עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomi4i,

מה יותר מומלץ לעשות דרך תוכנה או דרך הביוס ואם אפשר מדריך לביוצע הoc לכטיס למסך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rosesr,

^^^ תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by דניאל מלנקי,

היי, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה, והוא מגיעה ל55 מעלות אפילו בלי שאני יישחק? רק שתדעו מה הרמת רעש שלו זה 40 דציבל (כנראה שזה בגלל שזה מאוורר של אינטל)....... למישהו יש פיתרון איך לפתור את זה? אני לא רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד וכבר ניסיתי לשמן אותו!!!!!!ואני משתגע מהרעש!!!!זה כמו שתעביר מסור חשמלי מול האוזן!!!!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

4. Started by ProSoldier,

בס"ד אני מתלבט כבר כמה ימים מה לקחת XP-90 XP120 או XP-90C? אני הבנתי שה-XP-120 גדול וה- XP-90C כבד. ממש חשוב לי שהמעבד יהיה הכי קר שיכול להיות משלושת המוצרים האלה. המחיר לא בעיה, לגבי XP-120 אין לי בעיה שהוא יקח pci אחד (כי אני קונה כרטיס של רדון). מה דעתכם לקחת?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by Riddler,

הי, יש לי E6600 מחובר ל OCZ Vendatta 2 Heatsink , על גבי Asus P5B. הזכרון הנוכחי שלי הוא Kingston 2*512 4-4-4-12, על 800MHz. כרגע אני ב OC קטן (מעבד ב 3.0GHZ) ובינתיים הזכרון מתפקד יופי. אני רוצה לקנות עוד RAM, ומתלבט מה עדיף מבחינת ביצועים ועמידות ל OC. ראיתי את ה OCZ Platinum Rev.2 ואת OCZ Reaper, שניהם ב -220 ש"ח ל 2x1GB. אחד מהם עדיף על פני השני? בביקורת שקראתי נאמר כי הקירור של ה Reaper לא עוזר בכלום, וחוץ מיופי אין משהו מיוחד בזכרון הזה. תודה!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by OR007,

הרבה דברים מוזרים אי אפשר להבין במחשב ובכל הנוגע ל-O/C, קבלו דוגמא - המעבד שלי, שמסוגל לסגור בשקט תוצאה יפה מאוד, פשוט נתקע על -200X11 ב- Vcore - 1.8 (גבוה אני יודע, הוא דורש את זה) Vdimm- 2.9 Vdd -1.7 תזמונים - 8,4,4,2.5 הנתנונים האלו, שאמורים כביכול לסגור הרבה יותר עם המעבד כנראה לא איפשרו את זה, ניסיתי כל דבר אפשרי ושום דבר ב-205X11 פריים נופל אחרי 5 דקות, שב-200X11 הוא יציב 24 שעות. מיליון נסיונות ושינויים לא עזרו.. מה לבסוף עזר ?! החלטתי להזיז את הסטיק זכרון ל-DImm האמצעי ! (2) והפלא ופלא, יציב יפה מאוד ב-205X11 , אפילו בתזמונים נמוכים יותר, אולי גם ב-210X11 מישהו יכול להסביר את זה ? ולא, לא היה אבק בסלוט הקודם שהזכרון היה בו, בדקתי את זה כבר... פשוט מוזר :-X

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by ithamar21,

שלום. קודם כל המפרט: asus sabertooth x99 I7 5820K OC TO 4.5GHZ 970 G1 32GB DDR4 רציתי לדעת אם יש מצב שהגדרות ביוס מגבילות את ה OC לכרטיס דרך התוכנה של MSI? למשל HyperThread? או BCLK? איזו הגדרה אני צריך לבטל או להפעיל בכדי שה PCI-E לא יהיה מושפע מההגדרות ביוס? יש איזו הגדרה שיכולה להגביל? לפני כן היו לי מעבד זיכרון ולוח אחרים לוח של ASROK M4 ומעבד I7 3820K והגעתי ב OC ל 970 שלי של: מתח +87 זיכרון +500 ליבה +170 והכל עבד תקין כרגע אני ניסיתי לעשות את אותם ההגדרות ובבדיקות מאמץ הכל תקין אבל ב 3DMARK אחרי הטסט הראשון הצג נכבה ונדלק והבדיקה מפסיקה. ניסיתי גם הגדרות OC נמוכות יותר ולבטל את תוספת המתח ובאף אחת מהם לא עברה הבדיקה של ה 3DMARK מלבד בתדרים של סטוק. באחד המשחקים…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  8. פעם ראשונה שאני מנסה, אז תהיו סלחנים לגבי טעויות של מתחילים ... המפרט : לוח אם : p35-d3sl מעבד : E6750 זיכרון : 2gb 800mhz (CEON ) זכרון סטדנרטי כרטיס מסך : inno3d nvidia 8600gt קירור : מעבד - ezcool (אין לי מושג איזה דגם -איך בודקים ?) מארז - ezcool x2 12X12cm ועוד אחד קטן על גב המארז אני חושב 9X9cm [list/] עברתי על שתי המדריכים בכלליות מה שיש כאן באתר ועוד אחד מhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/page-245679_11_0.html כרגע אני מריץ S&M על השינויים הבאים: מהירות שעון: 3504 (438*8) מתח מעבד : 1.35v כל השאר נורמל SPD : 2.00 Memory Frequency: 800 (826~)zzz אחרי הבדיקה בהנחה שהכל יעבור ,איזה תוצאות אני יצטרך להעלות לפורום כדאי לקבל חוות דעת…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה אמורה להיות הטמפ'??

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. אני רוצה לשים אותו מאחורה שיתן תאורה יפה ושיהיה כמה שיותר שקט http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=+SUF-S12+UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  11. יש לי מעבד AMD phenom X4, הטמפרטורה הכי נמוכה שאי פעם הייתה לו (נדירה במיוחד) היא 38 מעלות. במצב מנוחה הטמפרטורה נעה בין 39-46 מעלות. אחרי בערך שעה משחק כבד כמו Dirt 2 על הגדרות מקסימליות השיא של הטמפרטורה שראיתי שהיה זה 68 מעלות , (שזה שיא חדש, לפני זה היה 64 מעלות בדר"כ P:) עכשיו, לפני שנדבר בכלל על פתרונות קירור, עד כמה זה יכול להיות מסוכן למעבד להגיע לרמות חום כאלה? כי לפי המפרט הטמפרטורה המקסימאלית היא 62. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by n857,

איך מעלים מהירות למאווררים שבמארז יש לי את התוכנה SpeedFan אבל אי אפשר לשנות את המהירות איתה האים יש תוכנה כמו RivaTuner שאפשר לכוון את המהירות כי היא מכוונת רק את המאוורר של הכרטיס מסך המאווררים אצלי על 1500rpm

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Tommy,

הצ'יפסט שלי עומד על 59 מעלות מה זה לא גבוה?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ממש רגע לפני הפרסום של הפרויקט שלי , גמור הפעם החלטתי לתת בדיקה סופית למערכת מים... הנה כמה תמונות של המערכת ממש לפני הרכבתה במארז...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עשיתי צריבה של ביוס אם winfox וזה נפל בעמצא ועכשיו אני לא יכול לשים ביוס חדש מה עושים תעזרו לי בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. לפני זמן מה התחלתי לקבל הודעות של ATI שהכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי. לכן ביצעתי היום ניקוי אבק יסודי (היה המון אבק). לאחר הניקוי הטמפ' ירדו משמעותית: כרטיס מסך ירד ל 47 מעלות, לוח אם 33, מעבדים 30 ו 35, דיסק קשיח 29-30 (כל הבדיקות במנוחה) וכעת אני בודק את הטמפ', ולהפתעתי הן: כרטיס מסך 80 מעלות, לוח אם 39, מעבדים 35 ו 39, דיסק קשיח 41. מה הולך פה?

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה X6800 ואני מתכנן OC די גדול... איזה קירור מים טוב בסביבות 500 ש"ח אני יכול לקנות... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2198 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SeaMonster,

היחלטתי לעשות OC ל 8600GTS שלי עם איזו תוכנה עדיף להישתמש? RivaTuner או ATITools?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by maphisto,

[ftp=ftp://ftp.aopen.com.tw/pub/driver/mb/nvidea/nforce/nfref_264_w2k.zip]ftp://ftp.aopen.com.tw/pub/driver/mb/nvidea/nforce/nfref_264_w2k.zip [/ftp] תודה לטוינמוס על הלינק. דריבר חדש (לא יודע אם הוא מאושר /בטא ) שאמור לגרום לזכרון לעבוד בצורה יציבה יותר בבאס גבוה . שינו את דרך הכתיבה/קריאה של הקונטרולר של הזכרון . שימוש על אחריותכם כרגיל . בהצלחה תעדכנו פה .

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by tavor21,

אני רציתי לקנות לדים חזקים אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שזה עולה כ5 ש"ח חיפשתי באינטרנט ומצאתי חברה שמוכרת בזול יותר אך רק בכמויות אז מי שרוצה לדים שיכתוב פה את ההזמנה או שיפנה אלי באי סי קיו 166688046 מחירי הלדים : לדים חזקים בצבעים (אדום,ירוק,צהוב,.......) ו לדים דו צבעוניים עולים 0.3$ שזה בערך 1.35 ש"ח

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  21. טוב אז קיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף עם SAPPHIRE 7850 והגיע הזמן לעשות לו אוברקלוק קראתי בשבועיים האחרונים על כל הנושא אבל עדיין יש לי כמה שאלות שהייתי שמח אם הייתם יכולים לענות לי עליהם: 1. קודם כל, הלוח שלי לא תומך בOC מבחינת המעבד, זה משפיע על OC לכרטייס מסך? יש לי GA-B75M-D3H 2. לגבי תוכנות stress-testing למיניהם כדאי בכלל להשתמש בהם? שמעתי על המון אנשים שכביכול עברו בדיקות של Heaven לדוגמה ו כשנכנסו לBF3 עדיין חשו באי יציבות, בנוסף הבנתי שתוכנות כמו FURMARK לא כ"כ מומלצות מבחינת הכרטיס. חשבתי פשוט לעשות בדיקות בכך שאני אשחק במשחק כבד כמו BF3 על הגדרות גבוהות. דעות? 3. מסתבר שהחברה בTMS כבר עשו לי OC לכרטיס מסך ל920/1250 בדיוק כמו של הOC VERSION (ויש ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by vaza_n,

חיברתי מחשב באוטו , PC רגיל P2 300MH ואני חושב לחבר לו מסך , האם יש דרך לחבר מסך לפטופ ? נשמע קצת מטורף אבל נראה לי שזה אפשרי עם כמה הלחמות , יש למשהו מושג אם זה יעבוד ואיך לחבר?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by spooky,

הורדתי את התוכנה וזה מראה לי את הטמפרטורות בצורה של "TEMP 1..."(כמו בתמונה) איך אני יודע מה הטמפרטורה של הלוח אם מעבד וכל שאר הירקות? ד"א מזה הטמפרטורה החמישית?? היא אף פעם לא הופיע לי בEVEREST

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by raYo,

אם אני מחבר את המאוורר למולקס אני עדיין יכול להשתמש בבקר מהירות? זה עובד ביחד?

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  25. אז ככה המעבד שלי i5-570 עכשיו על 3.6 ואני לא רוצה להעלות יותר מתח ופה ושם הוא גם די נתקע יש לי לוח אם dk-p55 t3eh9 עכשיו הלוח אם הזה מחייב אותי בשביל להפעיל turbo boost אז גם להפעיל את הstepbystep שזה יעני מוריד לי את המכפלות וזה בהתאם לצריכת חשמל ואמרו לי שזה בעייתי מצד אחד אבל מצד שני בטוח אז אני צריך ייעוץ בשביל להגיע ל3.8 זה תקין להפעיל את שניהם ביחד? או שעדיף להימנע מיזה?

דיונים חדשים בפורומים