עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרטיס 4850 וקירור שחבר הביא לי של 5850 האם אפשר להרכיב את הקירור עליו?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לעזרה לגבי זיכרונות Kingston HyperX PC2-6400 CL4 2G 800MHZ - http://www.kingston.com/HyperX/products/khx_ddr2.asp למה המחשב שלי מזהה אותם כ- PC2-5300 667MHZ למרות שהלוח תומך בתגר 800 - Gigabyte GA-965P-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2423 ואיך באמת לעשות OC לזיכרונות אלו? Cheers Alroit

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. -------------------------------------------------------------------------------- עדיין חברים יקרים לא עניתם לי על שתי שאלות 1- האם להוסיף 100 שקל ולעשות כאילו המרה למעבד 2000 במקום ה1900 שווה? אני יודע שחנויות רבות לא מסכימות לזה 2- למה אני נתקע ב148 באס למען השם אני לא מבין זה מחרפן אותי אני לא ישן בלילה מרוב עצבים זיכרון קניתי במיוחד pc2700 xtreme ddr 333 אין מצב שהוא תוקע אותי ב148 לוח של גיגה בייט דגם 7vrxp ver 1/1 שאני יודע שהלוח הזה מגיע ל160 בכיף ואני חושב נתקע ב166 דבר שלישי אין לי שום כרטיס שיכול אולי לעצור תאובר קלוק כרטיס רשת יש לי מובנה יש לי רק על הpci כרטיס קול של קריאטיב 5.1 שאני לא מאמין שהוא יכול לעצור אותי ועל הa-g-p יש לי את הכרטיס מסך asus 8200t ti 20…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Access Denied,

אני מחפש להגיע לרמת שקט מקסימאלית, ואחת הדרכים היא להשתמש בקירור פאסיבי על הכרטיס מסך. יש לי תקציב של בערך 1600 לעסק הזה (כולל הכרטיס) אלו שתי האופציות שלי, איזה מהן עדיפה? 1. כרטיס מסך עם קירור פאסיבי מקורי של ספארקל שעולה 1580 שח (היתרון שהוא שומר את האחריות שלו) Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING 2. כרטיס מסך 8800GT רגיל שעולה 1317 שח וקירור מיוחד Thermalright HR-03GT For 8800GT Cards בסה"ך זה יוצא 1639 שח איזה אופציה עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. פעם (עוד לפני העיצוב החדש) זה היה בחדשות אבל לא מצאתי גם שהלכתי הרבה אחורה... אם מישהו יתן לי לינק זה יהיה פצצה !

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הנה המפרט שלי Pentium D 920 2.8ghz 64bit dual core ASUS P5N32 SLI DELUXE Leadtek Nvidia 6800GS TwinMos 2gb DDR2 לפי מה שאני מבין המחשב הזה די חזק, ואין לי מושג למה ה 3DMARK 06 זוחל אצלי בכל הטסטים בכלל בבדיקה של ה CPU הוא על 1 FPS כמעט ונתקע מישהו נתקל בזה?!!?

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by superblader,

לאיזה מהירויות שעון בדרך כלל אפשר להגיע עם הזיכרון OCZ PLATINUM 800MHZ 1GB STICK העלתי אותו ל1000MHZ (באס 500 יחס של 1:1) במתח של 2.1 VOLT ואחרי זה הוא הופך לקצת לא יציב האם צריך להעלות מתח? והזיכרון הזה לא אמור להיות יותר יעיל בOC (או שזה נחשב יעיל?) תודה:

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by lion03,

האם אפשר להשתמש בכל מסך בעל 14 פינים?

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by Sp_RuS,

אז ככה... אני רציתי לעשות OC למעבד.... אני לא מבין בזה הרבה...רק בסיסי... אז אני פונה אליכם...אני עושה אותו דרך הביוס... יש לי פנטיום 3 550מגהרצ... לוח אם של VIA... קבלו תמונות: נכנסתי בביוס לCPU SPEED... ושם כמו שאתם רואים(בקושי...מצלמה חרא...) הCPU RATIO הרגיל היה x2...ובדקתי המקסימלי הוא x8 והPCI CLOCK היה ב DEFULT... ואז בדקתי ואני יכול לעשות שם מלא אפשרויות... המינימלית זה33\100 (ה33 זה MHZ)והמקסימלי זה 35\140 (ה35 זה ב MHZ)...והיה משו שם גם אפשרות של משו חלקי 45MHZ...לא זוכר...קיצר יש שם אפשרויות... השאלה שלי: מה לשנות לOC? צריך עוד משו לשנות? לכמה לשנות את זה? בתודה מראש! תוספת: התמונות הם ברזולוציה גבוהה מידי...תעשו על כל תמונה לחצן ימני, שמירה ב…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  10. שלום, אני עושה פרויקט קירור למחשב אבל לפני זה צריך לחקור...כאילו כל תינוק יודע שמעבד מוציא חום והכרטיס מסך זה תחום שצריך שיפור...וגם הצ'פסט והזכרון ובכלל האוורור במארז אבל כדי לשפר את הטפרטורה של האויר שבמארז צריך לדאוג למאווררי מארז אבל גם צריך לאתר את המקומות החמים במארז כדי לקרר אותם .. האם יש עוד דברים ששכחתי? בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שלום וברוכים הבאים למדריך הOC הגדול! החלטתי לעשות מדריך ענק אחת ולתמיד שיכלול הכל. כל הצעות וכל רעיונות לשיפור יתקבלו בברכה, נא לפנות אלי בפרטי או להשאיר הודעה על גבי הדיון עצמו. דבר ראשון אני רוצה לפתוח ולהגיד שכל שינוי לפי מדריך יהיה על אחריות המשתמש בלבד, כל נזק שיגרם על ידי OC שנעשה ע"י המדריך הזה הוא לא באחריות כותב המדריך! תזהרו עם כל שינוי ותזכרו, הרסתם נדפקתם! אז ככה, קודם קצת שאלות ותשובות. ש. מה צריך לOC? ת. מחשב עובד, בשביל OC לא צריך יותר ממחשב עובד כי לכל רכיב מאז ומתמיד אפשר היה לעשות OC בדרך כזאת או אחרת. ש. מה זה תזמונים? ת. את התשובה לזה אפשר למצוא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=169864.msg1446956#msg1446956 ש. מה זה BUS? ת. הת…

• 36 תגובות
    • 9k צפיות
  12. 48 מעלות במנוחה, 55 מעלות במאמץ. הסינק הוא אינטל מקורי (שפועל על 800 RPM) , מארז מאוורר. אני יודע שהRPM נמוך, אבל הוא לא היה עובר פעם את ה43 במנוחה על אותה מהירות. המאוורר שעל הסינק לא מחובר לשום פוטנציומטר אלא ישירות ללוח האם. אז 2 שאלות: טמפ' נוראית שמצריכה סינק חדש? למה הRPM נמוך כלכך?? תודה מראש =)

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zuq,

קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by skullfacer,

טוב תקשיבו יש לי 88GT orginal אני לא מרוצה מהקירור רועש 51 במנוחה ו80+ במשחקים כבדים עכשיו אני מחפש קירור טוב מה אתם אומרים על זה? http://tms.co.il/product/1733 או זה http://tms.co.il/product/4694 או שתמליצו לי על משהו טוב אחר אני מחפש קירור חזק ושקט יכול להיות מתוכנן OC

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by eDg3,

שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  16. קודם כל שלום לכולם! יש לי כרטיס 6600GT של XFX , אני רוצה לדעת על איזה תדרים הוא עובד אבל כל אחת משלוש התוכונת הבאות מראה לי משהו אחר הנה תמונות : 1. 2. 3. אז איזה מבין כל אלו הם התדרים האמיתיים שעליהם הכרטיס עובד... ועוד שאלה נניח והליבה על 300 והזיכרון על 1000 ,אז אם אני מגדיל את הליבה ל-500 ומוריד את הזיכרון ל-800 הכרטיס יתן ביצועים יותר טובים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  17. איזה גופי קירור הכי זולים יש היום למעבד Q8400 ללא אוברקלוק, שיכולים לתפקד במצב פסיבי בתוך מארז עם מאוורר אחד? מדובר במפרט די בסיסי הכולל כרטיס מסך 8500GT בעל קירור פסיבי, 4GB זיכרון, והארדיסק 500GB של היטאצ'י שכמעט ולא מתחמם. כל הסיפור הזה יושב במארז מעפן ב130שח הכולל ספק כח מאוד מרעיש "400W" של חברה לא ידועה. מה שאני צריך לעשות זה להשקיט את המערכת עד כמה שאפשר. דבר ראשון שעשיתי זה החלפת המאוורר של ספק כח לדגם שקט 1200RPM של Scythe, והחלפת מאוורר במארז לדגם שקט 120ממ של אותה חברה. והדבר האחרון שעדיין מרעיש זה הקירור Intel של המעבד. בינתיים מה שמצאתי זה Mugen2 שמוכרים בKSP ב150שח, אבל לדעתי זה קצת overkill למחשב הזה. השאלה: האם יש גופי קירור פסיביים בתקציב יותר נמוך, שיכול…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אחים שלי יש לי כרטיס מסך Geforc 4 mx 440 64 mb תגידו אני יכול לעשות OVERCLOCK ולהגדיל קצת את הביצועים..ואם כן אז בכמה?

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  19. השאלה בכותרת תודה

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  20. שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  21. אז ככה, פרקתי את הלפ-טופ שלי בשביל לנקות אותו מאבק וכאשר הורדתי את ההיט-סינק מהמעבד גיליתי שם תמונה מדאיגה של משחה תרמית בכמות גדולה. השאלה שלי היא, האם זה בסדר? אני חשבתי אולי שהמששחה נמסה קצת ואולי נזלה, אם דבר כזה אפשרי (היו מקרים שבהם טמפ' המעבד הגיעה ל-90 צלסיויס והמחשב נכבה עם מסך כחול). ואם זה לא בסדר, היתי רוצה המלצה למשחה תרמית חלופית שתחזיק מעמד. צרפתי תמונות של ההיט-סינק והמעבד, המחשב הוא DELL Inspiron 1520 והמעבד Intel Core 2 Duo Mobile, Centrino T7100 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לא מצאתי מידות/פרטים על המארז שלי - משהו גנרי של spl קיצר מדדתי מבחוץ מתמארז הוא 17 ס"מ +- והBT הוא 13 ס"מ בגובה אז רציתי לדעת אם זה לא יהיה בעיה אצלי (אל תשכחו שזה המידות בחוץ ושיש לי תלוח ומעבד שלוקחים קצת וזה...) אבל גם אם זה לא יעשה לי בעיה על הלוח 775dual -880 pro של אסרוק וגם אם זה לא יתנגש לי בספק

• 14 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by sAXIn,

אם זה כך (תקנו אותי אם אני טועה)... האם לוח עם KT333 יהיה טוב ?? שאילה קצת ישנה ... אני קצת לא מעודכן

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva זה הקירור של הכרטיס מסך זה הקירור של הזיכרונות שקניתי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CRC-U01&other_title=+CRC-U01+Ram%20Sink ואותו קירור שקניתי לזיכרונות שלי קניתי גם לזיכרונות של הכרטיס מסך עצמו קניתי משחה טרמית כזאת http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+ עכשיו תראו שמתי את הקירור שקניתי לכרטיס מסך ולזיכרונות (בקיצור הרכבתי הכל) עכשיו בpower strip הזיכרון של הכרטי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים