אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שאלה קטנה יש לי בגלל שבאוברקלוק של כרטיס מסך אתה לא מעלה את המתחים או משהו אז כשאתה מבצע אוברקלוק הלך האחריות על הכרטיס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום זאת הטמפ של המחשב שלי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-917874976.JPG רציתי לשאול אם זה טמפ טובה? ויש לי עוד שאלה, אם אני אפתח את המארז ואשים מולו מאוורר חזק מאוד ואשאיר אותו ככה... זה יהיה טוב, כלומר זה לא יעשה לי בעיות או משהו? אה ועוד משהו זה יקרר יותר את המארז ויוריד את הטמפ? למי שלא הבין... הנה תמונה להמחשה...(התמונה להמחשה בלבד, למצולמים אין קשר לכתבה) http://www.zix.co.il/images/z-1400333080.JPG בתודה מראש, גל
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהו קירור האוויר הטוב ביותר שמתאים למעבדים מסדרת הCore 2 של אינטל..? ללא התחשבות בעלות הכספית. וגם אם זה קרור שצריך לחבר לו מאוורר 120MM עם אזיקונים או משהו גם לא בעייה... עכשיו לגבי "הטוב ביותר" הכוונה היא שילוב של מקרר הכי טוב וחשוב שיהיה גם שקט. הקירור מיועד לOC מאוד גבוה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רציתי לדעת לפי מה הוא משנה את הצבעים אם הוא מתחבר ללוח אם אם כן אז זה ללד של ההרדיסק או ללד של המעבד ואם כן אז אם אפשר לחבר גם את הלד וגם את המאורר ? כי יהיה מוזר אם הנורות מקדימה לא ידלקו.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על גוף קירור SILENT BOOST למעבד AMD אני מתכוון לעשות OVERCLOCK ומה עם מאוורי SMART FAN 80 מ"מ למארז... ???
-
- 12 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול Xbox חדש, רובכם בטח מכירים את בעיית ההתחממות שיש לו. אני ממש לא מתכוון לשים לו אינטרקולר כי זה עושה רעש וזה נורא מכוער חח. עכשיו, קראתי בגיימר שאיזה מישהו שם מגש קירור של מחשב נייד מתחת ל-Xbox וזה מקרר אותו ממש באופן משמעותי. חשבתי לקנות גם לי אחד, המליצו שם על המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8845 אני מתלבט בין המגש הזה לבין המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6516 למישהו יש ניסיון עם אחד מהם? שווה את ה-120 שקל הנוספים? תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD 2400+ לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכורנות 512 DDR 333 כרטיס מסך 9800 פרו הטמפרטורות של המחשב שלי ע"פ התוכנה EVEREST Home Edition: הטמפ' של המעבד היא בערך 60-63 מעלות הטמפ' של הלוח אם היא בערך 38 מעלות הטמפ' של ה AUX שאין לי מושג מה זה היא בערך 31 הטמפ' של ההארד דיסק היא בערך 37 מעלות האם אני צריך לדאוג לקירור נוסף או לשפר את הקירור הנוכחי שיש לי? והאם יש לי בעיית חימום של המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
העליתי קצת מתחים, ואפילו בלי, כל פעם המחשב מרסט לי לא משנה מה וכמה אני מעלה. למשל כשעשיתי OC ראשוני ל2.7 והעליתי את את ה CHF ל300 ,מכפלה 2.66,העליתי ברמה אחת את ה CVC וכל השאר נשאר NORMAL היה מצב שהWINDOWS עלה כמו שצריך אבל באתחול הבא הוא חזר לקדמותו, אל אף שהאתחול התבצע כתקנו(לא ההגדרות בתמונה) התמונה ממחישה ניסיון שניסיתי לעשות שלא ממש צלח... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק קל ואני מחפש קירור יעיל ולא רועש מידי טמפ' במנוחה- 37-41 טמפ' במאמץ- 57-59 אני כרגע על קירור סטוק בקשר למשחה טרמית קראתי מביקורות שocz freeze טובה או שarctic silver תספיק בקשר לאובקלוק אני בספק אם אני אצליח לייצב אותו מעל 2.6 עם הלוח הזה
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 2 הישנים הארוכים האלה... מישהו יודע איך אני מפריד תסינק שלו? הם מחוברים עם 4 מוטות ארוכים כאלה....
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המפרט : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 459 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1575 1 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מקלדות LOGITECH Media Key…
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מאוור בסכום של עד 170 שקל, ואלה 2 המוצרים שניראים לי הכי מתאימים, איני מעוניין באוברקלוק. מה אתם חושבים שיותר טוב? האם אלה מאווררים שקטים? שכן זה מאוד חשוב בשבילי.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, האם שווה להשאיר את הכונס אוויר שיושב על המעבד? שלחתי לינק לתמונות איך זה נראה. יש לי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר ואחד מקדימה שמכניס. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2060[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 13:22:53 אופס...לינק לא נכוןתסתכלו על התמונה מימין http://www.digiconcepts.com/codegen_cases_15.htm
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם יש קשר בניהם? אין לי בלוח האם חיישן שמראה טמפרטורה בצ'יפסט. הלוח זה tyan tomkat k8m אם זכרוני לא מטעה. יש איזה בדיקה שניתן להריץ על הצ'יפסט בלבד על מנת לבדוק את תקינותו?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שאמור להפעיל לי פיפא 2007 ,c&c ועוד על ההגדרות הכי טובות אבל לדוגמא בc&c שאני עושה את הפצצה שדורשת גרפיקה גבוהה אז המחשב נכבה וצריך להוריד את ההגדות אז להוסיף מאוורר לכיון הכרטיס מסך יפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברשותי החומרה הבאה. (ללא oc) מארז Lian-Li PC-7F לוח intel smackover X58 מעבד i7 CPU 920 - קירור CM V8 כרטיס ATI HD4780, וספק Hyper 680. ושני HDD ( ישן וחדש) חומרה ומארז נקיים, טמפרטורת סביבה כ-28C בדיקה בעזרת: real temp 3.0 / Prime95 האם טמפרטורות אלו צפויות לחומרה זו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הכוונה אתר עם כל מה שצריך לדעת כדי לעשות OC ופרוש למילים לOC
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
הסטוק הוא 520 ליבה ו560 זיכרון הצלחתי להגיע ל- core: 526 memory:570 ומעל אלו היו ארטיפקטים האם אני יכול להגביר יותר? והוא תוצאה של 6000 ב3DMARK05 היא טובה למערכת שלי?- AMD 2500+ 1280MB זכרון X800XT PE 256MB
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-