עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kobibo,

בצעתי O.C לכרטיס ל X850XTPE כלומר הצלחתי להעלות ליבה ל 540 ( אי אפשר יותר ) זכרונות ל 615 ( כנ"ל ). הכל עבד יפה כמה ימים,אתמול נסיתי לראות סתם סרט במחשב ועוד בהתחלה המסך נכנס למצב של Standby כשבצעתי Reset למחשב בעלייה של ה ATI TRAY TOOLS קבלתי מסך כחול. רציתי לשאול מדוע זה קורה ? הלא צפייה בסרט לא אומרה כלל להשפיע על הכרטיס הרי לא מדובר כלל באפליקציית 3D . רק לאחר שהורדתי את הזיכרונות ל610 זה נרגע השאלה לכמה זמן ?

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  2. איזה גוף קירור יותר טוב ל-7800gtx ה-VF900-Cu החדש שעולה 235 ש"ח או את ה-Arctic-Cooling Accelero X1 שעולה 180 ש"ח

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  3. אז ככה חברה כרגע אני עומד על באס 230 במחלק זיכרנונות של 1:1 חשבתי לשנות תמחלק זה יכול לעזור לעלות תבאס ליותר גבוה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by shloosh,

הקירור אוויר הכי טוב שראיתי פשוט! יותר טוב מרוב קירורי המים ! הנה הטמפ' אצלי ועוד ב-OC 37 מאמץ ואיזה 26 במנוחה Motherboard=PWM ולא טמפ' של צ'יפסט. NB זה הטמפ' של הציפסט שלי [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kobi-50,

עשיתי אותו אם התוכנה asus Ai Booster המעבד שלי הוא AMD 4200 לוח ASUS A8N PREMIUM זיכרון corsair 1gb x 2 400mhz cl3 GIL 7800GT מה אתה ממליצים לי לשנות להוסיף אני רוצה מחשב מהיר.!! תודה אנשים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. Started by artyom,

קראתי בhttp://www.overclockercafe.com בקורת על הביג טייפון... וכתוב שם ככה Cons * Not compatible with mainboards not having holes around socket ואין לי מושג מה זה... אני קונה מחר את הלוח של DFI... INFINITY NF4U ואין לי מושג אם הקירור יתאים... תודה מראש לעונים, זה חשוב מאוד

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by nizan33,

שלום אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אני ממש מתנצל! בקיצור, בתוכנה שבדקתי ראיתי שהטמפ' של המעבד היא 48-50 מעלות במנוחה והמהירות של המאוורר שעליו היא 2721 אני חושב שזה ביחידות מידה של RPM חשבתי שזה יותר מדי ואני לא ממש יודע כמה זה במאמץ, אני חושב שהרבה יותר.. אני רוצה להגביר את מהירות המאורר כי ראיתי פה אנשים עם טמפ' ממש נמוכות ומהירות מאורר משהו בסגנון 6000 גם אם אני לא אוכל להגיע כל כך רחוק, מישהו מוכן להסביר לי איך להגביר את המהירות של המאורר? זה המאוורר המקורי של אינטל שבא יחד עם המחשב, לא החלפתי.. מעבד: Inter Pentium 4 Northwood mPGA-478 voltage: 1.4xx-1.5xx תודות רבות!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by elad the master,

מחיר בו נגיד עד 50 שקל.. אם יש בKSP או SKYPC זה יהיה טוב. http://www.skypc.co.il/scripts/default.asp http://ksp.co.il/

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  9. Started by krabby,

..

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by hen1235,

מישהו יודע מה עושות האופציות האלה בביוס? מה הם בכלל? למה העלאה של ה-AGP VOLT מעלה בעצם את המתח לליבה של הכרטיס מסך או זיכרונות?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by yotam360,

יש לי כרטיס מסך 7800GT של גיגבייט (אני יודע שזה לא משהו אבל דלגו על זה) ואני לא מצליח להגיע איתו ל-500MHZ core clock ול-1.30 memory clock. האם צריך בשביל זה תוכנה ואם כן איזה כדאי???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ? ושאלה נוספת: שאנשים עושים אוברקלוק עם קרח יבש או חנקן. אחרי שהם קובעים שיא הם מחזירים את ההגדרות בחזרה? כי קרח יבש נגמר וצריך לקנות כל פעם חדש. כנ"ל חנקן. תודה 8)

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  13. קיצר אני מתכנן לעשות לו oc יש לי גם צלעות קירור של box של אינטל +מאוורר שאני מתכון לבנות אותם על הכרטיס לאן אני יכול להגיע איתו הלוח שלי זה P4V800-X

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  14. יש לי מערכת טובה ,לא היה לי ממש זמן להתעסק עם OC עד היום והגיע הזמן ככה המפרט שלי DFI SLI-DR AMD 3700 SD PDP PATRIOT TCCD 2-2-2-5 זכרונות דיי ג'יפה:\ אבל עדיין TCCD קירור למעבד XP 90 +מאורר 90 המעבד במנוחה נמצא על 31 מעלות . אשמח לתת לו קצת OC ,אשמח אם תדריכו אותי מה לעשות וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by TARON,

אני רוצה לעשות אובר קלוק דרך דריברים מזה אומר איך עושים את זה ??? ישלי X550 כי אני רוצה שהכרטיס לא יפגע

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  16. שלום לכולם , הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל משמעותי בצריכת החשמל של המחשב כאשר עובדים באוברקלוק. אם לצורך העניין הממוצע של מחשב עובד ללא הפסקה הוא 50 שח לחודש כמה לדעתכם יהיה ההבדל מבחינה כספית על מחשב באוברקלוק עם ספק גדול , 5 מאווררים , קטודות וכו' ? אל תתייחסו לצריכה של מסך ודברים נלווים , אלא רק למחשב עצמו. תודה.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by The Ripper,

איזה צלעות לזכרונות כרטיס מסך אתם ממליצים? הכי נפוץ הוא הזלמן שמגיע עם 4 צלעות קצרות ו-4 גבוהות יותר. יש גם את אלה של פריים קולר, 8 צלעות בסגנון הנמוכים של זלמן. ל-OCZ יש משהו אבל מאוד יקר. בכל אופן מה אתם ממליצים לקנות? אני גם מתקין סיילנסר rev3 על הכרטיס. ...המרטש

• 12 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by X-ShaY,

זה כבר התחיל לעצבן אותי המאוורר מסתובב רק 1600 RPM לא איכפת לי מהרעש אני רוצה שהוא יהיה על 4000 RPM אפילו יותר ואני יודע שזה קצת קשור וכל זה אבל זה חשוב לי לוח ASUS P5GD1 המאוורר זה של הקירור סטוק של אינטל איך אני מגביר את ה RPM?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by amirn,

לשימוש עם מעבד AMD XP1800 ראיתי בחנויות (כמו זיגזג) רק גריז טרמי תודה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש קירור פאסיבי למעבד AMD ATHLON +3000 (סוקט 745) המחשב מותקן בתוך מארז ARIA של ANTEC עם יחידת קירור של זלמן CNPS7700CU (ככה שהגובה המקסימלי של גוף הקירור צריך להיות 67mm)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268/cl-p0268.asp :yelclap: :yelclap: :yelclap: :smile1:

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bykeking,

חג שמח ומצחיק! הורדתי riva tuner 2.0. כאשר אני מפעיל את התוכנה זה אומר לי שהדרייברים שלי לא נוסו על התוכנה ורצוי שאני יעדכן את הגירסא של riva. יש גירסה יותר חדשה? גם לא ממש הבנתי איך להשתמש בתוכנה... אין לי מושג מה עושה כל דבר... עוד דבר, איזה oc מומלץ למערכת שלי? (מפרט בצד ימין) תודה רבה למגיבים!

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  23. מישהו שמע על בעיה עם הבקר זכרון של האופטרון? אוברקלוקר מדהים אבל לא ביחס של 1:1 אם אני לא משתמש במחלק הוא לא יציב הזכרון הוא TCCD שנבדק על אותו לוח עם מעבד אחר ומגיע בלי בעיה ל300 גם עם האופטרון הוא עושה את זה אבל רק במכפלה נמוכה במכפלה גבוהה חייב להשתמש במחלק יש פתרון?

• 35 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מערכת קירור מיים לכרטיס מסך CL-W0052 מבית THERMALTAKE לאיזה כרטיסים היא מתאימה? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm ???

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  25. Started by ReD - MaN,

micro-star ms-6540 זה הלוח יש לי מעבד אינטל 2.80 ghz אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים