבית (מקצועי) ויש לי בעייה קטנה המחשב מתחמם מאוד והוא נתקע הרבה פעמיים (המחשב מוקדש רק לעריכה,אין עליו אינטרנט והתוכנות מקוריות). הכרטיס עריכה מתחמם מאוד והוא זה שגורם לתקיעת המחשב... מישהו יכול לעזור? איך אפשר לקרר אותו?? אם זה יעזור אז הנה המפרט הטכני שלו: P4 1700MHZ לוח אם ASUS P4S333(עם כרטיס מסך,רשת וקול מובנים) 512DDRAM 80GB IBM אלה בגדול הפרטים החשובים... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by R-E-L,

יש לי XP 1800 AGOIA.. זה טוב או לא? איזה נחשבים לטובים? תודה...

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Harel007,

אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום ופורים שמח!!! במחשב הישן שלי יש לי זלמן VF700-Cu http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=139 שאלתי היא אם אני אקנה ATI HD4830 אז אני יוכל להחליף בין הקירורים?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. יש לי מעבד E8400 אני לא עושה שום אוורקלוקינג, והוא מתחמם לי עד 70 מעלות בזמן עבודה עם קירור שבא איתו מ INTEL. זה הקירור שבא בקופסא המקורית, בזמנו רכשתי גרסת BOX . השאלה אם הקירור ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION יקרר יותר, למישהו כאן יש נסיון איתו ? יש לי גם אפשרות ללכת על ה EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN, שנמצא בסדר גודל של אותו מחיר, אלא שאני נוטה לZALMAN יותר בגלל צורת ההרכבה היותר מסיבית שלו על הלוח אם, בלי כל הפלסטיקים שתופסים הנה הקישורים בהתאמה לשני המוצרים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_256&products_id=8525&language=en http://tms.co.il/product/8447

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Wolfi,

מעבד AMD ATHLON 64 3500+ לוח אם ASUS A8N-E nforce4 כרטיס מסך GEFORCE BFG 8600GTS OC 256MB זכרונות 1GB DDR KINGSTONE CL2.5 עבר OC , העלתי את ה FSB ל 235 (אורגינל:200) Aquamark3 SUPERPI CPUZ אני רוצה לעלות עוד קצת את ה FSB ליותר מ 235 אבל אני חושש לדפוק את המעבד או משהו :\ תגובות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. היי, התקינו לי דיי מזמן 2 מאווררים על הקייס, אחד מקדימה ואחד על הצד של הקייס... עכשיו אחרי כמה ימים פתאום הם הפסיקו לעבוד, פשוט ככה, אני לא מבין הרבה בקטע של החיבורים בתוך המחשב על הלוח אם, עקבתי אחרי החיבורים של שניהם ונראה שהם מחוברים לספק... איך מפעילים אותם חזרה? אולי בBIOS? אם כן אז איך? או באיזה דרך אחרת? PLS HELP נמאס לי שיש לי הצטברות של אבק והמחשב שלי רק מכניס אוויר, ולא מוציא...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. Started by flesh2,

למישהו יש מדריך ברשת למודינגים ללוח הזה? זה די דחוף לי, אז כמה שיותר מהר יותר טוב תודה מראש

20. בהמשך לבלוק הקטן, 30*30*10 מ"מ, ותעלתו היא בצורת האות ח', הוצא בלוק חדש - 30*40*10מ"מ אשר תעלתו בצורת האות "S". תמונות לפיכם כעת תמונות של התופסן בגרסתו הראשונה לבלוק הראשון (הקטן), אותו תופסן צפוי לבלוק השני, אך כמובן בשיפוצים ושיפורים אשמח לתגובות, אבנר

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by shimmi1982,

אז ככה: המפרט שלי מופיע בחתימה.... לאחר בהתחלה התלהבתי להריץ את המערכת על 250FSB ומעבד על 2500MHZ , לאחר זמן מה הורדתי הכל לOC יותר קטן בגלל שחשבתי שאין טעם לפחם את המעבד כשזה לא נותן כלום. אז כמה חודשים טובים המערכת רצה לי ב230 FSB , המעבד ב2300MHZ על מתח סטוק למעבד (1.5) . בכל אופן , אתמול חשבתי לעצמי - למה לעשות עוול למעבד , כשאפשר להפעיל אותו במהירויות לא גבוהות יותר מדי ואת שאר המערכת כן אפשר להעלות מבלי לפגוע בה יותר מדי (לעלות FSB ולהוריד מכפלה של המעבד) ... אז המטרה הייתה להעביד את הזכרון בתדר שבו הוא אמור לעבוד (500 MHZ) ... ואת המעבד להריץ בOC הרגיל (לא גבוה במיוחד 2300MHZ) אז נכנסתי לביוס , שיניתי מכפלה של המעבד לX9 , ואת הFSB העליתי ל250.... עכשיו ההגיון אומר…

• 9 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by Nitro Viper,

ניסיתי לעשות OC עם רדאון 9600 פרו. העלתי כהתחלה את הזכרונות ב-3 MHZ, עם פאוור סטריפ. התמונה נהיית מרוחה ועקומה. כשהחזרתי התמונה חזרה לעצמה. איך לעשות כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. באורך של כ 170 ס"מ. מודינג יפה כלשהו או קירור לרכיבים (איך שהו) ...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא עשיתי OC למרות שזו הייתה הכוונה שלי בקניית הכרטיס פשוט כי אין לי מספיק קירור ועוד מעט אני אקנה קירור לכרטיס ואתחיל להתעלל בו פשוט אני לא רוצה לאבד את האחריות כי אין לי כסף לכרטיס חדש היה לי לוח של אביט והוא הראה 62 מעלות ועכשיו יש לי לוח של גיגהבייט והוא מראה 64 מעלות (כל זה כמובן במנוחה ללא OC וולא הרצה של משחקים ) כמובן שהמאוור של הכרטיס עובד ...... תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake) המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר) לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים. המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\ חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות. לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3. אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל לידיעה, אורן.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים