עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by WinnerLine,

האם אפשרי לעשות למעבד הזה OC? השאלה היא גם לכמה אני יוכל להגיע ב MHZ

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. אוקיי, הגעתי ליעד השמרני של האוברקלוק שלי. מעבד 2.8, זכרונות 800 4-4-4-12. הכל עובד פיקס ושורד כל בדיקת מאמץ. מצורפים נתונים על המערכת בזמן מנוחה, לקוחים מהתוכנה אוורסט. שני דברים מדאיגים אותי קצת: טמפרטורת לוח אם וטמפרטורת דיסק קשיח. לגבי לוח אם - החלפתי לא מזמן לוח אם מASUS P5K SE ל-GIGABYTE DS3L. האסוס נתן לי טמפרטורות קרירות למדי, הג'יגהבייט, מאז שהגיע, עובד על טמפרטורות גבוהות יותר. הוא גם נוטה להתחמם בעוד האסוס שמר על יציבות מבחינת חום. מבחינת ביצועים הג'יגהבייט עובד מושלם וחלק. לגבי הדיסק הקשיח - מוזר מאוד, במארז ג'נרי הוא היה קריר יותר בעשר מעלות בממוצע. במארז הנוכחי, שמתוכנן להכיל כמות גבוהה של דיסקים קשיחים ולצנן אותם היטב, הוא מגיע לטמפרטורות הגבוהות הנוכחיות. …

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. מפרט בצד <----- יש לי כרטיס club3D hd4850 512DDR 3 OC edition אני יודע שהכרטיס הרגיל (לא אוברקלוק) מגיע עם תדר 625MHZ וזה מגיע עם 665MHZ כרגע הכרטיס נמצא בOC מהחברה כבר התדרים שלו הם : GPU CLOCK : 665MHZ Memmory clock : 993MHZ איזה תוכנה טובה יש לבדיקת מעלות לכרטיס מסך? כמה MHZ לעלות כל פעם? והאם צריך להעלות בשני הדברים האלה? http://www.siz.co.il/my.php?i=mjdmzmedt0hm.jpg

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור? ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח...... קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322 עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח..... בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי....... הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!? התזמונים שלהם הם: 2-3-2-5 הכי נמוכים…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  6. מפתיע http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=101727

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  7. שלום,יש לי מעבד של INTEL במהירות 2.6 והנה הפרטים מCPU-Z http://www.zix.co.il/images/z-17903085.JPG מה שחלש אז חלש אם כבר אז אני יקנה לו כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה ומספיק לביינתיים כי בקרוב אני קונה מחשב... סידרתי את הכבלים במארז,המאוורר שבניתי לכרטיס מסך די עוזר כי אפשר לשלוט עליו אבל בכל מקרה אני עומד לשים שם מאוור 80 והמאוורר של הפאנל הקדמי אני יחליף ל120 אבל רק במקרה ואני יעשה אוברקלוק... הנה המארז אז יאללה תגידו מה דחוף!! ומה כדאי להחליף ואם אפשר להמהיר את המעבד ל 3.0עם קירור סטוק של המעבד... http://img197.imageshack.us/img197/8648/dsc06166.jpg

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by keglevich,

בכותרת....

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by AvigdOr.GT,

שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי, המחיר שאני מוכן להשקיע זה 150 ש"ח , תנו הצעות בבקשה :ס הקירור רצוי שיהיה בשביל אוברקלוק.

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by amilo,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by tronado,

הרצתי את ATI TOOL והכרטיס בלי אובר קלוק מגיעה ל 90 מעלות אחרי 2 דקות של הרצת ה3D זה הכרטיס עם הקרור הגדול http://enthusiast.hardocp.com/image.html?image=MTE1MjMwMjY2NmxPcHk0WG9mQVJfMV82X2wuanBn מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד Q9300? עריכה: שינוי כותרת.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by bad-sector,

טוב אז אני רק רוצה לציין שזה שאני פה בכלל גולש מבחינתי זה נס זה היה מפחיד ביותר ההרכבה של זה... ולא מצאתי מדריך ולא הצלחתי לפרק תתשובת למאוורר... ותלשתי את המעבד מהלוח אפילו בלי לשחרר את הקליפס שמאבטח אותו בלוח... בקיצור - נס מהלך אז ככה... הייתי ב 39 מעלות ב IDLE עם משחה רגילה, כרגע ב 26 עם ה AS5 המפחידה... FULL LOAD = 47, כיום 31... מפחיד רצח 8) קצת סיקור מצולם - (לכל הבאים להעיר... - אני יודע שאני צריך לקצר את הצינורות פשוט כבר 4 בבוקר...) תעזרו לי עכשיו ב OC הכי רחוק שאפשר... באורך פלא אפילו ההרדיסק והכרטיס מסך הורידו טמפ' משמעותית... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. המפרט שלי הוא: AMD 2400+ לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכורנות 512 DDR 333 כרטיס מסך 9800 פרו הטמפרטורות של המחשב שלי ע"פ התוכנה EVEREST Home Edition: הטמפ' של המעבד היא בערך 60-63 מעלות הטמפ' של הלוח אם היא בערך 38 מעלות הטמפ' של ה AUX שאין לי מושג מה זה היא בערך 31 הטמפ' של ההארד דיסק היא בערך 37 מעלות האם אני צריך לדאוג לקירור נוסף או לשפר את הקירור הנוכחי שיש לי? והאם יש לי בעיית חימום של המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. אהלן, האם שווה להשאיר את הכונס אוויר שיושב על המעבד? שלחתי לינק לתמונות איך זה נראה. יש לי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר ואחד מקדימה שמכניס. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2060[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 13:22:53 אופס...לינק לא נכוןתסתכלו על התמונה מימין http://www.digiconcepts.com/codegen_cases_15.htm

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by Nahum2,

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  18. אני מדבר עם המאורר שבא על ה-SK7, אני יודע שה-SF2 יותר טוב מהקולרמאסטר אבל השאלה עד כמה ? אני כ"כ אוהב את הלדים שלו

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by irav,

יש לי מאורר Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED עכשיו רציתי לדעת איך לחבר אותו יש חיבור 3PIN ו 4PIN איך לחבר אותו? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. וזה עוד במצב של מנוחה....הוא מגיע ל65 בלי בעיות יש לי עוד מאוורר של 12 וואלט לא יפריע לספר עם נחבר גם אותו?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אוקיי.. אז ברשותי המערכת שבחתימה. עכשיו סתם בתור התחלה החלטתי להעלות את מהירויות השעון של כרטיס המסך קצת ולראות איך זה משפיע. העלתי קצת ואפילו ב ati overdrive. עכשיו משהו מוזר.. מצד אחד רואים שהעלתי ע"י התוכנה gpu-z. מצד שני כמסתכלים על החיישנים רואים שהקלוקים נמוכים ממה ששמתי, ופירוט תוכלו לראות בתמונות הבאות. כמו שאתם רואים בדקתי גם על מאמץ ואותו דבר, כמו כן אחרי בדיקת המאמץ איכשהו שיצאתי מgpu-z וניסיתי להכנס שוב הוא נתן לי שגיאה משהו על דרייברים שמיועדיםל מחיקה לא זוכר בדיוק, אז הורדתי מחדש וזה עבד. האם מישהו יודע למה הדברים האלה קורים? ועוד דבר קטן, אם מתאמצים, אפשר לראות בתמונה עם furmark בפעולה, שמסביב לטבעת, את הרקע לא רואים חלק. זאת אומרת כאילו פסים כאלה לכל האורך…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by rino,

??? היכן ניתן לרכוש בלוק לקירור מים איכותי בארץ? ואם לא בארץ אז בארה"ב?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.