עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the1,

שלום, סילחו לי על שהשאלה באנגלית - פשוט לא היהי לי כח לתרגם אותה (שלחתי אותה ל- ANTEC). My system is build from: 1. Antec P182 case 2. ASUS P5K deluxe motherboard 3. Intel E8400 CPU 4. Arctic cooling Freezer 7 Pro CPU cooler - blowing front to rear at ~1000RPM. I have been using the P182 case with 3 case fans (REAR, BOTTOM, MIDDLE) all on slowest speed until yesterday - and got temperature reading of 42C for CPU and 38 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). Yesterday I added the fourth TOP fan (blowing air out of the case) also at low speed and got temperature reading of 48C for CPU and 45 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). How …

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by B166ER,

שלום, ראשית אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז אם לא בבקשה למחוק/להעביר/לנעול. זה הציון שקיבלתי: (אני משתמש בויסטה 64 ביט) המפרט שלי הוא: q9300 4gb ram 800 mhz p35-ds3l hd4850 512mb gddr3 מאורר למעבד: coolermaster hyper tx2 המחשב ללא אוברקלוק השאלה שלי היא: האם הציון שקיבלתי הוא לא נמוך מידי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by yam_sh,

כיצד בונים בלוק מים??? עזרה בבקשה אני נואש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by Garbil,

שלום, לא מזמן החלפתי קירור למעבד שלי(A64 3000+ S754), בכל מקרה רציתי לדעת אם כדאי לי לחתוך את צלעות הקירור של קירור הסטוק שאני לא צריך ולהדביק על הזכרונות של ה GF 6600 256 שלי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  5. אוקי הבנתי נראה לי את הבעיה. לכרטיס מסך מחוברים 3 צהובים 3 שחורים: עכשיו 2 מהם (צהוב ושחור) מחוברים ללוח אם, ו4 (2 צהובים 2 שחורים) סתם זרוקים לא מחוברים לשום דבר. האלו שמחוברים מחוברים פה: בנוסך מה לעשות עם ה5 מעלות במעבד?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אני רוצה להגיע עם הOC בערך לנתונים של ה9800GTX+ בכמה לקפוץ כל פעם ? ולהפעיל פעמיים 3DMRAK ברצף...נכון ? תודה על העזרהה !!!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  7. אהלן חבר'ה. תשמעו אני טכנאי מחשבים ואני עובד עם הרבה משחות טרמיות. פעם לזיגזג היה אבל עכשיו גם להם אין אני בכלל מעדיף לעבוד עם הNanotherm Blue 2 אז אם למישהו יש דרך כולשהו בבקשה לתת לי לינק או מספר טלפון, כל דבר שרק אפשר כדי למצוא איפה לקנות את זה בארץ בצורה דחופה מאד אני אהיה אסיר תודה! חיפשתי בכל החניות שאני רק מכיר ואף אחד לא יודע איפה למצוא את המשחה המדוברת אפילו הNanotherm הרגיל זה בסדר רק תעזרו לי בבקשה למצוא אחד. עם המון תודה והערכה על כל ההשקעה באתר הנפלא הזה, ארז. :]

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by kababz,

על איזה אמצעי קירור אוויר למעבד אתם ממליצים באזור ה-300ש"ח? חשבתי על ה - XP120 \ XP90 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by ORrrr,

שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  10. תודה מראש. עריכה: עכשיו המעבד שלי על 36 מעלות אבל כאשר אני סוגר את הדלק הוא מגיע ל 40 מעלות זה מאוד מוזר כי בחורף החום היה בשעה כאזות 26-28 מעלות. מעבד A64 754 3000+ וגם ה HD העלה ל 37-38 מעלות יכול להיות שבגלל שקיץ הטמפ' עלתה בכ"ך הרבה?? :-\ והאם הזיכרון הפנימי משפיע על הטמפ' במארז?

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  11. אבקש עצותיכם בנוגע למחשב שהרכבתי שיתפקד בתור NAS. המארז הוא SFF בגודל 40X30 ס"מ וגובהו 10 ס"מ. לאחר שהוצאתי ממנו את הסידירום ואת הפלופי נשאר די מקום כדי להרכיב פיזית את 4 הדיסקים הקשיחים. אפשר לראות בתמונה את הסידור הנוכחי שהוא פשוט 2 למעלה, 2 למטה, תוך שימוש בברזלים המקוריים. טיפה צפוף- אבל הכל נכנס. מכיוון שהדיסקים שיעבדו שם הם של 1000 ג"ב שהם צרכני הספק ומפיצים לא מעט חום, תהיתי האם הסידור הזה הוא לא מספיק טוב עבורם. האם כדאי לי: (1) לסגור את המארז כמו שהוא ולקוות לטוב? (2) להשאיר את הברזלים ואת הדיסקים איפה שהם, אבל להוסיף איזה מאוורר 80 מ"מ שידחוף/יוציא אוויר מהמארז? (3) לפרק את הקונסטרוקציה הנוכחית ולהרכיב אחרת- כזו שתדחוף אוויר קר מבחוץ ישירות אל הדיסקים + מאוורר ש…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by NISAN,

מה אתם אומרים על הבלוק הזה למערכת קירור מים שלי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4296

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  13. יש לי לוח ASUS P5B .. ואני רוצה לקנות קירור לצ'יפסט עד 120 ש''ח בערך.. איזה יש לכם להמליץ לי?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  14. אני עם ג'יפורס 2 Ti ופנטיום 3 1000MHZ ... ויש על הכרטיס כבר BLUE ORB לOC ... מישהו יכול ללמד אותי איך עשית לכרטיס אוברקלוקינג?כי משום מה ב 3DMARK אני מקבל 3200 כשאני רואה שהתוצאות של הכרטיס שלי בלי אוברקלוקינג בכללי הוא בסביבות ה4900...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. שלום לכולם ! אז כאמור רציני לשאול לשלומו של המחשב שלי - שמתי לב לתופעה מוזרה שנראת רק כאשר אני עולה מ240 ל250 . בהתחלה ראיתי ב3DMARK ואז גם במשחקים, אז למה ??? זה קצת מדאיג אותי ובגלל זה אני לא ממשיך לעלות. תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  16. או זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1092957078.htm Zalman ZM-NB47J Chipset Cooler או זה http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler מה עדיף ??? מה יתן לי קירור יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by t-macc,

האלן אני צריך מערכת קרור לסקוט 775 מעבד פנטיום d 2.66 עד 400 עם חריגה לא משמעותית חשוב לי נוראה(עם זה בכלל אפשרי)שהמעבד לא יעלה מעל 30 מעלות (במנוחה) עם אפשר קישור יעזור מאוד ,תודה

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  19. שלום יש לי זיכרונות גנרים ואני עושה oc ואני חייב לתת להם מתח, עד איזה מתח מותר לתת להם שלא ישרפו ועד איזה מתח לא לתת להם, והאם זה בריא לעבוד עם המתח שאתם תתינו עבודה שוטפת ?תודה רבה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by dor31,

יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.

21. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 גי טי עם MV5 קירור עליו........והיום תחתי את ה 4 ברגים כדי לנקות את המאוורר הזה.....והחזרתי וכנראה אולי המשחה הטרמית קצת יצאה כי הרגשתי בידיים שלי אותה ועכשיו במקום שיהיה שיפור הכרטיס במנוחה על 68 מעלות ולפניי כן הוא היה 52-55 שאלתי האם אני צריך להוסיף משחה טרמית? ואם כן אז פשוט לעבור על איפה שיש לבן בכרטיס ? ואיפםה קונים וכמה עולה תודה.

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  22. היי בזמן ש"שיחקתי" עם התיזמוני זיכרונות ניסיתי להוריד את הCL ל2. הדבר גרם למחשב לא לעלות (עשה ציפצופים וכו') הפתרון שלי היה להוציא את הבטרייה מהמחשב כדי לאפס את הביוס. השאלה שלי - האם יש פיתרון יותר פרקטי? שאלה #2 - האם ערך הCL תלוי בגורמים אחרים, כלומר אם אני יעלה\יוריד את שאר התיזמונים האם יכול להיות שהמחשב כן יעבוד בCL 2? תודה

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  23. יש לי gigabyte geforce 6600 והטמפרטורות שלו עכשיו בקיץ הן: מנוחה:53 מאמץ:63 האם זה בסדר? הוא כרגע רק עם קירור פסיבי! אם זה גבוהה להוסיף מאוורר שמונים מעליו או מתחתיו? מה כדי יותר מעל או מתחת אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by RGL2006,

מישהו יודע איזה חנות מוכרת בלוק לכרטיס מסך אבל שמחזיקה במלאי עד 300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by Da-Funk,

המעבד שלי מסוג 2500+ מובייל.. עובד כרגע על VCORE 1.45 המתח של הלוח- nforce = 1.61V יש לי לוח אפוקס 8rda3+... בתוכנות כמו סנדרה זה מראה לי שהמתח של המעבד הוא 1.61 וגם ב CPUZ רשום שה VOLTAGE הוא 1.61... מה קורה פה ? ולמה זה מראה גם שזה גבוה מדי למעבד שלי... ?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים